Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Celkom zaujimava analyza vychodnej konferencie http://www.bostonherald.com/blogs/bruinsInsider/?p=692
.hohohooo chorchiku
ta jemna uprava v branke nebola vĂ´bec jemna
a nezabudajme na "fightera" Thorntona + viac ako sympaticky produktivneho Scheafera..viac ako idealne zladenie - doladenie (pocas sezony sa vsak urcite este co si zaujimaveho udeje - kvalitny zadak snad klapne..)
ale je to tak, chalani budu po prvej, povedzme si na rovinu spoznavacej sezone zohratejsi, Claude ich nauci normalnemu (agresivnemu) systemu, bude to rozhodne ina podivana
ale je to tak, chalani budu po prvej, povedzme si na rovinu spoznavacej sezone zohratejsi, Claude ich nauci normalnemu (agresivnemu) systemu, bude to rozhodne ina podivana
tu je link: http://www.hockeybuzz.com/blog.php?blogger_id=1
I am following reports today on a few possible deals involving the Bruins.
The first one involves the Islanders. The deal, as I have received it from two sources now, would send prospects and picks to Boston for a single player who I am quite frankly surprised to see in a deal. If the Islanders/Bruins deal can not be worked out expect the Isles to look to sign another player by week's end.
As well as this, Boston ties into the Markov situation very closely.
There is a serious need to upgrade the D in Boston, and one source last night informed me that Markov may be holding out for his high number because he knows something regarding the Bruins plans.
The Bruins are trying to clear cap space, and it is likely that the player they want to clear it for is Markov. I am hearing rumours of Aaron Ward perhaps being moved, possibly back to Carolina, to clear that space.
I am following reports today on a few possible deals involving the Bruins.
The first one involves the Islanders. The deal, as I have received it from two sources now, would send prospects and picks to Boston for a single player who I am quite frankly surprised to see in a deal. If the Islanders/Bruins deal can not be worked out expect the Isles to look to sign another player by week's end.
As well as this, Boston ties into the Markov situation very closely.
There is a serious need to upgrade the D in Boston, and one source last night informed me that Markov may be holding out for his high number because he knows something regarding the Bruins plans.
The Bruins are trying to clear cap space, and it is likely that the player they want to clear it for is Markov. I am hearing rumours of Aaron Ward perhaps being moved, possibly back to Carolina, to clear that space.
Ako Ti mam vysvetlit, ze Thornton je KKT?! Slaby a nevie hrat hokej. Slahnite ho do Providence, snad nechces, aby nejakemu sikovnemu chlapcovi zaberal miesto? No, Schaefer je sice dobry, ale nezabudaj, ze Donovan svojho casu tiez dokazal dost, v Bostone uz neprisiel ako hrac v najlepsich rokoch a navyse nehraval s elitou!
Jeho nazory su podla mna totalna somarina. Aky zmysel by malo vytradeovat Warda prec, ktory je po Zdenovi 2.najlepsi a celkovo najskusenejsi obranca v Bostone a ziskat potom ineho obrancu ked tak ci tak bude 1 obranca so skusenostami chybat.petrik píše:no eklund nieco splieta o tom ze boston je nazhaveny na podpisanie markova a ze kvli tomu bude musiet uvolnit miesto pod stropom nejakou necakanou vymenou.
ale je to len eklund, cize asi sa stane pravy opak
Markov vraj zvazuje ponuky z Ruska a Svajciarska takze mozno ani v NHL hrat nebude- kedze ide o Rusa mne vobec chybat nebude a osobne si ho v Bostone ani nezelam.
Neviem co mas proti tomuto hracovi ale este ziaden klub v NHL nedosiahol uspech bez hracov typu Thorton, Reich a pod. ktorych uloha je zahrat 7-8 minut ale zanechat na lade svoje srdce a aj nejaku tu boxersku vlozkuchorche píše:To je blbost, ten, kto nevie hrat hokej, nema v NHL co robit. V Bostone sa taky najde jeden.
chorche -) hrac, ktory pravidelne nastupoval v PO s ceresnickou na torte v podobe finale nemĂ´ze byt drevak
takeho to hraca sme urgentne potrebovali
v jeho pripade body neriesime, ale tak prepotrebnu tvrdost, drzost, agresivitu nam tento borec zarucene prinesie
a to sa rohodne pocita
petrik -) sam si to ohodnotil, eklund je eklund..
petrik -) sam si to ohodnotil, eklund je eklund..
Da sa zohnat aj pracant, co hokej hrat vie, nie nemehlo, ktore hokejku poziva namiesto zbrane voci ostatnym hracom, je to obycajny loser. A vo finale hralo vela skvelych hviezd, Hodson, Bicek, Cibak, Cam Ward, KKT Moen a Huskins, Nasty Fat Lucker Giguere, kopec ich bolo a aj tak su to fest nepodstatni hraci! Aarona Warda chcete menit? Kam? Uz tak ma zlu povest, mysli si, ze len on moze byt sef, ale nema na to, sef v NYR bol JJ, nie nejaky Ward!
..Thorntona radsej neriesme, ty mas na to svoj (taky iny) nazor ja svoj a osobne som naozaj rad, ze ho mame v time..pocas celej PO serie nabral ohromne mnozstvo skusenosti a fightera jednoducho v time mat musime
jednoducho potrebujeme
borca, ktory vzbudi u superovych hracov respect
a so Shawnom to mame zarucene, nayvse, ja osobne Shawna nepovazujem, za "drevackeho fightera", ktory neumi bruslit
..to s Bicekom, ci Cibakom si asi myslel zo srandy..
v pripade Warda, Ti davam za pravdu..nebol som 2x nadseny ked k nam zavital..predsa len, to najlepsie ma uz davno za sebou, rocnik rozhodnen ie perspektivny, ale tak verim, ze po prvej Bruins polootukavacke sa s kolektivom zzije a svoje skusensoti zuroci intenzivnejsie..ak by vsak tim opustil, 2x by ma to netrapilo..ale rad si pockam na rozbeh sezony..nerad by som ho (od)sudil dopredu..
v pripade Warda, Ti davam za pravdu..nebol som 2x nadseny ked k nam zavital..predsa len, to najlepsie ma uz davno za sebou, rocnik rozhodnen ie perspektivny, ale tak verim, ze po prvej Bruins polootukavacke sa s kolektivom zzije a svoje skusensoti zuroci intenzivnejsie..ak by vsak tim opustil, 2x by ma to netrapilo..ale rad si pockam na rozbeh sezony..nerad by som ho (od)sudil dopredu..
Praveze trend udrzat si skusenych a dobrych hracov na viac sezon je spravny pretoze kazde leto sa natahovat s neobmedzene volnymi hracmi na zmluve by bola cesta do zahuby, najma ak je platovy strop.
GM Chiarelli a jeho praca sa mi pozdavaju a dufam, ze tuto sezonu sa to ukaze aj na vykonoch a postaveni Bruins!
GM Chiarelli a jeho praca sa mi pozdavaju a dufam, ze tuto sezonu sa to ukaze aj na vykonoch a postaveni Bruins!
MnÄ› se práce tohoto GM tolik nezamlouvá, udÄ›lal pár pochybnĂ˝ch trejdĹŻ ( napĹ™ Ward- Mara) je sice hezkĂ˝, Ĺľe podepĂše smlouvy s hráči na tak dlouho, podle mÄ› by to tak taky mÄ›lo bĂ˝t ale tak nanejvýš s 3-4 hráči tĂ˝mu, mĹŻĹľe se totiĹľ potom stát, Ĺľe si tĂ˝m na trhu volnĂ˝ch agentĹŻ ani neškrtne
eklund je vytrvaly:
Two Sources have confirmed and a third is reporting part of a rumour involving a move that would send Axelsson and Ward to Carolina in exchange for a pick and a prospect may be the Cap clearing move that the Bruins would need to make to sign the much need help on D they could get in Markov.
no som zvedavy, ale zatial mu toho po 1. july vela nevyslo...
Two Sources have confirmed and a third is reporting part of a rumour involving a move that would send Axelsson and Ward to Carolina in exchange for a pick and a prospect may be the Cap clearing move that the Bruins would need to make to sign the much need help on D they could get in Markov.
no som zvedavy, ale zatial mu toho po 1. july vela nevyslo...
..dovolim si oponovat Martin..ja v osobe GM Petra Chiarelliho vidim jedneho vysoko schopneho GM, co preukazal uz zo svojho pôsobenia u senatorov, kde pobudol 7 rokov..5 ako riaditel pre pravne zalezitosti, 2 ako asistent GM, no a prave Chiarellimu su na vzostupu Sens v tomto obdobi pripisovane nemale zasluhy..ked sa dokotulal k nam, bol som poteseny, hlvane z dôvodu, ze sa predosly GM brabrak O´Co*ot pobral kade lahsie, pretoze ten splietal muzstvo ako puzzle z viacerymi motivmi, len nie tym jednym, ktory by zapadol..GM BB Chia to zobral pekne od podlahy a zacal budovat muzstvo od piky..uz som spominal, ze pred sezonou opustilo kader 17 borcov, tak sa GM rozhodol budovat muzstvo dlhodo, perspektivnejsie..Chia ma pekne daleko od ex_Milburyho, ktory nukal kontrakty ala Jasin, ci "dozivotie" pre DiPietra..momentalny trend je podpisovanie (klucovych) hracov na dlhodobejsie obdobie (vid. Vanek, Gomez ci Briere), co je na jednej strane aj rizikove, ale v pripade perspektivynch borcov nie je co riesit (financne zalez. neriesme)..navyse, samotni hraci kvituju, ak môzu zotrvat v klube co najdlhsie obdobie (vid. slova Visnovskeho, ci Briera) nevraviac o rodinke, ktora je urcite najradsej na jednom miete dlhodobejsie, ako by sa mal kazdym rokom stahovat, rotovat sem a tam..
..ale spät ku zmluvam Tebou spomenutych BB hracov..
Bergeron (21) -) zmluva mu vyprsi vo veku 25 rokov..v jeho pripade by som tam najradsej videl dlhodobejsi kontrakt trebars aj nad 30tku..
Sturm (28) - zmluva the end vo veku 32 rokov..tiez nic dramaticke..Marco bol pocas sezony na pokraji trejdu, v zavere vsak zabral tak, ako si vedenie predstavovalo a vysledkom bol dlhodobejsi kontrakt, ak vsak nie nijako extremny..Marco sa v Bostone usadil, urcite ho potesilo, ze v time pobudne viac ako len 1 rok..
Axelsson (32) -) ..34..nic dramatickeho .."inventar" klubu, ktory ma k Bostonu viac ako blizko..v jeho suvisloti sa vsak uz objavili trade spekulacie..
Scheafer (29 -) ..32..absolutne prijatelne..novacik v time, naozaj bez komentara
Chara (30) -) ..34..kapitan muzstva oklo ktoreho sa novy tim buduje..bolo by nestastne, nelogicke, ak by mal prave kapitan svoju lod opustat ako prvy..
Ference (28.) -) ..31..kvalitny zadacik, bolo by hriechom, ak by v muzstve pobudol na kratky cas a pevne verim, ze v time zostane aj pred vyprsanim UFA..
Thornton (29) -) ..32..sam Shawn sa vyjadril, ze ponuku Bruins prijal z dĂ´vodu viacrocneho podpisania kontraktu..ANA mu nukal 1 rocny kontrak, podobne ako tusim SJS, ale rozhodla prave 3 rocna ponuka BOS, ktoru Shawn s radostou prijal..cepi taktiez
Ward (34) -) ..35..priznam sa, ten mi tam moc nesedi, ale pohodicka, po sezone 07/08 UFA = OK
..no a nezabudajme, ze aj hraci pod (dlhodobejsimi) zmluvami su vymenitelni..Ward, nech sa paci, na ostatnych zabudnite
summa summarum -) kontrakty v BB su v absolutnom poriadku aj z dlhodobeho hladiska, ktore maju rozhodne daleko od extremu :frajer2:
Julien -) vieme o jeho prepracovanom obrannom systeme, ktory u medvedov v minulom rocniku prakticky neexistoval..v Jersey si viedol viac ako dobre a nad jeho pĂ´sobenim v Montreale ma nas uzivatel montry nie najhorsie spomienky..takze
..nechajme sa prekvapit..ja osobne sa vsak na jeho zodpovednejsi, agresivnejsi styl tesim
..ale spät ku zmluvam Tebou spomenutych BB hracov..
Bergeron (21) -) zmluva mu vyprsi vo veku 25 rokov..v jeho pripade by som tam najradsej videl dlhodobejsi kontrakt trebars aj nad 30tku..
Sturm (28) - zmluva the end vo veku 32 rokov..tiez nic dramaticke..Marco bol pocas sezony na pokraji trejdu, v zavere vsak zabral tak, ako si vedenie predstavovalo a vysledkom bol dlhodobejsi kontrakt, ak vsak nie nijako extremny..Marco sa v Bostone usadil, urcite ho potesilo, ze v time pobudne viac ako len 1 rok..
Axelsson (32) -) ..34..nic dramatickeho .."inventar" klubu, ktory ma k Bostonu viac ako blizko..v jeho suvisloti sa vsak uz objavili trade spekulacie..
Scheafer (29 -) ..32..absolutne prijatelne..novacik v time, naozaj bez komentara
Chara (30) -) ..34..kapitan muzstva oklo ktoreho sa novy tim buduje..bolo by nestastne, nelogicke, ak by mal prave kapitan svoju lod opustat ako prvy..
Ference (28.) -) ..31..kvalitny zadacik, bolo by hriechom, ak by v muzstve pobudol na kratky cas a pevne verim, ze v time zostane aj pred vyprsanim UFA..
Thornton (29) -) ..32..sam Shawn sa vyjadril, ze ponuku Bruins prijal z dĂ´vodu viacrocneho podpisania kontraktu..ANA mu nukal 1 rocny kontrak, podobne ako tusim SJS, ale rozhodla prave 3 rocna ponuka BOS, ktoru Shawn s radostou prijal..cepi taktiez
Ward (34) -) ..35..priznam sa, ten mi tam moc nesedi, ale pohodicka, po sezone 07/08 UFA = OK
..no a nezabudajme, ze aj hraci pod (dlhodobejsimi) zmluvami su vymenitelni..Ward, nech sa paci, na ostatnych zabudnite
summa summarum -) kontrakty v BB su v absolutnom poriadku aj z dlhodobeho hladiska, ktore maju rozhodne daleko od extremu :frajer2:
Julien -) vieme o jeho prepracovanom obrannom systeme, ktory u medvedov v minulom rocniku prakticky neexistoval..v Jersey si viedol viac ako dobre a nad jeho pĂ´sobenim v Montreale ma nas uzivatel montry nie najhorsie spomienky..takze
Thornton sa ANI BIT NEVIE! Naco je tam, naco? No na gowno! Trade Ward - Mara mal zmysel, Ward je mudry ako radio Jerevan, preto ho bolo treba z timu Rangers dostat a Boston na trejd prikyvol, mozno ma Ward konecne to, co chcel. Ale je pravda, ze v Caroline mal svoje pevne miesto. Navyse ani z Detroitu neodisiel v zlom, lenze vtedy sa estelen profiloval.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé