Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MIGHTY BULLS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

uups tak nakoniec este viav bofikof mame :D

Mighty Bulls - 32
maro - 16
Extreme7 - 16
Josef1975 - 12
wolf169 - 12
super ze vam to ide :D ja sa musim zatial zohrat v novej formacii a nejako mi to zatial nepada ale ono to pride :cool: drzim vam palce len tak dalej :D :D :D
Tak zatím nám to jde. Jako rozcvička dobré :D . Jen tak dál.
kurna ale sme sa rozbehli zatial sme jasne prvi a tak to aj zostane :D :D aspom dufam :roll:
ObrázekBulls Gazette

1.12.08 Zacalo sa nam pomaly ale isto dalsie kolo KTL a tak sa vam opat hlasime i z redakcie BG. Ako viete v zlozeni timu po 2.kole nastali zmeny i napriek peknemu 2 miestu v Zapadnej konferencie. Ale ako povedal majitel timu "Toto je klub, ktoremu druhe miesto nikdy nestaci", nastali tak v time zmeny.
Z timu sa porucal do novacikovskeho timu Attack Sharks velka nadej maros, ktori sa podla viacerych informacii by mal vratit naspat v buducnosti do nasho timu. Situacia ale zacina naberat pomaly "obratky" a uz pocut prve kuvicie hlasy i z inych konkurencnych taborov na margo tohoto mladika a jeho buducnosti v Mighty Bulls. Ani vyjadrenia GM MB o tom , ze v ziadnom pripade MB nechce porusit dane slovo a stale si narokuje na marosove prava, neumlcalo tieto nazory.
O to viac prisla prekvapujuco sprava o vyjadreni samotneho marosa, ktory sa nechal pocut , ze by v zaujme MB a ich ambicii, by sa vzdal posobenia v MB i sam.
Toto samozrejme nenechalo kludneho GM MB mara, ktory si velmi marosa oblubil a ako sa nechal pocut "v marosovi vidim seba , ked som v KTL zacinal" a rezolutne tieto vyjadrenia marosa zamietol. udajne sa uskutocnilo i ich vzajomne stretnutie na pode Attack Shrarks, ked samotny GM prisiel pozriet svojho zverenca. To ako sa nakoniec skonci tento pribeha okolo zostavy Mighty Bulls vas budeme este informovat. Iste je len to , ze v 3.kole posobi v MB Josef a i s jeho pomocou sa MB naplnit svoje ocakavania.

Zaciatok mali nasi chlapci podla predstav, ked dva 32-bodove dni ich vysvihli na 1. miesto v konferencii s 8 bodovym naskokom. po 3. hracom dni by tento naskok sa mal zvysit uz na 11 bodov a tak je uplne jasne ze v time panuje dobra nalada a uz sa rozdavali i prve premie :D .
Vcera si nasi pripisali 6 bodov do statistik. co vzhladom na neocakavany priebeh zapasov NHl , je pomerne dobry vysledok.
Drzme teda nasim byckom i nadalej palce a dufajme ze sa im podari konecne zvitazit kolecko v Zapadnej konferencii i tento rocnik.

Nasi na dopoludnajsom treningu :D :

Obrázek
:!: Co to sme opat doplnili nove spravicky a infosky aj na nasu stranku

:arrow: Oficialna stranka Mighty Bulls
no jajk vam to jde hosani moji???? uz vam chybam a nudite sa bezo mna dobre vam tak mehehe :twisted: :D :D :D :D :D
tak uz sme za vami :twisted: :twisted: :twisted: :bitka3:
no vidime vidime..
dotaahujte sa..
ale stale sta na nas kratky
Jeden den a tolik týmů najednou za náma :lol: ... ještě si to chvilku užijte, budeme vás mlít pomalu, ale jistě :-P
Nuz nejako to tu nezije..Ja mam dost prace takze teraz velmo nestiham pisat..
hlavne ze sme hore..to je dolezitee
Máš pravdu, nějak nám to tady zamrzlo :D Ale zatím jsou důležité výsledky, a jde to.
kedy sa konci toto poje..ne kolo???neznesiem tooo tak napi.. som uz netipoval ani za franza ferdinanda kur.a
tym je skvely ale nedari sa mi ani za pi.u :x :x :thumbsdown: :thumbsdown: :sad2: :cry:
hm fakt je to tu mrrtto
hlavne ze to slape..lets lets go do poslednych dnii :D
sry chlapi,že som včera nenatipoval,ale som chorý a tak som nebol poobede na nete...večer som zapol PC,že idem natipovať,ale mne proste nešiel net,skúšal som to aj o 2,3,4 hodiny a stále nešiel,sry chlapy...
Pomalu se chýlí ke konci mé působení V Mighty Bulls. Chlapi, díky že jste mi dali šanci a doufám, že vás se Sharks budeme prohánět. :D
Josef1975 píše:Pomalu se chýlí ke konci mé působení V Mighty Bulls. Chlapi, díky že jste mi dali šanci a doufám, že vás se Sharks budeme prohánět. :D
Pokud je proženeme tak jako mě včera prohnaly karbanátky, budu spokojený! :lol: :lol: :lol:
Extremik: v pohodke.... tipujes pravidelne viem o tebe ze si very goood...ved KTL je hlavne o zabave nie :)

Josifek: diiiiky diiky a este raz diiiky bez teba by sme v 3.kolecku zle dopadli.. Si velky talentik :D .. aspon ze som ta nepredal do Ice cats :D ..vela stastia

maros: marosku tak zasa si u nas.. vsetci vieme ze tvoja forma nie je to prave orechove ale raz to pride a budes ze najselepsejsi.. si najsamlepsi fanusik MB v dejinach a kazdy vie ze si pod mojof ochranof (ako GM) ..tak sa ukaaaz ..je to tvoj cas leeets go

Mighty Bulls: pekne to je stale sme hore..neva ze nas IC zase predbehli..maju vacsi rozpocet vacsejse hviezdy ..ale my ich zdolame zasa v PO.. :D :biglol:
a ja som ho chcel kupit :shock: a my mame vacsi rozpocet :sad2:

neklam maro, neklam :bitka3: a to posledne klamstvo o PO, ze sa nehambis :D
sory xalani nejde mi net tak natipkujem dopredu..
leeeets go
hm po prvom dni velka strata..
hm toto som este nevidel z tokko zapasov taky rozdiel..no nic hrajeme . hrajeme svoju hru :frajer2:
Tak prvé dve kolá to je katastrofa,ja som úplne mimo formy :x :oops: :thumbsdown:
na sobotu som zabudol antipovat sorky ludze uz se to nestane :oops: :cry:
no myslim ze si tipiky supol..sa mi zda
no ja si to nepamatam bol som grogy riadne atze nevem fakt :roll:
1768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG