Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PRIEVIDZA TURTLES

mame este teoreticku sancu byt aj na 2 mieste ale musime si v prvom rade udrzat toto terajsie, ja tu do soboty nebudem lebo idem prec takze sa potom necudujte ze neprispievam :D , no a dopredu uz mam natipovane :good:
A nezabudni natipovat aj na 4.kolo, a ked sa v sobotu vratis, tak nas uvidis zatial na priebeznom prvom mieste :twisted:
Bola to bieda dnes, uplne sme to vypustili, ale aspon ze supery mali len o nejakych 6 ci kolko bodov viacej :cry: , no treba sa pozbierat a dnes to napravit. Este stale je sanca na dobre umiestnenie. :cinka:
no tak dnes to bola tragedia :thumbsdown: , ale aspon ani ostatne timy nemali tolko bodov, preto sme stale v hre o predne priecky :good: no tak dufam ked sa vratim v sobotu domov tak uvidim ze sme skoncili v prvej trojke :cool: tak ako povedal ivan :frajer2:
Dnes to nebolo zase nic moc, co uz. Ide sa dalej. Pred nami je posledny hraci den, bolo by dobre trafit vsetky zapasy a posunut s niekam na horne priecky. Uz ani neviem, ako to tam hore vyzera :D :cry: , tak zaberme este naposledy v tomto kole.
No co budem vypravat, postavenie v tabulke hovori za vsetko. Uplne sme sklamali. Teraz to musime napravit. Dnes si oddychnite a zajtra uz zaberame naplno.
Tak dnes sme sa poriadne vyfarbili. Len 3 body z tolkych zapasov, to je sen. Sice sme tipovali len 2, george si asi myslel, ze je na krasokorculovani a neuhral ani bod. Ale toto sme potrebovali, klesnut na same dno a teraz uz mozeme len stupat.
Aj KH su v peknych srac*ach, tipovali 4 a nahrali este menej bodov ako my :lol2: .
Ivan píše:Tak dnes sme sa poriadne vyfarbili. Len 3 body z tolkych zapasov, to je sen. Sice sme tipovali len 2, george si asi myslel, ze je na krasokorculovani a neuhral ani bod. Ale toto sme potrebovali, klesnut na same dno a teraz uz mozeme len stupat.
Aj KH su v peknych srac*ach, tipovali 4 a nahrali este menej bodov ako my :lol2: .
my sme aspon 4 :fucker:
michal225 píše:
Ivan píše:Tak dnes sme sa poriadne vyfarbili. Len 3 body z tolkych zapasov, to je sen. Sice sme tipovali len 2, george si asi myslel, ze je na krasokorculovani a neuhral ani bod. Ale toto sme potrebovali, klesnut na same dno a teraz uz mozeme len stupat.
Ale na dnesnom vysledku to nebolo vidno :D
Ivan píše:
michal225 píše:
Ale na dnesnom vysledku to nebolo vidno :D
na konci tabulky sa uvidi :razzi:
no len neskac michal :D sak sa uvidi na konci kola, no konecne som naspet a dajako nam to nevyslo v tom 3 kole som dost sklamany z naseho umiestnenia, toto kolo musi byt lepsie tak do toho korytnacky, lebo takto sa do play off nedostaneme :D
Konecne si sa vratil. Ako si si mohol vsimnut, uz s ajeden den odtipoval a nebola to ziadna slava, takze dnes o teba cakam, ze to napravis.
No co, je to bieda. Ked sa nedari, tak sa nedari. Uz teraz stracame na prvych vyse 20 bodov. Vyzera to, ze ani toto kolo nebudeme na poprednych miestach a to sa tipoval este len druhy den ... :x :cry:
Ivan píše:No co, je to bieda. Ked sa nedari, tak sa nedari. Uz teraz stracame na prvych vyse 20 bodov. Vyzera to, ze ani toto kolo nebudeme na poprednych miestach a to sa tipoval este len druhy den ... :x :cry:
nestresuj ani nam to nejde :lol2: :verysad:
dnes slabota a hlavne z mojej strany :evil: , a vypada to fakt tak ako ivan povedal ze ani toto kolo nebude nic moc, a chyba nam 4 tiper viac ako sme cakali :x
dam vam hossu az mate zaujem lebo ja dnes podpisem zmluvu s navratilcom Budajom1992 cize my budeme styria :)
michal225 píše:dam vam hossu az mate zaujem lebo ja dnes podpisem zmluvu s navratilcom Budajom1992 cize my budeme styria :)
no ja by som bol rad keby pride ku nam stvrty tiper, ale musis to prebrat s ivanom on je GM, a ak aj hossa bude suhlasit tak si myslim ze by nemal byt problem, a inak diki michal ze sa nam snazis pomoct :good:
Zigy píše:
michal225 píše:dam vam hossu az mate zaujem lebo ja dnes podpisem zmluvu s navratilcom Budajom1992 cize my budeme styria :)
no ja by som bol rad keby pride ku nam stvrty tiper, ale musis to prebrat s ivanom on je GM, a ak aj hossa bude suhlasit tak si myslim ze by nemal byt problem, a inak diki michal ze sa nam snazis pomoct :good:
rad pomozem KORYTNICIAM :lol2:
novy korytnaci GM Ivan sa rozhodol zvyraznit zmeny a zaciatok novej ery v teame aj novymi bannermi. poprosil ma o mensiu vypomoc. musim sa priznat ze som to odflakol, v podstate som len skopcil obrazky co som nasiel na nete a pridal nicky, ale hlavne ze objednavatel je spokojny :D
tu je vysledok:

Obrázek
http://img69.imageshack.us/img69/3190/ptivan.jpg

Obrázek
http://img710.imageshack.us/img710/1899/ptzigy2.jpg

Obrázek
http://img707.imageshack.us/img707/5606/ptgeorgel.jpg

Obrázek
http://img101.imageshack.us/img101/8038/pthossa.jpg
Diki moc petrik, pomaly mozes zacat robit banery aj na dalsiu sezonu :D
dnes zase slabota :thumbsdown: no neviem neviem kde to takto dotiahneme, som velmi sklamany a zaroven nastvany :evil: :x
Aj ja som nastvany a poriadne. Ale ma to jednu vyhodu: Ked to takto pojde dalej, tak si za chvilu na tie slabe vykony zvkneme a uz nam to potom vadit nebude a aspon sa budeme viacej tesit, ked sa nam zadari. :D :cry: :cry:
chlacpi preberte sa Zigy v sobotu dojdi a ja ta nakladim na vitaznu vlnu :lol2: :oslava:
Dnes to bol konecne celkom slusny vykon, len skoda, ze aj ostatne timy boli na tom rovnako. Takze sme zase ostali na predposlednom mieste. :cry:
dnes to celkom uslo :thumbsup: dnes sa hra dost zapasov takze by sme mali zabojovat a posunut sa na vyssie priecky :good:
1143 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO