Vačšinou vidím len highlights, ale aj napriek tomu vidim radšej v našej bráne Curtise McElhinneyho
Hiller mi príde taký neistý, samozrejme má aj zapasy ktoré mu vyjdu veľmi dobre. Ale aj tú masku čo má
, niekde som počul, že šéf pohrebného ústavu :biglol: . Dúfam, že Curtis sa dá dokopy čím skôr a verím, že to je poriadny chlapík a na puk sa bude stále tešiť
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ANAHEIM DUCKS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Hiller uz samozrejme nechyta tak jako v plejof 2 roky zpet kdy vygumoval Sardinky a Kridla s nim mely taky spoustu prace. Ono je to dano i tou nasi obranou, ktera je nejhorsi v novodobe historii Ducks. Abych rekl pravdu od prichodu Curtise jsem si nic nesliboval, ale mile me prekvapil a zrejme by si zaslouzil vice prilezitosti v brane na ukor Jonase. Vypada to ze na golmany z Calgary mame kliku
Tak to ano Selly, to ti davam za pravdu, nasa momentalna obrana patri medzi najhorsie k lige
Potrebovali by sme tam aspon 2 kvalitnych backov. Ale aby som nezabudol, musim pochvalit Visnu, Fowlera a taktiez Sbisu, aj ked to neni od Sbisu neni stale 100 perecent a od Fowlera si Ducks moc slubuje
Takze som zvedavy
K tomu Hillerkovi nasmu, nehovorim ze ho nemam rad, predsa len chyta za Ducks
ale presne ako si napisal, tiez by som bol rad keby sa mohol viac prejavit Curtis. Caka nas zapas s Calgary , boh s nami.. Verim vo vitazstvo
Pod to se podepisujuWanic píše:Mno aby to Crutisovi spíš nepřivodilo nějakou psychickou újmu... vim že jsou to profící.. ale dostat do masky takovou ránu, že to přivodí krvavý zranění... potom se člověk toho puku musí trochu bát, než dostane zpátky jistotu (znam z vlastní [amatérské] zkušenosti...)
Treba dnes podal Hiller velmi kvalitni vykon, ale doufal jsem ze to urveme po 60ti minutach, tak jsme darovali souperi bodik, ikdyzn druhou stranu Flames nas zacali od 2.tretiny malinko prehravat, takze si bodovat zaslouzili. Kdyby uznali Blakeuv gol na 3-0 uz by bylo vymalovano, jelikoz on sam se ani nerozciloval tak nebylo co resit.
Taky jsem u toho golu rval jak dobytek
Snad nas to nakopne, protoze jak spravne psal Minnesota v topicu Wild ceka nas sedmizapasovy trip po ledech souperu, zejmena tech z vychodni konference. 7 bodu beru jako hranici uspechu, takovych 10 by bylo ovsem fantastickych. Doufam ze Prasechkin a spol budou pokracovat v dosavadnim vykonech a nechyti se zrovna na nas
, Isles proste musime dat, ikdyz tohle je nase specialita prohravat s nejslabsimi, v Caroline to bude loterie, Boston vypraskame jak loni, v Buffalu to pujde do prodlouzeni a z dvojzapasu s Yotes a Kings to vidim na 1-2 bodiky. Dej se vule kaceni
tak toto je veľký sťýl...
"Útočníkovi tímu zámorskej hokejovej NHL Anaheim Ducks Bobbymu Ryanovi sa v nedeľu podaril naozaj málo vídaný kúsok, keď svoj jediný presný zásah zaznamenal s hokejkou súpera."
http://sport.aktuality.sk/clanok/104528 ... -skoroval/
"Útočníkovi tímu zámorskej hokejovej NHL Anaheim Ducks Bobbymu Ryanovi sa v nedeľu podaril naozaj málo vídaný kúsok, keď svoj jediný presný zásah zaznamenal s hokejkou súpera."
http://sport.aktuality.sk/clanok/104528 ... -skoroval/
To opravdu nemá chybu tohle!!!
jinak,konečně začínáte něco hrát Selly ....
Anaheim prodloužil s trenérem Randym Carlylem smlouvu i do další sezóny, o jeden rok se navyšuje rovněž kontrakt pro viceprezidenta pro hokejové operace Davida McNaba. Carlyle po vstupu na lavičku v srpnu 2005 dovedl čtyřikrát po sobě Kačery do play off, neuspěl až v posledním ročníku. Vrcholným okamžikem byl samozřejmě zisk Stanley Cupu v roce 2007. Mužstvo pod Carlyleovým vedením vyhrálo v základní části 235 ze 443 utkání, v dalších 56 získalo alespoň bod. (nhl.cz)
Co na to rict. Na jednu stranu jsem rad, ze mame stabilitu na miste kouce, na tu druhou si nejsem jisty jestli je prave ted Randy pro nas clovekem nejvhodnejsim. Jako byvaly obrance baziruje hlavne na obrane, bohuzel letos ji nemame tak dobrou a utok je urcite silnejsi. Mohlo se pockat do konce sezony, ale nijak moc mi to nevadi
Co na to rict. Na jednu stranu jsem rad, ze mame stabilitu na miste kouce, na tu druhou si nejsem jisty jestli je prave ted Randy pro nas clovekem nejvhodnejsim. Jako byvaly obrance baziruje hlavne na obrane, bohuzel letos ji nemame tak dobrou a utok je urcite silnejsi. Mohlo se pockat do konce sezony, ale nijak moc mi to nevadi
Hilleruv nejlepsi zakrok noci
http://video.nhl.com/videocenter/consol ... 5&id=87635
Najdete tam i ten Getzlafuv zakrok
Uz bychom se meli prejmenovat na Janosik Ducks protoze takoveto prohry me dokazou k....y vytocit. Pro Isles vazeni pozorSelly8 píše: Isles proste musime dat, ikdyz tohle je nase specialita prohravat s nejslabsimi
Vcera jsem po delsi dobe mrknul na Ducks a opet se potvrdilo to co v mem poslednim prispevku
Nejhorsi tymy sezony nas skalpujou jak Cejenove na divokem zapade. NYI, NJ a ted Toronto. zato PIT, PHI, WAS a Boston porazime... Nevim cim to je
Pritom jsme vcera zacali dobre a v 1.tretine podali velmi dobry vykon. jeste v puli zapasu jsme vedli 2-1, ale to uz Leafs prebrali oteze zapasu a delali si z nas doslova fackovaci panaky. Po 2 tretinach a stavu 2-3 jsem veril, ze se kluci jeste hecnou, ale Bobby Ryan si ponekud spletl branku a pak jen vztekle mlatil hokejkou o mantinel. A kdyz Visna trefil brevno a mohlo byt 3-4 tak jsme dostali z protiutoku gol a to bylo dost i na me a sel jsem chrapat. Naposledy jsem to udelal v zapase s Jackets za stavu 1-0 a pak me to mrzelo, mockrat za sezonu se nam nepodari vyhrat 6-0. Dalsi zapas v sobotu s Habs, snad nejaky bodik ziskame.
jeste doplnim sestavu ze zapasu:
Beleskey - Ryan - Perry
Blake - Koivu - Selanne
Lupul - Laperriere - McMillan
Sexton - Marchant - Parros
Visna - Lydman
Fowler - Brookbank
Sbisa - Sutton
Hiller
jeste doplnim sestavu ze zapasu:
Beleskey - Ryan - Perry
Blake - Koivu - Selanne
Lupul - Laperriere - McMillan
Sexton - Marchant - Parros
Visna - Lydman
Fowler - Brookbank
Sbisa - Sutton
Hiller
Dostat za 3 zapasy 20 golu
A to jeste od tymu, ktere letos v ofenzive zrovna nezari. Na dnesni hajlajts nemam ani chut, ale statistika golmanu leccos naznacuje. McElhinney podal tragicky vykon uz proti Caps a Timo Pielmeier si svuj debut v NHL predstavoval urcite taky jinak nez s bilanci 5/12
V zapase s Blues byl si jediny poradny golman Bishop... Klesli jsme na 8-9.misto v konferenci a pokud chceme do plejof nemuzeme si dovolit podobne losing streaks
Ted maji hraci 4 dny volna a ve stredu veledulezity domaci derby zapas s Kings, kterym se venku momentalne hodne dari, az na tu dnesni prohru na Long Islandu. Co se tyka umisteni v probihajicim rocniku tak to jsem naopak spokojeny, protoze pred sezonou jsem nas tym strizlivym odhadem tipoval kolem 12.-13.mista.
Sa mi marí, že dostal ranu do hlavy? :ja_neviem: Myslím, že niečo také. Najprv na dva dni, teraz na ďalšie tri zápasy...kajo píše:Curtis nejako horineskutocne citit absenciu Hillera. Ozaj, co mu vlastne je? :ja_neviem:
EDIT: aha, mitch píše. Tak to bola tá Letangova delovka. Inak listed je ako day-to-day a zajtra má k doktorovi, tak uvidíme. Škoda, že Emery ešte nechytal ani v AHL, asi by sa zišlo ho teraz použiť.
Bohuzel Curtis chyta v soucasne dobe opravdu spatne, dnes 2x vyrazil pred sebe a byly z toho 2 goly, hlavne ten na 2-1 mel urcite mit. S Hillerem to vypada vselijak, otres mozku je sice vylouceny, ale sam hrac se citi dost zle takze jeho navrat je s
jeste je hodne zapasu do konce, bohuzel na zapade tymy bojujici o plejof pravidelne boduji a soucasny lossing streak nas muze stat prvni osmicku
Mohli by zkusit dat sanci Emerymu, na farme si nevede spatne. Neco se proste zkusit musi
Loni nam zlomila vaz olympiada, letos to mozna bude ASG
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé