Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
RED DEVILS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
veru to je dost malo, taky standard timov z vychodu je 28-29 bodovcepi píše:neoficialne mi to vychadza na celkovych 22 bodov..asi to nebude ziadna slava, nakolko dnesne vysledky NHL dopadli viac menej podla papierovych predpokladov
kopy - 9
leci - 6
mitch - 11
cepi - 11
bez zaruky
no Mitchi, ak nestihame natipovat uvodne 2 matche, tazko pakdebil píše:asi by sma mali trochu lepsie tipovat lebo to stoji za prd.
uvidime zitra rano, ci este padneme viac na hubu, alebo sa stane pocas noci zazrak
hehe, no nech sa pacicepi píše:tak od dnesnej noci pristupujeme k zmenam v zostave; ku kopymu sa presuva Mitch a k lecimu cepi
ja by som uz inak rad poriesil shutout, furt chytam take lacne bodove omrvinky, mozno by ma ta dalsia 0 nakopla; no uvidime, kazdopadne, zobral som si radu GM Joieho k telu a ja ten teda trosku predbehnem a k dnesnemu dnu sa teda poberam na 1 dnoveJoe S. píše:asi by ste mali ist cez vikend na sustredenie
mno, preskupenie formacii docela zabralo, uvidime ci sa nam vyrazne bodove manko podari vymazat..teoreticky zijeme
tak slapeme :frajer2:
Frederika pre Vas pripravila rozhovor s nasim "banneristom" Filipkom -) http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=3 ... 49#p127349
takze, nasa stihacia jazda na bodovane miesto pokracuje, po dnesnej noci sme pod seba dostali A oceliarov, malicko stiahli na ich kolegov a slapeme dalej
nezabudajme, ze dnes 1 match DAL - COL o 20:00..inak dost zaujimavy match
tazko bude vybrat tu spravnu tipovaciu alternativu; Phillyho Let´S Go Dallasek zatim nic moc, laviny sa zda sa rozbehli, v kleci podla mna opät Raycroft, hm dilema no
nezabudajme, ze dnes 1 match DAL - COL o 20:00..inak dost zaujimavy match
hehe, dal som si vcera vecer 1 Maestra
ale nie, proste mi na prve mrknutie sadli zapasy, ani jeden som neriesil na slepo, vychadzal som z nejakej tej aktualnej formy, vyrovnanosti timov, no a ak tomu priratame aj to stasticko, padlo to tak ako malo :frajer2: kazdopadne diky chalani
a samozrejme, v to predposledne kolo sa podobny vykon pokusim zopakovat opät 
dnesny vykon, nielen môj, si zasluzi potlesk, ved vsetci sa dostali nad 2ciferne cisleko
ten pocet zapasov a s nim bodove zisky nam pomohli tak, ako sme dufali
dnesny vykon, nielen môj, si zasluzi potlesk, ved vsetci sa dostali nad 2ciferne cisleko
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé