od
neis » stř 03. pro 2014 14:40
JJ je tam dost mladých kvalitních hráčů, ale o co jsou doplnění ? Vinny,Umby,AMac,Coburn,Grossman to máš cca 22milionu v tahu a až na Coburna který je ještě relativně ok jsou to všechno poslední přírustky do sestavy. JVR za Schenna taky nebyl dobrý trade to jsem tušil už od začátku a jak by se nam JVR tedka hodil, když nemáme žádné slušnější LW. Za to Luk vypadá, že z něj taky bude taky tak maximálně 5-6 obránce a přitom plat 3,6 mil. Streit sice letos hraje dobře, ale taky mě braly mory jak jsem viděl tu délku podpisu. Ale uznávám krok to byl v té době logický, stejně tak jako ostatní kroky, ale vše bylo jen velmi krátkodobé řešení, které teďka znamená velký problém.. Tedka má příjít období Sanheima,Morina,Ghosta,Haaga a misto koho budou hrát když máme podepsáno tolik zbytečných hráčů a zase hodit na ně celý tým za dva roky jen na pospas Streitovi a Amacovi to je taky dobrý risk...
Je to težké , z Vinnyho jsem byl nadšený protože je to můj velký oblíbenec a je mi proto 2x smutno co se sním u nás děje, ale fakt bych se vydal raději cestou cíleného plánování než rychlozáplat..