Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Atlantik píše:Vyhra jednou za cas je kazdopadne absolutne potrebna.. z pragmatickych duvodu..
McEichel su generacne talenty, ale tento rok je ten draft tak deep, ze ako skoncime s niekym ako Hanifin, Strome ci Marner, budem plakat od stastia.

ad Finch: viem o com hovoris...ja mam chripku, dnes som pozeral zaznam a tak ma to nudilo, ze som pocas tretej tretiny zaspal. Na toto sme zvyknuti veru neboli :?
kajo píše: McEichel su generacne talenty, ale tento rok je ten draft tak deep, ze ako skoncime s niekym ako Hanifin, Strome ci Marner, budem plakat od stastia.

ad Finch: viem o com hovoris...ja mam chripku, dnes som pozeral zaznam a tak ma to nudilo, ze som pocas tretej tretiny zaspal. Na toto sme zvyknuti veru neboli :?
Po tom co jsme trejdovali 1st rounder za Perrona uz nemam ani nejmensi prehled jak to tam vypada dal, ale vim jen tolik ze ten draft udajne neni tak deep, jak se puvodne cekalo. I kdyz vas se to asi uplne netyka kdyz v TOP 10 na draftu budete. Kazdopadne, moje puvodni prognoza o tom, ze budete nekde mezi 6-8 nebo tak nejak i nadale zustava. Bodu mate sice malo a ta hra nenasvedcuje ze by jste meli bodovat pravidelne.. Ale doma jste furt schopni to nejak upatlat a zatim mate 17 zapasu doma a az 23 venku. Takze nejaky body jeste prijdou, tak jako dneska, at uz chcete nebo ne..

Oilers, Canes, Sabres a Yotes si hrajou vlastni ligu, tam to nepujde.. a pak asi Devils, mozna Sens, Avs, pripadne jeste nekdo zbloudilej, nebo pripadne jeste hodite nejakej kontraproduktivni winning streak. Napr. s Buffalem jste jeste nehrali ani jednou, to jsou dalsi body atd.. Takze jsou tam real-dealy i kolem 8th overallu??
Atlantik píše:Oilers, Canes, Sabres a Yotes si hrajou vlastni ligu, tam to nepujde.. a pak asi Devils, mozna Sens, Avs, pripadne jeste nekdo zbloudilej, nebo pripadne jeste hodite nejakej kontraproduktivni winning streak. Napr. s Buffalem jste jeste nehrali ani jednou, to jsou dalsi body atd.. Takze jsou tam real-dealy i kolem 8th overallu??
S vyse polovicou co si tu teraz menoval sme pred nedavnom bez debaty prehrali :lol2: ja viem ze si dodavas sebavedomie a snazis sa presvedcit ze to tak bude a je to aj mozne.
ALE
Staci ak nam vypadnie niekto z tria mason, g, voras a mceichel je isty.

Ja nas inak vidim tak na 4-5 miesto
Finch182 píše: S vyse polovicou co si tu teraz menoval sme pred nedavnom bez debaty prehrali :lol2: ja viem ze si dodavas sebavedomie a snazis sa presvedcit ze to tak bude a je to aj mozne.
ALE
Staci ak nam vypadnie niekto z tria mason, g, voras a mceichel je isty.

Ja nas inak vidim tak na 4-5 miesto
Venku a na dlouhym tripu, to nedokazuje nic.. To neni dodavani sebevedomi (haha), to je realistickej pohled a objektivni nazor. Proste mate ted hodne domacich zapasu do konce a sam vidis jaky je rozdil ve vasi bilanci doma a veknu.. A co se tyce zraneni.. jaka je sance ze vam nekdo z nich vypadne? Giroux prezije vsechno, i klinickou smrt, je zdravej snad 6 let. Voras detto. Sance ze se zrani golman byva obecne nizsi.. Vy nejste Pittsburgh co se tyce zraneni, i letos jste vicemene komplet po vetsinu sezony a je to tak jak to je.

Vzdyt muzeme se na konci sezony o tom povypravet, ale ja si seriozne myslim ze je vetsi sance ze date PO nez ze skoncite v BOTTOM4. Ja vim ze ten team neuznavas a hodne podcenujes, ale nevis co jsou zac Arizona, Buffalo, Edmonton a Canes(Canes jsou z nich herne nejlepsi, ale nedavaj goly a tudiz prohravaj vsechno o gol, zbytek je trapnej odpad).
nepocitam ze budeme horsi ako edmonton a buffalo. arizonu nehodnotim, prd o nich viem ale tuto sezonu klesli az podozrivo moc. Canes maju podla mna na viac a moze sa stat ze si bilanciu trocha zlepsia ale asi budu na TDL skorej seller

Ale napr u njd avs a podobnych je pravdepodobne ze na konci mozu byt jak pred nami, tak za nami. tam vobec nevies urcit co sa stane. Ja viem ze nas tym ma na viac. Na omnoho viac. Ale ked vidim akym sposobom trvalo hraju tak v tejto sezone nevidim priestor na optimizmus.
Atlantik píše:Sance ze se zrani golman byva obecne nizsi..
Fakt bys mel zanechat tech svejch predpovedi...
AndyF píše:
Atlantik píše:Sance ze se zrani golman byva obecne nizsi..
Fakt bys mel zanechat tech svejch predpovedi...
:andy: mythbuster

Pokračování. :)
Leslie píše:
Pokračování. :)
ja som asi svina ale poslal by som mu Crosbyho dres :D
AndyF píše:Fakt bys mel zanechat tech svejch predpovedi...
jeste to nic nemusi znamenat, ale i kdyby jo, furt se na my prognoze ze budete na draftu 6-8 (pokud tedy nevyhrajete loterii) nic nemeni.

Funny fact: Mason 7 vyher, 18 proher ... Emery+Zepp 8 vyher, 7 proher. Vim ze to je fluke atd atd a nechci timhle tvrdit ani dokazovat nic, jen to ze si udrzite svuj naskok pred 4-ma nejhorsima teamama ligy ktery mate uz ted a pak ze mozna za vas spadnou 1-2 dalsi teamy. Zraneni Girouxe nebo Voracka je o necem jinym, zrani se jeden a automaticky bude v prdeli i druhej a to by byl teprve konec a mozna duvod na zpochybneni prognozy.
Atlantik píše:Takze jsou tam real-dealy i kolem 8th overallu??
Kylington, Zacha, Crouse, Provorov... :neviem:

Tesne sa nedostat do PO, vyhrat loteriu, draftovat McDavida. Neviem co by ma tesilo viac. Ze mame McD alebo to, ze Atlantik niekde praska hnevom :slintac:
kajo píše:

Tesne sa nedostat do PO, vyhrat loteriu, draftovat McDavida. Neviem co by ma tesilo viac. Ze mame McD alebo to, ze Atlantik niekde praska hnevom :slintac:
Moje TOP 11: McDavid, Eichel, Hanifin, Kylington, Marner, Strome, Zacha, Barzal, Crouse, Konecny, Merkley. + Rantanen, Werenski, J.Roy, ... takže minimálně 10 týmů si přijde na svý :thumbsup: Provorov mě na WJC moc nezaujal :neviem:
Co mate s tym zachom? mna teda nezaujal
Zacha me prave zaujal, myslel sem si, ze je u nas v cr strasne overrated.. ale hraje super hokej. Asi nebude mit ppg, ale bude hrat dobrej duraznej hokej a 6.-10. pick to bude super volba imho. A zrovna stylem by se do philky podle me hodil...
kajo píše:

Od 7.pozice niz je sance na vyhru v loterii pod 7%, ale ano muze se to stat.. A pokud se to stane, tak se tu radsi minimalne mesic neukazu :ninja:
Atlantik píše: Od 7.pozice niz je sance na vyhru v loterii pod 7%, ale ano muze se to stat.. A pokud se to stane, tak se tu radsi minimalne mesic neukazu :ninja:
Ale i 1. pozice je jen 20%.
1:5
To je ku*evsky spatnej kurz..
AndyF píše:Ale i 1. pozice je jen 20%.
1:5
To je ku*evsky spatnej kurz..
To ano, ale kdyz neklapne, tak furt mas Eichela. A to je ten rozdil.. Ty procenta muzou vypalit jakkoliv, ale to co mas v zaloze za nima je dulezitejsi (captain obvious :giggle: ).
Mason apparently OK. Will take part in morning skate Thurs.
upřímně, mně nejvíc zaujal Hanifin a asi bych snad byl nejradši, kdybychom se případně pro ten 3rd overall rozhodli i trejdovat ... protože útok máme vcelku v pohodě pořešenej, tak není uplná nutnost tahat další hvězdičku, ale ten Hanifin, ajajajaj :slintac: :cookies:
A teraz by nas loteria mohla aj trocha posunut a nie ako zaprdeny rok 2007 kde sa namiesto Kanea tahala nespravodlivo ta mrdka
Finch182 píše:A teraz by nas loteria mohla aj trocha posunut a nie ako zaprdeny rok 2007 kde sa namiesto Kanea tahala nespravodlivo ta mrdka
JVR je jakej je (byl jakej byl), on za loterii nemuze..
Grossmann will miss three weeks, Flyers say.
:clap:
A kto in? Coca cola?
Ved AMac predsa :eek2: Vidno, ze uz viac sledujes blues :giggle:
nevidel som s devils a caps, amac nehral? :D ked on je aj tak neviditelny :D

Dnes si ale kuknem ked je taky pekny cas zapasu a mozme si aspon spolu vsetci zapindat na chate
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS