Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Cobrunovi bylo lito, ze po zlepseni Busta nemam koho j***t...
Dnes co predvadzali tie nemehla hlavne na PK..na to sa pozerat nedalo. Johansen a Foligno si tam robili co chceli. A tiez nechapem naco Gross blokoval hokejkou prihravku Foligna, ktora vlastne mierila uplne mimo branu, no Gross to tam bezpecne zasunul za Masona. Tento rok je ta PK zatial dost chaba, no ja to pripisujem hlavne tomu, ze Coburn zatial neodohral vela zapasov a v tychto dvoch co hral po navrate bol zatial dost zly.

Berube :hroza: V prvej tretine miesal tie zostavy asi hadzanim kockou...najprv tam vidim Umbergera s G a V, potom Schenna, Vinnyho a Akesona a podobne specialitky. Fakt neviem, aky to ma zmysel.

No o tyzden mame sancu na reparat s busom, to uz bude hrat aj Bob, takze snad im to vratime, aj ked proti nim v poslednej dobe hrat nevieme :?

K Vorackovi sa nevyjadrujem...zapas sa mu podla mna velmi nevydaril a aj tak skoncil s 1+1. Zatial si hra inu ligu chlapec...
kajo píše:Dnes co predvadzali tie nemehla hlavne na PK..na to sa pozerat nedalo. Johansen a Foligno si tam robili co chceli. A tiez nechapem naco Gross blokoval hokejkou prihravku Foligna, ktora vlastne mierila uplne mimo branu, no Gross to tam bezpecne zasunul za Masona. Tento rok je ta PK zatial dost chaba, no ja to pripisujem hlavne tomu, ze Coburn zatial neodohral vela zapasov a v tychto dvoch co hral po navrate bol zatial dost zly.

Berube :hroza: V prvej tretine miesal tie zostavy asi hadzanim kockou...najprv tam vidim Umbergera s G a V, potom Schenna, Vinnyho a Akesona a podobne specialitky. Fakt neviem, aky to ma zmysel.

No o tyzden mame sancu na reparat s busom, to uz bude hrat aj Bob, takze snad im to vratime, aj ked proti nim v poslednej dobe hrat nevieme :?

K Vorackovi sa nevyjadrujem...zapas sa mu podla mna velmi nevydaril a aj tak skoncil s 1+1. Zatial si hra inu ligu chlapec...
No videl jsem 2 trentiny.Bylo to takovy nemastny , Bus na nas hral ucinne i kdyz bych nerekl ze byli lepsi ale lip vyuzivali sanci.A ten Gross hlavne na pk 5/3 byl fakt zatracene neucinej nebo mi to tak aspon prislo.
Gross je neucinny vsade..toho chlapa uz nemozem vystat. Ok, keby mal cap hit 1M a zmluvu na jednu sezonu, ale takto :scare: Podobne je to s Vinnym, ved s hocikym dnes hral, stale bol jeho utok uplne zatlaceny v obrannom pasme..nastastie aspon to si uvedomuje Berube a Vinny ma IT ako 4th liner. Vinnyho mam rad, ale momentalne je pouzitelny len na PP :?

Inak MDZ v noci opat skoro 24 minut, najviac z celeho timu a uplne opravnene :thumbsup:
kajo píše:Gross je neucinny vsade..toho chlapa uz nemozem vystat. Ok, keby mal cap hit 1M a zmluvu na jednu sezonu, ale takto :scare: Podobne je to s Vinnym, ved s hocikym dnes hral, stale bol jeho utok uplne zatlaceny v obrannom pasme..nastastie aspon to si uvedomuje Berube a Vinny ma IT ako 4th liner. Vinnyho mam rad, ale momentalne je pouzitelny len na PP :?

Inak MDZ v noci opat skoro 24 minut, najviac z celeho timu a uplne opravnene :thumbsup:
Já to říkám pořád, že Vinnyho lajna by měla být regulérně považovaná za 4th. Prostě až se vrátí Raffl, tak bych to viděl ideálně
Simmer - G- Jake
Schenner - Couts - Read
Raffl - PEB - Akeson
Umby - Vinny - Rinny

tohle se mi zdá zdaleka jako nejlepší využití našeho potenciálu, první dvě lajny jsou schopné udeřit vždy, třetí je agilní a rychlá, a čtvrtá je v prdeli :-D
Logan píše: a čtvrtá je v prdeli
a este je pomaly najdrahsia zo vsetkych :lol2:
K zapasu sa mi ani nechce vyjadrovat. Prehrat s aktualne zdecimovanym busom ktory este aj nasadi dvojku do zapasu je proste :bitka3:

Inak neviem, gross bol vzdy take nemehlo a boli sme slepi alebo mu hrablo jedneho dna?
Ked sme ho vymenili z Dallasu, tak bol o dost lepsi :neviem: Teraz je ale strasne pomaly a jedine v com vynika su blokovane strely. Ani tie hity neratam, lebo kazdy jeden ho vystavuje do uplne zlej pozicie...
http://flyers.nhl.com/club/news.htm?id=739205" onclick="window.open(this.href);return false;

Jak ja tuhle generaci miloval :) Lindros,Recchi Kanon Leclair,Dejardins,Renberg.To povazuju za nejvetsi legendy Philly a ozdobu cely ligy , srovnatelna je jen vitezna generace.

Richardsova generace podle me nedosahovala co se tyce vykonu takovy dominace a ta soucasna s Girouxem a Vorackem ma doufam jeste vsechno pred sebou :)

Ale tihle hraci z roku 94-2004 to jsou hraci kvuli kterym jsem zacal fandit philly , oni byli ikony.
Len zas to boli ine casy v lige, nebol platovy strop, patrili sme k najbohatsej spicke a boli sme schopní mat tretiu lajnu lepsiu, ako polovica muzstiev svoje prve. Toto sa neda porovanvat. V roku 2004 sme mali taky kader ze to neposkladam ani vo videohre, ved tusim v tretej lajne hral skoro PPG hrac Tony Amonte a to len preto ze tam boli okrem neho hraci ako leclair, roenick,gagne,zhamnov, comrie, recchi a neviem aka vsemozna havet este....
Mam pocit ze se nase PK o dost zhorsila nez kdyz jsem koukal driv, fakt nektery casti pk strasne mizerny a pritom driv jsme ji hrali dobre.

E:Jinak Lecavalier ? tohle fakt byl 50 golovej strelec ? ja nevim mam z nej fakt rozpacity pocity.A na presilovce jedinej poradnej obrance je Streit nevim co by jsme bez nej delali , jeste obcas Del Zotto ale chvilema.

Aspon ze Shenn vyuzil v prvni lajne svuj cit pro hru a dal dva goly diky prostoru kterej mu vytvoril Voracek s Girouxem.
Ten odvolaný čistý gól teda pěkný joke :x . Emery si to hezky vybrečel u sudích a ještě k tomu oslabení? Rozhodčí tento zápas moc nezvládají a to nejen podivnými vyloučeními na obou stranách.
Parda píše:Ten odvolaný čistý gól teda pěkný joke :x . Emery si to hezky vybrečel u sudích a ještě k tomu oslabení? Rozhodčí tento zápas moc nezvládají a to nejen podivnými vyloučeními na obou stranách.
No pravda je ze tam Coburna drzel coz byl vlastne duvod neuznani , penalty mozna byt nemusela ale netroufam si hodnotit.Vylouceni Plekance za hoking do trech bylo hodne prisny to me zarazilo vic.
Nesmysl, takových držení v soubojích u brankoviště je v každém zápase x, totální hovadina tohle neuznat a ještě nás vyloučit. Přitom to nemá logiku, když je pískáno interference goalie a padne gól, tak odmávne a hraje se dál. Tady nám odmávli gól a ještě nás vyloučili? To má v tomhle interference goalie nějakou výjimku či co?
V podstatě každé druhé vyloučení bylo hodně podivné, ten Plekyho háček jsem proto ani nekomentoval...
Zaverem bych rekl ze Montreal hral chytrejsi a ucinejsi hru nez my.Co mi trosku zacina vadit je neustale michani utocnych rad.Obcas mam pocit ze jedini kteri jsou spolu sehrani jsou fakt jen Voracek a Giroux.Mimochodem Voracek nas nejlepsi hrac , rychlej jako blesk jak s pukem tak bez nej i rychly reakce na zmeny.Vzdycky kdyz byl na lede tak to smrdelo nebezpecnou situaci.Je o level vys a Giroux ho vyborne doplnuje i kdyz mam pocit ze ten je dominantni hlavne Voras.

Pak mam bohuzel pocit ze kvuli nesehranosti zbytek tymu nedokaze dost dobre podporit prvni lajnu a to je kamen urazu protoze ta to vsechno nevyhraje sama.

Z dnesniho zapasu mi nejvic utkvel v pameti Lecavalier kdyz pri presilovce byl schopnej dvakrat za sebou trefit hrace kterej stal metr pred nim a kdyz to uz nejak trefil tak to letelo buh vi kam.Tak nejak vykon dost mizerne celkove.

Kdybych mel rict cim to bylo tak tim ze ostatni utocny lajny si nemeli cas sednout a tim ze je bude neustale tocit se to vazne nezmeni.
Anger píše:
Parda píše:Ten odvolaný čistý gól teda pěkný joke :x . Emery si to hezky vybrečel u sudích a ještě k tomu oslabení? Rozhodčí tento zápas moc nezvládají a to nejen podivnými vyloučeními na obou stranách.
No pravda je ze tam Coburna drzel coz byl vlastne duvod neuznani , penalty mozna byt nemusela ale netroufam si hodnotit.Vylouceni Plekance za hoking do trech bylo hodne prisny to me zarazilo vic.
Plekyho háček byl podle mě jasnej, ale vyloučení Gallaghera naprosto k smíchu - normální souboj s Coburnem, to daleko větší mela v brankovišti byla při vašem třetím góle... :wink2: . Jinak naše vítězství zasloužený, i když jsme si to dost zkomplikovali po tom pohodlným tříbrankovým náskoku.
Berube je vocas a cim driv zmizi, tim driv zacnem neco hrat. Snad to bude driv, nez zkurvi ty nase mlady beky.
Ten Voras je neskutečný.. Že by se nám rodil nový Baby Jágr? (kdysi se takto přezdívalo Michaelu Frolíkovi :hroza: ). Jinak jen otázečka, proč pořád čachráte s těma lajnama? Po boku Vorase a Girouxe hrál poslední zápasy Simmonds a dnes vedle nich najednou začal Schenn? Tohle nechápu, se pak snad nevytvoří žádná chemistry, když to trenér furt přeskládává..
Guddy.44 píše:Jinak jen otázečka, proč pořád čachráte s těma lajnama? Po boku Vorase a Girouxe hrál poslední zápasy Simmonds a dnes vedle nich najednou začal Schenn? Tohle nechápu, se pak snad nevytvoří žádná chemistry, když to trenér furt přeskládává..
Asi neumis cist, nebo pak nevim.
Keby nebolo Girouxa s Vorackom (a snad este Masonom), Berube by uz davno flek nemal.... :?
habs píše:
Anger píše:
Plekyho háček byl podle mě jasnej, ale vyloučení Gallaghera naprosto k smíchu - normální souboj s Coburnem, to daleko větší mela v brankovišti byla při vašem třetím góle... :wink2: . Jinak naše vítězství zasloužený, i když jsme si to dost zkomplikovali po tom pohodlným tříbrankovým náskoku.
Malý háček tam byl, ale že bych za to posílal do tří? :neviem: Každopádně my máme skvělou PK v 5 na 3, tam Weaver čaruje, dostáváme strašně málo gólu z dvojité početní nevýhody. :moj:
Připojuji se ke chvále Vorase, hraje fakt perfektně a při každé jeho akci jsem měl strach o skóre, opravdová ofenzivní hvězda ještě navíc skvěle podepsaná (něco jako u nás MaxPac).
Byl to zajímavý zápas, který (i díky zmateným sudím) nenudil. Flyers mají perfektní útok, ale obrana je fakt slabá. Kimmo Vám chybí hodně.
AndyF píše:Berube je vocas a cim driv zmizi, tim driv zacnem neco hrat. Snad to bude driv, nez zkurvi ty nase mlady beky.
To je pravda, jenže koho momentálně místo něj? Murrayho, za mě, nebrat, a kdo dál? Nikdo mě moc nenapadá. Možná vytáhnout někoho dobrýho od juniorů, jako to udělali Pens, ale tam nemám přehled ... maximálně můžeme zkusit Babse, ale ten podle mě zůstane u Wings.
No radsej tam strpim Golonku ako Berubeho...v junioroch sa isto nejaky schopny kouc najde, dufam ze Hexy ma prehlad. Lebo s hentym :censored: nezajdeme nikde. Nakoniec to bude ale tak, ze nejako ukopeme PO, tam padneme v prvom max. druhom kole a vsetci budu s chiefom spokojni a on tu bude aj dalsiu sezonu :?
Berubeho jsem se casto neprimo zastaval ale tenhle jeho dementni zvyk 3x za zapas prohazet lajny je proste .. dementni.Hraci potrebujou stabilitu aby si zvykli na ostatni hrace z rady , aby znali jejich reakce.

Obrana se samozrejme takova jaka je.Grossmann fakt spatnej , jak jsem psal neucinej.Neni to ze by se nesnasil ale proste to nestiha a nedava to.I ten Schultz za 800 k je o dost lepsi.Jedinej kdo snese v obrane prisnejsi kriteria ja Streit kterej hraje moc peknej hokej a jsem rad ze ho mame.Carlo Cocacola to je takovy nemastny neslany proste nijaky.Coburn se v obrane zlepsil po navratu a nemam s nim problem ale porad je to 70 procent jeho vykonu.

Myslim ze duvody prohry jsem uz vyjmenova v predchozim prispevku.
Rady by mohli byt.

Simmonds-Giroux-Voracek
Read-Couturier-Shenn
Umberger-Bellemare-Akesson
Rinaldo-LECAVALIER-VandeVelde

Vcera i Shenn nebyl spatnej v prvni ale mam pocit ze by byl Shenn lepsi ve druhy lajne a Simmonds presne to co potrebuje prvni rada.

Vratim se jeste v Vincentovi.Vcera me neskutecne sral , neschopnej temer niceho ale treba mel proste jen blbej den.
Parda píše:Kimmo Vám chybí hodně.
Tak ten nam chybi opradu nejmin
Tragédie .... Grossman a i váš zastávanej Coburn, ten měl snad -5 :hroza: .... hrůza. Druhá lajna Vinny, Umberger ... tragédie jako by nehráli nebo nevím :neviem: ... Berube at už se balí, protože absolutně neví co dělá.
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING