Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Read mel na zacatku sezony zranenou nohu..
Mason in net.
Za Tampu by to měl odchytat Nabokov, příp. Vasilevskij. Jinak body nečekám, na Tampu neumíme.

Změna avataru, protože s tím předchozím jsme začli zase vyhrávat.
It may sound disgusting and you may be having a hard time believing it ever happened. But it did. And the evidence is on tape. It happened just moments before an offensive zone faceoff for the Philadelphia Flyers during Tuesday night’s game against the Tampa Bay Lightning. With linesman Greg Devorski distracted by something else on the ice, Claude Giroux could be seen taking a quick wipe of his nose before giving the stripes a couple pats on the back in an effort to clean his dirty hand. It was a sneaky move by the Flyers center that would have gone unnoticed had the CSN cameras not caught him in the act.

Watch as Claude Giroux wipes boogers on a ref in the video below:
Obrázek
:hroza:
:rofl: To je debílek :eek2:
Tak ale na druhu stranu dres toho rozhodcu s girouxovymi soplami by sa na ebay mohol strelit za slusne prachy… :lol:
Game worn NHL referee jersey with authentic Claude Girouxs boogers! - no nekup to :giggle:

Ale inak - :hroza:
omg kultura za pjetset :klobuk:
:hiding:
Jesus, co děláte? Ještě to udělal tak at to všeci vidí naschvál ... A beztak to připepřili jen to naznačil ...
:lol2: Jó, to znám. :jn: Holt, sranda musí bejt. :cool:
Obrázek
Prosimvas, vy ste toho holuba videli? To mate teda nejaky lepsi rozliseni nez ja.. :eek2:
Flyers could reinsert Lecavalier against Panthers
A MDZ zas nic. :neviem:
cepi píše:omg kultura za pjetset :klobuk:
Obrázek

// ale to je LUCIC :jn: proste mne to od G vtipne neprislo,skôr trapne c.
Dnešné nájazdy :cool: Giroux Read Couturier

Miestami mi prišli tie nájazdy ako exibícia, každopádne Mason na nájazdy....to je hádam horšie ako Howard.
ma*or pokračuje :giggle: :rofl: :rofl:
Jako vzdycky je to nahoda resp. kdyz ne primo nahoda tak velmi vkusna legrace. Nic z toho co Giroux dela neni stupidni a ani se neda kritizovat. Haters not gonna hate.
v poslednom case dostava kvalitny material :lol2: :fet:
Ale ne, tohle nahodou i pobavilo.. Ja jen reaguju v kontextu toho minulyho "vtipu".. Protoze mistni fans by uz mohli vedet co je G zac a nezpochybnovat/neomlouvat jeho vyplody fantazie (proste kdyz se zda ze neco udelal, tak si piste ze to udelal, protoze je to on). Je to proste kombinace showmana a magora.
Luis Suarez v NHL.. Akorat tento nejde po masu ale po dresu. Nwm koho toto muze pobavit. Mne to vtipne neprijde. Jesteze je Guddy klidas. Takovej Upshall by mu natahnul. :neviem:
Atlantik píše:Ale ne, tohle nahodou i pobavilo.. Ja jen reaguju v kontextu toho minulyho "vtipu".. Protoze mistni fans by uz mohli vedet co je G zac a nezpochybnovat/neomlouvat jeho vyplody fantazie (proste kdyz se zda ze neco udelal, tak si piste ze to udelal, protoze je to on). Je to proste kombinace showmana a magora.
Minule som sa si este povedal ze ho komentovat nebudem ale nepatrim k miestnym ochranarom. Hokejovo je to super hrac ale ako clovek ma uz dlhsiu dobu presvedcuje ze je to namachrovany debilek a hra sa na pupok sveta. Na druhu stranu je mi to nejak jedno kym sa nechova bud jak Voynov, niektori hraci NFL alebo Baloteli.
D&M píše:Dnešné nájazdy Giroux Read Couturier
Uz ked tak si tam nemal zabudnut Lecavaliera ale ten je asi pre teba svaty.

Inak z vyhier sa budem tesit tak niekde do toho zapasu 45-50. Ak budeme v tom case na stale rovnakom mieste tak chcem vidiet poriadny tank a ziadny CGY mod jak bolo minule. A uz ked chcu prehrat, tak nech je to aspon v regularu.
Na hru sa ale strasne pozera, v prvej tretine to vypadalo ze FLA ma snad nonstop presilovku. Sice nestrielali vela ale z pasma nas moc nepustali. Nasi drevaci jeden turnover za druhym, vsetky puky im odskakuju, nevedia si nahrat, pri rozohravke to hrac nezachyti vobec alebo to len pretecuje k superovi a takto furt dokola az na par vynimiek. Bolia z toho oci
Finch182 píše:Uz ked tak si tam nemal zabudnut Lecavaliera ale ten je asi pre teba svaty.
?? :slap: on aspoň normálne zakončil.
D&M píše:
Finch182 píše:Uz ked tak si tam nemal zabudnut Lecavaliera ale ten je asi pre teba svaty.
Nevim jestli se to vubec dalo nazvat koncovkou. Byl to pomalej a zcela pruhlednej move a navic myslim ze to stejne slo vedle. Ale aby tri hraci ztratili kontrolu puku, to je neco. Jinak tohle je ideal, vsechno nasvedcuje tomu co jsem predpokladal. Not too bad for McEichel, not even close to playoffs. Ten pick bude pravdepodobne stejne velmi zajimavej, ale samosebou by to problemy resit nemelo.
Atlantik píše:
D&M píše:
Nevim jestli se to vubec dalo nazvat koncovkou. Byl to pomalej a zcela pruhlednej move a navic myslim ze to stejne slo vedle. Ale aby tri hraci ztratili kontrolu puku, to je neco. Jinak tohle je ideal, vsechno nasvedcuje tomu co jsem predpokladal. Not too bad for McEichel, not even close to playoffs. Ten pick bude pravdepodobne stejne velmi zajimavej, ale samosebou by to problemy resit nemelo.
Nikdy nevies, vsade su otazniky. Neviem v akom stave su zraneni u canes, ak by sa im vratili a uz by sa im zranenia vyhybali tak by sa mierne urcite zdvihli. EDM uz nema Eakinsa aj ked myslim ze teraz to bude este horsie a NJD este moze konecne vyhodit PDB a horsie to tam proste byt nemoze. Na druhu stranu takisto sa mozme zdvihnut aj my. Je to vsetko otazne a vidim nas zatial tak niekde na 3-4 mieste od konca a vzdy mas sancu ze aspon poskocime na druhy pick
Atlantik píše: Nevim jestli se to vubec dalo nazvat koncovkou. Byl to pomalej a zcela pruhlednej move a navic myslim ze to stejne slo vedle. Ale aby tri hraci ztratili kontrolu puku, to je neco. Jinak tohle je ideal, vsechno nasvedcuje tomu co jsem predpokladal. Not too bad for McEichel, not even close to playoffs. Ten pick bude pravdepodobne stejne velmi zajimavej, ale samosebou by to problemy resit nemelo.
to že to bol čitateľný move je myslím úplne jasné (bol som v šoku že ho tam Berube vôbec poslal) ale aspoň nestratil puk. Inak áno, keď som si to teraz pozrel znova tak z kamery za bránou je vidieť že bránu missol.
Finch182 píše:Nikdy nevies, vsade su otazniky. Neviem v akom stave su zraneni u canes, ak by sa im vratili a uz by sa im zranenia vyhybali tak by sa mierne urcite zdvihli. EDM uz nema Eakinsa aj ked myslim ze teraz to bude este horsie a NJD este moze konecne vyhodit PDB a horsie to tam proste byt nemoze. Na druhu stranu takisto sa mozme zdvihnut aj my. Je to vsetko otazne a vidim nas zatial tak niekde na 3-4 mieste od konca a vzdy mas sancu ze aspon poskocime na druhy pick
Edmonton a Carolina to na vas maj 7-8 bodu, to je pri jejich tempu otazka tak 10-ti zapasu. To je strasne moc. Devils jsou podle me totalne katastrofalni a herne snad jeste horsi nez Carolina, nechapu jak je vubec mozny ze maj tolik bodu co maj (nejsou schopni udrzet vedeni, otacet zapasy a ani vyhravat najezdy, tak wtf :giggle: ). Jsou horsi nez vy a melo by se to projevit, navic jejich duchodci zacinaj zdravotne odpadat a s pribyvajicim caem to muze byt jeste vyraznejsi. Pak je tam rozpadajici se Arizona a Buffalo, ktere driv nebo pozdeji opet zacne prohravat (ten jejich run byl dost o stesti a najezdech). Vy jste cca. na urovni Colorada. Pick 5-7 je realnej, ale neprekvapil by me ani 8-10 (Ottawa, mozna Dallas, kolabujici Calgary..).
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING