Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Neřekl bych, že na to mladí nemaj ... to nee. Právě bych tam Braydena rád viděl ... ale radši chci at má chvíli stálejší pozici v lajně.
Mason starts both games of the back-to-back for the Flyers.
Wow, Beruber se snaží udržet asi zuby nehty ... :x

UPDATE:
The Flyers are icing the same lineup tonight as last night. Lecavalier & Del Zotto are scratches.
:lol2: chudák Del Zotto
Umberger gól. :dudo: The end is near.
Celkově dost zvláštní hra dnes.
Ale jo, bod těm klukům přeju.

No, každopádně to nějak nezachrání Berubemu prdel. :doh:
Jednu vec je treba rict, Vezina Nevezina, v najezdech Mason sucks.. :hroza:
AndyF píše:Jednu vec je treba rict, Vezina Nevezina, v najezdech Mason sucks.. :hroza:
Prave jsem tu sel a chtel jsem to rict.. Ono totiz po tom prubehu to mohl byt celkem solidni turning point sezony a kdyby jste vyhrali v Anaheimu po vyrovnani v posledni vterine a po prolomeni cerne serie najezdu, tak sam nevim co vic by je mohlo nabudit nez potencialne tohle ?! Mason tomu ale vubec nedal sanci, pritom oba najezdy co dostal byly uplne ale uplne tuctovy, Silfverberg to ani poradne nestrelil... To uz i Emery byl na najezdy lepsi, jenze stejne je prohral protoze jste tehdy tusim nic nedali. Radsi ani nechci videt Masonovy statistiky v nich, neverim ze nekdo muze mit horsi (Bryz?!). Tak jak jeho team nekolikrat zradi, kdyz vyjde jeho vykon nazmar, tak to on udelal dnes opacne..

Nicmene nic z toho nemuselo byt, kdyby Read v OT promenil svuj najezd. Uz by se i patrilo protoze je vyrazne za ocekavanim a to sebevedomi ma asi nulovy.

Jinak co jsem se dival od 3.tretiny, tak jste vubec nebyli nejak horsi a solidne jste kontrolovali hru, to se clovek divi kde je ten rozdil mezi Ducks(imo nehrajou nic extra hlavne v obrane) a Flyers. Podpasovka byl ten delay of game od AMaca, to je na masli tohle :lol2: Pak Giroux trestuhodne promachne dva idealni one-timery pri zaverecny powerplay, propece se mu i nedbalost v obrane, kdyz Ducks zavahaji pri skorovani do prazdny kasy aby pak Simmonds pro sebe typicky precijen vyrovnal. OT jste ani nemohli hrat vic otevrene, ale proste se tem najezdum nevyhnete :lol2:

Koncovky Vorase(ten to vubec neumi :hroza: ) a Girouxe v najezdech byly hrozny, Couturier sokoval. Priznam se ze vzdycky kdyz ho vidim na najezdu tak cekam fail, ale mozna aspon trochu skillu precijen ma.

Secteno a podtrzeno, s tim co mate k dispozici je stejne vase postaveni v tabulce neakceptovatelny a neverim, ze muzete byt ve spodni trojce ligy. Neni to tak, ze by jste v tech zapasech byli uplne bez sanci (tedy pokud nejde o Rags)..
Ono to jde vsechno dohromady..
Takovej Gross, co jsme tu probirali, on neni tak spatnej, pred nasi kasou mozna nejlepsi, ale proste pomalej je, a kompenzuje to tim, ze si proste nedrzi utocnou modrou, stahuje se k cerveny (jinak by ho kazdej utocnik prebruslil) a tim jakekoliv vyhozeni soupere dela daleko jednodussi.

Mason pri SO vubec nevyjizdi proti hracum, cimz vicemene vubec nezmensuje uhel a je nadevsi pochybnost, ze to cela liga vi, protoze si nepamatuju, ze by proti nemu nekdo zkousel blafak.
S tou nasi soucasnou obranou se ani zazraky cekat nedaji, povetsinou to proste musime nejak urvat. Najezdy nam taky nejdou, ale aspon obcas v nich vyhrajem, narozdil od Philly nebo Devils. Vic se nema cenu vyjadrovat kdyz jsem to nevidel, dnes jsem skoncil v praci vyjmecne driv tak si aspon proletim zaznam at jsem o malinko chytrejsi.
Atlantik píše:neverim, ze muzete byt ve spodni trojce ligy.
Ty sa toho fakt bojis ako cert kriza :lol2:

Velmi sa necudujem, McEichel, ale aj Hanifin maju potencial byt franchise hraci...

Tank, netank, tento tim v momentalnom zlozeni na PO nema ani nahodou. Budme trpezlivi. Ja som.
Obrázek
Coburn :respekt:
kajo píše: Velmi sa necudujem, McEichel, ale aj Hanifin maju potencial byt franchise hraci...

Tank, netank, tento tim v momentalnom zlozeni na PO nema ani nahodou. Budme trpezlivi. Ja som.
Na PO nema, ale nemel by byt na urovni Edmontonu, Buffala, nebo farmy Columbusu :scare: Rozdavejte si to s Carolinou, New Jersey a Arizonou o 5-7 flek a vsechno bude fajn. Vsechno od Hanifina nahoru a jsem v klidu :neviem:
Cize najprv sa atlantik tesil jak suckujeme ale teraz uz konci sranda? :lol2:
Finch182 píše:Cize najprv sa atlantik tesil jak suckujeme ale teraz uz konci sranda? :lol2:
Ne, zatim je to furt RELATIVNE v klidu a tak to snad i zustane. Nakonec loser pointy jako dnes je asi ta idealni stredni cesta :giggle: Ja jen rikam, ze neverim ze spadnete do spodni trojky, vzdyt jeste neni ani tretina sezony. To jen vy mi tu podsouvate dramaticky ton.

Vy zas stridate playoffs reci(Rono pred sezonou), s kolektivnim tankovanim (po prvnich 6 zapasech sezony), opet ambiciozni pristup ve stylu "kdo nas zastavi? snad jen Tampa, Bruins jsou chabi a Pens jsou Pens" (kdyz se chvili darilo) a opet tankovani (jako ted).

Realny pohled rika, ze to bude neco mezi. Edmonton a Buffalo(i pres tehdejsi vykyv) jsou samostatni liga a pak staci predbehnout nekoho z Arizona/Carolina/Columbus/New Jersey atd.. Get real, folks. Dokud je Giroux v teamu, tak na uplny dno nespadnete, ja tomu neverim.

Sance na loterii je tam vzdycky, bez ohledu na presnou pozici, ale s tim se neda delat nic a neni to neco na co by se dalo spolehat, resp. z ceho by se mel clovek stresovat..
Uz len pre tieto reci, dajte bohovia aby sme tu loteriu vyhrali! Kazdopadne tie reci ako nas nik nezastavi som pisal ja a samozrejme boli myslene s nadsazkou. Darilo sa sice ako tak, ale stale to bol tim troch hracov (G, V a Mason). Absoultne tam chyba secondary scoring, aj ked je vidno posledne zapasy, ze ked sa medzi Schenna a Simmondsa da regularny center (teda nie Vinny, ale Laughton), tak ten utok dokaze produkovat dost vela sanci v ES. A to je prosim pekne rookie Laughton! Na tomto krasne vidno, aky hrac je teraz u Vinny :-(

A Andy sa uz rozhodol Obrázek takze? :neviem:
Seriozni otazka? V jakym stylu vy ted vlastne ty zapasy sledujete? Treba dnes po golu Simmondse, co to s vama dela? Mluvit o tankovani je jedna vec, ale neverim ze si realne muzete prat prohry.. To proste nejde. Pak uz zustava jen posledni moznost, jak rika Martin.. divat se na to jen z teletextu :neviem:
Zcela seriozne chci furt vyhravat.
Uprimne, po Simmondsovom gole som vyskocil z postele. Ten bod si za tu snahu na konci zasluzili...loser mentality je na prd, ale s tymi hracmi co tam mometalne strasia (Vinny, Umby, Rinaldo, VDV, Amac, Gross, Schenn, Coburn,...) a par underachievermi tuto sezonu (Read, Couts,..) na viac nemaju. A tento rok je draft, kedy sa oplati suckovat uplne najviac. Ale samozrejme ak by dali nejakym zazrakom PO, bolo by to idealne...

Ale nedaju, to by museli tento mesiac mat asi tak 75% :D
Podstatny je, neziskat loser mentalitu.
I bezci rikaj, ze musis dobehnout za kazdou cenu. Jakmile jednou vzdas, priste uz ti to prijde lehci..
Ja celkovo uz neviem co mam od toho muzstva cakat. Kostra muzstva zostava posledne 4 sezony cca rovnaka, jeden rok valec, dalsi odpad ligy, potom zas valec a teraz zase odpad. To muzstvo ide z extremu do extremu a ja proste fakt netusim. Doakzu dlhodobo produkovat perfektny hokej a potom dokazu dlhodobo neskutocne suckovat, ja sam neviem ci na to hraci maju a nieco zase u nas strasne smrdi alebo na to proste nemaju a sem tam sa stal zazrak ze hrali dlhsiu dobu dobre.

Ja si stale pustim kazdy zapas ale nenervujem sa ako minule sezony kde som tam hadzal uterak a povrazdil by som ich vsetkych. Nejak prdim na to bez ohladu na vysledok (mozno je to ale zapricinene tym, ze ja si ten powerhouse a nadherny hokej uzivam aspon pri blues). Tesim sa z golu a krutim hlavou nad tymi situaciami v obrane ked sa tam motaju jak keby si zauzlovali snurky na nohach dokopy. Keby sa zase chytili jak minulu sezonu, tak verim ze to PO spravia lenze to by som mal aj tak zas zmiesane pocity. Berube by zostal, ho*no by sa menilo, ved vsetko by bolo vlastne v pohode.....
Na druhu stranu ma sere ked hraju takto a v poslednych rokoch je to na pomery flyers mimo PO uz nejak casto (ak teda budem ratat ze tuto sezonu zase nic)
Ale kym este aspon budeme porazat pens tak je to stale ok.....
Atlantik píše:Seriozni otazka? V jakym stylu vy ted vlastne ty zapasy sledujete? Treba dnes po golu Simmondse, co to s vama dela?
Nesleduju. Ten gól jsem ale ráno viděl a bylo mi to jedno.

A jaký playoffs řeči před sezónou ty vole? Dyť já byl ten, kdo celý léto i před sezónou tvrdil, že letos mě tak nějak výsledky nezajímají, protože jsem tušil, že PO neuděláme a tuším to furt. Naopak jsem tu jasně říkal, že letos spíš budu sledovat individuality.
Rono píše: A jaký playoffs řeči před sezónou ty vole? Dyť já byl ten, kdo celý léto i před sezónou tvrdil, že letos mě tak nějak výsledky nezajímají, protože jsem tušil, že PO neuděláme a tuším to furt. Naopak jsem tu jasně říkal, že letos spíš budu sledovat individuality.
To je jedno, bylo to neco mezi.. Jakoze si priznaval, ze ta sezona nebude nic moc, ale ze to PO by jste udelat meli pokud Mason, G a Voras zahrajou dobre, ale ze i pak je maximem 1. nebo prinejlepsim 2.kolo.. Coz je mimochodem i scenar, jaky jsem u vas videl i ja.
Rono,bozi avatar :klobuk: :giggle:
Luke a Vinny na tribuně dnes ... Umberger třetí brázda :hroza:
Myslim, ze to bude v hlavách hracu, PHI má navíc, než co ted predvadí, ale nejspis bude spatne neco uvnitr organizace, kdyz se takto mení vykony... Mozna by to chtelo jednoho či dva zkušenější hrace, kterí budou hrat i solidní hokej (tedy sem momentálně nespadá Lecavalier).
Esem píše:Luke a Vinny na tribuně dnes ... Umberger třetí brázda :hroza:
Minule přece skóroval, tak proč by Berube posílal na tribunu/uzemňoval ve 4 lajně s minimem ice-timu tak důležitou oporu týmu? :giggle:
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS