Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Dnes prehráte... :D (dnes to vyzerá presne naopak, kedže idete s tým najlepším a proti Mihálikovi)

Ale teraz naozaj, toto som nečakal, nie v takých zostavách. A už vôbec nie od Whitneyho. Nezostáva nič len dať :thumbsup:

EDIT: Tak práve čítam od kisina, že na to dokonca Mihálik nebude sám...pomôže i Jones...škoda, že to viem až teraz mohol som podať :D
Takže toto nakoniec podľa predpokladov, ale nedá mi nezaplesať...Paajarvi hattrick :wawe: Proste paráda. Ja v neho (+E-Larssona, Subbana a Carlsona) na Calder trophy verím najviac (i keď skôr nie, predsalen to bude chcieť lepší tím celkovo, ale kto vie...), minimálne z pohľadu Edmontonu aj keď Eberlemu fandím už nejaký ten rok odkedy zažiaril (a bol chudák napasovaný do tieňa Tavaresa čo ho teraz zatiaľ sprevádza znova s Hallom). Magnus má tie najlepšie predpoklady stať sa ďalšou švédskou časovanou bombou. Super.
paajarvi hattrick a podotykam, ze na lade stravil iba nieco cez 12 minut :yes: nepochybne je to velky talent a buduca hviezda NHL. Getzo vidim, ze mame spolocnych oblubenych hracov. Ja takisto viac fandim Paajarvimu a Eberlemu, ako Hallovi. O Calder Trophy je ale skoro hovorit , to sa uvidi pocas sezony.
Kazdopadne sa neskutocne tesim na tento rocnik :clap:
Paajarvi je určitě talent, ale ten hattrick mu Ellis doslova daroval, stejně jako ten gol Hallovi :D Magnus se po první brance na střídačce dokonce smál, protože ani nevystřelil a Ellis dostal dudy :D Vaši golmani zachytali dobře, Ellis naopak totálně vyhořel.

Tak nebo tak váš tým vypadá dost sympaticky. Paajarvi se mě líbil už na MS, a jestli se prosadí Omark a Eberle, tak budete celkem silní :)
PainKiller píše:Tak nebo tak váš tým vypadá dost sympaticky. Paajarvi se mě líbil už na MS, a jestli se prosadí Omark a Eberle, tak budete celkem silní :)
Ja by som na arekovom mieste ešte krotil emócie a dal im nejaký ten rok dva. Ak zostanú pohromade, prípadne jedného dvoch hráčov vhodne trejdnu aby posilnili "zadok" budú tam, kde byť chcú, opäť na špici. :thumbsup:
getzo, ako to myslis s tymi emociami? Lebo mi to pripada, ako by som bol povedal, ze ideme na SC. To samozrejme nie je pravda a osobne budem dost prekvapeny, ked sa v tejto sezone dostaneme aspon do playoffs. Proste sa len tesim na tento rocnik, lebo ti mladici budu velkym ozivenim v time a bude sa dat na co pozerat :clap:
A je pravda, ze Ellis mohol zachytat lepsie, ale netvrdil by som, ze Paajarvimu ten hattrick "doslova daroval". Za tym je predsa aj Paajarviho vlastna sikovnost, nie :?: :smile03:
arek píše:getzo, ako to myslis s tymi emociami? Lebo mi to pripada, ako by som bol povedal, ze ideme na SC. To samozrejme nie je pravda a osobne budem dost prekvapeny, ked sa v tejto sezone dostaneme aspon do playoffs. Proste sa len tesim na tento rocnik, lebo ti mladici budu velkym ozivenim v time a bude sa dat na co pozerat :clap:
A je pravda, ze Ellis mohol zachytat lepsie, ale netvrdil by som, ze Paajarvimu ten hattrick "doslova daroval". Za tym je predsa aj Paajarviho vlastna sikovnost, nie :?: :smile03:
Nijak vážne, preto to ani netreba brať doslovne. Aj malá emócia je emócia. :wink: Samozrejme je, pri všetkých góloch odviedol výbornú prácu - kľučka na beka, strela do ohňa hráčov i švih do zákrytu pod vyrážačku.
dnes proti vancouvru dostane Omark viac priestoru ako v predoslom zapase. Bude hrat v druhom utoku s Brulem a Pennerom :thumbsup: budem mu drzat palce. Paajarvi bude oddychovat a na strane Canucks sa predstavi aj Mario Bliznak :yes:
tento team vidím do budúcna ako veľmi dobre vyskladaný, už teraz je v ňom dosť slušných hráčov, naviac mladých a perspektívnych. V tejto sezóne to ešte asi PO nebude (chýbajú skúsenosti a Západná konferencia je fakt nabitá) ale v budúcej sezóne to už nebude problém podľa mňa. Celkom som zvedavý na Paajarviho sezónu...
dnes v noci bitka o albertu :wawe: :yahoo: okorenena tym, ze ani flames ani oilers v doterajsich zapasov pre-season neprehrali. (cgy 5 vyhier, edm 4). Takze flames dnes prvykrat prehraju. :)

Nasa zostava:

Taylor Hall (4) – Shawn Horcoff (10) – Jordan Eberle (14)
Magnus Paajarvi (91) – Sam Gagner (89) – Ales Hemsky (83)
Ryan Jones (28) – Ryan O’Marra (42) – Liam Reddox (85)
Steve MacIntyre (33) – Chris Vande Velde (54) – Zack Stortini (46)

Ryan Whitney (6) – Tom Gilbert (77)
Ladislav Smid (5) – Kurtis Foster (26)
Theo Peckham (49) – Jim Vandermeer (2)

Nikolai Khabibulin (35)
Devan Dubnyk (40)

ano a konecne sme dali Souraya na waiwer.
Just a Q: Omark? :sad2: Inak krásna a zaujímavá zostava teda až na fakt, že obrana je ligový priemer, otázka brankára neistá a v útoku chýbajú skúsenosti, uvidíme čo Hemák. Na PO to nebude, ale čoskoro... :thumbsup:

Btw. Ako neznášam dresy Oilers už odpradávna, tak tie tretie, modrooranžové by mali byť prvé, tie môžem. :!: Len tak...
Getzo5 píše:Just a Q: Omark? :sad2: Inak krásna a zaujímavá zostava teda až na fakt, že obrana je ligový priemer, otázka brankára neistá a v útoku chýbajú skúsenosti, uvidíme čo Hemák. Na PO to nebude, ale čoskoro... :thumbsup:

Btw. Ako neznášam dresy Oilers už odpradávna, tak tie tretie, modrooranžové by mali byť prvé, tie môžem. :!: Len tak...
omark dnes nehra, stale mame v time tolko hracov, ze nnemoze hrat kazdy v kazdom zapase. Ani Penner nehra.

Co sa tyka obrany, tak keby nam priali vsetky hviezdy na nebi :D tak by mohla byt slusnym priemerom. Verim, ze ked bude hrat Whitney dobre, tak aj jeho partak Gilbert zaspomina na svoje lepsie casy spred dvoch rokov. Smid je defenzivna istota a zlepsuje sa kazdym rokom, Foster by mohol priniest v produktivite okolo 40 bodov. Bude dolezite, aby sa nikto z tejto 4ky nezranil.
Hemmer to snad v tejto sezone prezije :D a da aspon 80 bodov.

A s tymi dresmi s tebou plne suhlasim :thumbsup: klasika je proste klasika

Dufam, ze Steve MacI nam v noci predstavi nieco zo svojho repertoaru :fight:
no tak ked sme nevyhrali, tak sme ich aspon pobili

Přílohy

Zdravím hledam redaktory na muj novy web http://oilers.deg.cz/.Zájemci necht mi napíší....
Mladíci hodně dobrý, osobně vkládám nejvíce šancí do Eberleho. Letos se určitě nebude opakovat loňská sezóna, ale ti gólmani :shock: Sázka na Khabibulina je celkem risk. Teď koukám na Alberta derby, chytá nějakej Dubnyk.. Třeba mu to prostě jenom nevyšlo, ale zatím chytá hrozně. Navíc, když čtu ty reakce u videa, že Oilers by skutečně potřebovali kvalitního gólmana..
tak Omark bol poslany na farmu :thumbsdown:
arek píše:tak Omark bol poslany na farmu :thumbsdown:
:D prečo som to tak nejak čakal...? Ten chlapec je proste na rozhraní sólistu a tímového hráča, na rozhraní konštrukcie vhodnej a nevhodnej pre NHL, na rozhraní geniality a prekombinovanosti v hokejovom myslení. Myslím, že aj preto zatiaľ nikde nebol vyslovene hviezdou. Ktohovie, možno bude stále platiť len za večný talent a nič viac, predbiehať nechcem. Tak zaujímavého hráča je ale v AHL škoda. Vek na presadenie sa v NHL, tobôž v EDM už má. Aby nakoniec "nedopadol" ako Weinhandl a aký je to pritom všetkom hokejista... Niekomu to holt sadnúť za veľkou mlákou nemusí, to je proste holý fakt.

Uvidíme...
Getzo5 píše:Ten chlapec je proste na rozhraní sólistu a tímového hráča, na rozhraní konštrukcie vhodnej a nevhodnej pre NHL, na rozhraní geniality a prekombinovanosti v hokejovom myslení.
Takze takove pokracovani ala Schremp?Genialni rucicky ale hvezda z nej nikdy nebude...
leo píše:
Getzo5 píše:Ten chlapec je proste na rozhraní sólistu a tímového hráča, na rozhraní konštrukcie vhodnej a nevhodnej pre NHL, na rozhraní geniality a prekombinovanosti v hokejovom myslení.
Takze takove pokracovani ala Schremp?Genialni rucicky ale hvezda z nej nikdy nebude...
Presne tak, taktiež ma Schremp napadol prakticky okamžite. (keď už sme pri ňom, ďalšie zranenie pre Isles, to snáď nie je pravda, až ich pomaly ľutujem :? ) Ale to je len jedna z možností samozrejme. Budúcnosť ukáže čoho je schopný. Chcelo by to ale pohnúť si v jeho prípade...
ja si nemyslím, že to je otázka nejakého talentu. Omark proste nie je hokejista, ale artistický hokejista. To je otázka času a chute. Mať šikovné ruky sa dá "jednoducho" naučiť. Nebol hviezdou ani v Elitserien ale na základe jútubového nájazdu ho každý videl v NHLke za hviezdu.
ThrashersFan píše:ja si nemyslím, že to je otázka nejakého talentu. Omark proste nie je hokejista, ale artistický hokejista. To je otázka času a chute. Mať šikovné ruky sa dá "jednoducho" naučiť. Nebol hviezdou ani v Elitserien ale na základe jútubového nájazdu ho každý videl v NHLke za hviezdu.
súhlas :yes:
ThrashersFan píše:ja si nemyslím, že to je otázka nejakého talentu. Omark proste nie je hokejista, ale artistický hokejista. To je otázka času a chute. Mať šikovné ruky sa dá "jednoducho" naučiť. Nebol hviezdou ani v Elitserien ale na základe jútubového nájazdu ho každý videl v NHLke za hviezdu.
Je talent a talent... :wink: De facto ale tvrdíme to isté, samozrejme.
show zacina :clap: uz zajtra proti flames

promo videa na navnadenie :)
no a uplna novinka z timu. Nasim novym kapitanom sa stal Shawn Horcoff (kolke prekvapenie). :roll:
arek píše:no a uplna novinka z timu. Nasim novym kapitanom sa stal Shawn Horcoff (kolke prekvapenie). :roll:
Slnko stále žlté, moč stále teplý, pápež stále katolík...
3198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES