Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

cepi píše: tak desne presilovky som uz davno nevidel
jedna z nich, 4 minutova a traja na jedneho...a gol rangers

Obrázek
:nechutne:
Tohle byla bída. Hrozná bída. Zajímalo by mě, kdy se vedení konečně rozhoupe a něco udělá. Chce to trade. A vyměnit trenéra. Dumbergera poslat na galeje. A s ním pár dalších.
Před časem jsem byla ze hry Flyers hrozně nadšená. Byla to druhá třetina hry proti Avalanche. Říkala jsem si, že tak dobře jsem Flyers hrát za poslední roky snad neviděla. Od té doby to jde dole vodou. Už od třetí třetiny hry proti Avalanche. Asi jsem něco zakřikla. :neviem:
Upcoming: at NYR, at SJS, at ANA, at LAK.. :hmm: Tohle muze byt primo existencni trip pro Flyers. Pokud ho nezvladnou, muze to byt temer konec. I kdyz loni prave v techhle momentech zvykli zazracne zabrat, prave kdyz vsichni cekali ze se muzou v tezkych zapasech potopit.. Ale momentalni hra je neskutecne trapna, takze popravde co jinyho ted cekat?
Leslie píše:Chce to trade
Ja furt nevim co chete trejdovat a za koho??
Odpad nikdo neveme, proc by to proboha delal, takze jediny co je, ze se MOZNA da pustit nekdo z obrany (Coburn pokud by mel nekdo zajem, furt ma urcitou povest), nebo nekdo z mirne suckujicich utocniku (Read), ale plati opet: jejich cena je ted mimoradne nizka, takze na tom nemuzeme vydelat..
Opravdu nezbyva, nez na ne rvat, a cekat, az proste dorostou beci, a pokud by mel Hexy koule, tak proste Vinnyburgera uklidit nekam pryc za jakoukolliv cenu a misto nich nechat hrat mlady z farmy.

Jsem rad, ze jsem jel domu z Drazdan a od 2. tretiny to nevidel.
Obranu jsme resili uz mnohokrat.Umbergra a Lecavalier bych poslal kamkoliv i za pytel puku nebo by jsme spis my jeden pytel pridali.Reada ne, vim ze ted hraje na pi*u ale doufam ze se chytne a bude zase ten univerzal co je schopnej dat 25 golu.
Ale všechno jde. Tým není špatnej, až na pár vyjímek ... Největší dřevo je Berube, to se na mě nezlobte ...
Esem píše:Ale všechno jde. Tým není špatnej, až na pár vyjímek ... Největší dřevo je Berube, to se na mě nezlobte ...
Az na par vyjimek ten team spatny je, to se na me nezlobte. Emery, Coburn, Schultz, Grossmann, Del Zotto, Rinaldo, Umberger, L.Schenn, MacDonald, Lecavalier, Read(?).. Bellemare je 3/4 liner, Couturier stagnuje, Laughton se jen uci, Simmonds nema s kym hrat.. Krom 1.lajny a dejme tomu Masona se neni ceho chytnout :neviem:
Mne to pride nenormalne, v obrane sa nepozerame na hracov ale na puk, ved to sa musi ucit v skolke. Oslabenia som tak otrasne nevidel, co si pamätam, tak sme vzdy boli solidnejsi a teraz? Obrana robi pred brankarom clonu. Jednoducho to su takticke chyby ake v NHL nemozu mat vysvetlenie
Berube musí ven, tohle není ve hráčích...
neis píše:Berube musí ven, tohle není ve hráčích...
Ve hracich to samozrejme je taky, ale on s nima zadny zazraky neudela.. Evidentne je neumi nic naucit, nebo jim rict, co maji delat, pripadne ho neposlouchaj..
http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=7410 ... L|NHL|home" onclick="window.open(this.href);return false;
A boli ste tak štastní že ste sa ho zbavili... máte čo ste chceli.
Ohlund píše:http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=7410 ... L|NHL|home
A boli ste tak štastní že ste sa ho zbavili... máte čo ste chceli.
Vis co nechci to omlouvat ale jednou za cas nastane doba kdy i sebelepsi trener potrebuje zmenu.Lavy uz tu byl nejakou dobu a uz tymu nemel moc co dat.I kdyz hlavni problem je podle me v hracich v obrane kde je to ted akorat preplacena tragedie.
Atlantik píše:
Esem píše:Ale všechno jde. Tým není špatnej, až na pár vyjímek ... Největší dřevo je Berube, to se na mě nezlobte ...
Az na par vyjimek ten team spatny je, to se na me nezlobte. Emery, Coburn, Schultz, Grossmann, Del Zotto, Rinaldo, Umberger, L.Schenn, MacDonald, Lecavalier, Read(?).. Bellemare je 3/4 liner, Couturier stagnuje, Laughton se jen uci, Simmonds nema s kym hrat.. Krom 1.lajny a dejme tomu Masona se neni ceho chytnout :neviem:
Nevím, co se ti nelíbí na Emerym, ted nic moc ale jinak to je kvalitní dvojka :neviem: ... Coburn to nic neřikám, já chci jeho výměnu už dlouho, stejně tak Grossmann ale ten je nevyměnitelnej ... Umberger měl bejt už dávno na tribuně, za to co předvádí, nebo spíš nepředvádí ... Tribuna at se vzpamatuje ... povolat mladýho z farmy, kterej bude lítat nahoru dolů. Luke poslední dobou fakt nic moc .. ale jsou tam větší adepti na tribunu ... zrovna Lukeho bych neposadil furt kvalitu naivně si myslím, že má. MacDonald to je namázávač za 5M :slap: Vinny a Read všeci víme ... Tam jde o to, že Berube umí míchat sestavou úplně nesmyslně ... Něják motivovat je nebo něco takovýho at se bojej o flek v sestavě :lol2: ... Posadit na tribunu, nezájem že bere 3-4M ...
Esem píše:MacDonald to je namázávač za 5M
A když jsem to tu tehdy psal, tak jste tu na mě vytahovali tu vaší corsi statistiku.. Statistiky.. Mně stačilo jej párkráte do roka vidět a už jsem věděl, co je to za nemehlo.

Včera to bylo strašné. Možná by jste těm Oilers toho Coburna fakt měli poslat. :wink2:
Guddy.44 píše:
Esem píše:MacDonald to je namázávač za 5M
A když jsem to tu tehdy psal, tak jste tu na mě vytahovali tu vaší corsi statistiku.. Statistiky.. Mně stačilo jej párkráte do roka vidět a už jsem věděl, co je to za nemehlo.

Včera to bylo strašné. Možná by jste těm Oilers toho Coburna fakt měli poslat. :wink2:
Tady se probiralo, jestli tu cenu ma, nebo ne. Ja tvrdil, ze kdyz to nedame my, da to nekdo jinej. Takze tu cenu ma, ale mel ji dat nekdo jinej.
Coburna uz nemuzu vystat. Ostatni obranci delaj chyby, ale on mi prijde, ze proste nebrani. Jediny co dycky dela je, ze zacloni golmana a necha svyho hrace bejt.
All these years we were only missing goaltending. Now we have it and the rest of the team is missing.
včerejší zápas bych hodnotil asi takhle ... Obrázek

víc nemá smysl říkat
Moc to hrotíte. Jeden McDavid/Eichel má větší cenu než první kolo play-off. :ciga:

Obrázek
Rono píše:Moc to hrotíte. Jeden McDavid/Eichel má větší cenu než první kolo play-off. :ciga:

Obrázek
Vzhledem k tomu ze jsme 13 v konferenci tak to neni vylouceny :)
Vůbec to není vyloučený. Vždyť jsme příšerní, přskočila nás Carolina, která nevyhrála snad prvních 10 zápasů, je před náma Florida a i to podělaný Buffalo už začíná vyhrávat. Ani Oilers nejsou tak daleko za náma. Jsme fakt hrozný a nejhorší je, že u ostatních už je vidět nějakej progres s a zlepšení a výsledky od začátku sezony (CAR, FLA, BUF), jen my a Oilers se pořád placáme ve stejný břečce a pokud se nějak nezvednem na tomhle tripu tak mám za to že Berube poletí.
Jedna perlička na závěr, draft pick kterej jsme poslali za AMaca, kterýho jsme podepsali za 5M per, tak za ten mají Isles Boychuka :hroza: :scare:
Taky bych to Coburna pustil ... dokud je zájem.
Nebojte,přátele MacT vytahne eso z rukavu a dá vám eberleho s perronem za coburna :good:
Andrew "6-year, $30 million" MacDonald is a healthy scratch today.
:clap:
Also, scratching Bellemare will save the Flyers apparently.
:slap: :rofl: :hroza:
Obrázek
:?
Mark Messier scouting for the Oilers this afternoon at MSG as Rangers thumped the Flyers 5-2. Hextall vows patience, but things are tough...
:nervozny:
Ani som nedopozeral uvodnu presilovku rangers, hned som vedel jak to dopadne. Tak stupidny faul a zas hned na zaciatku zapasu....

Proste ...

Obrázek

Slovan hraje ho*no, flyers to iste (ani netusim kto viac), aspon ze mi zostava blues inak by ma mrdlo....
Leca se zranil nebo hraje 4. lajnu? Možná by nebylo od věci ho vyměnit do toho Edmontonu :neviem: "Vysněnej" Thornton to sice není, ale nic lepšího asi MacT nevymyslí. Samozřejmě ne za Perrona :-D
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING