Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

No to musel byt dneska supr zapas, uctyhodna 1 strela v 1.tretine :yahoo: A za cely zapas 14 :!: jeste ze McElhinney podrzel, chytil vsech 27 strel makrel a pripsal si 1. nulu kariery :good: Videt takovy zapas 'nazivo' tak si ho asi moc nevychutnam, ale co dulezite jsou v nasi situaci 2 body a o cosi lepsi obranna hra. Ze by to souviselo s povolanim Sbisy, ktery nahradil Brookbanka :?: Sbisa si vede skvele na farme v Syracuse, zvlaste jeho ofenzivni cisla jsou skvela ( v poslednich zapasech boduje vice nez pravidelne ).
Dalsi zapas v patek s Dallasem... Rad bych se podival, ale jelikoz mame ukoncenou fotbalove sezony nevidim to moc ruzove :D
Anaheim po katastrofálnom začiatku sezóny :thumbsdown: sa pozviechal a teraz im to ide :) ja Som vravel že tento tím má na Play-off ...Višňa, Getzo, perry, Ryan, Selanne, Koivu sú skvelí hráči :thumbsup:
OndroNR píše:Som vravel že tento tím má na Play-off ...Višňa, Getzo, Perry, Ryan, Selanne, Koivu sú skvelí hráči :thumbsup:
:super: Ondro.

S tým Sbisom máš podľa mňa pravdu Selly. Zo zostrihu sa zdá, akoby fakt dominoval. Ďalší bod pre Sakku poteší :clap:
Curtisi, Curtisi dneska jsi mohl mit dalsi nulu a ty si das vlastni gol :hroza: :scare:
Vyhnu se blizsimu komentari a to kvuli Bannu! Kdo nevidel neuveri...

EDIT: raci na to seru!
3 dres Ducks Obrázekpremiera v piatok proti Hawks
cepi píše:3 dres Ducks Obrázekpremiera v piatok proti Hawks
Ja som možno jeden z mála komu tie súčasné zas tak nevadia, ale toto je :grc:
Nechápu proč zase černý... když už mají černý original home... takovýhle význam alternative dresů fakt nechápu... Kdyby si udělali nějakej orandžovej... nebo v tý jejich divný šedý barvě.. tak to beru.. ale další černej jenom s jinejma rukávama.... :thumbsdown:

btw. ten obrázek co sem dal Cepi skresluje... koukal jsem na ty dresy jinde a vypadaj líp... nicméně na věci to stejně nic nemění....
Opravdu na jinych fotkach ty dresy vypadaji lip, ale jak pise Wanic te cerne uz je snad dost ne? Oranzove by byly asi hodne divoke, ale proc to nezkusit :) Na dnesni zapas jsem se tesil uz mesic, vlastne od doby co na nova sportu uverejnili rozpis vysilanych zapasu. Paradni cas, slusny souper, nove dresy :) To jsem ale jeste nevedel, ze pojedem do Znojma do sklipku :-( Jako tesim se tam hodne, vlastne tam jedu vubec poprve, navic kdyz to firma plati :cool: Snad budu mit moznost v blizke dobe vychutnat si nas zapas z gauce na TV...
Nieže skresľuje, ten dres je úplne iný...a úprimne, aj keď je to taká pozliepanina, nevyzerá vôbec tak zle. Takže beriem späť :good: Hlavne sa mi páči Mighty Duck na ramene, pripomína mi staré zlaté časy. :)
Tak, dnes som nakoniec zostal pozerať vás. Zápas nakoľko bol otvorený, komentovať nebudem, ale v prvej polovici ste rozhodne na výhru nevyzerali. Našťastie vám Wolski nerozhodol a trafil tyč. Z následného protiútok Bobby a bolo vymaľované. Rýchle vyrovnanie a obrat. Bobby 2nd career hattrick :wave: (na ten proti LA si spomínam ako dnes)
Jak psal Wanic v topicu Yotes tak u nas to bylo presne naopak, po tech 3 zapasech doma se stesti konecne usmalo i na nas. Proti Chicagu za stavu 1-1 tycka Getzlafa + na ty 2 prvni goly jsme hostum pekne namazali. Koncovka v tech zapasech byla zalostna, ne a ne nam tam spadnout neco na vic, ted ve Phoenixu do branky jednoho z nejlepsich golmanu na svete nam tam spadlo skoro vsechno :) Holt je to hokej, neda se nic delat.
Vypada to ze se Lupul uzdravil a mel by se hlasit v Syracuse, na farme Ducks. Tam muze odehrat az 3 zapasy a pak se uvidi jak na tom bude. Ja jen doufam ze uz je opravdu 100% zdravy a brzy bude posilou pro nas tym :) :)
Sakra my sme vás letos ještě neporazili, je to možný? ... tak holt příští tejden v Honda Center :twisted:
Wanic píše:Sakra my sme vás letos ještě neporazili, je to možný? ... tak holt příští tejden v Honda Center :twisted:
Radsi az pristi sezonu :D Dneska to muselo byt zajimave, Parros 2 goly :oslava: To bylo asi tim ze ostatni uz se oholili a nedelali Georgovi ostudu. Nekteri s tema knirama vypadali opravdu skvele :lol2:

Obrázek

btw. chvalim Fowlera za vyber trika :good:
A ja som premýšľala, aký Čech to za vás hrá. :D
Selly8 píše:btw. chvalim Fowlera za vyber trika :good:
:eek2:
On urcite ani nevi co ten znak znamena. Proste se mu libilo. :)
Redy píše:On urcite ani nevi co ten znak znamena. Proste se mu libilo. :)

:thumbsup: tak tuhle možnost bych rozhodně nevylučoval..... :-(

no,v noci si dáme duel č.3,tak by nebylo špatné,vám to zase nandat..... :frajer2: :cinka:

hrajete teď doma,tak doufám,že randy už bude s rozhodčími spokojen.... :smile03: :beee:
Neboj Baffy, pomsta bude sladka :bitka3: Hlavne za ten gol Dacjuka 12 sekund pred koncem, to jsem dlouho vydychaval. Uvidim jestli rano vstanu, ale pokusim se, alespon od 2.tretiny. Mam ale obavy, v KTL jsem dal 1 a to nedela dobrotu, zobacime rano :)
Dnes sa vam to s tym Detroitom velmi nepodarilo...Videl som len highlights ale Howard chytal super, to treba uznat. A Hiller to je pre mna velmi zvlastny brankar...Dnes opat ten prvy gol si myslim ze bol jeho, ale potom (na moje prekvapenie) vytiahol niekolko velmi dobrych zakrokov. Trosku mi pripomina momentalnu formu jara Halaka, ale o Jara nemam az take obavy na druhej strane, lebo on je mentalne velmi vyrovnany, preto som si isty ze coskoro sa opat chyti. Ci sa da to iste povedat o Hillerovi to si netrufam povedat...
bernie píše:Dnes sa vam to s tym Detroitom velmi nepodarilo...Videl som len highlights ale Howard chytal super, to treba uznat. A Hiller to je pre mna velmi zvlastny brankar...Dnes opat ten prvy gol si myslim ze bol jeho, ale potom (na moje prekvapenie) vytiahol niekolko velmi dobrych zakrokov. Trosku mi pripomina momentalnu formu jara Halaka, ale o Jara nemam az take obavy na druhej strane, lebo on je mentalne velmi vyrovnany, preto som si isty ze coskoro sa opat chyti. Ci sa da to iste povedat o Hillerovi to si netrufam povedat...
Hiller práve pre túto vlastnosť (pokiaľ sa niečo zásadne nezmení) nikdy viac než priemerným brankárom nebude, aj keď občas mu fakt ten zápas vypáli na výbornú...

K dnešnému zápasu, ktorý som pozeral celý by som len dodal, že Anaheimu veľmi chýba hra na raziča pred bránkoviskom ako Hartnell či Holmstrom. Technicky je to hokej krásny, ale akonáhle proti nim nastúpi poriadna obrana, akú Detroit bezpochyby má, nevie sa poriadne presadiť ani prvý útok. Getzlaf mi včera prišiel trochu utopený, naopak za aktivitu by som pochválil Perryho i Ryana. Koivu neviditeľný. Z obrany včera nic moc ani Sbisa, ťahal to teda opäť len Višňa a Fowler, bolo to ale málo. O Hillerovi reč bola. Neviem no, ale takto sa do toho PO možno zas nedostanú. Ej veru, chýba mi tam ten Kariya :-( A do obrany musia niekoho priviesť, tá je slabá takmer ako naša. Pozitívum pre Ducks - navzdory tým fotkám, tie dresy sú fakt vydarené, mali by zostať ako domáce. :cool:
Smůla postihla brankáře Anaheimu Curtise McElhinneyho v duelu ve Vancouveru. Při třetím inkasovaném gólu ho zasáhla střela Christiana Ehrhoffa přímo do masky. Na gólovou dorážku Daniela Sedina nemohl McElhinney reagovat, protože mu rána způsobila krvavé zranění a padl na led. V brance ho potom vystřídal Jonas Hiller.

:sad2: Nevim jake jsou v NHL pravidla, ale tusim ze v extralize by takovyto gol neplatil... Skoda, Curtis odchytal dobry zapas, bohuzel Hiller na jeho vykon moc nenavazal a ten vyrovnavaci gol bych pripsal na jeho triko.
Veľmi smolný moment. Tá rana do tváre takou bombou od modrej musela riadne bolieť. Hádam to nebude na dlhšie vyradenie z hry. Nemal šancu ten letiaci puk vidieť pred ním boli traja hráči, nezareagoval a schytal to.
Smolná prehra, vyrovnávajúci gól ide na vrub jednoznačne brankárovi, takéto situácie si jednoducho musí postrážiť. Porovnal by som to s Halákom, niekedy tiež podceňuje vykrývanie tyčka a takýto vlastňák vždy zamrzí :?
Mno aby to Crutisovi spíš nepřivodilo nějakou psychickou újmu... vim že jsou to profící.. ale dostat do masky takovou ránu, že to přivodí krvavý zranění... potom se člověk toho puku musí trochu bát, než dostane zpátky jistotu (znam z vlastní [amatérské] zkušenosti...)
2707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Anty
2002 GOTEBORG