Celek St. Louis zĂskal z Bostonu posilu na brankářskĂ˝ post. Hannu Toivonen bude usilovat o post jedniÄŤky v celku BluesmanĹŻ. Naopak k Bruins putuje nadÄ›jnĂ˝ švĂ©dskĂ˝ centr Carl Soderberg. vĂce na stránce BOS
Tak naše nenápadnĂ© pĹ™edpověďi vyšli.Toivonen se stÄ›huje k Legacemu a Bacashihuovi do St.Louis.Bude mĂt i tady co dÄ›lat,aby byl dvojka.Konkurenci v Bacashihuovi má vĂc neĹľ rovnocenou.UvidĂme.Jinak pokud se tĂ˝ká centra Solderberga,toho neznám.Těžko Ĺ™Ăct,co lze od nÄ›ho mĹŻĹľou medvÄ›di ÄŤekat!!
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
úte 24. črc 2007 11:30
UrÄŤitÄ› Montry, Bacashihua nedá svoji kĹŻĹľi lacino, ale pĹ™eci jen je tu vÄ›tšà šance se pĹ™es nÄ›j prosadit neĹľ-li pĹ™es dvojici Fer - Tho..........montreal píše:Celek St. Louis zĂskal z Bostonu posilu na brankářskĂ˝ post. Hannu Toivonen bude usilovat o post jedniÄŤky v celku BluesmanĹŻ. Naopak k Bruins putuje nadÄ›jnĂ˝ švĂ©dskĂ˝ centr Carl Soderberg. vĂce na stránce BOS
Tak naše nenápadnĂ© pĹ™edpověďi vyšli.Toivonen se stÄ›huje k Legacemu a Bacashihuovi do St.Louis.Bude mĂt i tady co dÄ›lat,aby byl dvojka.Konkurenci v Bacashihuovi má vĂc neĹľ rovnocenou.UvidĂme.Jinak pokud se tĂ˝ká centra Solderberga,toho neznám.Těžko Ĺ™Ăct,co lze od nÄ›ho mĹŻĹľou medvÄ›di ÄŤekat!!
Toivonen byl loni u MedvÄ›dĹŻ dvojkou za Timem Thomasem, v základnà části odchytal 18 zápasĹŻ. Trejd na západ je pro nÄ›ho do jistĂ© mĂry vysvobozenĂm, protoĹľe v Bostonu by jen těžko hledal mĂsto u prvnĂho tĂ˝mu a na farmÄ› by mu brzy dĂ˝chal na záda krajan Tuuka Rask.
Toivonen sám žádal management klubu o vĂ˝mÄ›nu uĹľ v Ăşnoru, ale tehdy se nenašel vhodnĂ˝ zájemce.“Jsem spokojenĂ˝. V prvnĂ chvĂli jsem byl v šoku, ale nakonec jsem rád za šanci zachytat si za St. Louis. Mluvil jsem s Bradem Boyesem (odešel do St. Louis loni v bĹ™eznu, pozn. red.) a ten mi potvrdil, Ĺľe jde o dobrĂ˝ klub. NemĹŻĹľu se doÄŤkat, myslĂm, Ĺľe takhle to pro mÄ› bude lepšĂ,” .
“Bylo jasnĂ©, Ĺľe se nÄ›co stane, kdyĹľ pĹ™ivedli do klubu brankáře, kterĂ˝ odchytá vÄ›tšinu zápasĹŻ,” popisuje situaci po angaĹľovánĂ Mannyho Fernandeze. “SnaĹľĂte se na to nemyslet, ale vĂte, Ĺľe nÄ›kdo bude muset odejĂt. Ukázali na mÄ›, takovĂ˝ je hokej.” Ĺ™ekl Toivonen
Ani v St. Louis ale nebude mĂt snadnou pozici. Bluesmani majĂ jasnou jedniÄŤku v Manny Legacem, o mĂsto na slunci bude po odchodu Curtise Sanforda bojovat takĂ© zástupce ÄŤeskĂ© brankářskĂ© školy Marek Schwarz s Jasonem Bacashihuou.
Toivonena moĹľná ÄŤeká podobnĂ˝ osud jako u Bruins, kde poslednĂ rok putoval mezi NHL a farmou, i kdyĹľ ze slov prezidenta tĂ˝mu Johna Davidsona se dá vyÄŤĂst, Ĺľe Blues finskĂ©mu hráči věřĂ. “Hannu byl kdysi vybrán v prvnĂm kole draftu a posĂlĂ naši brankářskou pozici. Naši skauti věřĂ, Ĺľe ho ÄŤeká zářná budoucnost v National Hockey League,” konstatoval Davidson.
Carl Soderberg, kterĂ©ho zĂskali Bruins vĂ˝mÄ›nou za Toivonena, byl pĹ™ed dvÄ›ma lety druhĂ˝m nejproduktivnÄ›jšĂm Ĺ vĂ©dem na svÄ›tovĂ©m juniorskĂ©m šampionátu. PoslednĂ dvÄ› sezĂłny odehrál za Malmö IF. Bluesmani ho draftovali v roce 2004 ve druhĂ©m kole. (nhl.cz)
mĂ´ze byt
pre Toiviho to bude len a len dobre, popri Mannymu a Timmymu (som veelmi rad, ze zostava) by si vela netukol, navyse, ak v zalohe mame "farmara" Raska..urcite vsak budem sledovat jeho pocinanie si u bluesmanov, kde bude predsa len väcsia sanca presadit sa..som zvedavy aj na jeho novu masku
tak ku Axemu sa kotula dalsi svedik, nadejny svedik; v poslednej sezone riesil Soderberg Malmo, kde v 31Z zaznamenal 12G + 18A -) 30B
..fajn trade
edit: o niekdajsom zraneni oka Caldera som netusil
http://www.nhlpro.cz/clanek/9372-riskat ... ve-zacatky
ale aj tak v globale, nebolo co riesit a da se!
Toivonen sám žádal management klubu o vĂ˝mÄ›nu uĹľ v Ăşnoru, ale tehdy se nenašel vhodnĂ˝ zájemce.“Jsem spokojenĂ˝. V prvnĂ chvĂli jsem byl v šoku, ale nakonec jsem rád za šanci zachytat si za St. Louis. Mluvil jsem s Bradem Boyesem (odešel do St. Louis loni v bĹ™eznu, pozn. red.) a ten mi potvrdil, Ĺľe jde o dobrĂ˝ klub. NemĹŻĹľu se doÄŤkat, myslĂm, Ĺľe takhle to pro mÄ› bude lepšĂ,” .
“Bylo jasnĂ©, Ĺľe se nÄ›co stane, kdyĹľ pĹ™ivedli do klubu brankáře, kterĂ˝ odchytá vÄ›tšinu zápasĹŻ,” popisuje situaci po angaĹľovánĂ Mannyho Fernandeze. “SnaĹľĂte se na to nemyslet, ale vĂte, Ĺľe nÄ›kdo bude muset odejĂt. Ukázali na mÄ›, takovĂ˝ je hokej.” Ĺ™ekl Toivonen
Ani v St. Louis ale nebude mĂt snadnou pozici. Bluesmani majĂ jasnou jedniÄŤku v Manny Legacem, o mĂsto na slunci bude po odchodu Curtise Sanforda bojovat takĂ© zástupce ÄŤeskĂ© brankářskĂ© školy Marek Schwarz s Jasonem Bacashihuou.
Toivonena moĹľná ÄŤeká podobnĂ˝ osud jako u Bruins, kde poslednĂ rok putoval mezi NHL a farmou, i kdyĹľ ze slov prezidenta tĂ˝mu Johna Davidsona se dá vyÄŤĂst, Ĺľe Blues finskĂ©mu hráči věřĂ. “Hannu byl kdysi vybrán v prvnĂm kole draftu a posĂlĂ naši brankářskou pozici. Naši skauti věřĂ, Ĺľe ho ÄŤeká zářná budoucnost v National Hockey League,” konstatoval Davidson.
Carl Soderberg, kterĂ©ho zĂskali Bruins vĂ˝mÄ›nou za Toivonena, byl pĹ™ed dvÄ›ma lety druhĂ˝m nejproduktivnÄ›jšĂm Ĺ vĂ©dem na svÄ›tovĂ©m juniorskĂ©m šampionátu. PoslednĂ dvÄ› sezĂłny odehrál za Malmö IF. Bluesmani ho draftovali v roce 2004 ve druhĂ©m kole. (nhl.cz)
mĂ´ze byt
tak ku Axemu sa kotula dalsi svedik, nadejny svedik; v poslednej sezone riesil Soderberg Malmo, kde v 31Z zaznamenal 12G + 18A -) 30B
..fajn trade
edit: o niekdajsom zraneni oka Caldera som netusil
Dnes Bruins zverejnili terminy pripravnych zapasov:
Sept. 18 - N.Y. Islanders (St. John’s)
Sept. 20 - New Jersey (Manchester)
Sept. 22 - Toronto - hra sa doma v TD Banknorth Garden
Sept. 23 - Montreal (Halifax)
Sept. 27 - Montreal (Bell Centre)
Sept. 30 - N.Y. Islanders - hra sa doma v TD Banknorth Garden
Sept. 18 - N.Y. Islanders (St. John’s)
Sept. 20 - New Jersey (Manchester)
Sept. 22 - Toronto - hra sa doma v TD Banknorth Garden
Sept. 23 - Montreal (Halifax)
Sept. 27 - Montreal (Bell Centre)
Sept. 30 - N.Y. Islanders - hra sa doma v TD Banknorth Garden
Delšà dobu jsem chybÄ›l, ale k nÄ›kterĂ˝m tĂ©matĹŻm za poslednĂ mÄ›sĂc se v krátkosti vyjádĹ™Ăm. Cepi, dĂky za shrnutĂ sezony, ale na to, Ĺľe se nepostoupilo do PO jsi pĹ™Ăliš hodnĂ˝ a mĂrnĂ˝!! Já si myslĂm, Ĺľe vina byla ve vedenĂ muĹľstva(Chiarelli, Lewis). Nákup pĹ™ed sezonou Cháry(bĂ˝valĂ kolegovĂ© z OTT a 7,5 mil. nebyl pro GM problĂ©m) a Savarda(s vĂ˝platou nemám problĂ©m) byl nedostateÄŤnĂ˝ a trejdy v prĹŻbÄ›hu sezony zmatenĂ©(MacDonald mÄ›l jakĂ˝ Ăşkol, vĂ˝mÄ›na Mary za Warda, odchod u nás prĹŻmÄ›rnĂ©ho JurÄŤiny). Pro mne je minulá sezona velkĂ˝m zklamánĂm a jako fanoušek Bruins jsem velmi nespokojen(a to nemluvĂm a prohranĂ˝ch sázkách na bwin...). S vĂ˝mÄ›nou trenĂ©ra jsem pro letošnĂ sezonu spokojen, ale je potĹ™eba dodat(nÄ›kolik z vás na to takĂ© upozorĹ
vitaaj spät zatulany medved
zhodnotenie sezony, som sa snazil robit triezvymi ocami, bez nejakych zbytocnych emocii a samozrejme, ze ho povazujem za subjektivny nazor
na margo vymen, resp. skladby timu do novej sezony, beriem, vec nazoru, ale v tomto sa jundr nezhodneme
..svoj detailnejsi nazor na trejdy som uz napisal, ten kto si ich precital vie, kto nie, paci sa o par stranok spät..tak len v ramci rekapitualcie..momentalne zlozenie timu sa mi pozdava tak, ako uz davno nie a to sledujem mackov uz pekne dlhy cas..
k brankarovi sa vyjadrovat uz moc nebudem, ano, ocakaval som Toskyho, ale akonadle sa dokotulal Manny, nebolo co riesit..jednym slovom, bol som nadseny a s Timmym to bude skvela, pre mna idealna dvojicka
na margo Kalusa, ktory sa stal sucastou vymeny s Mannym, kedykolvek..v zalohe mame napr. nadejneho Davida Krejciho (21), ktory podla mna uz v tejto sezone, dostane sancu..a zranenie Sodeberga nie je tak dramaticke, ako napr. u Berarda, navyse, ja mam k svedskym hracom moc pozitivnu mienku..
psst jundrovak, zabudli sme na prichodziu dvojicu Thornton/Schaefer..ani v ich priapde nie je co riesit!...to, ze Thornton sa radi medzi bitkraksu spicku v NHL som sa uprimne dozvedel az dnes po precitani si clanku na nhlpro
http://www.nhlpro.cz/clanek/9395-top-10 ... ny-2006-07 takze konecne mame v time fajn bijaka a k Schaeferovi som sa uz vyjadroval..hned to spozname na zvysenej produktivite..
a na zaver sa este trosku pristavim k perspektive timu..opät mame na to iny nazor
najstarsi hraci v time Murray (34) – Ward (34) – Thomas (33) s tym, ze Glen je povazovany za predajny artikel, tak podme sa mrknut na perspektivu: Kessel (19) – Bergeron (21) - Soderberg (21) - Chistov (24) - Kobasew (25) / Stuart (23) – Wideman (24) – Alberts (26) / Rask (20) vsetko borci figurujuci/fungujuci v 1 time...vekovy priemer timu = 28,4 -) ciselko v ktorom sa miesa skusenost i perspektiva.. tak pre zaujimavost poradie:
CBL – 27,6
PHI – 27,7
OTT – 27,8
BUFF – 27,8
MT+PIT - 28
NAS+EDM – 28,1
FLA – 28,2
CHI – 28,3
BOS – 28,4
..mackovia figurujuci na 11 priecke..samozrejme toto poriadie treba brat s pomerne veelkym nadhladom, apson pre tuto chvilku, kedze supisky timov nie su este uzavrete, vid. napr. mozny prichod veteranika Brisboa (36) do Habs (tam hned povyskoci priemer
a nie som si celkom isty ci sa za medvede este riesil stav napr. Yorka (37), Zhamnova (35), Tenkrata (30), Dempseyho (32), ktori su z hry von, tak ako sa to tyka aj borcov v inych timoch, takze na take realne vyhodnotenie si budeme musiet este nejaky ten mesiac pockat, potom to bude rozhodne zaujimavejsie..
jo jundrovak, no normalne z fleku davam na plac 1000,- sk, al. cz ze Boston do PO postupi
ak to bude mozne niekde podat, riesim to pred sezonou na beton (nevies, je to niekde mozne?) ak nie, je to potom len medzi nami..hm
:smile03:
na margo vymen, resp. skladby timu do novej sezony, beriem, vec nazoru, ale v tomto sa jundr nezhodneme
..svoj detailnejsi nazor na trejdy som uz napisal, ten kto si ich precital vie, kto nie, paci sa o par stranok spät..tak len v ramci rekapitualcie..momentalne zlozenie timu sa mi pozdava tak, ako uz davno nie a to sledujem mackov uz pekne dlhy cas..
k brankarovi sa vyjadrovat uz moc nebudem, ano, ocakaval som Toskyho, ale akonadle sa dokotulal Manny, nebolo co riesit..jednym slovom, bol som nadseny a s Timmym to bude skvela, pre mna idealna dvojicka
na margo Kalusa, ktory sa stal sucastou vymeny s Mannym, kedykolvek..v zalohe mame napr. nadejneho Davida Krejciho (21), ktory podla mna uz v tejto sezone, dostane sancu..a zranenie Sodeberga nie je tak dramaticke, ako napr. u Berarda, navyse, ja mam k svedskym hracom moc pozitivnu mienku..
psst jundrovak, zabudli sme na prichodziu dvojicu Thornton/Schaefer..ani v ich priapde nie je co riesit!...to, ze Thornton sa radi medzi bitkraksu spicku v NHL som sa uprimne dozvedel az dnes po precitani si clanku na nhlpro
a na zaver sa este trosku pristavim k perspektive timu..opät mame na to iny nazor
najstarsi hraci v time Murray (34) – Ward (34) – Thomas (33) s tym, ze Glen je povazovany za predajny artikel, tak podme sa mrknut na perspektivu: Kessel (19) – Bergeron (21) - Soderberg (21) - Chistov (24) - Kobasew (25) / Stuart (23) – Wideman (24) – Alberts (26) / Rask (20) vsetko borci figurujuci/fungujuci v 1 time...vekovy priemer timu = 28,4 -) ciselko v ktorom sa miesa skusenost i perspektiva.. tak pre zaujimavost poradie:
CBL – 27,6
PHI – 27,7
OTT – 27,8
BUFF – 27,8
MT+PIT - 28
NAS+EDM – 28,1
FLA – 28,2
CHI – 28,3
BOS – 28,4
..mackovia figurujuci na 11 priecke..samozrejme toto poriadie treba brat s pomerne veelkym nadhladom, apson pre tuto chvilku, kedze supisky timov nie su este uzavrete, vid. napr. mozny prichod veteranika Brisboa (36) do Habs (tam hned povyskoci priemer
jo jundrovak, no normalne z fleku davam na plac 1000,- sk, al. cz ze Boston do PO postupi
ZatoulanĂ˝ urÄŤitÄ› ne, pouze pĹ™epracovanĂ˝ a na dovolenĂ© bez moĹľnosti netu. OÄŤekával jsem, Ĺľe se v nÄ›kterĂ˝ch vÄ›cech nezhodneme, ale to je snad normálnĂ. PĹ™esto mÄ› pĹ™ekvapuje tvĹŻj umĂrnÄ›nĂ˝ pĹ™Ăstup k celkovĂ©mu vĂ˝sledku
, ale strašnÄ› rád se budu v nastávajĂcĂ sezonÄ› mĂ˝lit a vsazenou 1 000,-kÄŤ ti v pĹ™ĂpadÄ› postupu do PO rád pošlu(uvidĂme, co nabĂdka bwin pĹ™ed začátkem NHL).
PHILLY FOREVER píše:Nebo zkus dát cepi ten litĹ™Ăk na celkovĂ©, máte tam hodnÄ› "hustĂ˝" kurzĂk.............![]()
!!!!

TU najdete, konkretne mierne na pravo polozku Photo Gallery z Albertovho a Georgovho pobytu v Afrike..naozaj RESPECT chalani..

novinky od medvedov..zaujimavost: hlavne pre leciho a spol.

mt, napisem Ti o tom v pm..c.
..tak podme mackovia, aj vy sa nam predvedte v kratkom video zostrihu zo sezony 07/08, v ktorom sa vsak objavuju aj nove posily! jednym slovom parada
Boston Bruins ´07/08
..koledoval si si montry..montreal píše:Doufám,Ĺľe na nás hlavnÄ› nepošlete tu posilu na konci videa s otevĹ™enou tlamou
,Bezva video cepi
videjko

a toto je taky tak paradicka
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé