Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

canes shopuju Sekeru....jezis jak by som takeho beka chcel, schopny na obe strany ihriska....
Akurat chce po sezone dlhodobu zmluvu a 5,5, ja by som mu to dal o to pokoj len to by sme museli uspesne dumpnut jedno z nasich hovad a on chce myslim hlavne seriozny PO asi az SC muzstvo..... a aby to takto nebol aj rental kebyze nahodou toto vyjde.....
AndyF píše:
habs píše:navíc byl do brankoviště tlačen bránícím hráčem
Tohle nemyslis vazne, zejo?
Myslím, než jsem to napsal, díval jsem se znovu na ten gól a Gallagher tam rozhodně sám nespadl - aspoň jsem si toho nevšiml. Byl tam s jedním vaším hráčem na brankovišti.
18.15 - Prust se poroučel k zemi rychle, to je pravda, ale drobný krosček tam byl, což je taky pravda - faul to asi nebyl a nikdo se taky ničeho nedomáhal.
17.00 - můžu říct to samé - faul to nebyl, to, že Beaulieu spadl neznamená, že filmoval (třeba ho tím lehkým klepnutím hokejkou rozhodil a on neudržel rovnováhu - nevím, nedokážu posoudit...), každopádně opět žádné "vymodlení" faulu ze strany našeho hráče.
K cemu rentala? Na PO run??
Muzem ho mit po sezone. Ale uz takhle mame preplacenejch obrancu az hanba.
Atlantik píše:
AndyF píše:Tohle plati obecne, to takhle nemuzes brat. A zas tak utrapeny to z jejich strany nebylo. Ke konci tlacili opravdu fest, a byla otazka, jestli to tam padne.
Tak samozrejme, ale u nekoho vic, u nekoho min. Habs jsou podle me takhle vylozene staveny a vubec to neminim jako nejakou kritiku. Samozrejme ze tlak meli, ale meli tam i okna ktera normalne vubec nemaj. Pak to je jen o promeneni tech brejku.. i kdyz chapu ze Price je nejlepsi golman ligy.
Nesdílím s tebou úplně stejný názor, ale nechci Habs rozebírat v topicu Flyers - to mi nepřijde zrovna jako pravé ořechové... :) . Jestli máš chuť, klidně to probereme v našem topicu.
Atlantik píše:i kdyz chapu ze Price je nejlepsi golman ligy.
Konečně to zaznělo i od někoho jiného, než fandy Canadiens :good:
Flyers, Nick Schultz working on contract extension.
Jsem jednoznačne pro, ideální bek do třetího páru. :yes: Re-signul bych i MDZ s tím, že pokud by se Hexymu podařilo vytrejdovat pak Coburna + např. Luka/AMaca (i když ten je netrejdovatelnej)/Grosse, tak by to bylo super léto.
Obrázek
Z casti zapasu, kterou jsem mela vcera tu cest videt, usuzuju, ze den predtim pri navsteve u Hartnellu nezustalo jen u jidla od maminky, jak bylo reportovano... Jedine stesti, ze asi nepozvali Emeryho a Simmera, jinak by to zavanelo debaklem.
Jeden turnover za druhym, Jake nejhorsi zapas sezony a klasiky v obrane nekomentuju. jeste ze jsem sla spat v prubehu druhe tretiny s nevidela jsem gol CBJ v OT.
Jinak fakt nevim, co si mam myslet. Prehrajou caps, hraji vyrovnane s habs a pak takhle vyhuci s jackets...
Emery bol vcera fantasticky a aj tak chudak inkasoval 4x len kvoli tym nemehlam pred nim.....
Otras vykon. Play off proste nebude ale zaroven sa nam sype dostatok bodov aby sme zostali na prvom/druhom mieste pod ciarou PO :lol2:
Mozem si to ist hodit a atlantik sa v pozadi ale nahlas smeje
Dyt jsme stahli naskok BOS zase o bod, mame ted slusnej rozpis (krom Preds), Bruins navic asi z formy, tak proc furt rejpete? Na PO je sance porad, vzdyt je ve hre furt +40 bodů..
lebo vidim jak celu sezonu hraju.....
AMac je nemehlo, ale dat namiesto neho do zostavy Schenna je samovrazda. Ved sme aj videli
Já teda vidím, že poslední osm zápasů jsme bodovali, což se nám podařilo neposledy v roce 2011.
Finch182 píše:Emery bol vcera fantasticky a aj tak chudak inkasoval 4x len kvoli tym nemehlam pred nim.....
Otras vykon. Play off proste nebude ale zaroven sa nam sype dostatok bodov aby sme zostali na prvom/druhom mieste pod ciarou PO :lol2:
Mozem si to ist hodit a atlantik sa v pozadi ale nahlas smeje
Ja jsem ti to napsal i tehdy.. "Je vetsi sance ze se dostanete do PO nez ze budete mit TOP4 pick." Ty vase orgie na McDavida mi vzdycky prisly komicky.. Momentalne se hraje uz jen o 8.flek, myslel jsem ze Bruins se rozjedou, ale houby. Zatim se tedy nesmeju. I kdyz na druhou stranu, kdyby jste do PO proklouzli a bylo by to na ukor Bruins, zas tak strasne se zlobit nebudu. To je prast jako uhod.
Suché triko. :ciga:
Rono píše:Suché triko.
A to je ten problem... :andy:
Jak jsem psal i v chatu, byl to dost hroznej vykon az na uvodnich 10 minut. Mel jsem vsazeno, proto jsem to sledoval trosku vic pozorne a Giroux by si zaslouzil za tu hru profackat a stejne tak Voras. Buffalo vlastne ani nebylo nejak horsi a treba Stewart mohl ve 3.tretine dat na 2:1.

Kazdopadne, ja myslim ze se Kower zachvili zbada a pred tim vasim matchem s Bostonem bude hodne nervozni. Do tydne jste asi back, otazka je jestli na to ten team ma dlouhodobe. Extremne zalezi co budou hrat Bruins ted na tripu atd, ostatnich 7 PO teamu je zrejme jasnych.
Napriek poctu striel som to pred polkou vypol. Zas nuda, sice sa Buffalo drzalo od nasej brany na distanc ale v tej hre nejak chybal skill, suhra, myslienka. Vacsinou to len beci nahadzovali pred branu a tot vse.....

A zrovna aby proti buffalu mali utocnici problem sa nejak presadit....
Ked G+V nemaju formu, tak je jasne vidiet ze zbytok su asi fakt len grinderi.....
Jo, a málem bych zapomněl. Prosím, Coburna kopnout do prdele zase a to co nejdřív!
Plus Raffl zpět do první lajny.
Raffl je strasne zaujimava figurka.....
On sam o sebe aj napiek tomu ze hraje s PPG hracmi v lajne, tak sa sam nejak extra bodovo produktivnym nestava ale tam kde on hra, tak ta lajna ide hrou strasne hore. A to nech hral hocikde.

Na coburnovi adresu som sa napicoval uz tak moc, ze ma to dalej ani nebavi. Ma svoje dobre obdobia a potom ma suckujuce obdobia. Ak vypadne konecne tak plakat nebudem......

rad by som bol, keby nam zostali iba Streit, Mdz, Schultz a zbytok nech idu mladi....

Ale viem ze to je nerealne :D Zrovna Coburn, Gross a hlavne Amac tam budu este strasit dlho
Stolarz down; Zepp up.
Obrázek
Takto sa bojuje o PO! A Vinny krasne namazal na treti rozhodujuci gol busu :clap: ..ze som to ja pozeral :hroza:
Ja jsem sel po 2. tretine takticky spat. Coz je dobre, protoze bych jinak mohl vedle sebe spiсi dceru omylem zabit.
Obrázek

1 bod so zdecimovanym busom, nech idu do pi*e. Tie goly zas po takych kktinach.....
12476 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Esem
2024 PRAHA