Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PRIEVIDZA TURTLES

dnes to bolo zase celkom slusnee :thumbsup: ale ak chceme byt vyssie musi to byt lepsie ako slusnee, takze dnes mame dalsiu prilezitost :frajer2:
dnes sme zase dobre zabodovali :thumbsup: no a pomaly sa zaciname dostavat z krizi, len tak dalej korytnacky :clap:
Tak dnes to bol paradny vykon, konecne sme sa naladili na uspesnu vlnu. Len tak dalej a mozno este skoncime na prvych 3 miestach. :biglol:
dnes to nebol az tak oslnivy vykon ale aj tak drzime stale s ostatnymi krok a drzime si poziciu co je supeer len tak dalej mame aj na viaac :good:
Ich wünsche Ihnen allen einen besinnlichen Ausklang der Adventszeit,frohe Weihnacht im Familien- und Freundeskreis und alles Gute im guten neuen Jahr.
Chlapy, v dalsom kole treba zabrat, uz sa neda pozerat nato, ako biedne hrame. Zigy, bolo by odbre, keby si uz skoncil v bodovanej 30 medzi jednotlivcami, George, zatial to je dobre, Hossa, keby som mal na vyber, tak by som ta vymenil, Ivan, zatial dobre :D . Ale aj tak nechapem, preco to tymu nejde, sak som aj s gerogom skoncil medzi 13 najlepsimi. Neviem kde je chyba, som bezradny... :sad2: :cry:
Ivan trpezlivosť ruže prináša vo vašom prípade prinesie zisk slušných bodov, ale nezabúdaj že v tom vám bude brániť náš tým :wink: Ja dúfam, že mi trpezlivosť prinesie odľachčenie od žaludka od včerajška :lol: .
Ja som dost trpezlivy ale uz ma to zacina s*at, keby sem aspon prispievali... A george este ani nevie, ze mame nove bannery, je to normalne? On ani necita tuto temu. to je radost pracovat s takymito hracmi. Zigy aspon prispieva ked moze...

Ludia, mam na vas prosbu. Nemohli by ste mi sem raz za cas nieco napisat, aby mi nebolo smutno ? :cry: :cry: :verysad:
treba rozpustiť smečku :lol2:
tebe asi rozpustim zuby :box:
chcelo by to urcite dajake ozivenie lebo takato komunikacia je hroznaa :thumbsdown: chcelo by to hlavne vymenu alebo noveho tipera do naseho tiimu, lebo ak nezacneme konecne poriadne hrat tak v play off budeme chybat co by bola skoda lebo zatial sme sa tam vzdy dostalii
Dnes sme pekne vyhrali. Mozno, ze toto kolo sa nam konecne bude darit, nebolo by to zle... Treba len makat, makat a makat :cinka:
tak tak ivan, dufam ze takychto vyhier bude viacej :good: a toto kolo by sme uz konecne mohli skoncit medzi prvymi 3 timamy
dnes dalsia vyhra, supeer :good: len tak dalej korytnackyy :clap:
Zapasovy system nam moc nesedi, aj ked teraz sme vyhrali 2 zapasy za sebou, co sa nam uz davno nestalo, dufam, ze aj nadalej ostaneme na vytaznej vlne...
dnes dufam potiahneme seriu vyhier a zdolame attack sharks :good:
Tak dnes sme Sharkov nezdolali, to je skoda, myslel som, ze som podal lepsie, nevadi... Dne si to musime vynahradit s Caspermi a treba vyhrat. Podme do nich :box: :cinka: :box:
Ivan píše:Tak dnes sme Sharkov nezdolali, to je skoda, myslel som, ze som podal lepsie, nevadi... Dne si to musime vynahradit s Caspermi a treba vyhrat. Podme do nich :box: :cinka: :box:
ha kolko chcete ? :yahoo:
vyštite sa na WC :lol: :lol2: GO Turtles GO
michal225 píše:vyštite sa na WC :lol: :lol2: GO Turtles GO
ticho smejde vo stvrtok idete s nakladom tak neplac :lol2: :lol2: :lol2:
sopko píše:
náklad vám dáme my na vaše WC :lol: :lol:
michal225 píše:
sopko píše:
náklad vám dáme my na vaše WC :lol: :lol:
odvedte ho z haly velmi agresivny divak
Skoda tej dnesnej prehry. Proti takym slabim superom musime jednoznacne vyhravat. Ale kazdy moze zakopnut. Dnes si to musime vynahradit vytaztvom, aby sme si udrzali popredne priecky, tak podme do nich TURTLES :box:
Ivan píše:Skoda tej dnesnej prehry. Proti takym slabim superom musime jednoznacne vyhravat. Ale kazdy moze zakopnut. Dnes si to musime vynahradit vytaztvom, aby sme si udrzali popredne priecky, tak podme do nich TURTLES :box:

no vy ste teda riadne silny :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
Tak urcite sme silnejsi nez vy...
1143 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING