Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

ja k trenerom len tolko že mne nebolo všetko jedno ked odišiel už Claude Julien ved to je perfektny trener... Sutter tiež držal Devils tam kde patria čiže v play off no ale že aj on odišiel to ma prekvapila a ta nahrada zanho Lemaire... toho som si prial v time bohužial najmenej... ja som tam ratal lepšie povedane očakaval Tippeta... Dallas taktiež ma stabilnu obranu aj system hry prave za neho a hodil by sa podla mna na lavičku Devils...
no zle zle a zle..videl som len prve dve tretiny ale to uplne stacilo..nevadi mi ze sa prehra,ale nie takto bezmocne. inak nastupil pandolfo v 3. utoku,halischuk vo 4tom a plll nehral. v utoku to bolo tragicke..nebezpecny bol iba prvy utok, aj pekne akcie aj sance len nedali(mozno by sme sa pozbierali este) a do superovho pasma sa obcas dopracoval treti(pando,niedermayer,clarksson) o druhom ani neviem ze hral(vacsinou zatlaceny vo vlastnom obrannom pasme) a stvrty?no sak peters :shock: halischuk sa snazil len mu to neslo..brodeur z tych troch golov co som videl,mohol za tri, mozno ten treti bol vlastny tak neviem. a k lemairovi :verysad: keci o tom ze ponecha co bolo dobre min rok,ze sa postara aby tím viac korculoval,zodpovedne branil a po zisku hned utocil..ze popracuje na oslabovke-no parada...dostat 5 golov v rovnovaznom stave :bitka3: ??? a preco? hrali sme cistu pascu a este aj tu uplne priserne..snad videl ako sa ma napadat u flyers..absolutne sme si nevedeli rozohrat a dostat sa z pasma(takto sme napadali minuly rok)a nie to jeho jeden hrac akoze napada a styria drzia modru(keby to aspon funguje,ale flyers si do nasho obranneho pasma chodili kedy a ako chceli)a potom bol obrovsky problem nieze rozohrat a zautocit,ale vobec vyhodit puk a prestriedat!! sudit podla prveho nevydareneho zapasu sa neda,ale... len co som sa rozculil v noci..
jj, byla to bida. tri hlavni duvody porazky byly spatny nase presilovky, skvelej Emery a hroznej Brodeur. JInak par pozitiv by se naslo, prvni treitna a vubec hra Bergforse, Niedrmayer hral taky dobre no a to je asi tak vse. jeste jsem si vsimnul ze oslabeni skoro vubec nehral Pandolfo s Palleym o kterych jsem si myslel ze tam budou porad. no nepanikarme je to prvni zapas a jeste si to seda, kazdej muze mit den kdy se nic nepovede (brodeur)
Prvý zápas. Správna poznámka - nepanikáriť.
Problém - Lemaire hrá to čo je už prekonané. Nemôžete hrať so systémom 15 rokov starým a očakávať výsledky. Hokej ide dopredu ako každý šport. Ale o tom som už písal.

Písal som aj že Lemaire je jeden z veľkých kandidátov na vyhadzov v prípade črtajúceho neúspechu. Nemusel by prežiť viac ako 25 zápasov a ani by som za ním neplakal.
a co to? nastavajuci sampioni nhl prehrali? :lol2: to bude isto nejaka nahoda
debil píše:a co to? nastavajuci sampioni nhl prehrali? :lol2: to bude isto nejaka nahoda
Ehm, to hovorí kto?
Kedy ste ten prsteň získali vy? Ehm, dávno to bolo, už si neviem ani spomenúť... A iba jeden? No smutné.. :( A najslávnejší hráč 150 cm alkoholik? No nechcel by som :razzi:
Begbeee, ty tady máš jeden velkej problém, nedokážeš se s nikým normálně bavit. Takovej arogantní fanda nedělá Devils zrovna hezkou vizitku :wink:
tak jsem po víkendu doma..... zápass jsem neviděl jalikož jsem měl zápass :bitka3: no nevim nevim výsledek nechcu řešit ale nad tím co psal dunim bych sechtěl pozastavit
za prvé to že Lemaire před sezonou říkal že nebude nic měnit to siss myslel že to tak bude??? pouze kecy do novin !!!!! nic víc nic mín...Přesně jsem čekal že budeme hráat zase defenzivně a taky jsem věděl že jenom naše první lajna má na to aby dostala soupeře pod delší tlaK a dávala goly
další věc je Marty po prvním zápase to nechcu hodnotit ale mám obavy od PO že to už není ten Marty koho známe jakmile dosáhl ten rekord v počtu výher tak šel výkonostně dolů a říkám že s Canes náss mohl podržet i víc!!
nevím uvidíme co bude dál sám jsem na to zvědavý
PainKiller píše:Begbeee, ty tady máš jeden velkej problém, nedokážeš se s nikým normálně bavit. Takovej arogantní fanda nedělá Devils zrovna hezkou vizitku :wink:
Lepší byť arogantný ako debilný :frajer2:
Jo to je pravda, debily taky nemám rád :)
Vzhľadom na naše výkony som bohužiaľ moje peniaze dnes vsadil na Gáborík & Lundqvist Co. :cry:
to snad nemyslíš vážně??? to jsi mě zklamal i kdyby se zranila polovina našeho týmu a hráli proti Suckers tak bych dal raději na náss!!!
tipovať to netipovať treba si priznať po prvom zapase katastrofalnom si to treba napraviť a bodovať dalši divizny rival proti timto tímom musime vyhravať ak chceme byť na vrchole atlantiku proti timto tímom budeme najčastejšie hrať cez sezonu... no taktiež ako u vas musim vyzdvihnuť ten lemaire.. bol podla mna velice zlou volbou...
Hannu: jo dneska se musíme chytnout a vyhrát!! Marty se musí zvednout jinak to bude špatné...škoda že zápass neuvidím :-(
Martin #27 píše:Hannu: jo dneska se musíme chytnout a vyhrát!! Marty se musí zvednout jinak to bude špatné...škoda že zápass neuvidím :-(
Marty se chytil a chytal spolahlivo.Na výhru to ale nestačilo.Cennú výhru vydreli jazdci. :)
Čo to? :scare:
hmmm krásný úvod sezony :-(
shlédl jsem aspon sestřihy a Clarkson 2 asistence ta druhá ukázková ... Clarksonovi letoss tipuju výbornou sezonu .... Marty vypadal jistěji než proti Phille těžko říct jestli ten gol Kotalíka nemohl mít možná neviděl
no co k tomu říct.... musíme věřit že to bude lepší :|
Martin #27 píše:hmmm krásný úvod sezony :-(
Zlý začiatok dobrý koniec.
begbeee píše:
Martin #27 píše:hmmm krásný úvod sezony :-(
Zlý začiatok dobrý koniec.

věřím tomu :good:
Ja som zapas videl cely a jediny, kto sa mi pacil a ozaj sa snazil bol Parise. A da sa povedat,ze cely prvy utok, ostatne teda nic moc.
kajo píše:Ja som zapas videl cely a jediny, kto sa mi pacil a ozaj sa snazil bol Parise. A da sa povedat,ze cely prvy utok, ostatne teda nic moc.
Musím povedať, že útok je naša naozajstná slabina. Pre mňa je tam 6-7 hráčov čo spĺňajú kritériá. Štvrtá lajna je výsmech teamu úrovne NHL.
Nic moc výkon i brankář Brodeur který zavinil z části i některé goli v prvním zápase s Flyers.Pravděpodobně už nebude tak dominantní jak u něho bylo zvykem.V útoku je výrazně nebezpečná jen první řada snad pomůže až návrat zraněného Eliáše.
excelent: jo s tím souhlasím ale s Martym stále tzo nevidím zle podle mě se zvedne ale jestli ne tak pujdem do kytek letoss
jinak je to tak jak říkáš naše 1. lajna je jediná která si umí vytvořit trvalý tlak v soupeřově pásmu ale ostatní lajny ne ( když se podívám na náš utok a na třeba utok Caps tak to je něco jiné) ale pořád věřím že pujdem nahoru
tak zacatek nic moc, ale nepanikarme, jen dva zapasy, (za tyden budu rikat, je to jen tyden, za mesic: vzdyt je to jen mesic v pulce vzdyt je jen pulka sezony a nakonec se spokojim s tim ze to byla jen sezona a prestavuje se :x ) ale zatim bych opravdu nepanikaril do navratu Eliase, musi se nechat ze ten chybi hlavne na presilovkach ale i ve druhe lajne. myslim ze s jeho navratem to pujde lip.
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES