Amen.mt-svk píše:Alex nie je len strelec, ale zároveň hráč, ktorý dokáže vybojovať puk pri mantineli. Okrem toho sa údajne naučil brániť. Podľa mňa je komplexnejší hráč ako Sidney a vie kvalitne zahrať aj so slabými hráčmi, čo sa prejavilo v nováčikovskej sezóne. Taktiež je otázne, koľko by mal Backstrom bodov, keby nehral s Alexom v útoku. Pre mňa je Alex kompletnejśí hráč ako Crosby.
Tak v princípe súhlasím, taktiež to tvrdím, ale to čo si tam napísal tie mená tak to je za Malkina smiešne, za Staala budiž. Keby bolo na mne tak vymením Crosbyho lebo Malkin je lepší aj keď to Kanaďania nevedia priznať. A pustil by som ho za ešte relatívne mladého hráča, ale takého ktorý sa už zaradil medzi extratriedu. Túto definíciu spĺňa Kovaľčuk, navyše by bol hladný po úspechu.mt-svk píše:A čo sa týka veľkého množstva centrov v Pens, tvrdím to dávno. Podľa mňa by mali vymeniť jedného z dvojice Malkin - Staal (Crosby je "ikona" a nevymeniteľný hráč), skôr Jevgenija. Získali by drafty a kvalitné krídla. Napríklad od nás by mohli získať Jakuba Voráčka/Nikitu Filatova, Kristiana Huseliusa, R.J. Umbergera/Jasona Williamsa/Antoina Vermetteho (Rick Nash je ikona, nevymeniteľný hráč) a miesta v drafte.
Gáborík by nemusel byť zlý, ale je to kus risk momentálne i keď keby bol zdravý verím v atakovanie 60 gólovej hranice.