Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

montreal píše::wink: Hoši nechtÄ›li by jste radši Niinimu mĂ­sto Souraye 8).Toho mi zatim nutnÄ› potĹ™ebujeme na pĹ™esilovky :!:Máme to na nÄ›m postavenĂ© :!: .Niinimovi se u nás nedaří,ale kde je psáno,Ĺľe mu Tampa na FloridÄ› neprospÄ›je . :) ZmÄ›na teplĂ©ho klima,krásnĂ© polonahĂ© Ĺľeny :P ,obÄŤas nÄ›jakĂ˝ aligátor aĹľ u baráku :wink: V teplĂ©m karibskĂ©m moĹ™i plnĂ©m ĹľralokĹŻ, se tĹ™eba vzapamatuje a vzpomene na na doby z Edmontonu,kde hrál bájeÄŤnÄ›.TĹ™eba i zvýší rychlost a zaÄŤne opÄ›t neprodyšnÄ› bránit :!: Je to návrh.Ale moĹľná by stál za Ăşvahu :wink:
... ok, diky za nabidku, probereme to s Jayem ;-D

tak safo jasně, přece když používám tvoje slova, nebudu je považovat za své :)
já vím že máš dost práce, máš ještě na strarost blog ABBY nebo co :) ale aspon občas tam někdy něco pisněš což je potěšujcí, v poslední tobě ses dceal dost rozepsal což je :cool:

Lecavalier-number4 píše:No Ĺ™ekl bych Ĺľe jedniÄŤkou bude Holmqvist, kdby se nám podaĹ™ilo zbavit se Denise tak dvojkou by byl Ramo.
... mmno a kdyz mu to nepujde tesim se na Koseckina ;-) To by mohla IMHO byt definitivni odpoved ;-) i kdyz v NHL ceek nikdy nevi.

safa píše:
Lecavalier-number4 píše:No Ĺ™ekl bych Ĺľe jedniÄŤkou bude Holmqvist, kdby se nám podaĹ™ilo zbavit se Denise tak dvojkou by byl Ramo.
... mmno a kdyz mu to nepujde tesim se na Koseckina ;-) To by mohla IMHO byt definitivni odpoved ;-) i kdyz v NHL ceek nikdy nevi.
no nevím jestli je Koseckin dobrá jednička. Já si myslím že o není ten typ brankáře který by nás zachránil. To spíše věřím Ramovi a největší naděje dávám do Heleniuse

Na post brankára máme mladé nádejné talenty.
KeÄŹ podpisoval Jay Denisa, zrejme ÄŤakal, Ĺľe do troch sezĂłn sa z nich vyprofilujĂş (aspoĹ

TBL píše:No, Mihálik, Smaby aj Rogers s Egenerom talent sĂ­ce majĂş, ale neviem si predstaviĹĄ, Ĺľe troch z nich by sme mali naraz zabudovaĹĄ do zostavy...

Sarich - Smaby
Pratt - Mihálik
Richardson - Rogers/Egener
... mmno nejsem Sybila ale Egner zase takovej talent neni, Andy Rogers ma strasnou smulu na zraneni coz muze bejt chronicke (ta smula, myslim ;-) ), Matt Smaby je mlady peero a potreboval by jeste rok ci dva na farme. No a Vladosaurus ? Na toho jsem moc zvedavej ... jestli uz dorostl nebo jestli az za rok ci dva.

Dve nove obranne posily ... ty bych videl vytahovat jen v pripade nouze jinak Norfolk.

Ale tohle je uz IMHO docela slusnej zaklad obrany:

Boyle
Kuba
Ranger
O'Brien
Lukowich
???
???

... nejak mi uniklo ... co se stalo s DOUGem JANIKem a s ANDY DELMOREm ?

A ackoliv je pravdepodobne ze Sarich asi odejde jiste to taky neni ...

Mmno ja Koseckinovi docela verim ... v rusku jsou z nej docela hotovi.

Mmno a Denis ... je to zvlastni, ten chlap umi zachytat hodne dobre ... pred koncem zakladni casti neuveritelne vychytal jeden televizni zapas ... ale pak umi taky zapasy odvazet na hnuj. Je to skoda tahle (jak se rika) nekonzistentnost, talent IMHO ma ...

Safa:

No, ja som tú štvoricu spomenul preto, lebo sú to naše TOP 4 prospekty do obrany (Smaby, Mihálik, Rogers, Egener).

Smaby už má 23, už je čas aby sa pomaly na stálo zabudoval v prvom tíme... Ja si myslím, že Smaby je ako člen prvého tímu pre ďalšiu sezónu istý :!: .

Tie dve posily - Schneider a Leach - tu súhlasím, to sú vyslovene hráči pre AHL.

TĂ˝ch 5 obrancov ÄŤo si spomenul je jasnĂ˝ch, ale jedna posila vraj má ešte prĂ­sĹĄ, aspoĹ

Lecavalier-number4 píše:já vĂ­m Ĺľe máš dost práce, máš ještÄ› na strarost blog ABBY nebo co :) ale aspon obÄŤas tam nÄ›kdy nÄ›co pisněš coĹľ je potěšujcĂ­, v poslednĂ­ tobÄ› ses dceal dost rozepsal coĹľ je :cool:
... mmno blog ... spis web oficialniho CZ/SK Fanklubu ABBAy ... ale pak taky dva odborny weby, napln firemniho webu, firemni tiskove zpravy, EU technickej support ... a to jsou este jsou veci ze kterejch navic nejsem placenej. No nic, radsi zpatky na FLoridu ;-)

ale pravda jeho výška v nom vela zohrava...neni mu dosť lahke mu dať gol...a rozhodne ma na NHL a bude velkou ruskou hviezdou v brane...myslel som Koschechkina

safa píše:Mmno ja Koseckinovi docela verim ... v rusku jsou z nej docela hotovi.

Mmno a Denis ... je to zvlastni, ten chlap umi zachytat hodne dobre ... pred koncem zakladni casti neuveritelne vychytal jeden televizni zapas ... ale pak umi taky zapasy odvazet na hnuj. Je to skoda tahle (jak se rika) nekonzistentnost, talent IMHO ma ...
No, ja som o tom Koshechkinovi ešte nečítal nič, takže neviem...

Denis má talent urÄŤite - tri sezĂłny po sebe mal ako jednotka Columbusu 90% +... Keby to zopakoval v Tampe o rok, odvolám všetko, ÄŤo som o Ĺ

Čo sa týka blogu:

Je skvelé, že niečo také existuje a obdivujem Safu, že prispieva popri práci, aj keď fanúšikov Tampy veľa nie je.

Len tak ÄŹalej 8) .

Možno porozmýšľam nad tou ponukou spolupráce, sem tam by som mohol niečím prispieť.

Čo sa týka toho pravidla ohľadne dresov, čo spomínal Lecavalier-number4, tak vraj na nich nemôžu byť vodorovné pásy, ale neviem, či to je platné, mne sa zdá, že momentálne ani nie.

TBL píše:Smaby uĹľ má 23, uĹľ je ÄŤas aby sa pomaly na stálo zabudoval v prvom tĂ­me... Ja si myslĂ­m, Ĺľe Smaby je ako ÄŤlen prvĂ©ho tĂ­mu pre ÄŹalšiu sezĂłnu istĂ˝ :!: .
... mmno to uvidime v/po campu. Mas ale pravdu ze uz je cas ;-) a Smabyho defenzivni styl je IMHO vec co ted TBL chybi.
Janik je UFA, ešte nepodpísal s nikým.
... mmno esli nepodepise budou mi chybet jeho reportaze z cestovani s TBL.
A Sarich uĹľ predsa podpĂ­sal na 5 rokov s Calgary :!: .
... jasne, chtel jsem rict Pratt ;-))) oni jsou jak dvojcata ze si je i pletu ;-)

TBL píše:MoĹľno porozmýšľam nad tou ponukou spolupráce, sem tam by som mohol nieÄŤĂ­m prispieĹĄ.
... tak rozmyslaj ;-) a dej vedet. Je to trochu "narod sobe" ... ale co ;-)

Hannu píše:ale pravda jeho výška v nom vela zohrava...neni mu dosĹĄ lahke mu daĹĄ gol...a rozhodne ma na NHL a bude velkou ruskou hviezdou v brane...myslel som Koschechkina
... vitej navstevo z Bostonu ;-) . Ja nevim, ja mu gol davat nezkousel ;-) ale asi mas pravdu.

No, Janik ma moc nepresvedčil. A akosi som nepochopil tým reportážam :oops: .

Ă

safa píše:
TBL píše:MoĹľno porozmýšľam nad tou ponukou spolupráce, sem tam by som mohol nieÄŤĂ­m prispieĹĄ.
Hmmm, "narod sobe" :?: .

Akože problém so slovenčinou alebo som zasa nepochopil :?: :lol: .
Nenapada vas jak ziskat kontakt na CZ / SK hrace z TBL ? Docela rad bych treba udelal pro nas blog rozhovor s Honzou Hlavacem, Vencou, FIlipem Kubou, nebo i treba s Vlado Mihalikem, Radkem Smolenakem ci Markem Kvapilem.

Nemate nekdo nejakej kontakt na ne ? Email, nebo tak neco ?

Som držal Tampe odvtedy a asi dovtedy kým tam bol Khabibulin...fínskych a ruských golmanov zbožnujem...okrem Kippera toho neznašam...Dufam že Koschechkin bude zase tým dovodom aby som držal tampe :)

Hmmm, Koshechkin išiel z 233. miesta... To ešte o ničom nesvedčí (napríklad prípad Kubina).

Problém vidím v tom, že bol draftovaný v 2002. A pokiaľ draftovaný hráč nepodpíše s daným tímom zmluvu do 5 rokov, tak sa stáva automaticky voľným hráčom a tím, v tomto prípade Tampa, na neho stráca práva. To by ma zaujímalo, či má podpísanú zmluvu :shock: .

TBL píše:
safa píše:
Hmmm, "narod sobe" :?: .

Akože problém so slovenčinou alebo som zasa nepochopil :?: :lol: .
... ;-))) mmno myslel jsem ze to je psani tak trochu pro sebe ... jako ze tu neni milion fanousku TBL - ctenaru a dva redaktori ale dva redaktori a pet ctenaru ;-) . Mimochodem "narod sobe" (narod sebe ?) je slavny napis na opone Narodniho divadla v Praze.

Hannu píše:Som drĹľal Tampe odvtedy a asi dovtedy kĂ˝m tam bol Khabibulin...fĂ­nskych a ruskĂ˝ch golmanov zboĹľnujem...okrem Kippera toho neznašam...Dufam Ĺľe Koschechkin bude zase tĂ˝m dovodom aby som drĹľal tampe :)
Naše dva top prospekty sú fínski brankári, takže aj kvôli nim možno bude mať Tampa v ČR/SR ďalšieho fanúšika 8) .

Rozhodne by som s ním podpísal...Safa- ani nie z Bostonu iba Toivonen mi padol do oka...no je to mojím druhým ja tímom prvým je NJ Devils oddetstva čiže už 15 rokov :D :D :D

safa píše:... ;-))) mmno myslel jsem ze to je psani tak trochu pro sebe ... jako ze tu neni milion fanousku TBL - ctenaru a dva redaktori ale dva redaktori a pet ctenaru ;-) . Mimochodem "narod sobe" (narod sebe ?) je slavny napis na opone Narodniho divadla v Praze.
:D , takĹľe som nepochopil...
No, ono by mi to nevadilo, lebo v podstate by som to robil aj pre seba, lebo by som sa dozvedel veľa zaujímavých informácií pri písaní aj ja sám :roll: .
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO