Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
ale vobec nie, ved ja som ten trejd iniciovalSteven píše:velmi pravdepodobnecepi píše:od petrika?Lukas33 píše:Mám na stole protest proti trejdu medzi Anchorage (D. Jones + M. Stmith) a Grizzlies (Chabibulin). Má niekto ďalší nejaké výhrady voči tomuto trejdu![]()
khabi mi sice asi neprinesie vela vitazstiev alebo skvelu uspesnost zasahov, hadam vsak aspon zapise viac zapasov a zasahov ako smith
čtv 18. lis 2010 21:18
No a k tomu vsetkemu sa este aj zranilcepi píše:to je ok, my sme sa akurat v tom case bavili a zaroven pobavili na tom, ked Khabi schytal tych 8 kuskovale ma tendenciu zlepsovat sa
dnes to bolo len 5 kuskov
Po dlhšej dobe zhodnotenie výkonu mojich borcov.
Brankári
Nebolo to zlé, ale mohlo to byť oveľa lepšie. Iba 1 získaný bod. Ward
, Hiller o dosť slabšie. Raycroft sa do hry nedostal.
Obrancovia
Konečne som vyhral štatistiku blokov. V podstate som spokojný zo všetkými, ale od Kubinu čakám viac. Prijemne prekvapuje Methot.
Útočníci
Stamkos je mašina na body. Rovnako Williams, ktorého považujem za skvelý úlovok v drafte (až z 303. pozície). Tento týždeň sklamal najmä Stillman. Lepšie mohli zahrať aj Arnott, Letestu, Comeau a Kovalev. Ale aspoň priniesli body do štatistík FW, SOG a HIT.
Došlo k jednej zmene. Vyrazil som Tjutina, už si o to koledoval dlhšie. Nahradil ho Campoli, zatiaľ to vyzerá, že som sa dostal z blata do kaluže.
Brankári
Nebolo to zlé, ale mohlo to byť oveľa lepšie. Iba 1 získaný bod. Ward
Obrancovia
Konečne som vyhral štatistiku blokov. V podstate som spokojný zo všetkými, ale od Kubinu čakám viac. Prijemne prekvapuje Methot.
Útočníci
Stamkos je mašina na body. Rovnako Williams, ktorého považujem za skvelý úlovok v drafte (až z 303. pozície). Tento týždeň sklamal najmä Stillman. Lepšie mohli zahrať aj Arnott, Letestu, Comeau a Kovalev. Ale aspoň priniesli body do štatistík FW, SOG a HIT.
Došlo k jednej zmene. Vyrazil som Tjutina, už si o to koledoval dlhšie. Nahradil ho Campoli, zatiaľ to vyzerá, že som sa dostal z blata do kaluže.
Kua, dve prave kridla na IR. Mam uz len jedno. Potrebujem RW!!! Ponukam niekoho z centrov: Mark Letestu, Blair Betts, alebo Frans Nielsen. Letestu a Nielsen maju schopnu produktivitu a Betts zasa na utocnika slusne blokuje, hituje a ma plusovu bilanciu v +/-. Pozadujem adekvatnu nahradu (t.j. ziadnych smatlakov s dvoma bodmi
).
Rusim ziadost o RW, uz som to snad vyriesil.Skorpion píše:Kua, dve prave kridla na IR. Mam uz len jedno. Potrebujem RW!!! Ponukam niekoho z centrov: Mark Letestu, Blair Betts, alebo Frans Nielsen. Letestu a Nielsen maju schopnu produktivitu a Betts zasa na utocnika slusne blokuje, hituje a ma plusovu bilanciu v +/-. Pozadujem adekvatnu nahradu (t.j. ziadnych smatlakov s dvoma bodmi).
prijal si tu moju ponuku?Skorpion píše:Rusim ziadost o RW, uz som to snad vyriesil.Skorpion píše:Kua, dve prave kridla na IR. Mam uz len jedno. Potrebujem RW!!! Ponukam niekoho z centrov: Mark Letestu, Blair Betts, alebo Frans Nielsen. Letestu a Nielsen maju schopnu produktivitu a Betts zasa na utocnika slusne blokuje, hituje a ma plusovu bilanciu v +/-. Pozadujem adekvatnu nahradu (t.j. ziadnych smatlakov s dvoma bodmi).
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé