kajo píše:
McEichel su generacne talenty, ale tento rok je ten draft tak deep, ze ako skoncime s niekym ako Hanifin, Strome ci Marner, budem plakat od stastia.
ad Finch: viem o com hovoris...ja mam chripku, dnes som pozeral zaznam a tak ma to nudilo, ze som pocas tretej tretiny zaspal. Na toto sme zvyknuti veru neboli

Po tom co jsme trejdovali 1st rounder za Perrona uz nemam ani nejmensi prehled jak to tam vypada dal, ale vim jen tolik ze ten draft udajne neni tak deep, jak se puvodne cekalo. I kdyz vas se to asi uplne netyka kdyz v TOP 10 na draftu budete. Kazdopadne, moje puvodni prognoza o tom, ze budete nekde mezi 6-8 nebo tak nejak i nadale zustava. Bodu mate sice malo a ta hra nenasvedcuje ze by jste meli bodovat pravidelne.. Ale doma jste furt schopni to nejak upatlat a zatim mate 17 zapasu doma a az 23 venku. Takze nejaky body jeste prijdou, tak jako dneska, at uz chcete nebo ne..
Oilers, Canes, Sabres a Yotes si hrajou vlastni ligu, tam to nepujde.. a pak asi Devils, mozna Sens, Avs, pripadne jeste nekdo zbloudilej, nebo pripadne jeste hodite nejakej kontraproduktivni winning streak. Napr. s Buffalem jste jeste nehrali ani jednou, to jsou dalsi body atd.. Takze jsou tam real-dealy i kolem 8th overallu??