Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

hmm..tak utok Flesh-Nylet-Fehr sa nejak pekne zohral, sice zatial dali v 2 zapasoch "len" dva goly, ale oba boli ukazkove.. :yes:
0:3..no co sa da robit :ja_neviem:
predsa len....doma je doma....vonku je to ine kafee
Divím se, že na ten poslední zápas v Columbusu tady nejsou žádné reakce... :sad2: :sad2: :sad2:
Sledoval jsem celý zápas a znovu se bohužel potvrdilo, že Západní konference, je daleko lepší než Východní... :yes: :yes:
Co říct k zápasu.
Skvělá forma brankaře Johnsona ze začátku sezóny je bohužel pryč... :yes: :yes:
Nechytal špatně, ale taky nepředvedl nic navíc. Aspoň jeden z gólů Ricka Nashe mohl chytit... :yes: :yes:
Obrana hrála dobře, první gól byl nešťastný, u druhého se projevila nezkušenost Alznera, který asi v té chvíli zapomněl že je obránce a ocitl se až za brankou Columbusu. Na rychlý protiútok nestačil reagovat a Bäckström ho nemohl nahradit a Nash poprvé v zápase skóroval.. Třetí gól padl v naší přesilovce a bylo vymalováno... :verysad: :verysad: :verysad:
V útoku se Ovie snažil co mohl, ale skvělý brankař domácích Mason, mu skórovat nedovolil... :( :(
Skvěle již tradičně hrál Fleischmann a taky Nylander... Ten se pomalu dostává do formy a teď už doufám, že nebude vyměněn.. :wink: :wink: :wink:
Dobrý výkon předvedl Bradley a nečekanými kličkami tady Brashear!!!! :yes: :yes: :yes:

Zítra čekam v divizním souboji s Floridou výhru a taky že se nějaký marod vrátí do sestavy....(Poti, Erskine,Fjodorov)

GO CAPS GO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja som sa vyjadrit moc nemohol, kedze som zapas nesledoval, len som chcel vtedy este napisat, ze ten Johnsonov vykon sa mi nezdal nejak zly a pre mna je stale jednotkou. Uvidime kam sa posunie Nylander, az sa vrati Fedorov, ak by to malo byt do tretej lajny, tak by som urcite chcel, aby bol vymeneny, uz len z toho dovodu, aby sa uvolnil strop pre Alznera a Lepista, co su urcite lepsi obrancovia ako trebars Jurcina. Flesh hra vyborne, ako som uz vyssie pisal, trebalo by zlepsit zakoncovanie a bol by vyborny..ale este jednu slabinu ma, obranna hra, momentalne nas najhorsi hrac s +/- s -7.
dnes nikto zo zranenych nenastupi :( Boli take indicie ze by mohol Green a Erskine, ale nestane sa. Zevraj proti medvedom by uz mohol nastupit Semin, uvidime, ale bolo by to super, kym ma este aku-taku moznost zabojovat o predne pozicie v bodovani
XruC píše:Zevraj proti medvedom by uz mohol nastupit Semin
hohooo, tak to dufam, ze este nie Obrázek :D
ak zahrajú chalani dnes, ako proti MTL, tak sa výsledku neobávam, dúfam, že oslabená obrana to ustojí a FLO si žiadne body nevezme. Držím palčeky Caps...
Zdarec... :wink: :wink: :wink:
Marně hledám, kde na netu se na to dneska bude dat dívat.... :cry: :cry: :cry:
Nevíte někdo o nějaké stránce.. :smile03: :smile03:
nuž ja ti moc neporadím, skoro ráno vstávam, tak som to ani nehľadal, o chvíľku idem pod perinu :sleep3:
:ee: ...stretnutie som nevidel.... xvala bohu....zbytocne by som sa rozculoval :x ale jak sa tak na to pozeram....tak bieda z nasej strany :verysad: skoncila sa nasa neporazitelnost domacix zapasov.Tieto body mali byt nase...teraz nas caka povinne vitazstvo proti v poslednej dobe dobre hrajucim Islanders.A tie body kt. sme dnes stratili musime ziskat v Toronte....bude to ale velmi tazke :?
j.r.-20 ten zapas si nevidel, lebo ho nevysielala ziadna americka TV.

Ku*va no zase som sa iba dobre nasral, toto sa malo vyhrat, hl. doma, nechapem, aku chcu ist do PO, ked nedokazu porazat tymi ako Florida.. :eek2: :evil: :bitka3:
"První domácí prohru v normálním čase uštědřili nájemcům Verizon Centra Panteři, i když hokejisté Washingtonu si za ni do jisté míry mohou sami. Dva z floridských gólů skončily v síti s vydatnou podporou hráčů v červeném." nhl.cz

Tak to je vyborne a ked som siel na stranku caps, ze si kuknem tie goli, tak cuduj sa svetu v zostrichu boli len goli Caps, sance a sance Floridy, ktore chytil Theo. Trapkovia..nechcu aby kazdy videl, aku hanbu si spravili. Motaci..aky som nasraty zas..kua ze takto stracat body..dpce
Zdarec XruC.. :) :) :)
To jsem taky zjistil, že to nedává žádná televize.... :wink: :wink: :wink:
Tak jsme to sledoval na nhlcomscore a po první třetině jsme vedli 1:0, poměr střel na branku 8:4 a říkal jsem si, že je to v pohodě... :) :)
Pak jsem se díval na film a zjistil jsem, že po druhé třetině to bylo už 1:3... :( :o :shock: :? :thumbsdown:
Tak jsem se na to vykašlal a šel jsem spat... :yes: :yes:
Theodore toho zas moc nepředvedl a problém s brankaři pokračuje.... :verysad: :verysad:
Jsem zvědavý, co předvedou zítra proti skvěle hrajícím Islanders........ :? :?
Jaaaaj..ani mi nehovor, po odchode Ollieho uz ani neviem, co je to mat istotu v branke. Navyse ani ostatnym sa nejak extra nedari, tym zacal dost prehravat, jedna vyhra, dve prehry, dve vyhri, tri prehri, ide to od desiatich k piatim. Podla mna by mala prist nejaka radikalnejsia zmena, s tymto tymom sice mozme vyhrat JV diviziu, ale v PO pride radikalny koniec. :cry:
Vím že je Kölzig tvůj oblíbenec, ale abych řekl pravdu, tak v poslední sezóně co za nás chytal, žádná jistota v bráně nebyl..
Proto jsme vzali Hueta... :yes: :yes:
Vždyť i v Tampě je jen "dvojka" a moc si nezachytá.... :wink: :wink:
Jeho dlouhá kariéra se asi blíží ke konci.... :yes: :yes:
Vím že by jsi asi byl rád, kdyby se z Tampy vrátil do Caps, ale já naopak doufám, že se to nestane... :yes: :yes:
Byl by to asi pěkný konec kariéry, ale pro Caps by to byl krok zpět... Ve sportu to není bohužel jako v romantickém filmu... :yes: :yes:
Ja by som bol za navrat Hueta...v Chicagu sa mu sice nedari,ale ja verim,ze po prixode do Washingtonu by nadviazal na predxadzajuce vykony zo zaveru minulej sezony.Ale viem,ze to je asi taka sanca,ako vyhrat 270 melonov v lote :?
Tak ano..ja by som bol velmi rad za Ollieho, hrosi ako Theo byt uz aj tak nemoze a Ollie by bol o 2-3 triedy lepsi aj zo zavretymi ocami a s lapackou v r*ti :-D Ale zober si to takto, co sme jeho odchodom ziskali? Zhola nic, akurat sme stratili ikonu klubu, lepsieho brankara ako Theo ktoreho by sme mali navyse za podstatne menej ako 4,5 mil.
Zdravím konkurenci z Caps (teda při pohledu na body vaše a Tampy to zas taková konkurence není :-D), kdy se vám vrátí Alex Semin, abych se na vás moh kouknout v plné síle?
ahoj ahoj..no to so Seminom ani trener nevie, mozno proti Bostonu (cca o tyzden) ale podla mna neskor. Na plnu silu si budeme musiet este daky ten piatok pockat, co sa tyka tej konkurencii, tak sme sa asi rozhodli, ze vas pockame, ide to s nami v poslednom case dost dolu vodou. Ale dnes by mal zevraj hrat Fedorov, tak uvidime, dnesny zapas, by som chcel rozhodne pozerat.
Tak Feds dnes nenastupi, z farmi bol povolany Aucoin a lajny budu vyzerat takto:

8-Ovechkin, 19-Backstrom, 92-Nylander
14-Fleischmann, 20-Aucoin, 25-Kozlov
21-Laich, 15-Gordon, 16-Fehr
87-Brashear, 39-Steckel, 10-Bradley

27-Alzner, 23-Jurcina
89-Sloan, 43-Helmer
42-Lepisto, 26-Morrisonn

Prvy utok je dost.. no..zaujimavy..neviem co si mam o tom mysliet, asi to chce Bruce Ovecke este o cosi stazit :32:
tak presilovky nam dnes idu :clap: :clap: :clap:
No..tak zaciatok bol taky vselijaky, ale postupom casu, sme sa zacali chytat a v zavere to bola hra skor na jednu branku. Avsak po dvoch nasich presilovkovych goloch zauradoval tesne pred koncom tiez v presilovke Streit, trochu smola, lebo v tom case sme ich jasne tlacili a len vdaka skvelem McDonaldovi je to 2:1

No a teraz ako to napisat..Ovca nedohral prvu tretinu, fuuuu..az mi to pisat nejde, ale ak to bude daco vaznejsie, tak to bude trochu uz dost tazke, rovno mozme zavriet klub, lebo to bude amen, tma, koniec sveta, ani si to nechcem predstavit, dufam, ze Alex do 2 tr. nastupi, lebo inak to bude dalej horsie jak zle. :verysad:
tak to by snad uz aj stacilo,nie? Neviem ,ci som boha niecim urazil,ked ano,tak beriem s5 .....len uz prosim ziadny marod :modlenie:
Tak to je neuveritelne, to uz je fakt neuveritelne, Islanders by mohli kandidovat na najstastnejsie muzstvo minimalne dnesnej noci, tak v druhej tr. najpr puk zastane tesne pred ciarou, ked uz je brankar prekonany, hned na to dame tycku, aby Islanders vyrovnali z takej haluze, co som uz davno nevidel. Su horsi, horsi a horsi a nezasluzia si vyhrat, len maju obrovsku kopu stastia. Tragedi..

Jedine + je, ze hra Alex..
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS