Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FALCONS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

nejako uz nedominujete. Tusim, ze petrikum mobile prestava fungovat :hehe:
arek píše:nejako uz nedominujete. Tusim, ze petrikum mobile prestava fungovat :hehe:
sme si povedali ze vyhravat prilis vysokym rozdielom by pre superov mohlo byt demotivujuce... nechceme predsa aby to zucastnenych sparingpartnerov prestalo bavit prave teraz pred vyvrcholenim sezony :yes:
takze sme sa rozhodli byt na chvilku blahosklonni a prisposobit uroven tipovania konkurencii ;)
petrik píše:
arek píše:nejako uz nedominujete. Tusim, ze petrikum mobile prestava fungovat :hehe:
sme si povedali ze vyhravat prilis vysokym rozdielom by pre superov mohlo byt demotivujuce... nechceme predsa aby to zucastnenych sparingpartnerov prestalo bavit prave teraz pred vyvrcholenim sezony :yes:
takze sme sa rozhodli byt na chvilku blahosklonni a prisposobit uroven tipovania konkurencii ;)
Ve slabsi konferenci si to muzete dovolit :jn: :lol2:
Ty vole u mňa 2. SO v rade a za 3 dni som nahral 2b :sok: , tipujem jak k..., túto sezonu to ešte neako dokončím a potom je čas zavesiť korčule ale radšej ich vyhodim a zakopem niekde daleko..
Vdaka pipovi a petrikovi dnes výhra, ale kto nás to predbehol :hroza: .
Ohlund píše:Vdaka pipovi a petrikovi dnes výhra, ale kto nás to predbehol :hroza: .
:lol3: :rofl: :lol: :lol2: :hufi:

:hufi:

OK, tak uz sme sa zasmiali, vtip to bol vskutku vydareny, a teraz rychlo to vyhodnotenie opravte :dup:
nikto nikoho nepredbehol , len tím, ktorý tam patrí nahradil niekoho, kto tam nemá čo robiť :wink2:
pekna trefa Ohlund :thumbsup:

dnes do or die day :scare: :povzbudzovanie:
V poslednej dobe sa dosť diskutovalo o tom že či, kedy a ako skryť tipy ostatných tipérov, kým sú ešte viditelné dnes by sa to zišlo využiť , petrik ty kopíruješ kaja, ja si zoberiem Lukáša... :jn:
Ohlund píše:V poslednej dobe sa dosť diskutovalo o tom že či, kedy a ako skryť tipy ostatných tipérov, kým sú ešte viditelné dnes by sa to zišlo využiť , petrik ty kopíruješ kaja, ja si zoberiem Lukáša... :jn:
Chlapi, nedejte se, tipujte navnadu a tesne pred zacatkem to opravte! :jn:
my to skratka musime za kazdu cenu robit dramaticke :D :hroza:
Ohlund píše:V poslednej dobe sa dosť diskutovalo o tom že či, kedy a ako skryť tipy ostatných tipérov, kým sú ešte viditelné dnes by sa to zišlo využiť , petrik ty kopíruješ kaja, ja si zoberiem Lukáša... :jn:
dobry plan :thumbsup:
tvoj brat by mohol skopirovat jakuba a pipo bude nasa divoka karta (joea kopirovat netreba, to je lama :D)
kde je petrikova slávna veta, že ide len o druhé miesto? :lol2:

A lama? Lama ťa ráno obúva :nono:
Naštastie sme to nekopírovali, 3 zápasy sú už odohraté a máme zatial 11b a dráčikovia majú 4, kajo dokonca nenatipoval :hehe: :winner1:
tak nakoniec sme to s prehladom ustrazili :ciga:
esteze tak, keby nas boli wannabe poziarnici predbehli to by zas bolo pocuvania... :roll: (resp. citania :giggle: )

PS - kaja uz mozete pustit ;) :D
hovadá, uniesť kaja :thumbsdown:
5.kolo bolo idealne zahrate ked takmer vacsinu kola sme diktovali tempo v nasej konferencii a tych par dni sme si mohli dovolit prenechat lidersku poziciu i nasim sparingpartnerom ako drexel dragons,army men a evil insiders nech to nieje take monotonne a byt cele kolo na vrchole konferencie :D a aspon aj ine tímy si mohli uzit pohlad ked sa mohli len ohliadat za seba kolko bodov maju naskok :ciga: .Predsa by to mohlo byt velmi demotivujuce a tak sme im dali sancu :yes:

Na toto 6.kolo si mozme dovolit dat súperom náskok... Potom Petrik daj vediet kedy budu mat sparingpartneri dostatocný naskok a kedy mozme zacat "stíhaciu jazdu" na popredne umiestnenia :D
sme vam pekne nalozili tieto dva dni :frajer2:
Minnesota1 píše:5.kolo bolo idealne zahrate ked takmer vacsinu kola sme diktovali tempo v nasej konferencii a tych par dni sme si mohli dovolit prenechat lidersku poziciu i nasim sparingpartnerom ako drexel dragons,army men a evil insiders nech to nieje take monotonne a byt cele kolo na vrchole konferencie :D a aspon aj ine tímy si mohli uzit pohlad ked sa mohli len ohliadat za seba kolko bodov maju naskok :ciga: .Predsa by to mohlo byt velmi demotivujuce a tak sme im dali sancu :yes:

Na toto 6.kolo si mozme dovolit dat súperom náskok... Potom Petrik daj vediet kedy budu mat sparingpartneri dostatocný naskok a kedy mozme zacat "stíhaciu jazdu" na popredne umiestnenia :D
dakto ma nos moc vysoko dohora, treba dávať pozor, aby do neho nenapršalo :jupi:
Minnesota1 píše:5.kolo bolo idealne zahrate ked takmer vacsinu kola sme diktovali tempo v nasej konferencii a tych par dni sme si mohli dovolit prenechat lidersku poziciu i nasim sparingpartnerom ako drexel dragons,army men a evil insiders nech to nieje take monotonne a byt cele kolo na vrchole konferencie :D a aspon aj ine tímy si mohli uzit pohlad ked sa mohli len ohliadat za seba kolko bodov maju naskok :ciga: .Predsa by to mohlo byt velmi demotivujuce a tak sme im dali sancu :yes:

ok, tajnym znamenim bude 36 po sebe iducich kratkych hvizdov :D

edit - pozeram ze ste na ne necakali a zacali aj bez nich :D :thumbsup:
Joe S. píše: dakto ma nos moc vysoko dohora, treba dávať pozor, aby do neho nenapršalo :jupi:
ty si hlavne davaj pozor aby ste v case ked my sa budeme chystat na zapojenie sa do PO vy uz nelestili golfove palice... ci nieco ine :P ;)
:lol:
vcera sme to zase raz takticky zvladli, vsetci styria ixku na prvy zapas, traja ixku na druhy...

na tomto este do PO budeme musiet popracovat :nono:
petrik píše::lol:
vcera sme to zase raz takticky zvladli, vsetci styria ixku na prvy zapas, traja ixku na druhy...

V play off si urcite dame nato pozor.Teraz uz je to v podstate unas len dohravanie sezony ale treba este skoncit i toto kolo aspon nejak v strede tabulky aby sme si udrzali :winner1: miesto v zakladnej casti.
Ja som malokedy pozeral ako natipoval nás tim ale dneska by sme mohli nato zasa doplatit keby si to nezmenim tak 3ja by sme mali rovnake tipy nadnes... :pravidla: :)
Minnesota1 píše:
petrik píše::lol:

V play off si urcite dame nato pozor.Teraz uz je to v podstate unas len dohravanie sezony ale treba este skoncit i toto kolo aspon nejak v strede tabulky aby sme si udrzali :winner1: miesto v zakladnej casti.
Ja som malokedy pozeral ako natipoval nás tim ale dneska by sme mohli nato zasa doplatit keby si to nezmenim tak 3ja by sme mali rovnake tipy nadnes... :pravidla: :)
este ze si to zmenil :giggle: :moj:

ale inak :thumbsup: - presne tak si to predstavujem...ked je takto malo zapasov tak pred zadanim vlastnych tipov treba checknut tipy ostatnych clenov timu, ci to nemame viaceri az moc podobne :yes:
Ja som zabudol natipovať prvých 7 zápasov :doh: , ale vidím že aj bezomňa ste to uhrali super a najtom pekne naložili :thumbsup: .
Ohlund píše:Ja som zabudol natipovať prvých 7 zápasov :doh: , ale vidím že aj bezomňa ste to uhrali super a najtom pekne naložili :thumbsup: .
nooo, na to ze sme nastupili dvaja to nie je zly vysledok... vlastne by bolo bohato stacilo keby nastupil tvoj brat sam :D :cool:
petrik píše:...vlastne by bolo bohato stacilo keby nastupil tvoj brat sam :D :cool:
Predehnat ho bude uz asi tvrdy orisek :doh:
1593 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS