Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak som tu novĂ˝, tak sa pokĂşsim Ăşspešne rozšíriĹĄ menšiu ÄŤlenskĂş základĹ

Je to ešte ďaleko, ale predsa, dnes vyšiel oficiálny rozvrh prípravných zápasov pred sezónou 2007/08:

19.09. TBL - DAL
22.09. TBL - WAS
24.09. TBL - DET
27.09. DET - TBL
29.09. DAL - TBL

UĹ˝ LEN 82 DNĂŤ :D .

vítam TBL, je potěšujcí že se základna fanoušků Tampy zase rozrstla, snad budeš častým přispivatelem :cool:

Pokud jsem správně pochopil co si napsal, potom co se Feaster střetl s majitelem Detroitu, je ochotný obětovat 50 mil. :?:

No nějaké lepší křídlo k Richardsovi by se hodilo, nevím jak zahraje Hlaváč, ale snad by mohl ukázat dobré výkony.

Nevím, pochybuju že získame Emeryho, toho si Ottawa nejspíš ponechá.Denise se budem těžko zbavovta, kdo by ho chtěl?

Když se dívám na rozpis přípravných utkání, tak si říkám jestli mezi manažery Tampy a Detroitu není nějaké kamarádství, jelikož si vzpomínám že loni jsme s nima měli dva přípravné utkání¨a předtím se mi zdá taky

no třeba se zbavíte Denise třeba pujde do Bostonu tam hledaj brankáře všema deseti !!! :cool: vid cepi !!! :wink:

Lecavalier-number4:

ÄŽakujem za privĂ­tanie :cool: .

No, neviem, či až 50, každopádne to bude minimálne 45 alebo 46, pretože Feaster povedal, že bude mať k dispozícii takú sumu, že štvorica môže zostať + môže ku nej do klubu priviesť ďalšieho kvalitného hráča.

Hlaváč môže ukázať dobré výkony, ja mu to samozrejme želám, ale na 2. formáciu to nevidím.

K Bradovi rozhodne treba zvučnejšie meno, ale nemám momentálne prehľad o tom, akí TOP 6 útočníci (krídla) sú UFA.

Tak Emery je RFA, ale mám taký pocit, že kluby mu môžu predkladať ponuky, hovorí sa o Bostone, LA a St. Louis, jeho cena by mala byť od 3,5 do 4,7 mega. Neviem ako to ale teraz je, že za akých podmienok môže RFA prijať ponuku iného klubu :ja_neviem: .

A čo sa týka toho rozpisu, mne to pripadá, akoby vedenie chcelo dopriať divákom trochu zápasov aj s tímami zo západu, hoci sú to len prípravné...

lamik píše:no tĹ™eba se zbavĂ­te Denise tĹ™eba pujde do Bostonu tam hledaj brankáře všema deseti !!! :cool: vid cepi !!! :wink:
Denisa treba jednoznačne vykúpiť, stálo by to veľa prachov, ale keď to mohli urobiť v NYI s Yashinom, tak nevidím problém.

V Bostone hľadajú brankára, ale určite nie takého ako Denis, však som vyššie spomínal, že chcú Emeryho.

jj já viem ale Emery bude nedostupné zboží pro Ottawu nebude problém dorovnat nabídky které přijdou mají hodně místa pod stropem a počítaj sním ako s 1. a Emery také nechce odejít v Ottawe se mu daří a hrají dobrej hokej a PO je téměř samozřejmostí to by se mu v jinym týmu nemuselo podařit a co se bostonu týče ten už nemá mon na výběr na brankářském postu Fernandeze chce každý kdo nemá dobrého golmana a Denis byl vela dobrý neodsuzujme ho !!! :cool:

No, tak som ten zoznam UFA našiel a ani som nemusel chodiť ďaleko, však je na tomto fóre zverejnený :D .

Veľmi by som si prial Slavu Kozlova, IMHO skvelý hráč a posledné 4 sezóny v ATL vždy 20+ gólov.

Ryan Smyth bude zbytočne drahý a navyše ani nie je tak produktívny ako Kozlov.

Ešte by som privítal Kariyu.

Shanahan zostane v NYR, Guerina nechcem...

Je tu ešte Nagy, Blake a Bertuzzi a takisto Zubrus.

VyberaĹĄ z ÄŤoho je, moje poradie:
1. Kozlov
2. Kariya
3. Zvyšok

lamik:

Denisov plat absolĂştne nezodpovedá jeho vĂ˝konom, podÄľa mĹ

jj jasný no ale podivej se na to takhle nikdy nevíš jestli se třeba náhodou nechytí právě v Bostone !!! a pokud Bruins nebudou mít na výběr nikoho jinýho tak kdo ví ?? i když taky o tom pochybuju jeho plat je opravdu velký a pro bruins y to byla velká finanční ztráta ale i výkonostní si myslim !!! :!:

Denise se zbavit bude rozumné, chtělo by ho to skusit vyměnit a když to nepůjde tak vykoupit.
No tak to jsem zvědavý jestli vedení pivede nějakého skvělého utočníka, nevím neviděl bych to na nikoho z nich, i když by to bylo pěkné, ale nejdůležitější bude získat golmana, což se ted bude dělat dost špatně. Kdybych si ale měl vybrat, bral bych Kariyu, potom Kozlova a pak Blakea.

lamik píše:jj jasnĂ˝ no ale podivej se na to takhle nikdy nevíš jestli se tĹ™eba náhodou nechytĂ­ právÄ› v Bostone !!! a pokud Bruins nebudou mĂ­t na vĂ˝bÄ›r nikoho jinĂ˝ho tak kdo vĂ­ ?? i kdyĹľ taky o tom pochybuju jeho plat je opravdu velkĂ˝ a pro bruins y to byla velká finanÄŤnĂ­ ztráta ale i vĂ˝konostnĂ­ si myslim !!! :!:
No, tak do Bostonu uĹľ nepĂ´jde urÄŤite, tĂ­ majĂş Fernandeza.

Tak som zvedavý, že čo s ním spravíme, ale pochybujem, že by sa našiel tím, ktorý by bol ochotný angažovať ho cez výmenu...

Lecavalier-number4 píše:Denise se zbavit bude rozumnĂ©, chtÄ›lo by ho to skusit vymÄ›nit a kdyĹľ to nepĹŻjde tak vykoupit.
No tak to jsem zvědavý jestli vedení pivede nějakého skvělého utočníka, nevím neviděl bych to na nikoho z nich, i když by to bylo pěkné, ale nejdůležitější bude získat golmana, což se ted bude dělat dost špatně. Kdybych si ale měl vybrat, bral bych Kariyu, potom Kozlova a pak Blakea.
Teraz som sa pre zmenu aj ja dočítal, že Feaster vyhlásil, že po najväčších hviezdach nepôjde.

No, myslím, že Kozlov ani Kariya nie sú momentálne najväčšími hviezdami :D . Pevne verím, že nejaké to poriadne krídlo k Bradovi zoženieme.

A čo sa týka brankára :? , neviem, či sa medzi UFA nájde ešte niekto, kto by mohol byť poriadnou jednotkou u nás. Je tam Auld, Esche, Boucher a ďalší, ale to sú všetko iba priemerní brankári...

Uvidíme, ako to nakoniec dopadne, každopádne podpisy by sa už mali pomaly rozbiehať, mám taký pocit, že od 18:00 nášho času :roll: .

No TB získala práve Michela Ouelleta z Pittsburghu,určite krok vpred,musia rozložiť sily na viacerých hráčov a nie len na 3-4

Tak, o tomto sa špekulovalo na rôznych fórach už dlhšie...

Ouellet nie je zlý hráč, fans Pens boli prekvapení, keď s ním Shero nepredĺžil...

Čo som ale čítal komentáre nestranných, tak ho dosť kritizovali. Vraj má slabú strelu a ťažil iba z toho, že bol v lajne s Malkinom a Staalom...

Minulú sezónu mal 19+29/0+2... IMHO nie zlá bilancia, ale nie som si istý, či to je hráč hodný centra ako Brad Richards...

Michel navyše v NHL odohral iba 123 zápasov v ZČ, ja som čakal, že Jay privedie niekoho, kto pomôže Richardsovi naplniť svoj potenciál - a to je rozhodne minimálne 100 bodov za sezónu, za tým si stojím...

TakĹľe ešte jedno krĂ­dlo podÄľa mĹ

Z krídelníkov zvučnejšieho mena zatiaľ:
Dvořák - Florida.
Smyth - Colorado.
ZednĂ­k a McLean - Florida.
Iginla predĺžil v Calgary.

Takže moji favoriti sú ešte stále voľní :roll: .

Inak, rozmýšľal som, čo by nás asi stála výmena s Anaheimom, keby sme chceli získať Bryzgalova, nič ma nenapadlo :( .

Dúfam, že moderátorom nebude vadiť, že tu vediem rozsiahly monológ, ale predsa len ešte pár vecí na srdci mám:

Ouellet podpĂ­sal na 2 roky za 2,5, v prvej sezĂłne dostane 1,2 a v druhej 1,3...

http://lightning.nhl.com/team/app?artic ... rvice=page

Čo môže byť veľká výhoda je to, že hral s Bradom v QMJHL za Rimouski...

Čo sa týka odchodov od nás, tak:
Perrin - Atlanta.
Sarich - Calgary.

Eric Perrin
Obrázek
Eric je malý hráč, velký kamrád se St.Louisem. Tahle sezona mu mimořádně vyšla 36 bodů, z toho 13 golů se od něj nečekalo. V teto sezoně byl pro mě příjemným překvapením. Je škoda že po vydařené sezoně se s ním musíme loučit, ale není to tak strašný odchod.
Cory Sarich
Obrázek
Odešel defenzivní bek, který s námi vyhrál Stanley Cup. Býval to spolehlivý obránce, navíc v posledních čtyřech sezonách odehrál všechny utkání. V minulé sezoně se mu ale nijak moc nedařilo. V play-off proti New Jersey udělal chybu která nás srazila do kolen. Jeho odchod mě příliš nemrzí.

Oboum odcházejcím hráčum přeju hodně štěstí, spíše Corymu, jelikož ten šel do Calgary a Eric šel do Atlanty, kterou nemám rád a je to náš rival.

Michel Ouellet
Obrázek
přišla k nám docela zajímavá posila, která by měl dělat křídlo u Richardse. V teto sezoně posbíral 48 bodů, ale že by to bylo maximum? to snad ne. Moc bych mu přál aby ukázal že je to dobrý hráč a snad by mohl být on to křídlo které má dtrit soupeře s Richardsem ve druhé lajně.

Tak na žádné křídlo to TBL nevidím. myslím že už příliš podepisovat nebudem, i když nejspíš odejde Fedotěnko. Podepsat De Vrise? Já bych to bral. Golmana už budem těžko zhánět, nejspíš budem muset věřit Holmqvistovi. Ted už myslím podepíšem jenom nějakého obránce a nic moc se už u nás dít nebude

..Michelle, je fajn, ale Tampa ma na trade poli sklamala..samozrejme, vela si toho ani dovolit nemohla..no ta najcitlivejsia brankarska otazka zostala nevyriesena.. :!:

cepi píše:..Michelle, je fajn, ale Tampa ma na trade poli sklamala..samozrejme, vela si toho ani dovolit nemohla..no ta najcitlivejsia brankarska otazka zostala nevyriesena.. :!:
řešit se uža ni asi nedá, jedině opravdu získat Bryzgalova z Anaheimu, prtože jiný kvaitní golman už asi není

Tak mĹ

Akoby sme to s tým bekom privolali:

19:20 Lightning včera ztratili obránce Coryho Sariche a podle Tampa Tribune hledají náhradu.

:D :D :D .

TBL píše:Akoby sme to s tĂ˝m bekom privolali:

19:20 Lightning včera ztratili obránce Coryho Sariche a podle Tampa Tribune hledají náhradu.

:D :D :D .
No ale neviem ci najdu nejaku vhodnu nahradu za tohto beka,podla mna jedine Sourray z montrealu podla mna aj ked ten by mi pasoval do Colorada. :roll:

Tak o křídlu dost vážně pochybuju, ale uvidíme, ne že bych se na Jaye za to kdyby někoho přivedl zlobil, ale nevěřím že se mu povede někoho přilákat. No on Anaheim posilnovat příliš nepotřebuje, hlavně udržet kádr pohromadě. Jsem zvědavý jestli teda obránce najdou, Tampa Tribune snad není bulvár

Chester:
Souray je ale ofenzĂ­vny bek, vhodnĂ˝ na presilovky...
Namiesto Saricha by sme skôr potrebovali nejakého defenzívne založeného beka :roll: .

Lecavalier-number4:
Čo sa týka krídla, tak sa špekuluje nad nejakým veteránom - Bondra, Gelinas, Shanahan (ale ten asi ťažko)...

Anaheim posilovaĹĄ nepotrebuje, ale Bryzgalova nám nedá len tak za niÄŤ, vypĂ˝tal by si podÄľa mĹ
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Esem
2024 PRAHA