Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Pochybuju že Pens Malkina pustí :D už ho podepsali tuším na 7 let a nebudou vyměnovat momentálně nejlepšího hráče ligy, byly by samy proti sobě. To už je větší možnost s tim Staalem.
mt-svk píše:Alex nie je len strelec, ale zároveň hráč, ktorý dokáže vybojovať puk pri mantineli. Okrem toho sa údajne naučil brániť. Podľa mňa je komplexnejší hráč ako Sidney a vie kvalitne zahrať aj so slabými hráčmi, čo sa prejavilo v nováčikovskej sezóne. Taktiež je otázne, koľko by mal Backstrom bodov, keby nehral s Alexom v útoku. Pre mňa je Alex kompletnejśí hráč ako Crosby.
Amen.
mt-svk píše:A čo sa týka veľkého množstva centrov v Pens, tvrdím to dávno. Podľa mňa by mali vymeniť jedného z dvojice Malkin - Staal (Crosby je "ikona" a nevymeniteľný hráč), skôr Jevgenija. Získali by drafty a kvalitné krídla. Napríklad od nás by mohli získať Jakuba Voráčka/Nikitu Filatova, Kristiana Huseliusa, R.J. Umbergera/Jasona Williamsa/Antoina Vermetteho (Rick Nash je ikona, nevymeniteľný hráč) a miesta v drafte.
Tak v princípe súhlasím, taktiež to tvrdím, ale to čo si tam napísal tie mená tak to je za Malkina smiešne, za Staala budiž. Keby bolo na mne tak vymením Crosbyho lebo Malkin je lepší aj keď to Kanaďania nevedia priznať. A pustil by som ho za ešte relatívne mladého hráča, ale takého ktorý sa už zaradil medzi extratriedu. Túto definíciu spĺňa Kovaľčuk, navyše by bol hladný po úspechu.
Gáborík by nemusel byť zlý, ale je to kus risk momentálne i keď keby bol zdravý verím v atakovanie 60 gólovej hranice.
begbeee píše:
mt-svk píše:Alex nie je len strelec, ale zároveň hráč, ktorý dokáže vybojovať puk pri mantineli. Okrem toho sa údajne naučil brániť. Podľa mňa je komplexnejší hráč ako Sidney a vie kvalitne zahrať aj so slabými hráčmi, čo sa prejavilo v nováčikovskej sezóne. Taktiež je otázne, koľko by mal Backstrom bodov, keby nehral s Alexom v útoku. Pre mňa je Alex kompletnejśí hráč ako Crosby.
Amen.
mt-svk píše:A čo sa týka veľkého množstva centrov v Pens, tvrdím to dávno. Podľa mňa by mali vymeniť jedného z dvojice Malkin - Staal (Crosby je "ikona" a nevymeniteľný hráč), skôr Jevgenija. Získali by drafty a kvalitné krídla. Napríklad od nás by mohli získať Jakuba Voráčka/Nikitu Filatova, Kristiana Huseliusa, R.J. Umbergera/Jasona Williamsa/Antoina Vermetteho (Rick Nash je ikona, nevymeniteľný hráč) a miesta v drafte.
Tak v princípe súhlasím, taktiež to tvrdím, ale to čo si tam napísal tie mená tak to je za Malkina smiešne, za Staala budiž. Keby bolo na mne tak vymením Crosbyho lebo Malkin je lepší aj keď to Kanaďania nevedia priznať. A pustil by som ho za ešte relatívne mladého hráča, ale takého ktorý sa už zaradil medzi extratriedu. Túto definíciu spĺňa Kovaľčuk, navyše by bol hladný po úspechu.
Gáborík by nemusel byť zlý, ale je to kus risk momentálne i keď keby bol zdravý verím v atakovanie 60 gólovej hranice.
Ak si myslíš, že Huselius (31). Voráček (19), ktorý je talentovaný hráč a budúca hviezda ligy, dvaja z posledných troch menovaných + 1. miesto v drafte je málo, si na omyle. Nezabúdaj, že Columbus je silne defenzívny tím, ktorého hra je založená na obrane, ešte viac ako hra New Jersey, čo je už čo povedať, takže štatistiky hráčov musíš brať podľa toho.
Ufff, to ale byli nervy!

Pittsburgh Penguins 4-3n Florida
Cely zapas jsme meli drtivou prevahu, strely 50-21 :good: , hrali jsme vyborne. Malkin otevrel skore, ale Panthers ve druhe tretine otocili ze 3 akci na 1-3. Bylo to hodne neprijemne a Vokoun byl naprosto neuveritelny. Ten co tam predvadel...uz jsem neveril, ze to zvladneme. Ve 2.tretine strely 18-7 a vysledek 0-3...
Do 3.tretiny jsme ale opet nabehli s drtivym tlakem (celkove na strely 18-5...) a za chvili bylo vyrovnano. Nejdriv Staal vytezil z dobre prace Kennedyho a pak Sid zakoncil hezkou akci 1.formace : 3-3. Pak uz ale skvely Vokoun odolal a parkrat nas podrzel i Fleury. Doslo az na najezdy a tam si Letang s Malkinem vychutnali Vokouna a bylo hotovo.

Uplne zaslouzena vyhra, Panthers muzou byt radi, ze vyvazli s bodem. 7th straight win is here, thank you boys!!!

Jedeme dale, Pittsburgh Penguins forever!
No vypadá to tak, že Pittsburgh šlape a nikto ho asi nezastaví. Florida bol celkom ťažký súper, takže gratulujem k víťazstvu.
yzy19 píše:No vypadá to tak, že Phoenix šlape a nikto ho asi nezastaví. Florida bol celkom ťažký súper, takže gratulujem k víťazstvu.
Phoenix?

Paráda :yahoo: :clap:
ale opět se ukázalo že zápasy s Floridou nejsou tuto sezónu žádná sranda,a že i tento tým na to má.
Atlantik píše:Ufff, to ale byli nervy!

Pittsburgh Penguins 4-3n Florida
Cely zapas jsme meli drtivou prevahu, strely 50-21 :good: , hrali jsme vyborne. Malkin otevrel skore, ale Panthers ve druhe tretine otocili ze 3 akci na 1-3. Bylo to hodne neprijemne a Vokoun byl naprosto neuveritelny. Ten co tam predvadel...uz jsem neveril, ze to zvladneme. Ve 2.tretine strely 18-7 a vysledek 0-3...
Do 3.tretiny jsme ale opet nabehli s drtivym tlakem (celkove na strely 18-5...) a za chvili bylo vyrovnano. Nejdriv Staal vytezil z dobre prace Kennedyho a pak Sid zakoncil hezkou akci 1.formace : 3-3. Pak uz ale skvely Vokoun odolal a parkrat nas podrzel i Fleury. Doslo az na najezdy a tam si Letang s Malkinem vychutnali Vokouna a bylo hotovo.

Uplne zaslouzena vyhra, Panthers muzou byt radi, ze vyvazli s bodem. 7th straight win is here, thank you boys!!!

Jedeme dale, Pittsburgh Penguins forever!
Výhry pokračujú ďalej :oslava: . Tak sa zdá, že výmená trénera nám pomohla :yes: Teraz na nás čaká Columbus.

P.S. Očakávam našu výhru v pomere 4:1 :razzi:
.:Mike:. píše:
yzy19 píše:No vypadá to tak, že Phoenix šlape a nikto ho asi nezastaví. Florida bol celkom ťažký súper, takže gratulujem k víťazstvu.
Phoenix?

ale opět se ukázalo že zápasy s Floridou nejsou tuto sezónu žádná sranda,a že i tento tým na to má.
Prepáč Mike, už som to opravil, to mi spôsobilo ráno, čo som myslel stále na našu prehru a dosť ma vyladil aj Boston. Ospravedlňujem sa :smile03:
yzy19 píše:
.:Mike:. píše:
Phoenix?

Prepáč Mike, už som to opravil, to mi spôsobilo ráno, čo som myslel stále na našu prehru a dosť ma vyladil aj Boston. Ospravedlňujem sa :smile03:
aha,však v poho :smile03:
Tak a je po vitezne serii. Sehrali jsme zajimavy zapas v Columbusu. Kdyz Jackets dali na zacatku 3.tretiny na 3-0 kazdy si myslel, ze je rozhodnuto. Moc jsme toho opravdu nemeli, co proslo to pokryl skvely Mason. Pak ale prislo neskutecne peklo, behem 3 minut jsme je nepustili z pasma a srovnali jsme na 3-3!. Tlak pokracoval a Jackets mleli z poslednich sil a jenom doufali v prodlouzeni. Hra vypadala jako kdyby jsme porad prohravali a zoufale busili na branu Columbusu, ktery ovsem za stavu 3-3 byl na dne. Byli na dne, ale krome Masona. V prodlouzeni to byla opet nase velka prevaha, Kunitz tyc, ktere opravdu moc nechybelo a Mason zazracne vychytal Letanga a pak i vsechny najezdy. 45 minut to bylo od nas podprumerne, za ten zbytek ale klobouk dolu hosi a vykouzlit z takoveho utkani bod, to je parada. I kdyz Columbus byl pak zrely na uplne K.O., za poslednich 20 minut i s prodlouzenim 1 strela Jackets, posledni tretina 4-19, celkove 28-41.

Gratulace obema tymum! Nas ted ceka 8 zapasu doma, proto je tento tezce vydolovany bodik zvenku velmi dobrym zakladem. Snad Pittsburgh zustane na vitezne vlne.

Columbus ukazal, ze ma skveleho golmana a vyborne propracovany system trap, ovsem kdyz dostali 1.gol, strasne znervozneli a hlavne ta psychika muze byt v playoffs pro tenhle mlady tym problemem. Najednou uplne ztratili kontrolu nad jasnym utkanim a mohli byt radi, ze se doslova dokousali do prodlouzeni a k najezdum. Kdyby utkani pokracovalo Jackets by uz nemohli vydrzet a gol byl jenom otazkou casu. Columbusu ale preji vsechno nejlepsi do zbytku sezony a snad se pouci i z tohto utkani.
Nevadi ideme ďalej, teraz musíme z 8 zápasov, čo hráme doma získať aspoň 10 bodov :frajer2: . Nenahneval by som sa, keby sme získali všetkých 16 :lol2: GO PENS GO !!!
kua tak zase to posr*li,kua vyhrávat 3:1 a potom prohrát po nájezdech tak to dokáže naštvat... :doh: :x

zítra nás čeká Boston tak doufám že je pěkně potrápíme a vyhrajem!!! :bitka3:
.:Mike:. píše:zítra nás čeká Boston tak doufám že je pěkně potrápíme a vyhrajem!!! :bitka3:
staci potrapit, vitazstvo uz nechajte na nas :-P :wink: ale nie, ja osobne ani neviem preco pocitam s nasou bodovou stratou..ak bude chytat Manny o to väcsou..no kozustek len lacno nepredame :twisted:
inak nebezpecna posila Guerin sa zatial fakt ukazuje.. :roll:
6:4 :good:
pěkně jsme to medvědům natřely. :yahoo: :clap:
Parada, zaslozene 6:4! Byl to hezky hokej, prvni formace Guerin-Crosby-Kunitz opet jednou zabrala. Vybojovali jsme veledulezite 2 body a to i presto ze Marc-Andre Fleury si uz musel po 19-ti zapasech v rade oddechnout. Nahradni Mathieu Garon byl velmi nejisty a komplikoval nam zapas, nastesti ani Tim Thomas nemel zrovna svuj nejlepsi den. Ted Pittsburgh tahne jednoznacne Crosbyho lajna, tak at se dari i nadale!
hmkyyy dnes to bol najkrajsy hokej :cool:
ako to vidite dnes atlantou? Rozmyslam nad vecsou sumou na pingvinou. atlanta ma sice seriu sest vyhier ale to je na ten tim az moc. Dnes v picburgu by sa mala podla mna ich seria skoncit.
debil píše:ako to vidite dnes atlantou? Rozmyslam nad vecsou sumou na pingvinou. atlanta ma sice seriu sest vyhier ale to je na ten tim az moc. Dnes v picburgu by sa mala podla mna ich seria skoncit.
Pittsburgh vyhrá, sú v starých koľajách a majú to namierené do PO. :good:
.:Mike:. píše:no to je přeci jasné že vyhrajeme!!!
Nakoniec sme im dali šestku :) , Geno 2+3 :good: čím prekonal 100-bodovú hranicu a na svojom konte má 102 boodv :yahoo:. Okrem neho nazbieral dosť bodov aj Sergej Gončar, ktorý získal 4 body (1+3). Aj v zápase proti Thrashers sa presadil Chris Kunitz :good: pre ktorého to bol 7. gól v Pittsburghskom drese. Celkovo ich má v aktuálnej sezóne na konte 21 a len 4 góly mu chýbajú, aby vyrovnal svoj strelecky rekord zo sezóny 2006/07. "Tučniaci" sú vďaka výhre nad Atlantou na 5. mieste s 84 bodmi. Najväčši rival (Philadelphia Flyers) má tiež 84 bodov a je na 4. mieste. V ďalšom zápase sa predstavia "Tučniaci" v domácej Mellon Arene proti "kráľom" z Los Angeles.
kanter píše:
.:Mike:. píše:no to je přeci jasné že vyhrajeme!!!
Nakoniec sme im dali šestku :) , Geno 2+3 :good: čím prekonal 100-bodovú hranicu a na svojom konte má 102 boodv :yahoo:. Okrem neho nazbieral dosť bodov aj Sergej Gončar, ktorý získal 4 body (1+3). Aj v zápase proti Thrashers sa presadil Chris Kunitz :good: pre ktorého to bol 7. gól v Pittsburghskom drese. Celkovo ich má v aktuálnej sezóne na konte 21 a len 4 góly mu chýbajú, aby vyrovnal svoj strelecky rekord zo sezóny 2006/07. "Tučniaci" sú vďaka výhre nad Atlantou na 5. mieste s 84 bodmi. Najväčši rival (Philadelphia Flyers) má tiež 84 bodov a je na 4. mieste. V ďalšom zápase sa predstavia "Tučniaci" v domácej Mellon Arene proti "kráľom" z Los Angeles.
pěkně jsme jim to nandaly :yahoo: :clap: :clap:
Super zápas :cool: Malkin největší frajer NHL 2+3 :wub: a už 102 bodů :shock: už se nemůžu dočkat na Play-Off, jestli nám zůstane takováhle forma, tak bysme se měli zase ukázat ve finále :D
painkiller píše:Jestli nám zůstane takováhle forma, tak bysme se měli zase ukázat ve finále :haha3:
Viem o jednom teame, ktorý ju má eeeeešte lepšiuuuuu..... :razzi:
formu na kratku dobu ma pocas sezony kdekto.
debil píše:formu na kratku dobu ma pocas sezony kdekto.
Přesně tak Mitchi,uvidíme koho přejde humor - už brzy dojde na lámání chleba! :cinka:
Baffy píše:
debil píše:formu na kratku dobu ma pocas sezony kdekto.
Přesně tak Mitchi,uvidíme koho přejde humor - už brzy dojde na lámání chleba! :cinka:
Dúfam,že dostaneme Phillu v PO :D
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
1998 NAGANO