za jedného,nebo lepšie oboch,čo tu písala Evka vás arek Horcoffa zbavíme radi.mt-svk píše:Nájdi niekoho, kto zoberie hráča s neúmerne vysokým platom voči jeho výkonom. Smáď iba ak Rangers za jedného z dvojice Redden/Rozsíval.arek píše:ta sutaz v zrucnosti aspon trochu pozdvihla moralku timu. Zajtra proti Chicagu to vsak asi velmi nepomoze, ale treba verit.
Comrie by sa mal vratit uz tento tyzden. Zase sa povrava aj o Jagrovi.
http://www.khlpro.cz/clanek/Jagruv-odch ... podobnejsi
Velmi sa cudujem Tambellinimu, ze este neurobil ziadnu zmenu v time. Vymenil by som Horcoffa, hrac zarabajuci 5.5 mil. by mal hrat na uplnej inej urovni ako je 19 bodov v 45 zapasoch a -23. Souray by si zelal ist do Kalifornie k svojej rodine. No ktovie. Ak nie teraz, tak v lete uz pojde prec.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
EDMONTON OILERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
neveril som vlastnym ociam ked som to rano uvidel
my sme vyhrali
Alex Plante bodoval hned pri debute, 1a a +2, a to za 12 minut na lade
Deslauriers taktiez slusny vykon, nema to lahke, ked sa stal jednotkou len zhodou okolnosti a urcite to ani sam necakal. Moze aspon ukazat, co v nom je.
O vitazstve sme rozhodli na konci druhej tretiny a v tretej sme to uz ubetonovali. Hadam nam tato vyhra pozdvihne sebavedomie a zacneme castejsie vyhravat.
Alex Plante bodoval hned pri debute, 1a a +2, a to za 12 minut na lade
O vitazstve sme rozhodli na konci druhej tretiny a v tretej sme to uz ubetonovali. Hadam nam tato vyhra pozdvihne sebavedomie a zacneme castejsie vyhravat.
clanok o milanovi kytnarovi: http://oilers.nhl.com/club/news.htm?id= ... L|EDM|home
som rad, ze vedenie s Milanom pocita. Nabuduci rok uz nebude moct hrat WHL, tak to bude pre neho prelomova sezona. Ak sa zlepsi v ofenzive, tak by to mohlo byt aj na prvy tim.
Smid uz korculuje v drese "don't hit me" a vravi, ze sa citi dobre. Za 3 ci 4 dni by mohol hrat.
Dnes proti Prongerovcom
:wawe:
som rad, ze vedenie s Milanom pocita. Nabuduci rok uz nebude moct hrat WHL, tak to bude pre neho prelomova sezona. Ak sa zlepsi v ofenzive, tak by to mohlo byt aj na prvy tim.
Smid uz korculuje v drese "don't hit me" a vravi, ze sa citi dobre. Za 3 ci 4 dni by mohol hrat.
Dnes proti Prongerovcom
http://www.edmontonsun.com/sports/myoil ... 26981.html - Není tu někdo kdo by to přeložil? Moje angličtina je bohužel velice bídná!
zostavu??? takto skoro sa to povedat neda, ocakavam velky prievan v nasom time. Horcoff jeho sucastou zrejme nebude, i ked by som bol rad....jeho -29 je naozaj hrozivych, a to mal byt lidrom timu
(pre info za tuto sezonu dostal 7 milionov). Prec by mali ist Pisani, Souray, Moreau...takze hladame noveho kapitana. Ale urcite sa k nim este niekto prida. Na stranke sa teraz vsetko toci uz len okolo draftu, tak sa nechajme prekvapit co z neho vyjde, kazdopadne to bude
Buduca sezona by mala byt v znameni novacikov, Omark, Paajarvi, Eberle, Hall/Seguin...tesim sa
Buduca sezona by mala byt v znameni novacikov, Omark, Paajarvi, Eberle, Hall/Seguin...tesim sa
Tj.K nim pridej do utoku Hemaka a Gagneraarek píše:zostavu??? takto skoro sa to povedat neda, ocakavam velky prievan v nasom time. Horcoff jeho sucastou zrejme nebude, i ked by som bol rad....jeho -29 je naozaj hrozivych, a to mal byt lidrom timu(pre info za tuto sezonu dostal 7 milionov). Prec by mali ist Pisani, Souray, Moreau...takze hladame noveho kapitana. Ale urcite sa k nim este niekto prida. Na stranke sa teraz vsetko toci uz len okolo draftu, tak sa nechajme prekvapit co z neho vyjde, kazdopadne to bude
![]()
Tam je tých hráčov viac. Inak, čítala som na fórach, že sú Gagner a Cogliano preceňovaný. Ako to je?leo píše:Tj.K nim pridej do utoku Hemaka a Gagneraarek píše:zostavu??? takto skoro sa to povedat neda, ocakavam velky prievan v nasom time. Horcoff jeho sucastou zrejme nebude, i ked by som bol rad....jeho -29 je naozaj hrozivych, a to mal byt lidrom timu(pre info za tuto sezonu dostal 7 milionov). Prec by mali ist Pisani, Souray, Moreau...takze hladame noveho kapitana. Ale urcite sa k nim este niekto prida. Na stranke sa teraz vsetko toci uz len okolo draftu, tak sa nechajme prekvapit co z neho vyjde, kazdopadne to bude
![]()
Buduca sezona by mala byt v znameni novacikov, Omark, Paajarvi, Eberle, Hall/Seguin...tesim saTaky se moc tesim na ty vase novacky
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé