Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CALGARY FLAMES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

To Debil - ano, mě Bourque také velmi příjemně potěšil, hraje nad očekávání a jeho přínos mužstvu je patrný..... :thumbsup: :thumbsup: !!!!
dnes nas caka jeden s tych slabsich timov st.luis, dnes by to mal byt jednoznacny priebeh a maly by sme ziskat pred domacimi fnusikmi 2 body a upevnit si prvu priecku v severozapadnej divizii go flames go :clap:
tak na moj vkus dost tesna vyhra ale to je jedno hlavne ze sme vyhrali a mame 2 body doma a upevnily sme si prve miesto v nasej divizii len tak dalej plamene, a dnes uz konecne hral aj Jim Vandermeer
v tomto zápase byla povinnost vyhrát, takže jsem to aji počítal že vyhrajem,a podařilo se :yahoo: :clap: :clap:
no dnes to nebudeme mat ani z daleka take lahke ako so st.luis, dnes hrame na lade san jose tak dufam ze si kipper nevyberie jeden s tych svojich slabsich dni a podrzi cely tim a samozrejme musi hrat cely tim skvele aby sme si volake tie body od nich doniesli go flames go :clap:
No na ľade San Jose to budete mať veeeľmi ťažké,ja tipujem výhru žralokov,ale môžete prekvapiť.Žraloci vyhrali už 3 zápay za sebou a možno doma zaváhajú práve s vami
Dnes sa v lahodnom case 4:30 takze budik na piatu-polsiestu to zvladam.
Flames v San Jose prvy zapas utreli, doma ale pohodlne vyhrali.

Co chcem vidiet?
-obranu, konecne dobru obranu
a zaroven
-ofenzivnu iniciativu tlak
-kladny pomer striel

Usmudlana vyhra po slabom vykone ma nepotesi. To radsej nejaka smolna prehra po dobrom vykone ako napriklad v zapase 5 posledneho playoff. Tam nam ale dominancia bola nanic.
neuveritelne!! :shock: my sme dnes vyhrali v san jose 2-3 a ich neporazitelnost na ich lade je v prdeli :lol2: po vyrovnom zapase si tak odvazame skvele 2 body a tuto sezonu dokazeme vyhravat skoro nad kazdym superom len tak dalej plamene :good:
máme parádní formu,snad nám ta forma vydřží aji na PLAYOFF!! :good:
Tak na vlastnom ľade ste nedávno porazili San Jose,teraz opäť výhra.Gratulujem,ak to takto pôjde s vami ďalej tak to bude pre Flames úspešná sezóna
no dnes na nasom lade privitame tim ktory je nevyspytatelny a tuto sezonu nas uz porazil na nasom lade, phoenix sa stale drzi na postupovej priecke no ale my mame este lepsiu formu ako oni naposledy sme porazily jeden s najlepsich timov celej nhl san jose a to na ich lade!! takze dnes musime tiez zobrat 2 body, nemyslim si ze to bude inak GO FLAMES GO :clap:
4:3, tak to jsem teda nečekal že prohrajeme a zrovna proti phoenixu :thumbsdown: :(
A dnes hned druhá prohra v Coloradu!!! :-P :-P :-P
Phoenix je veľmi zvláštny klub,hocikedy vyhrá,hocikedy prehrá,teraz vyhral s vami,no ja osobne som to vôbec nečakal,no ale stalo sa :(
primaprema píše:A dnes hned druhá prohra v Coloradu!!! :-P :-P :-P
Nemyslim ze sa dvakrat za sebou stane ze super z troch sanci streli styri goly.
no dnes si proste kipper vybral slabsi den co uz lebo tie goly co dal phoenix stali za velke nic, ale dnes si napravime chut v coloradu natrhneme im prdel GO FLAMES GO
Cely zapas sme mali tlak, bohuzial stalo sa ze phoenix premenil co sa dalo aj nedalo a kiprusoff moc nezachytal. Ale ja to beriem, take veci sa stavaju, ved aj my sme vyhrali zapasy kde super mal viac tlaku.
Tak určitě jste favoritem zápasu.Nám chybí plno hráčů ze základu.Forma není dobrá.Vzájemné zápasy jsou ve váš prospěch.Colorado prohrálo už 3 zápasy v řadě.Takže plno důvodů proč vsadit na Flames.Ale kluci jak jistě víte NHL je nevyspytatelná a klidně se může stát že vyhrajem a Flames prohrajou po druhé za sebou...nebylo by to ani poprvé ani naposled kdy by nevyhrál favorit zápasu...takže se nechme překvapit kdo uspěje... :wink:
Zápas vysílá STV3 takže kdo chce tak si ho nenechte ujít...
no já teda nevím,ale podle mě ostuda jak sviňa,Lames s perfektní formou -prohrát s Kojoty-no dobrá,kluci odpočívali,ale s takovými hovny hned druhý den :bitka3: :shock: to je na mě moc
Copak se ti Davídku nelíbí? Nemusí je každý žrát tak jako ty,věnuj se raději tomu co ti jako tak jde a nevypisuj ty svoje oslizlé komentáře,sám nejsi o nic chytřejší a snažíš se upoutat za každou cenu. :shock:
chalani klíííídéék už jste OT :frajer2:

jinak flames dnes zase prohra :( , ale co naděláme :ja_neviem: ,věřím že zase zaberou a s columbusem vyhrají!!!
GO FLAMES GO!!!
gogo píše:no já teda nevím,ale podle mě ostuda jak sviňa,Lames s perfektní formou -prohrát s Kojoty-no dobrá,kluci odpočívali,ale s takovými hovny hned druhý den :bitka3: :shock: to je na mě moc
gogo:S těma hovnama si to přepískl... :shock: ..Navíc Flames prohráli naprosto zaslouženě.Nepředvedli zhola nic.Lazaret Colorada Vás jasně přehrával.Potěšilo mě jak si dnes vedl tolik přeceňovaný Phaneuf...2 krát propadl v útočném pásmu a Avs toho využili... :thumbsup: ...Pro Phaneufa hezkých mínus 2... :clap: :clap: :clap:
colorado ide znova na stanley cup ked nas poraza aj s lazaretom. to je tim!
debil píše:colorado ide znova na stanley cup ked nas poraza aj s lazaretom. to je tim!
debil:Momentálně hraje za Colorado lazaret.Stačí se podívat v jaké sestavě normálně hrajeme když jsou všichni zdravý a v jaké sestavě hrajeme teď...
Tolik caviků kvůli jedné zasloužené prohře... :roll:
NHLfanAVS píše:
debil píše:colorado ide znova na stanley cup ked nas poraza aj s lazaretom. to je tim!
je zaujimave, co jedna zasluzena prehra dokaze narobit s fanusikmi CGY. my sme s vami prehrali posledne styri zapasy tejto sezony, ak ratame aj poslednu, tak poslednych pat. nespominam si, ze by sme robili podobne "caviky" ako vy a nazyvali vas dokonca "hovnami" a podobne. my sme si skor dokazali chyby priznat, jednak v sumaroch Eurolanche alebo v hodnoteniach Premysla po kazdom zapase.

jsem toho názoru že avs zaslouženě vyhráli,možná to je ale tím že nechytal Miikka. :twisted:
2274 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG