Wow, Beruber se snaží udržet asi zuby nehty ...Mason starts both games of the back-to-back for the Flyers.
UPDATE:
The Flyers are icing the same lineup tonight as last night. Lecavalier & Del Zotto are scratches.
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Prave jsem tu sel a chtel jsem to rict.. Ono totiz po tom prubehu to mohl byt celkem solidni turning point sezony a kdyby jste vyhrali v Anaheimu po vyrovnani v posledni vterine a po prolomeni cerne serie najezdu, tak sam nevim co vic by je mohlo nabudit nez potencialne tohle ?! Mason tomu ale vubec nedal sanci, pritom oba najezdy co dostal byly uplne ale uplne tuctovy, Silfverberg to ani poradne nestrelil... To uz i Emery byl na najezdy lepsi, jenze stejne je prohral protoze jste tehdy tusim nic nedali. Radsi ani nechci videt Masonovy statistiky v nich, neverim ze nekdo muze mit horsi (Bryz?!). Tak jak jeho team nekolikrat zradi, kdyz vyjde jeho vykon nazmar, tak to on udelal dnes opacne..AndyF píše:Jednu vec je treba rict, Vezina Nevezina, v najezdech Mason sucks..
Na PO nema, ale nemel by byt na urovni Edmontonu, Buffala, nebo farmy Columbusukajo píše: Velmi sa necudujem, McEichel, ale aj Hanifin maju potencial byt franchise hraci...
Tank, netank, tento tim v momentalnom zlozeni na PO nema ani nahodou. Budme trpezlivi. Ja som.
Ne, zatim je to furt RELATIVNE v klidu a tak to snad i zustane. Nakonec loser pointy jako dnes je asi ta idealni stredni cestaFinch182 píše:Cize najprv sa atlantik tesil jak suckujeme ale teraz uz konci sranda?
takze? Nesleduju. Ten gól jsem ale ráno viděl a bylo mi to jedno.Atlantik píše:Seriozni otazka? V jakym stylu vy ted vlastne ty zapasy sledujete? Treba dnes po golu Simmondse, co to s vama dela?
To je jedno, bylo to neco mezi.. Jakoze si priznaval, ze ta sezona nebude nic moc, ale ze to PO by jste udelat meli pokud Mason, G a Voras zahrajou dobre, ale ze i pak je maximem 1. nebo prinejlepsim 2.kolo.. Coz je mimochodem i scenar, jaky jsem u vas videl i ja.Rono píše: A jaký playoffs řeči před sezónou ty vole? Dyť já byl ten, kdo celý léto i před sezónou tvrdil, že letos mě tak nějak výsledky nezajímají, protože jsem tušil, že PO neuděláme a tuším to furt. Naopak jsem tu jasně říkal, že letos spíš budu sledovat individuality.