Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CALGARY FLAMES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

primaprema píše:
gogo píše:no já teda nevím,ale podle mě ostuda jak sviňa,Lames s perfektní formou -prohrát s Kojoty-no dobrá,kluci odpočívali,ale s takovými hovny hned druhý den :bitka3: :shock: to je na mě moc
gogo:S těma hovnama si to přepískl... :shock: ..Navíc Flames prohráli naprosto zaslouženě.Nepředvedli zhola nic.Lazaret Colorada Vás jasně přehrával.Potěšilo mě jak si dnes vedl tolik přeceňovaný Phaneuf...2 krát propadl v útočném pásmu a Avs toho využili... :thumbsup: ...Pro Phaneufa hezkých mínus 2... :clap: :clap: :clap:
Beru Přémo že Diona nemáš rád a i že máš radost když se mu náhodou něco nepovede, obzvlášť když hrají Flames proti Av´s, ale nechápu to "přeceňovaný" Phaneuf...... :shock: :shock: !!!! Tato liga již hodně dlouho neměla tak fantasticky nadaného beka, který v sobě snoubí to nejlepší co lze. Tento hoch nemá jedinou slabinu a pro mě je vždy požitkem sledovat jeho hru. Garantuji Ti že jestli se nějak vážně nezraní, tak po odchodu Lid na velmi dlouhou dobu ovládne hodnocení všech beků ligy...... :yes: :yes: !!!!
NHLfanAVS píše:
debil píše:colorado ide znova na stanley cup ked nas poraza aj s lazaretom. to je tim!
je zaujimave, co jedna zasluzena prehra dokaze narobit s fanusikmi CGY. my sme s vami prehrali posledne styri zapasy tejto sezony, ak ratame aj poslednu, tak poslednych pat. nespominam si, ze by sme robili podobne "caviky" ako vy a nazyvali vas dokonca "hovnami" a podobne. my sme si skor dokazali chyby priznat, jednak v sumaroch Eurolanche alebo v hodnoteniach Premysla po kazdom zapase.
"dokázali chyby priznať"-videli jsme to loňský rok,to bylo keců...použil jsem výraz :ho*no: :ho*no: ,zřejmě to tak vidím,od jistého času tento tým nesnáším a podle toho se vyjadřuju. Co se věku týče je mě jednou tolik jako tobě a možná víc,řekneš si "starý,ale hloupý"možná je to trochu jinak,já si prostě nemůžu pomoct a zdržet se a to ani nejsem fanda Lames,ale co to budu tobě vykládat,když ty máš nějaké dogma a jiné tě nezajímá. No a co se týče tvého hypotetického výrazu :ho*no: :ho*no: na Reds po prohře s Avs,pokud bys měl důvod je tak nazvat,určitě by to stálo za prodiskutování,ale ty ten důvod nemáš,tak nechápu tvoji otázku :ciga:
Come on ENGLAND píše:
primaprema píše:
gogo píše:no já teda nevím,ale podle mě ostuda jak sviňa,Lames s perfektní formou -prohrát s Kojoty-no dobrá,kluci odpočívali,ale s takovými hovny hned druhý den :bitka3: :shock: to je na mě moc
gogo:S těma hovnama si to přepískl... :shock: ..Navíc Flames prohráli naprosto zaslouženě.Nepředvedli zhola nic.Lazaret Colorada Vás jasně přehrával.Potěšilo mě jak si dnes vedl tolik přeceňovaný Phaneuf...2 krát propadl v útočném pásmu a Avs toho využili... :thumbsup: ...Pro Phaneufa hezkých mínus 2... :clap: :clap: :clap:
Beru Přémo že Diona nemáš rád a i že máš radost když se mu náhodou něco nepovede, obzvlášť když hrají Flames proti Av´s, ale nechápu to "přeceňovaný" Phaneuf...... :shock: :shock: !!!! Tato liga již hodně dlouho neměla tak fantasticky nadaného beka, který v sobě snoubí to nejlepší co lze. Tento hoch nemá jedinou slabinu a pro mě je vždy požitkem sledovat jeho hru. Garantuji Ti že jestli se nějak vážně nezraní, tak po odchodu Lid na velmi dlouhou dobu ovládne hodnocení všech beků ligy...... :yes: :yes: !!!!
Na Phaneufa názor nezměním.Nemám ho rád,neuznávám ho a nikdy uznávat nebudu.U mě je to tuctový bek který často hraje za hranici pravidel...a rozhodčí mu to pouštějí...jeho lokty v obličeji jsou pověstné...Ale je to jen můj nazor na tohohle hokejistu...ostatní na něj mají jinej názor a ten jim neberu... :wink:
NHLfanAVS píše:
debil píše: ooo zase coloradu ublizuju, zli, zli, zli flames. :lol2:
nie, calgary coloradu vobec neublizuje. ako si na to prisiel, ze calgary ublizuje coloradu? a ak by si sa chcel opravit, ze to vy, fanusikovia "ublizujete" coloradu svojimi recami, tak opat znie odpoved "nie", pretoze by bolo pod nasu uroven sa nechat urazit vulgarizmami od ehm... fanusikov?

ano, ano, ano ublizujeme vam. sme proste zli a sprosti.
heeej lidicky!! :bavme: a nie bla, bla recickami, jo? :frajer2: :backtotopic:
Obrázek
Obrázek
už jen tak na závěr - David napsal "ze to vy, fanusikovia "ublizujete" coloradu svojimi recami, tak opat znie odpoved "nie", pretoze by bolo pod nasu uroven sa nechat urazit vulgarizmami od ehm... fanusikov?"...proč se potom urážíš?

Co se Phaneufa týče,taky pamatuju jeho lokty v obličeji/zdá se že od toho už upustil/,taky ho nemám rád,ale není moc lepších a komplexnějších obránců jako je on,no a v jeho věku ani nebylo
Pred dlhsou prestavku by bolo pre pohodu velmi vhodne zvitazit. Nie je k tomu potrebna ziadna veda, treba iba zamakat naplno, schopnosti su tam. Nie ako s lazaretom, aj ked nejake odflaknute zapasy som cakal po tolkych vyhrach.
Co to ma ako znamenat? Nie som spokojny s takymto vykonom. Ten bordel v defenzive takto to dalej nepojde. To je hura hokej a nie playoff hokej.
nuž tiež sa čudujem, čakal som jasné víťazstvo plameňov v riadnom hracom čase. Dúfam, že prestávka pomôže nielen im, ale aj ďalším favoritom, ktorým sa teraz akosi nedarí.
Dúfam, že Phaneuf dostane poriadny doštanc, to čo spravil Umbymu bolo úbohé.
Bylo to od Phaneufa naprosto zbytečné :thumbsdown: Občas mě Dion opravdu pěkně naštve podobnou prasárnou. Alespoň se ho Methot okamžitě jel zastat, něco podobného bylo i v St. Louis, kdy Huselius schytal tvrdý hit od Backese a ihned si s ním šel "vyřídit" Ťjutin
5:2 - pěkně jsme jim to nandali :clap: :clap:
KIPPER parádně zachytal.. :good:
FLAMES JSOU PROSTĚ NEJLEPŠÍÍÍ!!!! :super:
Vyhra je dobra. V tomto momente mame 11 bodovy naskok na cele divizie.

Komentator NHL network vraj nieco splietal o trejde Prongera. Samozrejme je X klebiet a iba mala cast z nich sa vyplni. Mat Prongera v time by bolo uplne najviac super perfekt skvele.
to by bolo velmi zaujimave, hlavne by som bol zvedavy co na to fans Oilers, vsetci vieme preco z Edmontonu odisiel a uz vobec zrejme netreba pripominat rivalitu Flames s Oilers, paani vidiet prist Prongera v drese Flames do Edmontonu...
Tak v posledních 4 utkáních panu Cam asi ruplo v bedně :lol2: :wink: - vstřelil v nich tuším 8 branek - uuuuffff, to střelecká forma jako hrom :thumbsup: :thumbsup: !!!!
bertuzzi - ten chlap jak je pomaly tak ma sikovne ruky. keby sa mu chcelo korculovat a zrazat sa bol by z neho spickovy hrat. takto ma obcas svetly moment ako dnes ked dal paradny vitazny gol

bufallo - potvrdili ze su jeden z najrychlejsie a najaktivnejsie korculujucich timov. obaval som sa toho ale nastastie to dobre dopadlo. Aj pomer striel hovori o nasej silnej utocnej aktivite 43:27

Klebeta: Cammalleri podpise s Torontom dost velku zmluvu. No ved uvidime co je na tom pravdy. Dnes sme uz mali klebetu o Prongerovi. Prestupova linka calgary - toronto by nebola vobec prva prave naopak.
Dolezite aktualne upozornenie:

ATCO Electric, EPCOR Inc, and ENMAX Power Corp. are warning customers of the rotating winter power blackouts that are expected to occur on:

Friday, Jan 30th, 2009
Sunday, Feb 1st, 2009
Tuesday, Feb 3rd, 2009
Thursday, Feb 5th, 2009
Saturday, Feb 7th, 2009
Sunday, Feb 8th, 2009
Wednesday, Feb 11th, 2009
Saturday, Feb 14th, 2009
Monday, Feb 16th, 2009

This is a province wide alert.

The lack of power seems to consistently occur just after 8 pm on Saturday or 7 pm weekdays and is attributed to the excessive power required to run the goal judge light behind the Oilers' net.

Sincerely,

Alberta Ministry of Service

:lol2: :lol2: :lol2:
Pronger do Calgary? A co sa ta jeho zena uz ozaj zblaznila? :doh:
no ja by som prongera v time nechcel dufam ze ku nam nepride :thumbsdown: ja ho moc v laske nemam a hlavne po tom jeho zakroku na holmstroma vo finale konferencie detroit-anaheim so sezony 2006/2007
zapas som videl. nashville hral slabo, flames iba o nieco lepsie. body su doma, ale inak ziadna slava. V pondelok hrame zapas z najsamlepsim timom, ktory prehrava iba vtedy ak super streli pet golov z 3 sanci. esteze sme vyhrali lebo v pondelok je tu sanca jedine ked colorado bude mat zas smolu.
Neoficialne: Calgary Flames budu otvarat sezonu v europe vo Finsku so San Jose Sharks. Dalsie dva zapasy budu v prahe(chicago-florida) a stockholme (detroit -st.louis). Samozrejme nie je to este potvrdene.
FLO nemusím, ale treba uznať, že to vybrali komerčne veľmi dobre, vo FLO sú hráči ako Vokoun, Frolík, Dvořák, Zedník, Olesz, Kreps a Řepík , ktorí prilákajú veľa domácich priaznivcov, aby videli svojich na živo, to bude mať FLO takmer domáce prostredie. V CHI je iba jeden Čech Havlát a žiaden Slovák.
O domácom prostredí v prípade Detroitu je hádam zbytočne rozpisovať... :frajer2:
florida ma nejak extra nelaka. chicago to uz je daleko lepsie. Najlepsi zapas, ak bude, tak bude jednoznacne vo finsku.
nuž ak by sa hralo v Prahe CHI - CGY, tak to by bola paráda... :yes: (mne sa rátalo aj CHI - STL)
2274 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES