Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Obrázek
mt-svk píše:
arek píše:ta sutaz v zrucnosti aspon trochu pozdvihla moralku timu. Zajtra proti Chicagu to vsak asi velmi nepomoze, ale treba verit.

Comrie by sa mal vratit uz tento tyzden. Zase sa povrava aj o Jagrovi.
:arrow: http://www.khlpro.cz/clanek/Jagruv-odch ... podobnejsi

Velmi sa cudujem Tambellinimu, ze este neurobil ziadnu zmenu v time. Vymenil by som Horcoffa, hrac zarabajuci 5.5 mil. by mal hrat na uplnej inej urovni ako je 19 bodov v 45 zapasoch a -23. Souray by si zelal ist do Kalifornie k svojej rodine. No ktovie. Ak nie teraz, tak v lete uz pojde prec.
Nájdi niekoho, kto zoberie hráča s neúmerne vysokým platom voči jeho výkonom. Smáď iba ak Rangers za jedného z dvojice Redden/Rozsíval. :twisted:
za jedného,nebo lepšie oboch,čo tu písala Evka vás arek Horcoffa zbavíme radi. :D
kedze Souray si zlomil ruku pri bitke s Iginlom :hroza: , tak sme povolali do prveho timu Alexa Plante-a. Je to obranca, do ktoreho vkladame nadeje do buducna a bude to jeho premiera v NHL.
neveril som vlastnym ociam ked som to rano uvidel :cool: my sme vyhrali
Alex Plante bodoval hned pri debute, 1a a +2, a to za 12 minut na lade :thumbsup: Deslauriers taktiez slusny vykon, nema to lahke, ked sa stal jednotkou len zhodou okolnosti a urcite to ani sam necakal. Moze aspon ukazat, co v nom je.
O vitazstve sme rozhodli na konci druhej tretiny a v tretej sme to uz ubetonovali. Hadam nam tato vyhra pozdvihne sebavedomie a zacneme castejsie vyhravat. :yes:
No dneska vám hodně pomohly chyby Warda při první a třetím golu, asi byl chlapec nějaký ospalý...ale i haluz může pomoct, aby se tým zvedl. Zatím se divím, že se o Edmontonu moc nespekuluje, přitom je jasné, že by měl GM udělat průvan v týmu..
Prievan v Edmontone sa očakáva, ale asi až na poslednú chvíľu. Ide aj o to, že aj tí lepší a hodnotnejší hráči nehrajú vôbec dobrý hokej. A ešte k tomu má Souray zlomenú ruku, taký hráč sa veľmi ťažko vymieňa, a to je smola, keďže sa ho chceli zbaviť.
clanok o milanovi kytnarovi: http://oilers.nhl.com/club/news.htm?id= ... L|EDM|home

som rad, ze vedenie s Milanom pocita. Nabuduci rok uz nebude moct hrat WHL, tak to bude pre neho prelomova sezona. Ak sa zlepsi v ofenzive, tak by to mohlo byt aj na prvy tim.

Smid uz korculuje v drese "don't hit me" a vravi, ze sa citi dobre. Za 3 ci 4 dni by mohol hrat.

Dnes proti Prongerovcom :cinka: :wawe:
Som veľmi zvedavá, koho privediete. Ja by som privítala Gilbyho späť. Mimochodom, po sezóne je UFA Torres, Brulé RFA.Tak prečo si výmenu nezopakovať, keď už nemáme Hitcha :?: :D
http://www.edmontonsun.com/sports/myoil ... 26981.html - Není tu někdo kdo by to přeložil? Moje angličtina je bohužel velice bídná! :oops:
Cely clanek je o tom jak Hemsky vychvaluje Jagra a jak by byl moc rad kdyby s nim mohl hrat pristi sezonu v Edmontonu.
Selly8 píše:Cely clanek je o tom jak Hemsky vychvaluje Jagra a jak by byl moc rad kdyby s nim mohl hrat pristi sezonu v Edmontonu.
Díky, čekal jsem něco v tom duchu! :lol2:
:arrow: 6.3. - Hokejový obránce Ladislav Šmíd z Edmontonu musí na operaci s poraněným krkem a sezona NHL pro něj skončila. Český hráč má potíže od 20. ledna, kdy ho narazil na mantinel Mason Raymond z Vancouveru.
Edmontom môže premýšľať, či si vezme Halla, alebo Seguina. :?
mt-svk píše:Edmontom môže premýšľať, či si vezme Halla, alebo Seguina. :?
Ja bych se nerozhodoval a bral Halla :wink:
Hall-Eberle-Hemsky....by nemusela byt spatna 1. lajna :D jeste Paajarvi a Gagner ve druhe :roll: Ale na PO to stejne pro dalsi sezonu nevidim :)
jj do budoucna máte fest dobrých mladých hráčů...Eberle podle mě bude jednou hvězda.
tak tuto sezonu staci uz len dokorculovat na peknom poslednom mieste a vybrat si v drafte z 1. miesta :) Buducnost patri nam. V lete by som poslal prec vsetkych starsich zbytocnych hracov (Pisani, Moreau...) a od novej sezony staval mlade talenty.
Ja by som draftovala Seguina.
mt-svk píše:Ja by som draftovala Seguina.
Ani ne.Seguin je centr a Oilers by se spis hodilo kridlo.Navic Hall je mnohem vyzralejsim hokejistou a uz je dostatecne pripravenej :wink:
Kura Oilers by měli vyzkoušet Omarka a Svenssona, hrajou fakt výborně !! Edmontonu se do budoucna rýsuje slušný tým...
Arek, ako vidíš vašu budúcu zostavu? Kto by z tímu mal odísť (okrem Souraya, o tom je to známe). Ako to vyzerá s Horcoffom?
zostavu??? takto skoro sa to povedat neda, ocakavam velky prievan v nasom time. Horcoff jeho sucastou zrejme nebude, i ked by som bol rad....jeho -29 je naozaj hrozivych, a to mal byt lidrom timu :hroza: (pre info za tuto sezonu dostal 7 milionov). Prec by mali ist Pisani, Souray, Moreau...takze hladame noveho kapitana. Ale urcite sa k nim este niekto prida. Na stranke sa teraz vsetko toci uz len okolo draftu, tak sa nechajme prekvapit co z neho vyjde, kazdopadne to bude :cool:
Buduca sezona by mala byt v znameni novacikov, Omark, Paajarvi, Eberle, Hall/Seguin...tesim sa :yahoo:
arek píše:zostavu??? takto skoro sa to povedat neda, ocakavam velky prievan v nasom time. Horcoff jeho sucastou zrejme nebude, i ked by som bol rad....jeho -29 je naozaj hrozivych, a to mal byt lidrom timu :hroza: (pre info za tuto sezonu dostal 7 milionov). Prec by mali ist Pisani, Souray, Moreau...takze hladame noveho kapitana. Ale urcite sa k nim este niekto prida. Na stranke sa teraz vsetko toci uz len okolo draftu, tak sa nechajme prekvapit co z neho vyjde, kazdopadne to bude :cool:
Buduca sezona by mala byt v znameni novacikov, Omark, Paajarvi, Eberle, Hall/Seguin...tesim sa :yahoo:
Tj.K nim pridej do utoku Hemaka a Gagnera :-) Taky se moc tesim na ty vase novacky :wink:
tak paajarvi uz podpisal novacikovsky kontrakt na 3 roky :good: zostava uz len ho privitat v nasom kempe
leo píše:
arek píše:zostavu??? takto skoro sa to povedat neda, ocakavam velky prievan v nasom time. Horcoff jeho sucastou zrejme nebude, i ked by som bol rad....jeho -29 je naozaj hrozivych, a to mal byt lidrom timu :hroza: (pre info za tuto sezonu dostal 7 milionov). Prec by mali ist Pisani, Souray, Moreau...takze hladame noveho kapitana. Ale urcite sa k nim este niekto prida. Na stranke sa teraz vsetko toci uz len okolo draftu, tak sa nechajme prekvapit co z neho vyjde, kazdopadne to bude :cool:
Tj.K nim pridej do utoku Hemaka a Gagnera :-) Taky se moc tesim na ty vase novacky :wink:
Tam je tých hráčov viac. Inak, čítala som na fórach, že sú Gagner a Cogliano preceňovaný. Ako to je?
3198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS