Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KNIGHTS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

GM zas nenatipoval tri dni vikendu, ked sa hra najviac zapasov, k Finchovmu odchodu sa nevyjadril a neviem ci to neakym sposobom riesi, ale casu do konca kola uz vela nie je. Neviem ci mam ochotu pokracovat tipovat v tomto time, ked sa zriesi neaka naprava mozno do konca sezony, ale potom ...
No ja som prave takisto nebol isty ci to zaregistroval tak som mu par dni dozadu poslal pm a sice neodpisal ale videl ju. Tak ja neviem ci je na vsetko nasrany ze som tomu dal korunu a chcem sa na to :ho*no:
Akoze ked sa nikto nezozenie tak ja to nebudem zvysku kazit a budem pokracovat
Takze spravu videl ale nenatipoval 4 den v rade :lol: Ale na to ze to tahame max. traja je sieste miesto pekny vysledok :giggle: Dnes sme tipovali traja, Danny to mal za nulu a aj tak mame druhy najviac bodov zo vsetkych timov
Spravu som mu pisal v piatok a bud ju videl este v ten den alebo najneskor v sobotu rano tak neviem co sa deje.....

Edit: zvysok v pm pre danyho
Chlapi ke všemu se vyjádřím později. Ale už teď vám mohu říci, že se stydím. :oops: Má několika denní neaktivita má své odůvodnění a bude jen na vás jak se k tomu postavíte. Popřípadě jsem připraven nést následky. Ale o tom později. Bohužel nemám teď tolik času.

BOJUJME!!!!
No tak hlavne ze zijes :D uz sme sa videli bez gm
Zdravím Rytíři, mám tu pro vás slíbené vysvětlení mé neaktivity.

V první řadě se chci omluvit že jsem nedal vědět ani zprávičku, ale tak nějak na to nebyla nálada. Můj děda ze Slovenska má problémy se srdíčkem a musel akutně do nemocnice a zpočátku to nevypadalo nijak nadějně. Tak jsem si vzal v práci na 3 dny dovolenou a s rodinou vyjeli do Bratislavy, abychom byli na blízku. Nic víc. Nic míň.

Pokud to někomu z vás i tak přijde neakceptovatelné tak jsem připraven nést následky.

A proto bych poprosil, aby jste se mi ozvali do soukromých zpráv a probrali váš postoj k této věci a abychom vyřešili vaše působení v týmu.

Děkuji.
Netreba z toho vyvodzovat nic, len sme mali pocit ze si rezignoval :D A prislo divne ze spravy citas ale cas na natipovanie uz nemas.

Akurat treba v niecom zmenu. Ja mam problem s tipovanim na zaciatku noveho kola, ked zabudnem registrovat ze je nove kolo a nemam natipovane, vy zase pocas kola lebo predpokladam ze tipujete zo dna na den. Toto kolo mame vela nul a kebyze to natipujeme tak sme niekde inde. Ja navrhujem aby si to vsetci sledovali a ked sa blizi nove kolo, tak niekto nech rozposle hromadnu pm s upozornenim pre ostatnych na to. Dalej navrhujem, aby sme to vsetci hned odtipovali cele dopredu a potom uz len aktualne svoje tipy doladovali, ako to robit po jednom a zabudat na to.

Ja som nenatipoval 3x, inak by som mohol byt v top 10. Dawe 5x a danny raz. Spolu 9x nenatipovane! Kebyze toto neskonime tak sme dnes podla mna na 3/4 pozicii minimalne.

Toto su straty ktore najviac bolia a su velmi zbytocne.

Toto by sa zmenilo, dany na to pojde inak a myslim ze by sme mohli mat slusne vysledky
Zas sme tipovali traja ...
Tak ako dawe nehnevaj sa ale toto uz je moc, prehral si nam dalsi zapas, minimalne tie dva body by si urcite niekde nahrabal....
Som cely cas pokukaval po piatom mieste lenze dva krat sme zas prehrali s top vysledkom o bod a teraz toto. Poserme to este dnes a sme na poslednom....
Ok takze mozme sa mozme pripravit na posledne miesto lebo je sobota, vela zapasov a dawe zas nenatipoval.....

Dawe nehnevaj sa ale za kolo 7x nenatipovat.....to sa na to potom radsej vykasli uplne....

Dany pekny tyzden :good:
Som za zmenu GM, Dawe sa moze vyjadrit ci chce tipovat alebo nie, ale toto ma uz fakt nebavi. Ked nevies ci tu budes, mas problemy ake si pisal, tak to aspon natipujem dopredu, za 10 min mam natipovane cele kolo a nekazim to potom dalsim trom ludom.
tak uz aj danny zacal zaberat :)
Gratulujem chalani zvládli ste to aj v 3 a vyhli sa poslednému miestu :wink:

Finch klobúk dolu za ťah s dannym :clap:

Držím palce ohladom GM a môj príslub ak budeš potrebovať pomoc platí :wink:
:sok: danny valec :king:
tak mame noveho tipera, je to taka wild card. tiper nie je z fora ale je to hokejovy nadsenec a verim ze vysledkami pomoze a prebojujeme sa do play off
Zdravin pani, ja sem z Pardubic, my se rodime s hokejkama v ruce xD ale todle je o stesti kolikrat nez o zdrave uvaze
To proste nedokazu tie nemehla vyhravat v riadnom hracom case? :bitka3: To iste jak v piatok, vyhry som tipol spravne ale paka to dotiahli az v ot....

Mohol by sa za to davat aspon bod...
Vzdy davejte proti me, ja sem fakt hov*do :cry:
Egestas píše:Vzdy davejte proti me, ja sem fakt hov*do :cry:
Proti tobe jsou ale 2 vysledky! :neviem:
Po tomto kole očakávam zvýšenie platu, tak aby som poberal minimálne 6,5mil. za kolo :king:
:nono: ja nie som homer a ani nemam jeho :fet:

Ja nedavam hned zmluvu za jeden dobry streak a este prasknut NMC :bee:

Ale ako ano, vysledky su :klobuk: Musis takto pokracovat dalej :neviem:

A sme na tretom mieste :yahoo: Udrzat tuto poziciu a sme na play off priecke :oslava: :wave: :jupi: :yahoo:
AndyF píše:
Egestas píše:Vzdy davejte proti me, ja sem fakt hov*do :cry:
Proti tobe jsou ale 2 vysledky! :neviem:
ja jen ze by z toho klidne mohlo vzniknout pravidlo
Perfektní chlapi!!!! Přeji vám to a fandím vám!!! :yes:
1081 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO