proč to sem vůbec píšeš??? já málem dostal infarkt teďRono píše:No, typi*o. Tohle na mě ráno vyskočilo na FB na fan-stránce Philly... Moc nechybělo od infarktu.Voracek and Vinny for Nyquist and Kronwall![]()
Uff...
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tyhle debilni vtipy si fakt nechte od cestyRono píše:Forsberg jim to nevyhrál.Byl to Rinne a refs. Úpřimně.
EDIT:No, typi*o. Tohle na mě ráno vyskočilo na FB na fan-stránce Philly... Moc nechybělo od infarktu.Voracek and Vinny for Nyquist and Kronwall![]()
Uff...
Jinak ano nejlepsi hrac byl Rinne.Diky on jim to vyhral.
dobra zprava, Jinak i kdyz jsem verejne vyjadril ze by mi tankovani nevadilo tak furt trochu doufam ze se tym probere a zacne predvadet slusnou hru i vysledky hodne boje o play off.Verim ze ten tym neni tak kanalni aby byl ve spodku ligy.Rono píše:Mason gets the start tonight. Welcome back Mase!
Minulej zapas i kdyz jsme prohrali tak mi nikdo z nasich nepil krev coz je dost vyjmecny.
Zbytocne sa vyjadrovat, koniec prvej tretiny, na strely 14:4, scoring chances 6:0, Arizona tri krat v rade vyhodi na icing, po vhadzovani sa dostane Doan na modru, vystreli, trafi hokejku Vermetta a 0:1. Na 2:0 opät podobny. MacDonald tragedia, ked striela ktokolvek z obrancov okrem Streita tak v pripade ze nechcem prist k urazu tak to zaparkujem pred branu lebo viem ze tam ma to 1000% netrafi, ked zaklada utok Grossman mozme sa rovno stahovat, oslabenia hrat nemusime staci superom pripisat gol a v tych 2 minutach to aspon mozno vyrovname a bla bla bla stale dookola
Urcite bych nerekl ze Arizona byla lepsi , nase drevactvi v nekterych oblastech jim dost pomohlo a k tomu hrali hodne poctivyho zandoura.Musim se pripojit protoze nikdo z obrancu neni schopnej ani vzdalene trefit branu (vyjma Streit kterej je nejlepsi obrance) a v utocnym pasmu meli prectenou tu nasi rohovou hru a navic nasi obraci byli casto az prilis v zadu tak ze nemohli zachytit puk.
Voracek s Girouxem to nemohli uhrat , arizona na nich byla extra prilepena a snazili se jim dat co nejmin mista.Solidni byla 4 rada ale chybi ji to zakonceni, pohyb i forceking maji dobrej.
Kdyz k tomu prictem minimum nasich presilovek (Arizona hrala disciplinovane) tak jsme dostali na zadek.
Voracek s Girouxem to nemohli uhrat , arizona na nich byla extra prilepena a snazili se jim dat co nejmin mista.Solidni byla 4 rada ale chybi ji to zakonceni, pohyb i forceking maji dobrej.
Kdyz k tomu prictem minimum nasich presilovek (Arizona hrala disciplinovane) tak jsme dostali na zadek.
mate tezke obdobi a tohle video uz jste beztak videli, ale me pobavilo dost
https://www.youtube.com/watch?v=GWebgXBEnPk" onclick="window.open(this.href);return false;
go flyers !
https://www.youtube.com/watch?v=GWebgXBEnPk" onclick="window.open(this.href);return false;
go flyers !
som znechuteny. Posledna tretina sice ok ale tie prve dve zas nuda. Najhorsie na tom je, ze nas hokej je vacsinou nepozeratelny a maximalne nudny a ked sledujem nase zapasy, tak je to casto s nezaujmom a pozeram ze kolko zostava do konca.
Jak som pindal na toho Lavyho, tak je fakt ze nech mal svoje chyby, tak jeho hokej bol vacsinou aspon vysoko pozeratelny....
Jak som pindal na toho Lavyho, tak je fakt ze nech mal svoje chyby, tak jeho hokej bol vacsinou aspon vysoko pozeratelny....
Bodově druhej, ale má méně gólů než Domi a Larkin, tudíž momentálně ve statistikách je vedený jako čtvrtý.Leo píše:Tak čtvrtej nebo druhej?Pro vás jen dobře levý křídlo potřebujete.
A ano, to bychom potřebovali jako sůl!
EDIT: (23:17)
Lindblom momentálně nejproduktivnějším hráčem WJC20
https://vine.co/v/OdK0YurO9Fv" onclick="window.open(this.href);return false;

Nojo, letošní sezóna DEFINITIVNĚ v pi*i.
Nojo, letošní sezóna DEFINITIVNĚ v pi*i.
Nemel jsem uz silu zbytek zapasu sledovat a tohle jsem ani nevedel.Snad ho riznul jen u kotniku a ne na achylovce to by totiz bylo tak na pul roku leceni coz by byla fakt smula.To by si pak Voracek zahral vic si kdy myslel.
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Esem
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Esem