Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

RED DEVILS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

pohled na tabulku je strašný-Chorche´s na posledním místě v divizi a o poslední místo v konferenci se dělíme se Steelers :o
no ak som spravne ratal tak mam len 9 bodov skoda dal som na prekvapenia a tie sa nekonali
neoficialne mi to vychadza na celkovych 22 bodov..asi to nebude ziadna slava, nakolko dnesne vysledky NHL dopadli viac menej podla papierovych predpokladov

kopy - 9
leci - 6
mitch - 11
cepi - 11

bez zaruky
cepi píše:neoficialne mi to vychadza na celkovych 22 bodov..asi to nebude ziadna slava, nakolko dnesne vysledky NHL dopadli viac menej podla papierovych predpokladov

kopy - 9
leci - 6
mitch - 11
cepi - 11

bez zaruky
veru to je dost malo, taky standard timov z vychodu je 28-29 bodov
asi by sma mali trochu lepsie tipovat lebo to stoji za prd.
asi by ste mali ist cez vikend na sustredenie :oslava: , bo tie vysledky su hrozne, mozno este daco zachranite v tomto kole a ked ne aspon budete konkurencieschopni v tom dalsom
debil píše:asi by sma mali trochu lepsie tipovat lebo to stoji za prd.
no Mitchi, ak nestihame natipovat uvodne 2 matche, tazko pak :lol: mno ja som taky tak uvodny nestihol :oops: ale daval by som 1tku na listky a Tebe by taky tak vsetko vyslo :D po 2 zapasoch, som zabodoval jedine ja :| aj to so slabymi 2 bodmi..o vitazstve Sabres som nemal najmensie pochybnosti; Dipi chyba a Joei este nema natolko odchytane, aby drzal nad H2O priermernych ostrovanov..ale to som uz v NHL topicu :)

uvidime zitra rano, ci este padneme viac na hubu, alebo sa stane pocas noci zazrak :roll: takto, je este len uvod, vsetko sa da, vzdy lepsie tetkom padnut ako napr. v zavere 1 kola; dnes este riesime zostavu z uvodnych kôl, v pripade dalsieho prepadaku pristupime k zmenam v zlozeni jednotl. formacii :yes: :D
halooo chalani, zijeme?!! tak od dnesnej noci pristupujeme k zmenam v zostave; ku kopymu sa presuva Mitch a k lecimu cepi :cinka:
takže játeď s cepim hraju doufám tu defenzivní lajnu, protože v té útočné mi to tam vůbec nepadalo...
leci, ale dufam ze vies, co sa od teba ocakava v obrannej formacii, udrzat shootout :D
2 už mám, to mi stačí :wink:
tak dnes uz dufam padne to smola a ziskame vela bodov
cepi píše:tak od dnesnej noci pristupujeme k zmenam v zostave; ku kopymu sa presuva Mitch a k lecimu cepi :cinka:
hehe, no nech sa paci :) ako na oslavy je este pomerne priskoro, ale sranda, ak by som riesil dvojzaprah s mitchom riesime dokopy 4 body :doh: takto po preskupeni formacii sme si to podelili a leci, i kopy po vymene akoby pookriali aj ked ich novi partaci sa prilis nevyznamenali :oops: podstatne je to ze riesime dokopy 12 bodov to sa docela da; ja som moc spekuloval ak by som ostal pri pôvodnych tipoch riesim 9 bodov (najskôr MIN-2, PIT-0, CGY-1), ale v prospech kolektivu sa vysvihli spominani 2 borci, tak je fajn :yes:

Joe S. píše:asi by ste mali ist cez vikend na sustredenie :oslava:
ja by som uz inak rad poriesil shutout, furt chytam take lacne bodove omrvinky, mozno by ma ta dalsia 0 nakopla; no uvidime, kazdopadne, zobral som si radu GM Joieho k telu a ja ten teda trosku predbehnem a k dnesnemu dnu sa teda poberam na 1 dnove :oslava: sustredenie pobliz Ke; gulasik, chytanie ryb, tam snad tam moje doteraz nie moc uspesne tipovacie telicko pookreje :yes:
dneska nám to padlo naši lajně s cepim...já momentálně cítím menší nárůst formy, takže toho teď musím využít co nejvíce to půjde... :)
jinak začínám postupně dohánět týmy nad čarou, takže jen tak dál :thumbsup:
ja neviem jedno kolo dobre druhe nic budem musiet stabilizovat forum
mno, preskupenie formacii docela zabralo, uvidime ci sa nam vyrazne bodove manko podari vymazat..teoreticky zijeme :) tak slapeme :frajer2:

:) Frederika pre Vas pripravila rozhovor s nasim "banneristom" Filipkom -) http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=3 ... 49#p127349
takze, nasa stihacia jazda na bodovane miesto pokracuje, po dnesnej noci sme pod seba dostali A oceliarov, malicko stiahli na ich kolegov a slapeme dalej :cinka:

nezabudajme, ze dnes 1 match DAL - COL o 20:00..inak dost zaujimavy match :roll: tazko bude vybrat tu spravnu tipovaciu alternativu; Phillyho Let´S Go Dallasek zatim nic moc, laviny sa zda sa rozbehli, v kleci podla mna opät Raycroft, hm dilema no :)
ještě 20 bodů a jsme nad čárou :)
tak dnes boli zaujimave vysledky a prinieslo nam asi toto

leci - 11b
kopy - 11b
cepi - 21b
mitch - 14b

celkovo teda 35 bodov
:clap: a je to tam :yahoo: sme na bodovanej priecke :good: z podanych matchov som mal ozaj dobry pocit, uz to zacalo 2jkou COL, podobne ako BOS...na poslednu chvilu som sice zmenil tip z 1 na 0 v stretnuti EDM-CGY ale i tak mi to konecne klaplo, tak, ako si predstavujem..Mitch taky tak svoju trosku prispel cize :thumbsup: hehe, skutocne to preskupenie formacii zabralo ako ocakaval asi malokto :D kazdopadne, nezaspat na vavrinoch a dotahujeme daleej :cinka:
cepi dá sa tak povedať, že táto noc patrila tebe. :) :good: Už, ako sa ti to podarilo 21b. :roll: Už bolo na čase, že ste šli hore. :wink: Tak vám prajem veľa štastia ďalej, aby ste šli ešte vyššie, prípadne, aby ste si udržali aspoň toto miesto. :wink:
cepi píše: :clap: a je to tam :yahoo: sme na bodovanej priecke :good: kazdopadne, nezaspat na vavrinoch a dotahujeme daleej :cinka:
Uff,cepiku,musím Ti sportovně poblahopřát k vynikajícímu výkonu! :poklona2: :thumbsup2: :taptap:
Doufám ale,že už se to nebude znovu opakovat! :frajer2: :lol2: :evil: :bitka3:
cepi ty si sa vcera nadopoval niecim? :D
neuveritelny vykon :poklona:
hehe, dal som si vcera vecer 1 Maestra :prines_pivo: ale nie, proste mi na prve mrknutie sadli zapasy, ani jeden som neriesil na slepo, vychadzal som z nejakej tej aktualnej formy, vyrovnanosti timov, no a ak tomu priratame aj to stasticko, padlo to tak ako malo :frajer2: kazdopadne diky chalani :) a samozrejme, v to predposledne kolo sa podobny vykon pokusim zopakovat opät :razzi:

dnesny vykon, nielen môj, si zasluzi potlesk, ved vsetci sa dostali nad 2ciferne cisleko :thumbsup: ten pocet zapasov a s nim bodove zisky nam pomohli tak, ako sme dufali :yes:
cepi píše:hehe, dal som si vcera vecer 1 Maestra :prines_pivo:
ake je to maestro :?:
1376 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG