Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Mám na stole protest proti trejdu medzi Anchorage (D. Jones + M. Stmith) a Grizzlies (Chabibulin). Má niekto ďalší nejaké výhrady voči tomuto trejdu :?: :!:
stavim sa, ze protestuje petrik :D
Lukas33 píše:Mám na stole protest proti trejdu medzi Anchorage (D. Jones + M. Stmith) a Grizzlies (Chabibulin). Má niekto ďalší nejaké výhrady voči tomuto trejdu :?: :!:
od petrika? :lol2:
cepi píše:
Lukas33 píše:Mám na stole protest proti trejdu medzi Anchorage (D. Jones + M. Stmith) a Grizzlies (Chabibulin). Má niekto ďalší nejaké výhrady voči tomuto trejdu :?: :!:
velmi pravdepodobne :lol3:
Nechcete niekto St. Louisa? Síce ho nemám, ale môžem ho mať. Zároveň si ho ale nechcem nechať ak ho získam, lebo nechcem mať až 5 hráčov Tampy v tíme. Takže zisťujem jeho trhovú hodnotu. Ohláste sa občania. :D Ideálne cez PM.
Steven píše:
cepi píše:
velmi pravdepodobne :lol3:
ale vobec nie, ved ja som ten trejd inicioval :P :D
khabi mi sice asi neprinesie vela vitazstiev alebo skvelu uspesnost zasahov, hadam vsak aspon zapise viac zapasov a zasahov ako smith :P
to je ok, my sme sa akurat v tom case bavili a zaroven pobavili na tom, ked Khabi schytal tych 8 kuskov :D ale ma tendenciu zlepsovat sa :yes: dnes to bolo len 5 kuskov :lol2:
cepi píše:to je ok, my sme sa akurat v tom case bavili a zaroven pobavili na tom, ked Khabi schytal tych 8 kuskov :D ale ma tendenciu zlepsovat sa :yes: dnes to bolo len 5 kuskov :lol2:
No a k tomu vsetkemu sa este aj zranil :hroza: :cry:
Popradcan píše:
cepi píše:to je ok, my sme sa akurat v tom case bavili a zaroven pobavili na tom, ked Khabi schytal tych 8 kuskov :D ale ma tendenciu zlepsovat sa :yes: dnes to bolo len 5 kuskov :lol2:
No a k tomu vsetkemu sa este aj zranil :hroza: :cry:
:hroza:
Po dlhšej dobe zhodnotenie výkonu mojich borcov.

Brankári :|
Nebolo to zlé, ale mohlo to byť oveľa lepšie. Iba 1 získaný bod. Ward :thumbsup:, Hiller o dosť slabšie. Raycroft sa do hry nedostal.

Obrancovia :thumbsup:
Konečne som vyhral štatistiku blokov. V podstate som spokojný zo všetkými, ale od Kubinu čakám viac. Prijemne prekvapuje Methot.

Útočníci :thumbsup:
Stamkos je mašina na body. Rovnako Williams, ktorého považujem za skvelý úlovok v drafte (až z 303. pozície). Tento týždeň sklamal najmä Stillman. Lepšie mohli zahrať aj Arnott, Letestu, Comeau a Kovalev. Ale aspoň priniesli body do štatistík FW, SOG a HIT.

Došlo k jednej zmene. Vyrazil som Tjutina, už si o to koledoval dlhšie. Nahradil ho Campoli, zatiaľ to vyzerá, že som sa dostal z blata do kaluže. :D
Fuuha tak tento tyzden mam za sebou viac ako zaujimavy zapas s Redym, ktory skoncil remizou 8:8. Pekny zapas, velmi vyrovnany. Remizka asi zasluzena :)
Zas hram cely zapas s empty net :hroza: Ti brankari ma znicia a to som na nich obetoval 2. a 3. kolo :bitka3:
No a ja som vcera nenasadil Berniera a Hamhuisa. Obaja dali spolu 3 goly+1 asistenciu. 3 presilovkove body :D

EDIT: Este zeby som nezabudol. Dvakrat som nedal hrat brankara - Theodora (2 starty, kopa zakrokov) . Takze v pripade zeby som nebol debil s trochou stastia aj vyhravam :doh:
nechapem preco mam doteraz pri minulotyzdnovom zapase s kajom (alberta oilers vs. philadelphia lions) zaznamenanu prehru 0:17, ked som vyhral SHO, SV% aj GAA.
:?: :?: :?:
arek píše:nechapem preco mam doteraz pri minulotyzdnovom zapase s kajom (alberta oilers vs. philadelphia lions) zaznamenanu prehru 0:17, ked som vyhral SHO, SV% aj GAA.
:?: :?: :?:
Protoze mas jen 1 GS a aby se ti zapocitaly statistiky brankaru musis mit minimalne 2.
Rinne je zraneny a to znamena ze do brany Predators pojde na 99 % Anders Lindback :frajer2:
Prebieha trejd Wolski - Korpikoski. Ak sa vám niečo nezdá, svoje pripomienky posielajte mailom, PM, prípadne korešpondenčným lístkom...
Kua, dve prave kridla na IR. Mam uz len jedno. Potrebujem RW!!! Ponukam niekoho z centrov: Mark Letestu, Blair Betts, alebo Frans Nielsen. Letestu a Nielsen maju schopnu produktivitu a Betts zasa na utocnika slusne blokuje, hituje a ma plusovu bilanciu v +/-. Pozadujem adekvatnu nahradu (t.j. ziadnych smatlakov s dvoma bodmi :) ).
Trúfam si povedať, že ak to moji brankári totálne nezbabrú, štatistiku GAA a SV% mám v zápase so Stars v suchu. Vďaka Steve Mason. :lol: GAA 27.17 SV 50%
Skorpion píše:Kua, dve prave kridla na IR. Mam uz len jedno. Potrebujem RW!!! Ponukam niekoho z centrov: Mark Letestu, Blair Betts, alebo Frans Nielsen. Letestu a Nielsen maju schopnu produktivitu a Betts zasa na utocnika slusne blokuje, hituje a ma plusovu bilanciu v +/-. Pozadujem adekvatnu nahradu (t.j. ziadnych smatlakov s dvoma bodmi :) ).
Rusim ziadost o RW, uz som to snad vyriesil.
Skorpion píše:
Skorpion píše:Kua, dve prave kridla na IR. Mam uz len jedno. Potrebujem RW!!! Ponukam niekoho z centrov: Mark Letestu, Blair Betts, alebo Frans Nielsen. Letestu a Nielsen maju schopnu produktivitu a Betts zasa na utocnika slusne blokuje, hituje a ma plusovu bilanciu v +/-. Pozadujem adekvatnu nahradu (t.j. ziadnych smatlakov s dvoma bodmi :) ).
Rusim ziadost o RW, uz som to snad vyriesil.
prijal si tu moju ponuku?
Trade: Pending trade between Alberta Oilers and Boston Bears
This trade will be reflected on the lineup for Friday, Dec 17.

Ano :wink:

Cakame na pripadne protesty.
Lukas33 píše:Trúfam si povedať, že ak to moji brankári totálne nezbabrú, štatistiku GAA a SV% mám v zápase so Stars v suchu.
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: Cam Ward - GAA 70.59 SV 60%
Krasny suboj brankarov :D :pivo_uslo:
ja som dnes nestihol prist nacas aby som dal zo zostavy bouchera :hroza: ak vychyta shutout tak ma drbne :scare:
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA