Ako som už spomínal, Vanek a Pomminville sú o 2 triedy vyššie ako zvyšok tímu. Keby hral Roy, Stafford, Ennis, Gerbe, Leino aspoň tak, ako minulý rok, tak Sabres by sa nepotácali na dne ligy. Ale čím to je ? Hrať hokej zabudnúť nemohli. Podpisy ako Leino či Sekera budú ľutovať, ak už ich neoľutovali. Je pekné, že Terry si splnil sen a kúpil klub NHL, no to treba aj vedieť troška hospodáriť a nie rozhadzovať hala bala. Veľmi ma zaujíma, čo urobí pri TD...Vidím to na odchod Stafforda, Roya...A možno by pomohla aj výmena trénera a GM :ja_neviem:Reeper.89 píše:Ono, blbě to poskládané není. Ten tým špatný rohodně není. Takový Regher byl velkou část své kariéry spolehlivým obráncem, nwm, proč letos je tak v mínusu.. Ehrhoffa taky zrovna skvělé výsledky nepředvádí. Leopold hraje takový svůj průměr. Mně se zdá, že chyba je fakt v trenéru. Neberu ti tvůj názor, možná máš pravdu ale.. Ty jména, co tam jsou by měli spolu udělat více.Možná to chce čas ale možná to chce změnu. Třeba ten hvězdný centr, on kdyby letos Roy tak nepropadl, tak by to byl právě on, hraje už pár let na slušné úrovni ale ten Leino jako druhý centr, už když jej podepsali jsem krroutil hlavou
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BUFFALO SABRES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
a nenapadlo vás, že na tak stabilizovaný tím, ako je Buffalo, tam prebehlo v lete moc zmien a niekedy kým sa hráči zohrajú to trvá aj jednu sezónu?
+ faktor, že každý okrem Vaneka s Pomminvillom bol určitú dobu zranený? ale to sa takým expertom ako vy dvaja nemohlo stať, že by ste to prehliadli
+ faktor, že každý okrem Vaneka s Pomminvillom bol určitú dobu zranený? ale to sa takým expertom ako vy dvaja nemohlo stať, že by ste to prehliadli
Takový rejpálek jako ty taky nechápe, že někdy v hokeji přijdou výsledky hned po změnách a někdy se čeká. Pravdu můžeš mít jak Ty, tak MY. Koukám, že na tomhle fóru už jsem našel pana "zablešence", co musí mít vždy pravduJoe S. píše:a nenapadlo vás, že na tak stabilizovaný tím, ako je Buffalo, tam prebehlo v lete moc zmien a niekedy kým sa hráči zohrajú to trvá aj jednu sezónu?
Neboj ja som NIČ neprehliadol, ja nie som z tých, že sledujem svoj tím a dosť nič iné ma nezaujíma. Buffalo malo istú dobu zranených až 10 hráčov alebo tak nejak, no aj tak, väčšina hrá pod svoje možnosti.Joe S. píše:a nenapadlo vás, že na tak stabilizovaný tím, ako je Buffalo, tam prebehlo v lete moc zmien a niekedy kým sa hráči zohrajú to trvá aj jednu sezónu?
Na zloženie formácií tam je Lindy, ja som si všimol, že Szczechura hral pár zápasov v 1.útoku centra, veru som nevedel, či sa mám smiať alebo plakať. Také situácie si nechcem ani predstavovať.Joe S. píše:Pod svoje možnosti? Predstav si hypotetickú možnosť, že by napr. Zetterberga centroval v prvom útoku Szczechura, však to pri tých záchvatoch smiechu sa ani len nedá sústrediť na hru
Szczechura v prvním útoku, to byl spíš takový pokus nerozebrat ostatní řady, fakticky se jen měnil centr první řady, Vanek s Pomem byli spolu, což bylo klíčové. Mezi ně kdejakej trouba a jakž takž to šlo (první řadě tedy). Jenže po mnoha zápasech, které jsem ani neviděl, protože bohužel teď na to není nejvhodnější doba
(ačkoliv jsem si asi ušetřil spoustu nervů) je Vanek out for a while a to kinda sux, protože Miller se trochu pochlapil a něco začal chytat, ale zase není někdo, kdo by dával a připravoval góly
Anyway, dneska bude report
Nevím ale, jestli budou další, protože fakt to teď mám hrozně nabouchaný
A ruku na srdce, ani Buffalo mě nemotivuje alespoň dostatečnými výsledky a herním projevem 
Každopádně dneska "prý"
Christian Ehrhoff, Tyler Myers
Robyn Regehr, Jordan Leopold
Andrej Sekera, Mike Weber
Ville Leino, Derek Roy, Jason Pominville
Nathan Gerbe, Tyler Ennis, Zack Kassian
Paul Gaustad, Brad Boyes, Patrick Kaleta
Matt Ellis, Luke Adam, Cody McCormick
V bráně asi Miller. Na Isles se nám nedaří, tak budu fandit "Dejte aspoň gól, dejte aspoň gól, dejte, dejte, dejte aspoň gól!"
Každopádně dneska "prý"
Christian Ehrhoff, Tyler Myers
Robyn Regehr, Jordan Leopold
Andrej Sekera, Mike Weber
Ville Leino, Derek Roy, Jason Pominville
Nathan Gerbe, Tyler Ennis, Zack Kassian
Paul Gaustad, Brad Boyes, Patrick Kaleta
Matt Ellis, Luke Adam, Cody McCormick
V bráně asi Miller. Na Isles se nám nedaří, tak budu fandit "Dejte aspoň gól, dejte aspoň gól, dejte, dejte, dejte aspoň gól!"
Podle postu. Podle mě Gaustad na křídle v pohodě, Atta Boy víc na puku, na buly klidně může chodit Gaustad třeba i :ja_neviem:Pasha píše:Tá formácia je napísaná len podľa hráčov alebo presne podľa postu ? Lebo ak má byť Gaustad na krídle, tak Lindy nie je v normeThe Rev píše:Paul Gaustad, Brad Boyes, Patrick Kaleta
Porazili jsme Isles, rovnou nám dejte SC

Jako sranda to sledovat, fakt že jo. Opět musím tvrdit, ten tým prostě není tak hrozný. Leino to v těch rukou má, Roy taky není špatný hokejista, i Stafford se přeci jen od těch kokosáků od Isles trochu liší, ale společně to nějak zatím moc nejde. Isles si dojebabrali vyhrané utkání, nemůžu jinak. Zatímco začátek zápasu byl ještě celkem vyrovnaný, když nejprve hvězda domácích Frans/z Nielsen dala úvodní gól
a Nathan "BigMac" Gerbe dal gól vyrovnávací. Poté, co si oba týmy vyzkoušely neúspěšně přeislovky, přišel úder. Bailey a Nielsen trefili do černého a my jsme vypadali jak auto zaparkované v Bronxu.. Po docela dobré třetině, kdy jsme soupeře zasypali 17 střelami přijde takovýhle blackout
Ale Isles na konci druhé části podali pomocnou ruku
A světe div se! Trefil se Derek Roy
Jsem ani nevěděl, že za nás někdo takový hraje.. Ale samozřejmě bumbác, 3. třetina a Miller se zase musel ohánět
Pak tady OndroNR.. ehm tady Pasha velice správně odhadl, že Gaustad na křídle je úplná blbost. Gaustad totiž srovnal na 3-3
No, OT byla naše smrt, too many men a Leino to musel jít odsedět. Miller ale 9 zákroků a mohlo se nájezdovat
Isles nasadili svoje "frajery", ale Parenteau ani Nielsen si na Millera nepřišli, naopak střela Boyese a střela El Captaina si své cíle našla a šlo se
Jako jo, proč ne, aspoň trošku mě kluci potěšili
Jako sranda to sledovat, fakt že jo. Opět musím tvrdit, ten tým prostě není tak hrozný. Leino to v těch rukou má, Roy taky není špatný hokejista, i Stafford se přeci jen od těch kokosáků od Isles trochu liší, ale společně to nějak zatím moc nejde. Isles si dojebabrali vyhrané utkání, nemůžu jinak. Zatímco začátek zápasu byl ještě celkem vyrovnaný, když nejprve hvězda domácích Frans/z Nielsen dala úvodní gól
Jsem ani nevěděl, že za nás někdo takový hraje.. Ale samozřejmě bumbác, 3. třetina a Miller se zase musel ohánět
No, OT byla naše smrt, too many men a Leino to musel jít odsedět. Miller ale 9 zákroků a mohlo se nájezdovat PohodaPasha píše:Paula mám zafixovaného ako výborného centra do 3.útoku na buly, dobrého do oslabení, na krídle mi absolútne nesedí, toť všeThe Rev píše: Pak tady OndroNR.. ehm tady Pasha velice správně odhadl, že Gaustad na křídle je úplná blbost. Gaustad totiž srovnal na 3-3![]()
Getzo5 píše:Už som to 2x spomínal v chate, ale Jordan Leopold pri tréningu (1na1 s Leinom) pokĺzol a zrazil pri tom Lindyho Ruffa na ľad. Tréner má podľa najnovších správ zlomené rebrá.
Na chudobného aj hajzel spadne.
Edit: Ještě přidám pár pecek..
"Wyshynski's tweet: Really frustrating part about injurious Lindy Ruff collision in practice was that, yet again, Paul Gaustad did nothing to address it. "
reakce: "He will fight Leopold tomorrow."
"Apparently it's open season on coaches now. Gutless."
"I now wonder if Darcy will get hurt trying to make a trade."
"Updated - three broken ribs."
...
"He is expected to be back tomorrow to resume his coaching responsibilities," said the team in a statement."
Takhle to vypadá, když to šlape se vším všudy, štěstí v první třetině, náhodný gól, povedený druhý gól a pak už to šlape jedna báseň. Miller 36 zákroků a první SO v kariéře proti Bruins.
Konečně Boston rozstřílen a na kolenou
Oh my what a win 
Tohle bylo spíš takové morální vítězství, deficit po Vincourově snad prvním gólu NHL
byl dvougólový
, nicméně hned poté tu máme životně důležitý gól, který přišel v PP po ose Ehrhoff-Pominville-Vanek. Půl minuty před koncem pak prošla point shot Myerse až na Lehtonena, ten puk vyrazil a Roysie to domlátil do brány
V OT pak asi 3 sekundy před koncem přidal Lehtonen save of the week, když vychytal neskutečně (ale i trochu šťastně) Vaneka. Při nájezdech uspěli trochu se štěstím Boyes a i na druhé straně Benn. Rozhodnutí tak přinesla až pátá série, ve které nejprve trefil vingl Gerbe (bekhendem
) a pak Ryder minul. Opravdu super výhra, dneska mě to bavilo
Dokonce i znalec martin popsal naši výhru jako "kolosální"
Tohle bylo spíš takové morální vítězství, deficit po Vincourově snad prvním gólu NHL
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé