Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

kua to som si nevsimol :D no nic 5 bodov nieje zle. tak bojujme dalej. GO GO GO Firebirds
tak super dnes skvely vykon mato a canes. len tak dalej. ja zatialbiednejsie ale musim tipovat pre istotu aspon den dva dopredu tak sorry ale moc mi to nejde :( GO GO GO FireBirds :fan: :fan: :fan:
janik,inak,nezverejnis nase zmluvy??? :D
canesman píše:janik,inak,nezverejnis nase zmluvy??? :D
ved dlzka zmluv je stale platna kedze sme podpisali na viac kol. matejko ma zmluvu na 2 kola a ak myslis vysku zmluv tak
kajo - 9 mil. $
canesman - hra zadarmo :D
Matejko - 7 mil. $
janik - zadarmo
tak zatial dobre postavenie v konferencii ale IC sa nam trosku vzdialili tak by sme im mali ukazat ze to nebudu mat take lahke. jedine co ma stve ze som vypadol z rytmu, uz som sa rozbiehal ale zase nemam ziadny prehlad ako ktore timy hraju :( tak sa ospravedlnujem za moje vykony ktore asi nebudu na spickovej urovni. no verim ze Matejko , canes a kajo su osobnosti ktore dokazu vytvorit jeden celok drziaci pokope ze moje vykony ani nebude tolko treba. My sme jeden tim, my sme FireBirds a v tom je nasa sila. :fan: :fan:
hm najlepsi? co je to najlepsi s 9 bodmy. to je nic. keby som zabral ako wild tak to ma cenu spomenut ale inak nie. ak bud etim hore tak ma moje vysledky nejak nezaujimaju
janik,tie platy si zverejnovat nemal :bitka3:
teraz sa citim ako taky.....napr. Vanek :|
no nic,snad sa mi zacne darit,lebo uz ma to celkom uspesne zacina s*at
janik píše:
canesman píše:janik,inak,nezverejnis nase zmluvy??? :D
ved dlzka zmluv je stale platna kedze sme podpisali na viac kol. matejko ma zmluvu na 2 kola a ak myslis vysku zmluv tak
kajo - 9 mil. $
canesman - hra zadarmo :D
Matejko - 7 mil. $
janik - zadarmo
no dik, pred buducou sezonou budem vazne zvazovat arbitráž :D
no prave kvoli tebe som ich zverejnil nech mas vacsiu motivaciu :D neboj ja ti stale verim, proste teraz mas blbsie obdobie aj ked ako volny tiper ti to slo tak neviem co je s tebou. tak ma neser a tipuj poriadne :lol:
canes no to mozes ale ak ti navisia to nic o 20 % tak mi je to jedno :D nic a nic o 20% viac je stale nic :D
canes. gratulujem ti k super zmluve :D :cool:
dostanes :ho*no: tak ci tak :lol: :lol: :lol:
canes nepotrebuje peniaze, on je spravny srdciar a tipuje pre zabavu a pre pocit pomoct timu FireBirds :thumbsup:
Joe S. píše:canes. gratulujem ti k super zmluve :D :cool:
Este davnejsie ked sme sa o tom bavili a castejsie aj Open sa zapajal tiez vznikla podobna situacia, ked aj v ich time tipoval myslim Fat Schwolco zadarmo a ja som napisal priblizne toto: Schwolco neni na penaze a nasledne Open svojim tradicnym hmorom dodal :D Derryl ale ja som na penaze :lol2:
Takze podobne si myslim aj toto o canesmanovi :clap: je to borec makat zadarmo :oslava: Nech zije canesman a podobni jemu tiperi co tipuju zadarmo, len z coho potom ziju :lol2:
tak zatial som celkom spokojny, dnesnu noc sme ukrojili naskok maciciek a verim ze postupne sa dostaneme aj pred nich. zatial sme na prvej priecke tuto sezonu ak si pamatam neboli a ked tak len veeeelmi kratko takze makame. ;) GO GO GO FireBirds
Derryl píše:
Joe S. píše:canes. gratulujem ti k super zmluve :D :cool:
Este davnejsie ked sme sa o tom bavili a castejsie aj Open sa zapajal tiez vznikla podobna situacia, ked aj v ich time tipoval myslim Fat Schwolco zadarmo a ja som napisal priblizne toto: Schwolco neni na penaze a nasledne Open svojim tradicnym hmorom dodal :D Derryl ale ja som na penaze :lol2:
Takze podobne si myslim aj toto o canesmanovi :clap: je to borec makat zadarmo :oslava: Nech zije canesman a podobni jemu tiperi co tipuju zadarmo, len z coho potom ziju :lol2:
njn,aj ja sa pytam,preco som taky stedry :cry: ...ale od buducej sezony ak nedostanem zaplatene,tak koncim :D ...
no takze otazka canesa je vyriesena :D
:cry: :cry: :cry: ...ste na man vsetci hnusni...to mam za tie sluzby co odvadzam :cry:
neboj nic mato mne vcera to iste sa podarilo :D ale hlavne ze kontakt na prve dve miesta stale mame a tak musime bojovat. tipujem teraz na niekolko dni dopredu lebo nikdy neviem ci sa tu dostanem tak to je so mnou bieda ale snazim sa. tak dufam ze aj vy sa snazite. caens neboj za tvoje sluzby sa ti moze dostat najvacsia odmena a tou je titul. ;) tak do toho FireBirds
no je to zatial taka bieda by som povedal, EI mali vcera neskutocnych 30 bodov aj ked dnes mali len 12 ako my tak stracame privela. musime s tym nieco robit. GO GO GO FireBirds :fan: :fan:
hm mame nejaky utlm, podavame priemerne vykony a to sa mi nepaci. musime zabrat a ukazat nasu silu. FireBirds let's go!! :box:
tak ponukam canesovi exkluzivnu zmluvu na 20 mil. $ na tuto sezonu, nemeni sa nic len plat cize dlzka zmluvy ostava, po konci kola sa canes na 70% stava novym GM timu a na 50% ja svoje ucinkovanie v time FB na minimalne jedno kolo KTL prerusim. tak a teraz musime zabrat aby sme FB dotiahli vyssie ako je to momentalne 4. miesto. Let's go FireBirds :!: :!: :!:
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA