Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

No keby som tam videl nejakú prestavbu tak tomu aj verím, ale neboli sme náhodou najpasívnejší team cez leto? :-(
begbeee píše:No keby som tam videl nejakú prestavbu tak tomu aj verím, ale neboli sme náhodou najpasívnejší team cez leto? :-(
tak trochu, ale Pikkarainen, Halischuk, Bergfors, Murphy, Niedermayer, ty se nejak adaptovat musej zejmena pak Bergfors s Halischukem
megatone ano Halischuk a Bergfors maji potencial stat se dobrými hráči v NHL ale tuto sezonu od toho nic nečekám
Martin #27 píše:megatone ano Halischuk a Bergfors maji potencial stat se dobrými hráči v NHL ale tuto sezonu od toho nic nečekám
tak me osobne se zatim libi jak hraje Bergfors a mam takovej pocit ze meni nim a Eliasem by mohlo neco vzniknout jen by to chtelo mezi ne centra pac podpis Rolstona se jevi jako velmi spatny a patri tak do treti rady k Niedermayerovi/Zubrusovi, Clarksonovi. Plus ja si stale myslim ze v Pikkareainenovi neco je, loni byl nejlepsim strelcem tymu a Lou by si ho neuprednostnoval pred Shanym kdyby to byl jen dalsi bitkar. To by pak byli lajny k pokoukani:
Parise - Zajac - Langembruner
Elias - Centr - Bergfors
Rolston - Zubrus - Clarkson
Pando - Niedermayer - Pikkarainen

podle me by se nam i hodil bek typu Kaberele, proste nekdo kdo umi vodit puk, rozehrava presilovky a dela body
megatone vcelku souhlasím ale Clarkson muže uplně v pohodě hrát 2 brázdu!!!!
o Rolstonovém podpisu jsem hned říkal že to byla jedna z mála Louových chyb ( 5 mega je fakt moc)
co se týče Kabelky tak jsem tu myslím někdy psal že by se mi strašně líbil u náss....je to TOP bek a muj velký oblíbenec
Prvé víťazstvo s nevýraznou Tampou. Po highlightoch budem múdrejší.
nevím jestli chceme ze štěstím porážet týmy jako Tampa tak to vidím bledě ( ten gol vteřinu před koncem mi připoměl PO ale z opačne strany :-( )
no, nevýrazná Tampa byla skoro po celý zápas výrazně lepším týmem. Dew zachránila poslední desetina poslední vteřiny, byl to regulérní gól :D
jo to bol ale fakt ako tu bolo spomenute to bolo poriadne šťastie... ved tampa nam dala tuším dve či tri tyčky ako som pozeral highlighty... pekne tampe zachytal mike smith... ale na najazdoch na dvva perfektne blafaky Jamieho a Zacha nestačil.. pekne konečne prve body... dufam že to už bude len lepšie a budeme vyhravať aj v riadnom hracom čase aj ked to je moc velka požiadavka alebo prijanie vzhladom na formu...
No, to vyrovnání štěstí určitě bylo, ale mohli sme si za to sami, protože sme měli šancí hodně a měli jsme z toho dát určitě víc jak 3 góly. Škoda, tahle prohra mě mrzí, protože to byl vyhraný zápas...
A nájezdy to naše veliká slabina, už loni byla. Mike Smith je výborný gólman, ale nájezdy mu nejdou a útočníci jsou v téhle činnosti taky neschopní. Jak hrajete s Tampou nerozhodně po 60 minutách, stačí přečkat prodloužení, a nájezdy už sou pak 80:20 :D
St Louis umí dobře nájezdy ne?
No on docela jo, ale je zatím jediný a ani on není neomylný (třeba minulý zápas nedal) :) S váma jel Stamkos a Tanguay (nedali).
tato zprava asi moc nepotesi Martina a jine fandy Clarskona ale byl odsunut do 4. lajny a jeste nalevo formace pro dnesni zapas
Forwards:
Zach Parise-Travis Zajac-Jamie Langenbrunner;
Niclas Bergfors-Dainius Zubrus-Matt Halischuk;
Jay Pandolfo-Rob Niedermayer-Brian Rolston;
David Clarkson-Rod Pelley-Ilkka Pikkarainen
mne sa zda že zamerom bolo vyrovnať trocha silu formacii vzhladom na to že posledne dva utoky podla mna boly doteraz nič moc aspon z toho čo som počul pozeram totiž iba highlighty ...
tak trochu sok.. snad dostane minuty na pp..halischuk sa mi paci,moc sa snazi,pyta si puk,co je len dobre..a skvalitnenie nasho 4 utoku? pelley zatial akurat ukazal ze nieje hrac pre nhl .. -3 body ked hra v zapase dokopy 7 min je krute v 3 zapasoch..pikkachu vraj tiez ale toho som nevidel hrat este tak neviem..na dnesny zapas neviete niekto o nejakom linku?
zatim ne, snad se od 20.00 neco ukaze na myp2p.eu . ale nevim pro ostatni je ten zapas dost neatraktivni tak snad tam neco bude, uz minule s tampou tam nic nebylo. uvazuju ze si zaplatim hockeystreams.com nevite nekdo jake to je?
http://www.myp2pforum.eu/nhl-icehockey/ ... 009-a.html tady něco před zápasem stoprocentně naskočí, min. jeden link tam bude :D

jo, tys to tam vlastně vzpomenul, nevšiml jsem si, někdy i v pr§běhu zápasu naskočí linky
super fasa... druha vyhra .. proti floride... potešilo... potrapila nas ale ... drama do konca... zapas som si pozrel a celkom sa bolo na čo divať... istotne sme však boli aktivnejši... po prvej tretine 16:4 striel pre nj, po druhej tretine dokonca 27 striel sme vyslali čo je dosť na dve tretiny... sranda že furt sme my vyhravali v zapase a potom nam to vyrovnali... rozhodlo sa len tri minuty pred koncom ... fajn zapasik... len raz za čas mam možnosť kuknuť si zapas naživo no a new jersey obzvlašť malokedy som rad že vyhrali a mohol som pri tom byť z pohladu divaka :)
videl som len 3 tretinu..konecne hrali dobre.boli sme lepsi a floridu sme k nicomu nepustili(az zaverecny tlak,ale brodeur vse poriesil)ten gol na 2:2 nas mohol mrziet.zas oslabenie a k tomu rolston sa na to vyflakol a sa mi mari oduya tiez..ten je zatial tragicky.pelley zas minusovy bod.so 4 lajny ma prekvapil PLLL.2x v utocnom pasme vybojoval puk a mal aj skvelu prihravku na clarksona.ten zas rozhodol a ukazuje ze na 20 golov v pohode ma :good: uz aby sa vratil elias nech je aj 2 lajna nebezpecna..
dobre sa ti mari rozhodne to bola chyba obrany totalne nedorozumenie rolstona s oduyom ... weiss si ich cez maly priestor oboch vyklučkoval a oduya nestihal na jeho rychlosť ani hra do tela tam nebola efektivfna aku by obranca mal mať.. len ho tak potlapkal no daj si ten gol
tak jsem se vrátil ..... Clarkson ve 4 lajně? určitě aby to zvedl jiný důvod nevidím :good:
to že pelley na NHL nemá jsem psal už dávno....zlatý Madden
zápass S Floridou jsem neviděl ale díky za info hoši :wink: tak pojdme dále !!!
tak a vezieme si 2 skvele body z washingtonu.parada.sice parise mohol rozhodnut uz v predlzeni ked 2x netrafil prazdnu branu,raz dal tycku a potom v sanci este netrafil puk,ale nevadi..4. utok zas tragicky.minule sa mi tam pacil leblond a dnes ,,hral,, zas peters :evil: lemaire asi zo zufalstva nad nimi,poslal pelleyho a pikkachu na presilovku :lol2: len ked proste na to nemaju,tak sa uvedomit nemozu..tesi ma pandolfo,ktory slape oproti minulemu roku o dost lepsie,aj rolston sa snazi..niektori vravia ze aj zubrus je lepsi,mne sa zdal v 2 zapasoch co som videl furt taky isty.bergfors sa snad chytil..oduya sa musi zlepsit -5 je hrozostrasnych..pockat na navrat eliasa a strelecke chytenie sa pariseho a nebudeme vyhravat len o gol ci po najazdoch :twisted:
dunime přesně Parise ty vole to je dobytek :D takové šance co twnto zápass měl a nedal to jsem nechápal...jinak výsledek mě těší Ovcu jsme k ničemu velkému nepustili což je dobře..... pěkné body jen tak dále borci :good:
jinak zápasy ted nesleduju bo vstávám do práce brzo ráno :-( takže dunime říkáš že Leblond hraje dobře jo?? no minulou sezonu jsem na něho měl nervy jak prase a to že chodí 4 lajna na přesilovky to nevím co tím Lemaire sleduje jinak Clarkson dneska zase před golmanem důrazný jako vždy. Tento borec v žebříčku mojí oblíbenosti jde pořád nahoru fakt toho hráče miluju :D
Dovolím si tvrdiť, že Clarkson je momentálne za Zachom, Martym a Eliášom náš najpopulárnejší hráč. Je dobrý.
Body sú doma, zatiaľ s odretými ušami vyhrávame ale mohlo to skončiť aj inak. Moje obavy ešte zažehnané nie sú.
doufejme ze Pariseho nepotka to co Eliase loni a sice nepromenovani tutovek. Jinak souhlasim s tim ze Clarskon je rok od roku lepsi, timto se mu nadalku omlouvam ze jsem ho chtel vymenit za Kaberleho. Bergfors hraje opravdu dobre, nase Ctvrta lajna je tak mozna treti do AHL, vsak taky nehrala skoro vubec v posledni tretine a v prodlouzeni. doufejme ze s navratem Eliase a presunem nekoho z lepsich hracu do 4. se jejich hra zvedne. rozhodne bych dal moznost Halischukovi s PLLL. Kazdopadne jsem zvedavej jak se to posklada s Pattyho navratem. libilo by se mi to nejak takto
Parise - Zajac - Elias
Bergfors - Zubrus - Clarkson
Rolston - Niedermayer - Langemnbruner
Pandolfo - Palley - Halischuk (PLLL, Pikachu)

nebo
ZZPops
Elias - Zubrus - Bergfors
Rolston - Niedermayer - Clarkson
Pandolfo - Palley - Halischuk (PLLL, Pikachu)

oboje se zda jako velmi kvalitni, rozhodne bych dal pryc Peterse a obrana se zda lepsi s Greenem nez s Murphym,
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO