Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Co za zapas!!!!!!!!!!!!!!!! OMG!!!!!!!!!!!

Aj Kopecky ozil :lol2: 5 hitov a par striel na branu,skoda tych 2 golov v poslednej tretine,uz sme hrali na cas a gol padol v presilovke SJ 5 na 3,mohlo to ostat 7-0,bola by vacsia sranda :roll:

Obrázek
inkasovat 3G v oslabeni to je ina haluz :lol3: byt trenerom Sharks posielam hracov domov nahych :lol3:

<object%20width="425"%20height="344"><param%20name="movie"%20value="http://www.youtube.com/v/LIiClfXCXR4&hl ... d></object>[/youtube]
Tak, zo 6 zapasoveho Tripu nam zostavaju este 2 zapasy, dnes proti Ducks a zajtra proti Kings. Pekne by bolo vyhrat oba zapasy, ale nwm...
Prve 4 zapasy Tripu:
@flames 7:1 WIN
@oilers 5:2 WIN
@canucks 1:0 WIN
@sharks 7:2 WIN

MOj nazor na dalsie vysledky :D
@ducks 4:1 WIN
@kings 2:3 LOST
Da sa niekde pozriet dnesny zapas ???? :ja_neviem:
na Nova Sport daju COL-MIN kto sa nato ma pozerat :dole:
blackhawks88 píše:Da sa niekde pozriet dnesny zapas ???? :ja_neviem:
na Nova Sport daju COL-MIN kto sa nato ma pozerat :dole:
Snad to nekde pobezi... Ono kamarade nediv se, zapasy Ducks jsou na Nova sport tak 2x za sezonu :x neni to zrovna zajimavy tym pro ceske a slovenske fanousky. Pockej az budete hrat treba s Pens, to na 88% v telce bude :D
cepi píše:inkasovat 3G v oslabeni to je ina haluz :lol3:
Inkasovať 3 góly v oslabení je vcelku normálna vec :smile03: :-P
DNes sme dostali 3:0 od Ducks, pravdu povediac, cakal som ze prehrame jeden z poslednych dvoch zapasov. Snad teraz porazime KIngs.
DIDI píše:DNes sme dostali 3:0 od Ducks, pravdu povediac, cakal som ze prehrame jeden z poslednych dvoch zapasov. Snad teraz porazime KIngs.
Tak toto som uz dlho neviedel,aby velky a pomaly hraci Ducks boli vsade skor pri puku ??? wow

Dufam,ze to dnes v LA rozbalime... :yes: :wink:
Blackhawks predstavili nové tretie dresy :good: .

http://blackhawks.nhl.com/club/page.htm ... L|CHI|home
chicago s hossom dve prehry z troch zapasov ........dobreee :) .
No a co ? sak uz toho maly dost a jeden hrac nic nespravi
Tak ako neviem ako vás ale mňa domáca remíza s Columbusom dosť prekvapila. Ikeď Columbus v minulom zápase doma vyhral ale cesta do Chicaga nieje len tak. Tento zápas len ukázal, že v NHL sa môže stať čokoľvek.

EDIT:
Vo štvrtok popoludní sa uskutoční tlačová konferencia, na ktorej sa očakáva oznámenie podpisu nových kontraktov s trojicou mladých hviezd, ktorú tvoria Patrick Kane, Jonathan Toews a Duncan Keith.
Tak mame vsetkych troch :yahoo: Ale kto odide ?

Kane and Toews will reportedly receive identical 5-years deals worth $31.5 million ($6.3 million per season) and Keith will earn a 13-year extension for $72 million ($5.54 million per season).
DIDI píše:Tak mame vsetkych troch :yahoo: Ale kto odide ?

Kane and Toews will reportedly receive identical 5-years deals worth $31.5 million ($6.3 million per season) and Keith will earn a 13-year extension for $72 million ($5.54 million per season).
Odide urcite zachvilu jeden z tychto dvoch...Sopel,alebo Barker,ale nemysli,ze este v tejto sezone,aj ked nic neni vylucene.. :)
Keith podpísal až trinásťročný :shock: . Hm tak to má lepšie ako Majo Hossa. Plat má tiež veľmi dobrý myslím, že sme lepšiu vec ani spraviť nemohli. Inak fakt by mohol niekto odísť. ÁÁ súhlasím odísť by mohol Sopel náš najstarší bek ale predsa 32 rokov je už dosť :good:
NSH 4 - 1 CHI
25SOG 35SOG

zapas som cely nevidel no ale tak asi nam chybalo stastie
Katastrofalny hokej vcera,islo ma roztrhnut !!!!
Hossa,Sharp,Sopel,Barker,Campbell katastrofa !!!!!!!!! a o Kopeckom tu ani pisat nebudem,nam ho bol cert dlzny,dalsi hrac,ktory je nam uplne zbytocny,uz aby sa vratil Burish do stvrtej lajny.
Tretia lajna mala zablesky,ale este stale nemame tu chemiu,ako v minulej sezone a aj Hossa sa stale hlada,potrva este cas,kym sa najdu na lade.

Po prichode Hossu sa nejak vytratila nasa chemia,ci uz na PP,alebo v hre 5 na 5,dufam,ze si na seba rychlo zvyknu,inac budeme prehravat aj proti takymto superom takymto rozdielom,som bol vcera totalne rozculeny,nedalo sa na ten hokej pozerat,od vyhry nad SJ nehrame svoju hru,je to velka bieda,VELKA!!!

Huet sa zase vcera ukazal kua,ty kokos,zase zacinam mat strach..

Nashvile vcera nehral nic a aj tak vyhrali,skoda slov :bitka3:
Hej, kua , mna neskutocne seru prehry so supermi ako NSH :!: No dufam ze sa konecne zobudime a dnes porazime PIT bez Sida
DIDI píše:Hej, kua , mna neskutocne seru prehry so supermi ako NSH :!: No dufam ze sa konecne zobudime a dnes porazime PIT bez Sida
No Nashville poslední dobou jede,tvá reakce je poměrně nepřiměřená ... :wink: soupeři jako NSH patří k velmi nepříjemným :)
kisin píše:
DIDI píše:Hej, kua , mna neskutocne seru prehry so supermi ako NSH :!: No dufam ze sa konecne zobudime a dnes porazime PIT bez Sida
No Nashville poslední dobou jede,tvá reakce je poměrně nepřiměřená ... :wink: soupeři jako NSH patří k velmi nepříjemným :)
kisine přesně tak Nashvile je hodně nevyzpytatelné mužstvo které jednou zazáří podruhé ne...podobně jako Florida ta má někdy taky nevyrovnané výkony
S Nashvillom sme hrali 3 zapasy v tejto sezone a 2 sme vyhrali,jeden sme prehrali u nich doma a vsetky tieto zapasy boli priserne,vyhazdzovanie pukov ,ziadne tvorenie,iba zablesky nejakeho utoku,tento tim ma jedinu dobru prvu lajnu a ostatny su 3-4 lajners,aj vcera dali druhy gol od korcule a Huet sa zrutil,potom som uz nepozeral po tretom gole,sme to mali totalne v pecku.

Nasi nehrali na plny plyn,to bolo evidnetne,v nasom oslabeni o 4 hracov sme ich tocili v ich pasme skoro celu ich presilovku,ved takyto tim by sme mali porazit rozdielom triedy minimalne kua,odskakovali nam puky,ako keby sme to ani neboli my,neraz mi to pripada,ako keby sa setrili na lepsieho supera a to PIT,ale taketo zapasy musime vyhrat s palcom v zadku... :!:
V prestavke zapasu som videl zostrih zo zapasu v picburgu. Oba timy sa kvalitne marovali, velmi tvrde zakroky na oboch stranach, malkin tam na niekom sedel a mlatil ho, asi bol dobry hokej. aspon ja to tak mam rad.
Krása. Dnes OT výhra nad PIT, sice som nevidel zapas, ale sudiac podla Highlightov, tak sa hralo pred nasou brankov :) Niemi nam to zasa vyhral + skvely Versteeg. :yahoo:
No a hlavne, že sa presadil Hossa. A naviac na ľade svojho bývalého klubu :good: . Niemi mal obrovský podiel na víťazstve. Bol to naozaj zaujímavý match zo šťastným koncom pre Hakws
Takze v denniku Paravda napisali,zevraj Kopecky sedel na lavicke pre zle vykony v zapase proti Pens,pokial viem ,sedel preto,lebo sme hrali na 7 obrancov,Sopel dostal bombu do nekryteho miesta v zapase proti Nashvillu a couch nevedel,ci bude schopny odohrat cely zapas,takze povolal Hendryho..

Kopeckeho vykony su naozaj slabe,velmi slabe,dokonca stvrta lajna hrala lepsie bez neho ,ako ked tam hral Kopec.

Kopec ma maly plat,ktory sa pocita do platoveho stropu,takze trejdovany nebude podla mna,minnimalne tuto sezonu asi urcite dohra u nas,dufam,ze sa chyti a neurobi hanbu..
2419 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS