Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FLORIDA PANTHERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

A co to ma za smysl?? Copak vas tlaci se stropem bota??
Jak to zakecává :giggle:
AndyF píše:A co to ma za smysl?? Copak vas tlaci se stropem bota??
No ten, že v létě chceme nakupovat ve velkém a ASI chceme podepsat Millera a spol? Já netuším, nijak to neřeším, jen budu rád, když ten hráč už u nás hrát nebude. On už to jen kazí, než že by přispěl ke hře a zkušeností už Erikovi dodal až až. Navíc, když jsou tento rok naposledy ty buyouty, proč to nevyužít. :neviem:
Sedlo40 píše:Jak to zakecává
Nic nezakecávám. Na případném srazu hokejfóra, kdyby se plánoval bych slíbená pivečka donesl. Ale zrovna ty by jsi se moc nenapil, co jsem koukal na tvůj profil. :jn: Takže tvůj příspěvek je sice trefný, ale zbytečný. :nono:
Po včerejšku asi fakt ne .. :oops: :lol2:
The Florida Panthers plan to keep assistant coach John Madden.

Hráč to byl minimálně na oslabení perfektní, ale u nás ta oslabení pod jeho vedením nějak neklapou.. Já bych to osazenstvo na střídačce celé vyházel. Poslední dva roky stejně kulové ukázalo..
SUNRISE, Fla. - The Florida Panthers announced Monday that they completed a compliance buyout of defenceman Ed Jovanovski, who was the team's No. 1 overall draft pick 20 years ago.
The buyout saves the Panthers about $4 million in salary-cap space heading into free agency. Jovanovski has been in the NHL for 18 seasons, parts of seven of those with Florida, where he has long been a fan favourite.
Jovanovski was on the Florida team that went to the Stanley Cup finals in 1996

Soudě podle posledních rozhovorů s Edem, ve kterých s Tallonem rozebíral svojí budoucnost, nikde jinde už nepodepíše a brusle pověsí na hřebík. Hodlá se totiž po jeho vleklých zraněních, po kterých mimojiné potvrdil, že už hokeji nemůže odevzdat 100% svého těla, věnovat rodině a dětem. Ed u nás i za přemrštěné peníze ale odvedl spoustu práce a to nejen jako kapitán týmu, ale i jako mentor našich beků (Erik Gudbranson a Alec Petrovic). Ať už skončí, nebo ne, přeji mu jen to nejlepší a děkuji za všechny odvedené služby. :)

Dale Tallon said the team extended qualifying offers to defencemen Erik Gudbranson, Dmitry Kulikov and Dylan Olsen, along with forwards Jimmy Hayes, Ryan Martindale, Brandon Pirri and Garrett Wilson.

Věřím, že i Dmitry se podepíše! :)
Guddy.44: Proč pořád řešíš toho Petroviče vždyť za vás odehrál 13 zápasů :hroza:
Chápu, že tenhle tým nemáš vůbec rád a neustále máš připomínky. Ale pro tvojí informaci Alex Petrovic je jeden z nadějných zadáků klubu. V budoucnu by to měl být on, kdo za Gudbransonem bude držet pevnou obranu Panthers. Navíc letos v těch sedmi zápasech hrál doslova senzačně a nebýt zranění, odehrál by toho víc. Na farmě byl naším nejlepším bekem. Příští ročník by měl začít v druhém páru po boku Kulikova. Stačí?
Guddy.44 píše:Chápu, že tenhle tým nemáš vůbec rád a neustále máš připomínky. Ale pro tvojí informaci Alex Petrovic je jeden z nadějných zadáků klubu. V budoucnu by to měl být on, kdo za Gudbransonem bude držet pevnou obranu Panthers. Navíc letos v těch sedmi zápasech hrál doslova senzačně a nebýt zranění, odehrál by toho víc. Na farmě byl naším nejlepším bekem. Příští ročník by měl začít v druhém páru po boku Kulikova. Stačí?
To není o tom. Podle mě začne na farmě. Campbell, Ekblad, Gudbranson, Kulikov, Olsen a zbylé místo doplní starší, zkušenej bek, kterého už Tallon určitě hledá. Pro Petroviče s Robakem zbude nanejvýš 7. flek. Samozřejmě pokud Tallonovi podaří všechno podepsat, protože práce má až až.
Pokud odejde Campbell, což když sám požádal o trade tak by měl, tak Petrovic na 100% v základu bude. A hralo by se Kulikov-Gudbranson; Ekblad-Petrovic a Olsen-XXX. Takhle by ty dvojice co se zaměření týče dávaly smysl. Ale pokud Campbell zůstane (nepodaří se jej vyměnit) a Ekblad si v kempu vybojuje základ, tak nejspíš sedmý bek bude. Ale spíš to vidím na základ, protože on hraje už druhým rokem na farmě velmi dobře a letos se mu nadmíru dařilo i v základu. No uvidíme, taky se dnes může stát, že dnes přijdou ze dva/tři obránci a naše prognózy budou ty a tam. :thumbsup:
Guddy.44 píše:Pokud odejde Campbell, což když sám požádal o trade tak by měl, tak Petrovic na 100% v základu bude. A hralo by se Kulikov-Gudbranson; Ekblad-Petrovic a Olsen-XXX. Takhle by ty dvojice co se zaměření týče dávaly smysl. Ale pokud Campbell zůstane (nepodaří se jej vyměnit) a Ekblad si v kempu vybojuje základ, tak nejspíš sedmý bek bude. Ale spíš to vidím na základ, protože on hraje už druhým rokem na farmě velmi dobře a letos se mu nadmíru dařilo i v základu. No uvidíme, taky se dnes může stát, že dnes přijdou ze dva/tři obránci a naše prognózy budou ty a tam. :thumbsup:
Pochybuju, že by Tallon postavil vedle sebe dva (Ekblad - Petrovic) tak nezkušený beky. Campbell neodejde už tak jste se stropem v prdeli a jeho 7 mega by brali leda tak Islanders.
Tvl. si ty piva vychlastám sám..
Hádám, že horší FA podpis než Bollanda letos neuvidíme. Příšerný. :shock:
Mi přijde, že všem co došli jsme dali tak dvojnásobek platu, co si zaslouží...
Florida Panthers GM Dale Tallon isn't guaranteeing Aaron Ekblad a spot on the team's opening game roster after selecting him with the first overall pick in the 2014 NHL Entry Draft.

Although he's a long shot, Rocco Grimaldi isn't being ruled out as a contender to make the Panthers' opening game roster.
D Erik Gudbranson Inks Two-Year Contract with Florida Panthers!!!

“Erik is an important part of our young core of talented players who we are pleased to have signed . He is a big, strong and physical defenseman who is one of the building blocks for our team. We look forward to his continued development and his contributions to the South Florida community.” said Tallon
Guddys 2 roky a celkem nás to přijde na 5 mega. Dobrej podpis!
Guddy.44 píše:Guddys 2 roky a celkem nás to přijde na 5 mega. Dobrej podpis!
Takže 2,5 ročně? Na ,,budoucího" Céčkaře spíš nic moc. Čekal jsem dlouhodobou a že se napakuje. Za 2 roky zkusí trh...
Ale ho*no. Je vidět, že jej neznáš. On se už mnohokrát vyjádřil, že se nikam nechystá a chce tady být jednou kapitánem. Už o tom mluvili mnohokrát s Tallonem. Ted se ještě sezónu/dvě bude oklepávat a pak bude kapitán. 2,5 je přijatelné, vždyť vyjma poslední sezóny (kde produktivita pořád nebyla) nic neukázal. Naopak je vidět, že má soudnost.
Guddy.44 píše:Ale ho*no. Je vidět, že jej neznáš. On se už mnohokrát vyjádřil, že se nikam nechystá a cche btady ýt jednou kapitánem. už o tom mluvili mnohokrát s tallonem. Te´d se ještě sezónu/dvě bude oklepávat a pak bude kapitán. 2,5 je přijatelné, vždyť vyjma poslední sezóny (kde produktivita pořád nebyla) nic neukázal. Naopak je vidět, že má soudnost.
Je to jen názor. Všichni chcou v dnešní době prachy a hrát v kvalitním mužstvu respektive městu. Pokud za 2 roky podepíše omluvím se ti...
Tak ono, jestli všechny házíš do jednoho pytle, tak budíž. Ale jsou i tací, co za úspěchem neodcházej do jiných týmů a peníze pro ně nejsou vše. Vždyť i Weiss tu hrál jak dlouho a za jaký peníz. No, je vidět, že moje příspěvky tu moc nečteš, protože na adresu Gudbransona jsem se mnohokrát vyjádřil a dával tu i rozhovory s ním. Názor ti samozřejmě neberu, ale musel jsem rychle zareagovat, protože to byl z mého pohledu jasný nesmysl.
Leo rád rejpe.. :giggle: Jinak si myslím že to je adekvátní bridge contract,doufám že si z něj Schultzík veme ponaučení :andy:
To já zas vím, že by nejradší viděl Floridu v sutinách a na scéně nějaký Seattle nebo Quebec. Bohužel pro něj se to zatím nekoná. Já tohle osobně nemám rád. Právo odsuzovat tým má na základě výsledků každý, o tom není pochyb a pravdou i je, že Florida jako fungující tým zatím nevypadá. Nicméně, nic není hned a vzhledem k tomu, že všechno chce svůj čas a ta struktura mladých kvalitních hráčů tu je bych tu zas až tak neremcal. Ono je strašně lehké říci, jak je tým neschopný ale podívat se na detaily a zjistit náležitá fakta, to už je těžší. Lidská povaha je krásná. :)
To mi,jako fandovi Oilers,povídej.... :roll2:
1763 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS