Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Coburn mal -1....

Hmm, Luke Schenn nehral dva zapasy a dostali sme v nich 6 golov v oslabeni. Nahoda? Mozno.
kajo píše:Coburn mal -1....
protoze promrdal SH
Streit - AMac
Del Zotto - Coburn
Schultz - Schenn :?: :neviem:
Byl u 4 gólů minimálně ... pak byl u našich golů ... :bee:
Esem píše:Byl u 4 gólů minimálně ... pak byl u našich golů ... :bee:
Nevim jestli je košer to hodit na Coburna - Zrovna on mi neprisel nejak marnej.Dokaze byt o dost lepsi a spolehlivejsi ale nehazel bych to na nej.
Néé, pozor to určitě nechci na něj házet ... to určitě nee. Grossman je opravdu hroznej ... Vinny s Umbergerem totálně neviditelní a jsou ve druhé lajně furt. Umberger měl už tak 5 zápasů bejt na tribuně. Coburn je po zranění ale řekl bych, že včera opravdu nic moc ...
Logan píše:Streit - AMac
Del Zotto - Coburn
Schultz - Schenn :?: :neviem:
Toto by mohlo fungovat...ja najviac lutujem Streita, ze musi hrat s Grossom :lol2: :?

B. Schenn v poslednych 10 zapasoch 5+5..ja len ze, kde je tu ten najvacsi kritik "busta" ? :jn:
AndyF píše:
Parda píše:Kimmo Vám chybí hodně.
Tak ten nam chybi opradu nejmin
Já teda nejsem na Flyers žádný odborník, ale když se podívám na vaše beky, tak tam rozehrávka nebyla nikde, PP, kde chodí nějaký Colaicovo mluví za vše. Ano, PP vás netlačí, ale takhle samo to celý rok nepůjde, kdy si to tam budou útočníci dávat. V tomhle Kimmo platný byl. MDZ-emu bych v tomhle dlouhodobě určitě nevěřil :giggle:
Parda píše:
AndyF píše:
Parda píše:Kimmo Vám chybí hodně.
Tak ten nam chybi opradu nejmin
Já teda nejsem na Flyers žádný odborník, ale když se podívám na vaše beky, tak tam rozehrávka nebyla nikde, PP, kde chodí nějaký Colaicovo mluví za vše. Ano, PP vás netlačí, ale takhle samo to celý rok nepůjde, kdy si to tam budou útočníci dávat. V tomhle Kimmo platný byl. MDZ-emu bych v tomhle dlouhodobě určitě nevěřil :giggle:
Na první PP je Streit a MDZ co se rozehrávky týká je OK ... dlouhodobě tu bude Gostisbehere, Hagg a Sanheim :slintac:
http://flyers.nhl.com/club/news.htm?id=739417" onclick="window.open(this.href);return false;

Lindros :) :klobuk:
Ghost underwent successful surgery to repair his torn ACL on Thursday. The timetable for his return has been moved up from 6+ months to 3-4 months.
Sice pořád hodně dlouhá doba, ale sám vím, že i ty dva měsíce taky jsou zase hodně. Takže aspoň tak. :thumbsup:
GET WELL SOON, GHOST!
Giroux se vcera nezucastnil setkani s fanousky. Spekuluje se o AIDS, Ebole, nebo zlomene ruce..
Not yet confirmed officially by Flyers, but word on Claude Giroux is that he has a lower-body injury.
:scare:
Prej je v pohodě :)
Logan píše:Prej je v pohodě :)
Zdá se, že ne tak úplně. Má zraněný kotník. Do zítřejšího zápasu možná naskočí, spíš to ale vypadá na marodku. Viz. nhl.com.
První lajna ve složení Umberger-Schenn-Voráček. Za mě palec dolů. Ten Umberger v první lajně nemůže skončit dobře, ačkoli Schenn se zatím předváděl v dobrém světle, alespoň v porovnání se zbytkem týmu.

Mimochodem, zdravím všechny přispívající a těší mne, že je nás, fanoušků Flyers, tady tolik. :)
Leslie píše:
Zdá se, že ne tak úplně. Má zraněný kotník. Do zítřejšího zápasu možná naskočí, spíš to ale vypadá na marodku. Viz. nhl.com.
První lajna ve složení Umberger-Schenn-Voráček. Za mě palec dolů. Ten Umberger v první lajně nemůže skončit dobře, ačkoli Schenn se zatím předváděl v dobrém světle, alespoň v porovnání se zbytkem týmu.

Mimochodem, zdravím všechny přispívající a těší mne, že je nás, fanoušků Flyers, tady tolik. :)
vitaj medzi nami, snad sa ti tu bude pacit :)
Leslie píše:

Měl tam mezi nima být PEB ... nebo tam posunout Vinnyho, s kým jiným než s Vorasem by už měl hrát konečně líp ... ale možná dobře že tam není, ještě by ho stáhnul dolů ...
jinak Vítej :good:
To tam fakt dá Umbergera? :lol3: To je stupidita.
Leslie píše:Má zraněný kotník.
Nic neni potvrzeny.
AndyF píše:
Leslie píše:Má zraněný kotník.
Nic neni potvrzeny.

Máš pravdu, že od Flyers to nikdo vyloženě nepotvrdil. Toť tento článek jsem doteď pořádně nestudovala, ale je to tam zmíněno černé na bílém, byť neoficiálně. Stejně jako to bylo neoficiálně řečeno na twitteru. Každopádně je ta situace vůbec nějak zvláštní - přijde mi, že se podezdřele mlží kolem. Okej, nechme to tedy jako rumour.
Když nad tím tak přemýšlím, těch adeptů na první lajnu je poněkud málo. Letos opravdu slabota. A co se Vinnyho týče, nechci ho podceňovat, ale zatím to vypadá spíše na tu druhou z možností, které jmenoval Logan. :-D
Díky za přijetí. :-)
Dalsia zena na HF? :sok: A este k tomu flyers fan :cool: Vitaj
Leslie píše:nestudovala

:-O flyerka :cathy: :lol2: tak aj druhy z adminov ta vita :welcome:
uz len kajo do partie, ale on ta privita daleko vrucnejsie, je to flyer
a locked topic pre dejfa a fincha :jn:
:backtotopic:
edit: tak uz ma zeleny predbehol
Obrázek
:rofl: Ok, fajn. Přesně tuhle reakci (případně dotazy, kde jsem nechala vařečku a že ženy patří výhradně do kuchyně, jsem ráda, že to tu nepadlo) jsem čekala. Nemůžu si to odpustit, ale bylo by vtipné, kdyby vyšlo na jevo, že to byl jen překlep a místo "studovala" tam mělo být "studoval". :-D Díky za přivítání, pánové! (jen cepi mě trochu naštval s tou žehličkou, připomněl mi, co na mě zítra čeká :?). A teď :bavme:
Ron Hextall says Claude Giroux has a lower body injury and won't play tomorrow.
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS