Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Celek St. Louis získal z Bostonu posilu na brankářský post. Hannu Toivonen bude usilovat o post jedničky v celku Bluesmanů. Naopak k Bruins putuje nadějný švédský centr Carl Soderberg. více na stránce BOS

:) Tak naše nenápadné předpověďi vyšli.Toivonen se stěhuje k Legacemu a Bacashihuovi do St.Louis.Bude mít i tady co dělat,aby byl dvojka.Konkurenci v Bacashihuovi má víc než rovnocenou.Uvidíme.Jinak pokud se týká centra Solderberga,toho neznám.Těžko říct,co lze od něho můžou medvědi čekat!!

GM Chiarelli kona tajne ale zatial sa mi jeho kroky pozdavaju... este tu nie je spomenute to, ze dnes takisto podpisal kontrakt s Jeff-om Hoggan-om

Takže v branke budu tento rok jednotka Fernandez a dvojka Thomas..Toivonen je tým brankarom čo odchadza...no vymenili ho za talentovaneho centra Carla Soderberga....No ma len 21 rokov tak z neho može dačo vyrasť...

montreal píše:Celek St. Louis zĂ­skal z Bostonu posilu na brankářskĂ˝ post. Hannu Toivonen bude usilovat o post jedniÄŤky v celku BluesmanĹŻ. Naopak k Bruins putuje nadÄ›jnĂ˝ švĂ©dskĂ˝ centr Carl Soderberg. vĂ­ce na stránce BOS

:) Tak naše nenápadné předpověďi vyšli.Toivonen se stěhuje k Legacemu a Bacashihuovi do St.Louis.Bude mít i tady co dělat,aby byl dvojka.Konkurenci v Bacashihuovi má víc než rovnocenou.Uvidíme.Jinak pokud se týká centra Solderberga,toho neznám.Těžko říct,co lze od něho můžou medvědi čekat!!
Určitě Montry, Bacashihua nedá svoji kůži lacino, ale přeci jen je tu větší šance se přes něj prosadit než-li přes dvojici Fer - Tho.......... :wink: 8) !!!!

Toivonen byl loni u Medvědů dvojkou za Timem Thomasem, v základní části odchytal 18 zápasů. Trejd na západ je pro něho do jisté míry vysvobozením, protože v Bostonu by jen těžko hledal místo u prvního týmu a na farmě by mu brzy dýchal na záda krajan Tuuka Rask.

Toivonen sám žádal management klubu o výměnu už v únoru, ale tehdy se nenašel vhodný zájemce.“Jsem spokojený. V první chvíli jsem byl v šoku, ale nakonec jsem rád za šanci zachytat si za St. Louis. Mluvil jsem s Bradem Boyesem (odešel do St. Louis loni v březnu, pozn. red.) a ten mi potvrdil, že jde o dobrý klub. Nemůžu se dočkat, myslím, že takhle to pro mě bude lepší,” .
“Bylo jasné, že se něco stane, když přivedli do klubu brankáře, který odchytá většinu zápasů,” popisuje situaci po angažování Mannyho Fernandeze. “Snažíte se na to nemyslet, ale víte, že někdo bude muset odejít. Ukázali na mě, takový je hokej.” řekl Toivonen

Ani v St. Louis ale nebude mít snadnou pozici. Bluesmani mají jasnou jedničku v Manny Legacem, o místo na slunci bude po odchodu Curtise Sanforda bojovat také zástupce české brankářské školy Marek Schwarz s Jasonem Bacashihuou.

Toivonena možná čeká podobný osud jako u Bruins, kde poslední rok putoval mezi NHL a farmou, i když ze slov prezidenta týmu Johna Davidsona se dá vyčíst, že Blues finskému hráči věří. “Hannu byl kdysi vybrán v prvním kole draftu a posílí naši brankářskou pozici. Naši skauti věří, že ho čeká zářná budoucnost v National Hockey League,” konstatoval Davidson.

Carl Soderberg, kterého získali Bruins výměnou za Toivonena, byl před dvěma lety druhým nejproduktivnějším Švédem na světovém juniorském šampionátu. Poslední dvě sezóny odehrál za Malmö IF. Bluesmani ho draftovali v roce 2004 ve druhém kole. (nhl.cz)

môze byt :!: pre Toiviho to bude len a len dobre, popri Mannymu a Timmymu (som veelmi rad, ze zostava) by si vela netukol, navyse, ak v zalohe mame "farmara" Raska..urcite vsak budem sledovat jeho pocinanie si u bluesmanov, kde bude predsa len väcsia sanca presadit sa..som zvedavy aj na jeho novu masku :)

tak ku Axemu sa kotula dalsi svedik, nadejny svedik; v poslednej sezone riesil Soderberg Malmo, kde v 31Z zaznamenal 12G + 18A -) 30B

..fajn trade :thumbsup:

edit: o niekdajsom zraneni oka Caldera som netusil :arrow: http://www.nhlpro.cz/clanek/9372-riskat ... ve-zacatky :unsure: ale aj tak v globale, nebolo co riesit a da se!

:thumbsup2: vdaka Mannymu sa Moog maska vracia spät..

..taakze, co to som vysliedil a zistil, ze Mannyho nova maska, by mala niest podobu Andyho Mooga..to by bola fakt paradicka :!:
Andy Moog
ObrázekObrázek

:) Ano,tato maska medvěda budí opravdu respekt.Výborně zpracované,agresivní,bezvadná volba barev.Nikde nedochází k překrývání jednotlivých ornamentů,písma,bez zbytečných nápisů.Dokonce mohu napsat,že by se nehodilo ani logo klubu,na ni násilně umísťovat.Maska je čistě, hlava medvěda s otevřenou tlamou,čelně proti očím všech hráčů!.Soupeři se budou bát k brance přiblížit,jen při běžném pohledu.Jde z toho očividně strach!!!A přitom je ta maska,tak pěkná.Autorům se maska opravdu povedla a rozvržení,a velikost je tak,akorát.Moc dobře se na ni pamatuji,když jí nosil Andy Moog.Moc se mi jeho maska tehdy líbíla!!! :!:

Trocha nadnesene poviem, ze mi je jedno aku bude mat masku a ani by mi nevadilo aj keby chytal bez masky, hlavne nech dostava co najmenej golov :roll:

Dnes Bruins zverejnili terminy pripravnych zapasov:

Sept. 18 - N.Y. Islanders (St. John’s)
Sept. 20 - New Jersey (Manchester)
Sept. 22 - Toronto - hra sa doma v TD Banknorth Garden
Sept. 23 - Montreal (Halifax)
Sept. 27 - Montreal (Bell Centre)
Sept. 30 - N.Y. Islanders - hra sa doma v TD Banknorth Garden

Delší dobu jsem chybÄ›l, ale k nÄ›kterĂ˝m tĂ©matĹŻm za poslednĂ­ mÄ›sĂ­c se v krátkosti vyjádřím. Cepi, dĂ­ky za shrnutĂ­ sezony, ale na to, Ĺľe se nepostoupilo do PO jsi příliš hodnĂ˝ a mĂ­rnĂ˝!! Já si myslĂ­m, Ĺľe vina byla ve vedenĂ­ muĹľstva(Chiarelli, Lewis). Nákup pĹ™ed sezonou Cháry(bĂ˝valĂ­ kolegovĂ© z OTT a 7,5 mil. nebyl pro GM problĂ©m) a Savarda(s vĂ˝platou nemám problĂ©m) byl nedostateÄŤnĂ˝ a trejdy v prĹŻbÄ›hu sezony zmatenĂ©(MacDonald mÄ›l jakĂ˝ Ăşkol, vĂ˝mÄ›na Mary za Warda, odchod u nás prĹŻmÄ›rnĂ©ho JurÄŤiny). Pro mne je minulá sezona velkĂ˝m zklamánĂ­m a jako fanoušek Bruins jsem velmi nespokojen(a to nemluvĂ­m a prohranĂ˝ch sázkách na bwin...). S vĂ˝mÄ›nou trenĂ©ra jsem pro letošnĂ­ sezonu spokojen, ale je potĹ™eba dodat(nÄ›kolik z vás na to takĂ© upozorĹ

vitaaj spät zatulany medved :ejha: zhodnotenie sezony, som sa snazil robit triezvymi ocami, bez nejakych zbytocnych emocii a samozrejme, ze ho povazujem za subjektivny nazor

na margo vymen, resp. skladby timu do novej sezony, beriem, vec nazoru, ale v tomto sa jundr nezhodneme :roll:
..svoj detailnejsi nazor na trejdy som uz napisal, ten kto si ich precital vie, kto nie, paci sa o par stranok spät..tak len v ramci rekapitualcie..momentalne zlozenie timu sa mi pozdava tak, ako uz davno nie a to sledujem mackov uz pekne dlhy cas..

k brankarovi sa vyjadrovat uz moc nebudem, ano, ocakaval som Toskyho, ale akonadle sa dokotulal Manny, nebolo co riesit..jednym slovom, bol som nadseny a s Timmym to bude skvela, pre mna idealna dvojicka :!:

na margo Kalusa, ktory sa stal sucastou vymeny s Mannym, kedykolvek..v zalohe mame napr. nadejneho Davida Krejciho (21), ktory podla mna uz v tejto sezone, dostane sancu..a zranenie Sodeberga nie je tak dramaticke, ako napr. u Berarda, navyse, ja mam k svedskym hracom moc pozitivnu mienku..

psst jundrovak, zabudli sme na prichodziu dvojicu Thornton/Schaefer..ani v ich priapde nie je co riesit!...to, ze Thornton sa radi medzi bitkraksu spicku v NHL som sa uprimne dozvedel az dnes po precitani si clanku na nhlpro :arrow: http://www.nhlpro.cz/clanek/9395-top-10 ... ny-2006-07 takze konecne mame v time fajn bijaka a k Schaeferovi som sa uz vyjadroval..hned to spozname na zvysenej produktivite..

a na zaver sa este trosku pristavim k perspektive timu..opät mame na to iny nazor :)

najstarsi hraci v time Murray (34) – Ward (34) – Thomas (33) s tym, ze Glen je povazovany za predajny artikel, tak podme sa mrknut na perspektivu: Kessel (19) – Bergeron (21) - Soderberg (21) - Chistov (24) - Kobasew (25) / Stuart (23) – Wideman (24) – Alberts (26) / Rask (20) vsetko borci figurujuci/fungujuci v 1 time...vekovy priemer timu = 28,4 -) ciselko v ktorom sa miesa skusenost i perspektiva.. tak pre zaujimavost poradie:

CBL – 27,6
PHI – 27,7
OTT – 27,8
BUFF – 27,8
MT+PIT - 28
NAS+EDM – 28,1
FLA – 28,2
CHI – 28,3
BOS – 28,4

..mackovia figurujuci na 11 priecke..samozrejme toto poriadie treba brat s pomerne veelkym nadhladom, apson pre tuto chvilku, kedze supisky timov nie su este uzavrete, vid. napr. mozny prichod veteranika Brisboa (36) do Habs (tam hned povyskoci priemer :) a nie som si celkom isty ci sa za medvede este riesil stav napr. Yorka (37), Zhamnova (35), Tenkrata (30), Dempseyho (32), ktori su z hry von, tak ako sa to tyka aj borcov v inych timoch, takze na take realne vyhodnotenie si budeme musiet este nejaky ten mesiac pockat, potom to bude rozhodne zaujimavejsie..

jo jundrovak, no normalne z fleku davam na plac 1000,- sk, al. cz ze Boston do PO postupi :!: ak to bude mozne niekde podat, riesim to pred sezonou na beton (nevies, je to niekde mozne?) ak nie, je to potom len medzi nami..hm :?: :smile03:

Hit Darcyho Tuckera na Charu bol v top 10 najlepsich hitov tejto sezony.

Zatoulaný určitě ne, pouze přepracovaný a na dovolené bez možnosti netu. Očekával jsem, že se v některých věcech nezhodneme, ale to je snad normální. Přesto mě překvapuje tvůj umírněný přístup k celkovému výsledku :x , ale strašně rád se budu v nastávající sezoně mýlit a vsazenou 1 000,-kč ti v případě postupu do PO rád pošlu(uvidíme, co nabídka bwin před začátkem NHL).

Zatím je to tam jen na celkové vítězství, ale nějaké možnosti krátce před startem přibydou......... :wink: 8) !!!! Nebo zkus dát cepi ten litřík na celkové, máte tam hodně "hustý" kurzík............. :wink: :D !!!!

PHILLY FOREVER píše:Nebo zkus dát cepi ten litřík na celkovĂ©, máte tam hodnÄ› "hustĂ˝" kurzĂ­k............. :wink: :D !!!!
:hmm: :angel: :D uff philly, to asi nie, ale ak by pred sutazou doslo k nejakej tej uprave, staci postup do PO nevaham! taky 2 litrik by mohol ist..aspon by som mal este väcsi dôvod k fandeniu a na kazdy jeden vysledok medvedov by som bol brutal nazhaveny :)

PodÄľa mĹ

Obrázek

:taptap: ANDREW FERENCE se angazuje v Right To Play, organizacii, ktera se snazi umoznit sportovat i mladezi zijici v koutech planety, kde je prekazkou chudoba nebo nemoci..na konci cervna byl spolecne s Georgem Laraquem (PIT) v Tanzanii v Africe a nabizel pomoc detem, ktere osirely kvuli AIDS.. "Potkavali jsme deti, ktere prisly o rodice, zazily valku, trpi chudobou a proto prozily 5 zivotu behem 10 let." popsal Ference svoje dojmy..Right To Play spolupracuje se skolami a sportovnimy svazy a pres ne se snazi dostat deti ke sportu.. "Tem detem bylo ukradeno detstvi a potrebuji pomoc, aby vubec nejake mely", rika Ference, ktery procestoval coby ambasador Right To Play nejen Afriku, ale i kus Asie, vcetne Palestiny.. "Jestli me to neco naucilo :?: Ze za hranicami meho maleho domova je jeste jiny svet.." (prohockey)

TU najdete, konkretne mierne na pravo polozku Photo Gallery z Albertovho a Georgovho pobytu v Afrike..naozaj RESPECT chalani..

ObrázekObrázek

:taptap: tim Boston Bruins sa pocas hokejovej pauzy venuje mimoriadne potesujucim zalezitostiam; pre 18 lokalnych charitativnych organizacii sa vyzbieralo, resp. prerozdelilo $275,000..Obrázek

Obrázek

:super: :D :cool:

Zbytocny Joey ide skusit stastie inam, ale aj tak nema na to byt lepsim, nez trojkou. Tenkrat potvrdil, ze bude hrat vo Svedsku, sezonu zacne v Kladne. Boston je stale otazny, myslim si, ze aj po akej-takej stabilizacii na brankarskom poste ma stale co riesit.

Cepi, odkiaľ berieš obrázky hráčov z draftu? Sú tam aj s neskorších kôl?

Obrázek novinky od medvedov

:arrow: Trenér Bruins Claude Julien má nové asistenty

..zaujimavost: hlavne pre leciho a spol. :) Šestapadesátiletý Ramsay, jehož po sezóně propustilo vedení Tampy Bay, je v hokejových kruzích uznávanou osobností. Bývalý hlavní kouč Buffala Sabres a Philadelphie Flyers byl posledních sedm let asistentem trenéra Lightning Johna Tortorelly

Obrázek

:arrow: Kanadský hokejový útočník Milan Lucic podepsal nováčkovskou smlouvu s týmem Boston Bruins..Medvědi si vybrali Lucice loni jako svou 3 volbu na draftu, celkově jako 50. hráče v pořadí..19 rodákovi z Vancouveru pomohly i výkony v uplynulé sezóně..za tým Vancouver Giants odehrál ve WHL v základní části 70 zápasů, ve kterých vstřelil 30 branek a připsal si 38 asistencí..(nhl.cz)

Obrázek

mt, napisem Ti o tom v pm..c.

..tak podme mackovia, aj vy sa nam predvedte v kratkom video zostrihu zo sezony 07/08, v ktorom sa vsak objavuju aj nove posily! jednym slovom parada :thumbsup:

:arrow: Boston Bruins ´07/08

:) Doufám,že na nás hlavně nepošlete tu posilu na konci videa s otevřenou tlamou :D ,Bezva video cepi :cool:

montreal píše::) Doufám,Ĺľe na nás hlavnÄ› nepošlete tu posilu na konci videa s otevĹ™enou tlamou :D ,Bezva video cepi :cool:
..koledoval si si montry.. :!: :)

videjko :!: :arrow: Obrázek

a toto je taky tak paradicka :!: hraci sa nam pekne postupne predstavuju aj s video vsuvkami :thumbsup:

:arrow: To Be Continued..

přejem Craigovi hodně štěstí, samozřejmě mu řeju aby s Bruins skončil na druhém místě, tedy za Tampou :wink:
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO