Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Kašpaři :thumbsdown: Co neudělaj lidi pro McEichela :bitka:
Blaznis? Bus je v laufu, tomu se neda celit. :neviem:
Navic nas rizly cerny sv*ne.. :cry:
Leo píše:Kašpaři :thumbsdown: Co neudělaj lidi pro McEichela :bitka:
Jiste, udelaj toho hodne. Dokonce si dva "McEichel teamy" prijdou a rozdaj si ve vzajemaku 3 body. Jak si to vubec dovoluji..
Atlantik píše:
Leo píše:Kašpaři :thumbsdown: Co neudělaj lidi pro McEichela :bitka:
Jiste, udelaj toho hodne. Dokonce si dva "McEichel teamy" prijdou a rozdaj si ve vzajemaku 3 body. Jak si to vubec dovoluji..
Snad Holmgrenovi tu šaškárnu taky neschvaluješ :hroza: On měl vždycky ambice a nebál se velkých kroků ale tohle... Už by to mohlo skončit :!:
Leo píše:Už by to mohlo skončit
Co by mohlo skončit? :lol:

Atlantik ti napsal, že dva kandidáti-na-McEichela-podle-Leova-světa si ve vzájemném zápasu rozdali tři body.

1. Viděl jsi ten zápas?
2. Nemyslím si, že by jeden nebo druhý tým ukázal v průběhu sezóny jakýkoliv náznak tankování. Tys to zaznamenal?
3. 3 (slovy TŘI) body ve vzájemném zápase. Normálně se rozdávají body 2 (slovy DVA). That's the point.
honziss ... to je braný s nadsázkou :unsure: někde sem viděl spekulaci Couts za Myerse z Buffala :noway: Coutse nee
Pre mna za mna coutsa ano ale za nejaku bombu a nie za mega bust.

Inak toto pokladam za total kacicu
honziss píše:
Leo píše:Už by to mohlo skončit
Co by mohlo skončit? :lol:

Atlantik ti napsal, že dva kandidáti-na-McEichela-podle-Leova-světa si ve vzájemném zápasu rozdali tři body.

1. Viděl jsi ten zápas?
2. Nemyslím si, že by jeden nebo druhý tým ukázal v průběhu sezóny jakýkoliv náznak tankování. Tys to zaznamenal?
3. 3 (slovy TŘI) body ve vzájemném zápase. Normálně se rozdávají body 2 (slovy DVA). That's the point.
Výsledky a postavení v tabulce mluví jasně :wink2: A před sezónou se tu mluvilo o jinejch příčkách než o těch posledních... S tímhle kádrem je to ostuda společně s Coloradem :thumbsdown:
Tak po prve, GM uz nie je Holmgren ale Hextall. Po druhe, ty fakt veris ze umyselne tankujeme? :lol2: Isteze, preto teraz vyrovnali v poslednej minute a v zapase s Anaheimom v poslednych sekundach...total tank.

Philadelphia so Sniderom v zadku sa nikdy neznizi na nieco take ako tankovanie...skratka len obrana je katastrofalna, superiaca s edmontonom o najhorsiu v lige. A ani v utoku to nie je okrem dua G+V ziadne terno. Ale suhlasim s tebou, uz by to mohlo skoncit :lol2:
kajo píše:Tak
po prve..
Nejsem z
Marsu a president má taky svoje slovo. Je to jen krytí stejně jako Burke
nebo Linden...
tak to mame teda dobre sofistikovane tankovanie ked na to prdia cely zapas aby v poslednych sekundach vyrovnali :lol2:

Aj pred dvoma rokmi co sme boli na dne a mali nadosah krasny pick tak sme tankovali velmi zahadne, ked sme v poslednych zapasoch vyhrali skoro vsetko s ahl obranou a ostali jak dementi na hrane play off a s nahovno pickom na draft :D

Lolorado povazujem inak za one year wonder a je to nieco podobne nam. Kym sa nevymeni aspon pol obrany tak to proste lepsie nebude.
Leo píše:Nejsem z Marsu a president má taky svoje slovo. Je to jen krytí stejně jako Burke nebo Linden...
Práveže ja mám skôr ten pocit, že ty z toho Marsu asi budeš. To mi teraz vysvetli tie skvelé československé zdroje informácii, pretože toto skôr zaváňa ženským paradoxom - čím menej viem, tým viac si domyslím. Ja som si doteraz myslel, že na každý subjekt (organizáciu v NHL) treba nazerať jednotlivo. Nebol feťák Holmgren len dôstojne zbavený svojej funkcie? Nemyslím, že je to rovnaký prípad ako Pierre Lacroix. A Linden? Všade od teba vidím Benning tam, Benning sem a teraz mám vlastne chápať, že tie kroky sú Lindenove, pretože sa len sofistikovane ukrýva za JB-ho. A teda generálni manažéri sú len bábky na špagátoch, ktoré sa starajú o bežné papierovačky a o PR.
Ano některé věci si stačí jen domyslet a nemusím si číst zámořské média (tam taky nemusí být pravda žejo :wink2: ). Neříkám, že je to tak všude, ale GM určitě nemá plnou moc manipulovat s přestupy. Burkeho by až moc svrběla ruka než aby to nechal vše na Trevilingovi, Linden zase určitě chce zůstat ve vedení Canucks co nejdéle tak proto nepřijal post GM jak se předpokládalo, ale prezidenta takže nebude tolik na ráně a když se něco posere první letí JB. A Holmgren? Tam to bude něco mezi oběma. Jen ti dotyční ví co je na tom pravdy a to, že si přečteš pár článků z tebe nedělá nejchytřejšího :-D Berube ani Eakins hokeji očividně nerozumí tak proč je pořád drží? Asi jim to vyhovuje...
Leo píše:Ano některé věci si stačí jen domyslet a nemusím si číst zámořské média (tam taky nemusí být pravda žejo ). Neříkám, že je to tak všude, ale GM určitě nemá plnou moc manipulovat s přestupy. Burkeho by až moc svrběla ruka než aby to nechal vše na Trevilingovi, Linden zase určitě chce zůstat ve vedení Canucks co nejdéle tak proto nepřijal post GM jak se předpokládalo, ale prezidenta takže nebude tolik na ráně a když se něco posere první letí JB. A Holmgren? Tam to bude něco mezi oběma. Jen ti dotyční ví co je na tom pravdy a to, že si přečteš pár článků z tebe nedělá nejchytřejšího Berube ani Eakins hokeji očividně nerozumí tak proč je pořád drží? Asi jim to vyhovuje...
Ať žijí konspirační teorie.
Obrázek
Takhle se tankuje??? Hnus :grc:
Někdo nám včera vyměnil Reada s Couturierem. :hmm: Ti noví se mi líbí víc.
Leslie píše:Někdo nám včera vyměnil Reada s Couturierem. :hmm: Ti noví se mi líbí víc.
Ja bych zadny zavery ze zapasu s jeste snad zoufalejsim souperem nedelal.. :doh:
AndyF píše:
Leslie píše:Někdo nám včera vyměnil Reada s Couturierem. :hmm: Ti noví se mi líbí víc.
Ja bych zadny zavery ze zapasu s jeste snad zoufalejsim souperem nedelal.. :doh:
Však mluvím jen o včerejšku, jsem si téměř jistá, že alespoň ten Read se vrátí do starých kolejí.
MDZ opět náhradník ... :bitka3:
Pánové může mi někdo říct, co vidí Berube na Vandeveldovi a proč je v týmu Rinaldo ? U druhého jmenovaného trnu, při každém jeho pobytu na ledě, protože tolik hloupých útočných faulu, to je fakt šílenost ( ještě mi přijde, že na něj mají rozhodčí vyloženě jiný metr) a že by nějak pořádně vyburcoval tým bojovností nebo bitkou ? Nic ! Tak na co takový grinder? A VV ten je totálně neviditelný. Místo Akesona raději no skill VV..

Jinak jak se vím libí Laughton ? Mě docela mile překvapil, i když moc neboduje..

Přijde mi dost šikovný a má výborné buly, proti NJD snad vyhral všechny, pokud zapracuje na síle,tak si myslím, že by to mohl být v budoucnu 2 centr, teším se na jeho progress..
Carolina trapná, dva body zadarmo, nepřeceňoval bych...

Ale. Obranu máme na pí*u, trenéra taktéž, jsme na spodku ligy a přesto..

Voras 1. v bodování.
Giroux 5. v bodování.
Na to slova nestačí - :poklona: :klobuk:
Steve Mason on Scott Laughton's first NHL goal: "Doesn't happen very often you get your first one. I'm still waiting for mine." :lol2:
Flyers will assign Robert Hagg to Team Sweden for World Junior Tournament
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS