19.09. TBL - DAL
22.09. TBL - WAS
24.09. TBL - DET
27.09. DET - TBL
29.09. DAL - TBL
UĹ˝ LEN 82 DNĂŤ
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Denisa treba jednoznaÄŤne vykĂşpiĹĄ, stálo by to veÄľa prachov, ale keÄŹ to mohli urobiĹĄ v NYI s Yashinom, tak nevidĂm problĂ©m.lamik píše:no tĹ™eba se zbavĂte Denise tĹ™eba pujde do Bostonu tam hledaj brankáře všema deseti !!!vid cepi !!!
No, tak do Bostonu uĹľ nepĂ´jde urÄŤite, tĂ majĂş Fernandeza.lamik píše:jj jasnĂ˝ no ale podivej se na to takhle nikdy nevĂš jestli se tĹ™eba náhodou nechytĂ právÄ› v Bostone !!! a pokud Bruins nebudou mĂt na vĂ˝bÄ›r nikoho jinĂ˝ho tak kdo vĂ ?? i kdyĹľ taky o tom pochybuju jeho plat je opravdu velkĂ˝ a pro bruins y to byla velká finanÄŤnĂ ztráta ale i vĂ˝konostnĂ si myslim !!!
Teraz som sa pre zmenu aj ja doÄŤĂtal, Ĺľe Feaster vyhlásil, Ĺľe po najväčšĂch hviezdach nepĂ´jde.Lecavalier-number4 píše:Denise se zbavit bude rozumnĂ©, chtÄ›lo by ho to skusit vymÄ›nit a kdyĹľ to nepĹŻjde tak vykoupit.
No tak to jsem zvÄ›davĂ˝ jestli vedenĂ pivede nÄ›jakĂ©ho skvÄ›lĂ©ho utoÄŤnĂka, nevĂm nevidÄ›l bych to na nikoho z nich, i kdyĹľ by to bylo pÄ›knĂ©, ale nejdĹŻleĹľitÄ›jšà bude zĂskat golmana, coĹľ se ted bude dÄ›lat dost špatnÄ›. Kdybych si ale mÄ›l vybrat, bral bych Kariyu, potom Kozlova a pak Blakea.

Ĺ™ešit se uĹľa ni asi nedá, jedinÄ› opravdu zĂskat Bryzgalova z Anaheimu, prtoĹľe jinĂ˝ kvaitnĂ golman uĹľ asi nenĂcepi píše:..Michelle, je fajn, ale Tampa ma na trade poli sklamala..samozrejme, vela si toho ani dovolit nemohla..no ta najcitlivejsia brankarska otazka zostala nevyriesena..
No ale neviem ci najdu nejaku vhodnu nahradu za tohto beka,podla mna jedine Sourray z montrealu podla mna aj ked ten by mi pasoval do Colorada.TBL píše:Akoby sme to s tĂ˝m bekom privolali:
19:20 Lightning včera ztratili obránce Coryho Sariche a podle Tampa Tribune hledajà náhradu.
![]()
![]()
.