protoze promrdal SHkajo píše:Coburn mal -1....
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Já teda nejsem na Flyers žádný odborník, ale když se podívám na vaše beky, tak tam rozehrávka nebyla nikde, PP, kde chodí nějaký Colaicovo mluví za vše. Ano, PP vás netlačí, ale takhle samo to celý rok nepůjde, kdy si to tam budou útočníci dávat. V tomhle Kimmo platný byl. MDZ-emu bych v tomhle dlouhodobě určitě nevěřilAndyF píše:Tak ten nam chybi opradu nejminParda píše:Kimmo Vám chybí hodně.
Na první PP je Streit a MDZ co se rozehrávky týká je OK ... dlouhodobě tu bude Gostisbehere, Hagg a SanheimParda píše:Já teda nejsem na Flyers žádný odborník, ale když se podívám na vaše beky, tak tam rozehrávka nebyla nikde, PP, kde chodí nějaký Colaicovo mluví za vše. Ano, PP vás netlačí, ale takhle samo to celý rok nepůjde, kdy si to tam budou útočníci dávat. V tomhle Kimmo platný byl. MDZ-emu bych v tomhle dlouhodobě určitě nevěřilAndyF píše:Tak ten nam chybi opradu nejminParda píše:Kimmo Vám chybí hodně.
http://flyers.nhl.com/club/news.htm?id=739417" onclick="window.open(this.href);return false;
Lindros
Lindros
Zdá se, že ne tak úplně. Má zraněný kotník. Do zítřejšího zápasu možná naskočí, spíš to ale vypadá na marodku. Viz. nhl.com.Logan píše:Prej je v pohodě
První lajna ve složení Umberger-Schenn-Voráček. Za mě palec dolů. Ten Umberger v první lajně nemůže skončit dobře, ačkoli Schenn se zatím předváděl v dobrém světle, alespoň v porovnání se zbytkem týmu.
Mimochodem, zdravím všechny přispívající a těší mne, že je nás, fanoušků Flyers, tady tolik.
vitaj medzi nami, snad sa ti tu bude pacitLeslie píše:Zdá se, že ne tak úplně. Má zraněný kotník. Do zítřejšího zápasu možná naskočí, spíš to ale vypadá na marodku. Viz. nhl.com.Logan píše:Prej je v pohodě
První lajna ve složení Umberger-Schenn-Voráček. Za mě palec dolů. Ten Umberger v první lajně nemůže skončit dobře, ačkoli Schenn se zatím předváděl v dobrém světle, alespoň v porovnání se zbytkem týmu.
Mimochodem, zdravím všechny přispívající a těší mne, že je nás, fanoušků Flyers, tady tolik.
Měl tam mezi nima být PEB ... nebo tam posunout Vinnyho, s kým jiným než s Vorasem by už měl hrát konečně líp ... ale možná dobře že tam není, ještě by ho stáhnul dolů ...Leslie píše:Zdá se, že ne tak úplně. Má zraněný kotník. Do zítřejšího zápasu možná naskočí, spíš to ale vypadá na marodku. Viz. nhl.com.Logan píše:Prej je v pohodě
jinak Vítej
AndyF píše:Nic neni potvrzeny.Leslie píše:Má zraněný kotník.
Máš pravdu, že od Flyers to nikdo vyloženě nepotvrdil. Toť tento článek jsem doteď pořádně nestudovala, ale je to tam zmíněno černé na bílém, byť neoficiálně. Stejně jako to bylo neoficiálně řečeno na twitteru. Každopádně je ta situace vůbec nějak zvláštní - přijde mi, že se podezdřele mlží kolem. Okej, nechme to tedy jako rumour.
Když nad tím tak přemýšlím, těch adeptů na první lajnu je poněkud málo. Letos opravdu slabota. A co se Vinnyho týče, nechci ho podceňovat, ale zatím to vypadá spíše na tu druhou z možností, které jmenoval Logan.
Díky za přijetí.
Ok, fajn. Přesně tuhle reakci (případně dotazy, kde jsem nechala vařečku a že ženy patří výhradně do kuchyně, jsem ráda, že to tu nepadlo) jsem čekala. Nemůžu si to odpustit, ale bylo by vtipné, kdyby vyšlo na jevo, že to byl jen překlep a místo "studovala" tam mělo být "studoval".
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé