Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

Tak,ale tipuj tak, ako na tiket ja tipujem tak ako na tiket-ostro. Treba tak, ako čo by šlo to o peniaze. Nedávaj také, že čo by si chcel aby vyšlo to je blbosť. takto, keby dáš Anaheim, ako na tikete tak máme 2 body k dobru a bolo by to s nami lepšie, takže takéto nerob ak ťa môžem poprosiť. Viem, že tipuješ, ako aj jednotlivec, ale ak ti ide ozaj o Náš tím a kolektív tak takto neškoď tímu. 15b si dnes nahral to bolo pekné, ale mohlo byť 17 toto som nemal čítať...
Aaaaale sak zatal mi to XY krat vyslo cistim prikladom je uz po XY krat florida :) .......
rob, ako chceš, ale hlavne, aby bolo dobre pre tím :roll:
Cibula1210 píše:Badhead neska sme boli lepsia utocna dvojak jak Crosby s Malkinom :D :D :D ........ale kedze ja som Sabres :P tak sme boli lespi jak ROY s VANEKOM :p
no neviem neviem mne sa viac pacia crosby a malkin.No dnes mi to barz nevislo ale hral som takticki. dufam ze aspon vi ste dali 2.
Badhed píše:
Cibula1210 píše:Badhead neska sme boli lepsia utocna dvojak jak Crosby s Malkinom :D :D :D ........ale kedze ja som Sabres :P tak sme boli lespi jak ROY s VANEKOM :p
no neviem neviem mne sa viac pacia crosby a malkin.No dnes mi to barz nevislo ale hral som takticki. dufam ze aspon vi ste dali 2.
No dnes sme získali 4b a to všetko Cibula. Cibula si nás zachránil a udržal v boji o prvé miesto :good: No ja som potom Badhed zmenil tipy na také isto, ako ty som si myslel, že, keď si nahral min. tých 17b tak si vo forme tak som to zmenil, ale tiež som hral takticky. Dnes je taký deň čo treba ozaj zamakať a tento deň-noc bude rozhodujúca ak to výnde. 1000 eur dám tomu k z tímu chytí najviac bodov. :D Ozaj chlapi dnes sa poznašme sa zálaží mi na našom umiestení tak do toho. :povzbudzovanie:
Tak ja som sa vazne vazne snazil uz som len zvedavi jak to dopadne.
ixo píše:rob, ako chceš, ale hlavne, aby bolo dobre pre tím :roll:

Thak zatal to vychadza dobre pre tim :yahoo: ,ale dnesku sa fakt strasne bojim , :cry: bude to viac ako zaujimave .........Hlavne pri mojich tipoch dnesnych :oops:
Tak dnes to vyslo cibula 18 ja s palkovk 16 a ti si mal o daco menej.
a cibula gratulujem k prvemu miestu
Vdaka ale este nieje konec , hlavne sa dnes skoncentrujte nech udrzime to prve miesto chalosi .......
Badhed, ako si to počítal aj ja 16b aj ty aj palkovk a Cibula 18. :) To je jedno či by by som mal menej, alebo viac hlavne, že by sme mali tých 34b a tých aj máme. :good: Dnes sa treba ozaj skoncentrovať a udržať to prvé miesto zubami nechtami nieže to posereme bo beda bude. :!: potom sa zajtra vyjadrím vyjadrím dlhým príspevkom všetko zhniem a tak bude to na dlhé čítanie zajtra. Dnes som si nie istý pri typoch tak BOH s nami chlapi. Držme sa a vydžme tento jeden túto noc :povzbudzovanie:
TAk sorry ixo.Urcite si udrzime to prve miesto ja tomu verim ale priznam sa dnesne zapasi sa ani mne nepozdavaju.Ta si ma potesil zajtra budem asi dlsie na nete ked budem citat tvoj prispevok.A ked skoncime prvi ta pijeme ci ne alebo ako oslavujeme :oslava: .No uz som radsej ticho aby nam to fakt vyslo.
:taptap: Gratuluji k výhře kluci,byli jste v parádní formě - fakt super! :thumbsup: :thumbsup2:
Nho chlapi ak som si vsetko dobre spocital , mame dvojnasobny dovod na radost velka udalost ZE SME PRVYYYY!!!!!!!!!! A ta mensia ze som prvy aj ja ! ....DOKAZALI SME TO !!!PO STALE ZIJE !!! SME DOBRYYYY !! GO SC!!!! GO!!!
Baffy píše::taptap: Gratuluji k výhře kluci,byli jste v parádní formě - fakt super! :thumbsup: :thumbsup2:

vDAKA BAFFY aj ked toto posledne kolo bolo naozaj zaujimaveeee :D
v tak nadupanej konferencii ste zamakali :thumbsup: zrejme to bola Vasa jedina a posledna sanca zvitazit a pobit sa o PO..urcite Vas potesilo aj umiestnenie zelviciek :lol: :angel:
No tak aj mne to vychádza napriek tomu, že nám posledný deň nevyšiel, že sme aj tak prví super. Mp Cibula tvoje umiestnenie som tak ani nesledoval sry, ale samozrejme gratulujem. :yes: myslel som to tak, že hneď, ako som stal rátal som body tímová umiestnenie nie individuálne, ale vedel som, že včera si bol prví. :) Cepi Vás tím veľa krát tlačil na nás, ale my sme nejako nejako odolali nedali sme sa. tento výsledok prišiel po dobrej tímov práci, ale ak mám pravdu povedať neveril som v toto, že takto sa umiestnime, ale písal som, že verím, že máme na to a motívácie a prišlo to no čo je paráda. Paľovi hneď, ako dopíšem toto píšem sms, že sme prví, lebo dnes nemá prístup na net fúha ten už, aký bude rád. :) Ja by som chcel teraz a takto poďakovať típerom z tímu, že sme to zvládli. :yes: Vyjadrím sa ešte o každom típerovi s nás o jeho kvalitách a čo si myslím o ňom od kedy ho pozorujem, ako GM a tak. Začnem Cibuľom. Tak o ňom si myslím budem písať pravdu, že neni najlepší típera nie až tak moc dobrý on skôr dáva prekvapenia, ale po vačšine mu to vychádza, ale vie podržať tím a taký típer je v tíme užitočný. Paľo je podobný tip típera, ako Cibuľa zvikne dávať prekvapenia a tak čo tiež dobre niekdedy to je tiež dobré pre tím. najviac som chceml do tímu takého típera čo dáva podobné tipy, ako ja. Niže prekvania bude dávať, ale proste to čo by malo teoreticky vínsť tak tipem aj, keď nič neni isté, ale podobný típer, ako som ja je Badhed a takého človeka som chcel do tímu. Terz o mne ja si myslím, že o sebe, že som dobré típer aj, ke´d nevipadá tak občas ja dám sem tam aj prekvapenia, ale to, len vtedy, keď si myslím, že vyhrá ten tím a viem sa obetovať s tipmi aj pre tím. moje hodnotenie típerov u mňa 1. miesto u mňa má Badhed a to druhé si delia Cibuľa a palkovk. To bolo také, že čo si myslím o každom a tak, keď sme už tak spolu, ale v tejto zostave čo sme je to super a sme celkom fajne zladení. Takže sme prví chlapi toto kolo :winner1: a postup do PO sa nám priblížil. Je to krásny pocit skončiť prví a hlavne po tých trápeniach zlých výsledkov. Pre každého z nás to musí byť obrovská radosť a hlavne pre mńa, lebo som bol dosť kritozovaný, ako GM a toto umiestnenie no proste parád a moc si to ešte neuvedomujem, že sme prví a ani sa moc neteším, lebo cesta do PO je ešte dlhá a nemôže nám stúpnuť sláva do hlavy musíme na ďalej makať teraz to nepôjde tak, že poľavíme chlapi. Inač som sa rozhodol, že si tam z banneru odstrániť to GM a chcem byť rovnaký s bannermi, ako vy chcem, aby sme boli seberovný a zato, žesom ja GM to je nič to by mohol byť a niekto iný dôležité sú tipy. samozrejme v úlohe GM budme pokračovať ak chcete, ale nebudem sa stým nejako zvírazňovať už. Ešte niečo rozmýšlam nad nejakými cenami niečim pre každého típera z tíme na konci sezóny, keď skončime, že by som niečo poriešil ak vydá každému niečo dal to bude už na moje náklady ešte to nie je isté, ale pokúsim sa niečo ak to nevída tak sry neberte to ešte, ako samozrejmosť. Dobre chlapi majte sa vychutnajte si prvé miesto a potom ďalej s chuťov do tipovania. :smile03:
Ešte som zabudol tak mňa cepi určite umiestnenie PO potešilo :lol: a asi viac ešte, ako to umiestnenie naše :lol:
hura hura ta kedy pijeme
:oslava: :D
gratulujem ixinko..
zarucili ste si PO..prve v hostorii :taptap:
Fú neviem oslávime dakedy cez leto prázky. :roll: Teraz sa asi nedá zatiaľ ak tak každý nech popije u seba doma niečo, alebo tak. :) A ešte ďakujem za gratuláciu od Baffyho. :smile03: a tiež ďakujem za gratuláciu marovi-marečkovi :) Myslíš maro, že nám toto prvé miesto zaručí účasť v PO ja som si ešte nie taký istý. Z našej strany bude ešte pokračovať boj o ďalšie dobré umiestnenia a uistenie si toho PO.
gratulujem k prvemu miestu :taptap:
UMÍSTĚNÍ V CELÉ KTL
:winner1: Strong Crocodiles - 349
:winner2: Spiders - 348
:winner3: Killer Hornets - 346

bylo to těsné, taky gratuluji :taptap:
Ozaj aj som chcel napísať som si všimol, že sme skončili prví zo všetkých tímov KTL nie, len našej skupiny. :) Ďakujeme jozzi a Mike za gratuláciu. :) :smile03:
Niečo Nám tu ukážem.

4. kolo

Obrázek

Obrázek

4.kolo

Obrázek

TABULKA - TIMY - ZAKLADNA CAST

Obrázek

TABULKA - JEDNOTLIVCI - SEZONA

Obrázek

No sami vidíte, ako sme na tom. Dnes v noci sa rozbehne 5. kolo a ako prvého súpera dostávame Attack Sharks. Ako víťazi 4. kola spomedzi všetkých tímov KTL by sme mali tohto súpera zvládnuť, ale uvidíme. Cieľ v tomto 5. kole je dúfam každému z nášho tímu jasný, že musíme sa pokúsiť obhájiť si 1. miesto zo 4. kola. Stačí ak si ho obhájime konferenčne celkovo nemusíme, ale môžme aj to a ak ani jedno z toho tak skončiť aspoň na bodovom mieste, ale prvoradí cieľ je pokúsiť sa zamakať o to 1. miesto. GO STRONG CROCODILES GO :povzbudzovanie:
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS