Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Vaše derby je momentálne najlepšie v lige si myslím. Voras je šef :good:
Škoda, že nehrajem 41 zápasů proti Pens a dalších 41 zápasů proti Západu. :(
Je jedno v jakych srac*ach sme, tychto proste porazime :lol2: atlantik z toho musi byt na prasky

Tie emotivne v tychto zapasoch su neskutocne, im musia strasne pracovat nervy. Tam snad maju vsetci v hlavach ze musim si do protihraca udriet a nejak ho prizabit.

Kazdopadne reklama na hokej :D
Až som sa normálne musel pozrieť na stránku flyers, či ešte hrajete s pens túto sezónu. Klikám, klikám až som bol pomaly smutný, že už ste svoje odohrali túto sezónu a potom som uvidel, že ešte 2 zápasy za jeden týždeň. Prvý vonku a druhý doma. Tak to síce bude predposledný zápas sezóny, ale to bude rezanica, mastenica, bitky, tam to pôjde od podlahy navyše keď pens mať budú PO isté a flyers neúčasť v ňom tak tiež :cool:
to uz bude aj rinaldo naspat a mohla by sa pridat nejaka zlomena noha na play off :hmm: :neviem:
Finch182 píše:to uz bude aj rinaldo naspat a mohla by sa pridat nejaka zlomena noha na play off :hmm: :neviem:
V jednom zápase by se mohlo najet do brankáře a v druhém zápase do jeho náhradníka. Zdálo se mi, že se to před playoff tak nějak podobně dělá.
Finch182 píše:Je jedno v jakych srac*ach sme, tychto proste porazime :lol2: atlantik z toho musi byt na prasky

Tie emotivne v tychto zapasoch su neskutocne, im musia strasne pracovat nervy. Tam snad maju vsetci v hlavach ze musim si do protihraca udriet a nejak ho prizabit.

Kazdopadne reklama na hokej :D
Ale kdepak.. V porovnani s Isles nebo Rangers bylo potesenim hrat proti vam, ten zapas byl lehce vyhratelnej, ale tak kdyz vam dame 4 minuty preilovky v OT, tak to na posledni chvili nejak vyuzijete. Vy me letos trapite opravdu nejmin a ten vysledek je dokonce idealni, my mame bod a vy dva dulezity body taky.

Ja jsem znechucenej globalne, ale to s timhle zapasem nema nic, i kdyby jsme ho vyhrali tak se nemeni vubec ale vubec nic. Spise nez reklama na hokej mi to prijde jako parodie na hokej, ale tak vec nazoru. Vy nemate o co hrat, tak nemate zabrany. Nam ty zraneni muzou vadit vic, no co se da delat. Letang dnes btw trenuje, takze snad v pohode. A co se tyce Vorase, tak ten se projevil jako solidni psychopat, i kdyz vzhledem na to ze ten zapas bral jako vrchol sezony, tak se to pochopit da. Kazdopadne, priste uvitam vic takovych rvacek kde se vyoutuje na Scuderim protoze neni schopen akceptovat cistej hit a jeste dostane osobni trest :lol2:
dejf píše:
Finch182 píše:to uz bude aj rinaldo naspat a mohla by sa pridat nejaka zlomena noha na play off :hmm: :neviem:
V jednom zápase by se mohlo najet do brankáře a v druhém zápase do jeho náhradníka. Zdálo se mi, že se to před playoff tak nějak podobně dělá.
Ale tam naco zranit Fleuryho..ten sa v PO rozlozi sam :neviem:
to mi pripomina nase nenavistne derby s Habs, no v poslednom obdobi mam pocit, ze tato seria je este o nieco viac vyhecovanejsia :good:
prist o pripadnu PO 2jicu Pens vs. Flyers :fnuk: aj zazraky sa deju pome Flyers :!:
kajo píše:O Marnerovi sa vravi, ze v minulorocnych draftoch by mohol kludne byt tahany ako prvy
Možno tak v roku 2012. Inak nie.
Atlantik píše: Nam ty zraneni muzou vadit vic, no co se da delat. Letang dnes btw trenuje, takze snad v pohode. A co se tyce Vorase, tak ten se projevil jako solidni psychopat, i kdyz vzhledem na to ze ten zapas bral jako vrchol sezony, tak se to pochopit da. Kazdopadne, priste uvitam vic takovych rvacek kde se vyoutuje na Scuderim protoze neni schopen akceptovat cistej hit a jeste dostane osobni trest :lol2:
I když z této dvojice jsou mi o něco bližší Flyers, musím říct, že některé ty zákroky od hráčů Flyers, které do topicu Pens třeba dal cepi, mi přišly docela zákeřný (naskakování do hráče u mantinelu, ten krátký svižný krosček na Crosbyho, byť jsem jeden z posledních, kdo by se ho chtěl zastávat, atd.) a u Voráčka jsem taky nevěřil - nikdy bych neřekl, že ho takhle vytočí úplně čistý hit... :shock: !
Podle některých komentů to uplně čisté nebylo, že šlo o clipping. Ale viděl sem to jen jednou zpomaleně.

Edit.koukám, že to má z Chimery už nacvičené...
habs píše: I když z této dvojice jsou mi o něco bližší Flyers, musím říct, že některé ty zákroky od hráčů Flyers, které do topicu Pens třeba dal cepi, mi přišly docela zákeřný (naskakování do hráče u mantinelu, ten krátký svižný krosček na Crosbyho, byť jsem jeden z posledních, kdo by se ho chtěl zastávat, atd.) a u Voráčka jsem taky nevěřil - nikdy bych neřekl, že ho takhle vytočí úplně čistý hit... :shock: !
Neni nutno z toho delat tragedii, ja to beru s nadhledem. Bylo jasny, ze ten zapas bude nejak takhle vypadat. Flyers uz v ty sezone nezbyva v podstate nic krom zapasu s nama a tak to berou jeste vic emotivne nez predtim. Myslim ze ty dalsi 2 zapasy pred koncem zč budou pro nas jeste rizikovejsi. Tak nejak to i chapu, ta rivalita je fakt dobra a co jinyho maj sportovci v mizerny situaci jako jsou Flyers delat?? Rinaldo je samostatni exemplar, toho hodnotit nebudu.

Spise me mrzi reakce fans vsude naokolo (nejen tady) o tom jak by bylo fajn zranit co nejvic hracu v tech zapasech co s nama budou jeste hrat.. Ale tak co, momentalne jsem dost irelevantni vuci nasi samotny hre, tak budu i vuci tomuhle odpadu. Mozna bych to i ja bral podobne kdyby jsme my byli v prdeli a Flyers by meli o co hrat, tezko rict, takze nechci soudit.

Mimochodem, taky zasadne nesouhlasim s nazorem co se prezentuje v Pittsburghu, ze jakmile udelal Rinaldo tohle na Letanga ze jsme meli jit po hlave Girouxe a Voracka. Bullshit. Nedavalo by to smysl. Jedina vec jak na tohle reagovat je trestat to v presilovce a pak si to priste rozmysli jestli to udelaj.. Ale kdyz nase presilovka je fail, tak to budou delat vic a vic. Co se tyce ataku na Girouxe a Voracka, pro nas by to nemelo zadny smysl, jednak by byly suspendace ktere fakt nepotrebujeme, zraneni tech hvezd by nam nic nedalo a jeste by jsme tim Flyers pomahali k lepsimu picku.
Proč nebyl uznán ten Schennův gol? To jako že rozhodčí neviděl puk a prostě přerušil? nepřišlo mi že by ho Greiss měl nějak pod kontrolou .... každopádně to bylo aspoň zábavný sledovat ... :)
Logan píše:Proč nebyl uznán ten Schennův gol? To jako že rozhodčí neviděl puk a prostě přerušil? nepřišlo mi že by ho Greiss měl nějak pod kontrolou .... každopádně to bylo aspoň zábavný sledovat ... :)
Predcasnej whistle, asi 2 vteriny pred golem. Klasicka hrubka sudich. Paradoxne, kdyby se to stalo u toho OT golu, tak to pochopim vic..
Proti jinému týmu bych se za ty zákroky styděl, ale proti ubožákům nikdy. Přesně tohle dělali při posledním playoff proti nám. Idioti jako Neal, Asham a Malkin skákali 15 čísel nad ledem, aby mohli trefovat hráče loktem do ksichtu a idioti ve vedení NHL jim za to dávali směšné tresty nebo vůbec žádné. Minulý rok schválně zranili Masona před playoff. Nám o nic nejde, takže je jasný, že do nich půjdou, ať je to co nejvíc bolí, protože si nic jiného nezaslouží.
A opět se ukázalo, že Atlantik při zápase s náma fetuje, protože vidí věci uplně jinak, než se staly. Voráček se vyoutoval tak, že rozbil Scuderimu držku a ještě byl u vítězného gólu. Sakra, kéž by se takhle vyoutoval každej zápas proti ubožákům. :rofl:
Atlantik píše:Spise me mrzi reakce fans vsude naokolo (nejen tady) o tom jak by bylo fajn zranit co nejvic hracu v tech zapasech co s nama budou jeste hrat..
Ak beries reakcie mimo fora tak ok ale je ti snad jasne ze my co sme tu, tak sice si radi robime prdel zo zlomenych noh atd, na druhu stranu ak sa to realne stane tak slzu neuronime :D
dejf píše:Proti jinému týmu bych se za ty zákroky styděl, ale proti ubožákům nikdy. Přesně tohle dělali při posledním playoff proti nám. Idioti jako Neal, Asham a Malkin skákali 15 čísel nad ledem, aby mohli trefovat hráče loktem do ksichtu a idioti ve vedení NHL jim za to dávali směšné tresty nebo vůbec žádné. Minulý rok schválně zranili Masona před playoff. Nám o nic nejde, takže je jasný, že do nich půjdou, ať je to co nejvíc bolí, protože si nic jiného nezaslouží.
A opět se ukázalo, že Atlantik při zápase s náma fetuje, protože vidí věci uplně jinak, než se staly. Voráček se vyoutoval tak, že rozbil Scuderimu držku a ještě byl u vítězného gólu. Sakra, kéž by se takhle vyoutoval každej zápas proti ubožákům. :rofl:
Byl mimo 17 minut coz je dost a zrovna Scuderiho fakt budu litovat , haha :lol2: Skoda ze ho tam neodrovnal na celou sezonu, aspon by byl klid. Priste to muze zkusit na Sillovi a podobnem odpadu, skutecne velmi chytra vec :lol2: Fakt nevim o cem ted vypravis.. Byl pak u viteznyho golu, to ano. Taky tam byl cely prodlouzeni ve kterem jste hrali 4 minuty presilovku proti trem chlapum. To by byl zazrak kdyby u toho nebyl. Takze ne, s klidnym svedomim ti rikam ze nefetuju.

K zraneni Masona.. Fakt myslis ze to bylo umyslny? Megna je trochu nerizena strela, ktery ma jednou za cas ukazat se v NHL a jediny cimz muze zaujmout je rychlost a bojovnost, jinak na to nema. Proste sel do souboje a dopadlo to nestastne. Pochybuju ze by v tom byl umysl zranit. Ten zakrok puvodne ani nevypadal tak hruzostrasne, i kdyz to nakonec dopadlo jak to dopadlo..
Ono kolem a kolem, neni vubec jisty, jak by to vypadalo loni, kdyby Mason chytal od zacatku serie.
Je to samozrejme troufaly, ale druhe kolo s Pens jak vidime mohlo bejt kldine pro nas a pak Habs bez Priceho.
Muzem jen spekulovat..

Na kazdej pad, docela by me zajimaly pocty dlouhodobe zranenych hracu ze vzajemnych zapasu...
Atlantik píše: K zraneni Masona.. Fakt myslis ze to bylo umyslny?
Rozhodne tam nebyl umysl se vyhnout.
AndyF píše:
Atlantik píše: K zraneni Masona.. Fakt myslis ze to bylo umyslny?
Rozhodne tam nebyl umysl se vyhnout.
To nebyl. Ale nesel do toho souboje s prioritou ze ho tam jde sundat. Proste mladej namotivovanej AHLer, ktery se snazi prosadit do ligy.. Ten ani poradne nevi o cem je rivalita mezi Pens a Flyers, si myslim. Sam si mi rikal, ze si byl puvodne v tom ze snad i Mason tomu trochu pridal a ze to nevypadalo tak hrozne.

Co se tyce tech teorii, samozrejme ze serii s nama by jste loni vyhrat mohli, ale Priceho zranil az idiotskej Kreider ve finale konference. To bych do toho netahal. Taky si myslim, ze na postup pres Rangers by to nebylo ani se zdravym Masonem. Jsou to dohady, ale oni byli v ty serii lepsi a i kdyby Mason nejakej extra zapas na zacatku vychytal (1 vychytal i EMery), tak Rangers jsou takovi ze pod tlakem a hrozbou vyrazeni hrajou vzdycky jeste lip. V game 7 vas ferove prejeli, tak jako i nas. A kdyby to neslo ferove, tak vzdycky maj v zaloze jeste neco navic, proste se porazej fakt tezko a nekdy to ani nejde.
Rinaldo 8 zapasov a to tam mame Prongera :hmm: A Letang mimochodom dnes nastupuje
FLYERS FAN píše:Rinaldo 8 zapasov a to tam mame Prongera :hmm: A Letang mimochodom dnes nastupuje
Tak Letang samozrejme to zraneni simuloval.
Bylo mu jasny, ze Rinaldo pak dostane vic zapasu.
Coz znamena nase lepsi vykony.
Coz znamena horsi pozici v draftu.
Penguins ligu proste dycky precuraj. :neviem:
AndyF píše: Penguins ligu proste dycky precuraj. :neviem:
neprecuraju..zeby protekcia? :hmm:
Vzdyt vam to muze byt celkem jedno a taky myslim ze i je.. Mimochodem Letang nedohral 50 minut zapasu s vama a pak nehral ani zapas s Chicagem. Dnes je game-time decision, ale ano, cekam ze hrat bude. Celkem bezna doba leceni u slabsiho otresu mozku. Tady jde o to, ze Rinaldo nema absolutne zadny limit a jeste byl na to po zapasu evidentne hrdej.

Btw my z ty suspendace nemame nic, ja bych v tecchle pripadech uvazoval o zmene systemu suspendovani obecne (napadlo me to uz davno), ale to je na jinou notu. Jakoze by treba ted Rinaldo(aneb hrac XY) dostal 8 zapasu a v tom by bylo nejblizsich 6 zapasu + pak ty zapasy co jeste zbyvaj proti postizenymu teamu. Tedy, aby z toho i postizeny team neco mel protoze takhle se muze stat ze by teoreticky hrac jako Letang byl vyrazenej na delsi dobu a bylo by to dejme tomu od dulezitejsiho hrace nez Rinaldo a jediny kdo by z ty suspendace profitoval by byly teamy ze Zapadu a podobne.. Ale jak rikam, to je jen takova myslenka, obecni, ktera myslim ze dava smysl a zohlednuje obe strany problemu.

A jinak, uprimne pochybuju ze by ted od Rinalda nehrozilo nic v zapasech co jeste proti nam letos odehraje. On se jen tezko bude v tom bordelu kontrolovat. Jen aby pak nebyl nas nejblizsi vzajemny zapas pro nej ten posledni zapas co si v lize zahraje. Dalsi trest uz totiz bude exemplarni. Z toho co jsem pochopil to ten clovek nema ani "v civilu" v hlave vsechno v poradku.
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING