Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Rono píše:Shrne mi někdo zápas? Neviděl jsem ho. :-/
Taky na to cekam :) ja usnul driv nez zacal :) na gauci :)

Jinak Voracek 3 asistence :) ten teda ted sbira body jak na pase :)
Obrázek
:wub:
Co jsme videl do 3. golu, tak to byl valec, ale zjevne 3., tretina byla jina, proto radeji nic psat nebudu.
3. třetina byla na vyliskání, prakticky 3 goly z ničeho, dva goly po individuálních chybách a jeden docela smolný teploměr.Už před třetinou bylo jasné, že rozhodčí budou muset zredukovat poměr vyloučení a taky se tak stalo..Colorado skoro nic nepředvedlo krom perfektního závěrečného tlaku, tam to zavánělo golem několikrát.. Ale za ten konec by si fakt zasloužili dostat za uši a asi i příjít o body. Není přece možné,aby soupeř dal 3 fíky prakticky bez námahy.

Mimochodem pánové jaký máte pocit z Grosse? Já trnu při každém jeho pobytu na ledě, to je takový dřevák, že v tomto vyniká dokonce i u nás a i přes to ho Berube staví na ty nejduležitejší momenty jako dnes 4vs6.. Naopak MDZ je prakticky od dob Timonena v nejlepších letech, první bek co fakt nestkutečně bruslí, ten se mi fakt libí, krom úvodu sezony kdy dozadu hodně hořel a celkově si asi nějak nesedl s Lukem..Ale popravdě jsem v něj hodně věřil. Ale co je pro mě naprosté překvapení je Schultz ! Hraje opravdu dobře a spolehlivě, to je pro mě fakt šok. Jinak kde se vzal Bellemare ? Nikdy jsem o něm neslyšel a najednou máme v týmu dalšího dobrého bruslaře s velmi dobrou defenzivou a přímočarosti v útoku, který dodává do hry hodně energie fakt je pro mě jako zjevení ;)
neis píše:Jinak kde se vzal Bellemare ?
ve fantasy na MS jsem na nem udelal hafo bodu..
neis píše:Mimochodem pánové jaký máte pocit z Grosse?
Trade! Trade! Trade!

Tak sem se dostal na staty ohledně corsi, otevřel si Vorase, kterej má pravidelně nejlepší v týmu a toto je mega fail. :lol2:

With Gross (68:35): 38,7%

Schválně pro porovnání:
With MDZ (55:30): 62,7%
neis píše:...

Ved po trejde/waivnuti/vystreleni na Mars/... Grossa tu uz volame mesiace...to je drevak totalny. Dnes zavinil prvy alebo druhy gol..uz si presne nespominam. A ked som dnes videl zas spolu Coburna s Grossom v pare :hroza: Viem, hrali sme len na 5 obrancov, ale aj tak ti dvaja spolu byt nemozu :lol2:

No a Bellemare hraval vo svedskej lige.
Ten první, taková školacka zadovka za brankou. To jako vedení Flyers nevidí? Je mi jasné, že mají v oblibě silové hráče, ale tohle je moc, normálně na waiver sním a doufat že si ho nějaký Edmonton vezme.. Já nelamu po pár nezdarenych zápasech hůl nad hráči, ale tohle je fakt pokaždé když se dívám tak Gross teče pomalu každé střídání a útočníci si sním dělají co chtějí, už ani ten prostor před brankou nedokáže uhlídat, než to své tělo rozhýbe tak je pozdě.. Opravdu obrana musí projít totální přestavbou. V současné situaci bych nechal Dmz, Streit, Schulz možná ještě toho Coburna bych nechal a zbytek ven. Schenn je sice můj oblíbenec, ale je to taky stále horší a horší a co tedka po zranění.. Je to škoda mít tak drahou obranu a přitom ji mít jako největší slabinu. Útok parádička a proti golmanum nemůže nikdo nic říct, když to tady zpětně čtu tak nechápu ani tu paniku s Masem, ani jeden zápas vyloženě nepokazí, spíše obrana selhala.. O to více zamrzí zranění Morina a nyní Ghosta, kterému to snad nepokazí kariéru :-(
Ten Ghost :nervozny: .... Gross je hroznej bohužel ... na to oslabení tam je dávanej, že skáče do střel a blokuje jinak si to nevysvětlím ... rozehrávka nic :( je nevyměnitelnej... za ty love
Obrázek
Morin opět. :ciga:
:arrow: http://www.hokejforum.com/post384646.html#p384646" onclick="window.open(this.href);return false;
Bruins chabi, pens davame s prstom v nose,...jedine rags a tampa nas mozu zastavit na ceste do finale SC :hmm:
kajo píše:jedine rags a tampa nas mozu zastavit na ceste do finale SC :hmm:
len aby ste sa nezastavili sami s tou vašou obrannou :jn:
Vrati sa AMac a budeme mat taky luxus, ze bude moct Gross sediet :frajer2: kto ma viac?

btw. Morin by mal uz tento vikend hrat :clap:
Rono píše:Obrázek
Morin opět. :ciga:
Měl by trénovat přesnost střelby :giggle:
Only one player since the beginning of the 2011-12 season has more total points than Kessel. The 27-year-old has piled up 235 points in that span of three-plus seasons, a mark bested only by Flyers captain, Claude Giroux.
:ciga:
kajo píše:Bruins chabi, pens davame s prstom v nose,...jedine rags a tampa nas mozu zastavit na ceste do finale SC :hmm:
Vim ze je tam nadsazka, ale.. Jakkoliv jsou Bruins chabi, tak vas stejne sundaj kdyby na to prislo a kdyz budou vic komplet. Furt je to ten styl co vam nesedi. A tak jak to rikam od zacatku sezony, Isles jsou "for real". Vychod letos kvuli vyraznemu zlepseni TB a NYI vubec neni horsi jako zapad, je tam celkem slusnej depth (Pens, Tampa, Bruins, Isles, Habs, Rangers, Flyers, Capitals, Wings jsou vice/mene vsechno solidni teamy a neni nutno uplne odepisovat ani Leafs). Je zajimave jak po par vyhrach s odpadem ze Zapadu najednou netankujete na McJesusa :giggle:

Popravde, ja bych si letos ty konference rad vymenil (a vy myslim taky, pac overrated Zapad si davate stejne jak my).
Atlantik píše:
kajo píše:Bruins chabi, pens davame s prstom v nose,...jedine rags a tampa nas mozu zastavit na ceste do finale SC :hmm:
Vim ze je tam nadsazka :arrow: Je zajimave jak po par vyhrach s odpadem ze Zapadu najednou netankujete na McJesusa
btw. ak nepostupime do PO, tak sen o McJesusovi tu stale bude :jn: Ale tento rok je dost dobry draft, takze ja by som sa uspokojil aj s takym Svechnikovom ci Rantanenom.
Harry O's has just informed me that Mike Richards agent was spotted earlier this morning drinking a bloody mary at Chickie's and Pete's located in the Philadelphia International Airport.
Včera rumory, že Hexy o něj má zájem. :hmm: No, nevím, jako člověka by ho tu bral každej, ale ten cap je prostě problém... Leda že by za něj Kings brali Vinnyho a třeba Grosse. :jn:
Mal by som rozporuplne pocity, pre mna je to s gagnem moj najoblubenejsi hrac aky u nas hral. Na druhu stranu jeho momentalna vykonnost je pochybna a plat zabijacky. Vymenou za lecavaliera by to ale asi bol fair deal. Grossa by nezobrali ani zadarmo
Umberger v druhé lajně furt :hroza: ... dneska tam má hrát Ake, tak sem zvědav.
Co by jsme s Richardsem delali to teda nevim.Navic je ocividne za zenitem nebo mam aspon ten pocit.Myslis ze v do utoku neni moc potreba hrabat.Mozna jen nejaky lepsi kridlo :)
Tak, tak ... taky bych do útoku něják nesahal. Křídlo Leier :wub:
Mika jsem měl hodně rád, ale to co předvádí v LA je opravdu slabota, všechny jeho přednosti bojovnost,hra na obou koncích ledu, tah na bránu, leadership vše je pryč. Věřím, že by u nás pookřál, ale riskovat dalšího předraženého hráče a ještě centra, kde máme přetlak ? Né né do útoky bych taky nijak zvlášt nerýpal pokud by se nejednalo o E. Kane :D Bota nas tlačí jinde, škoda že nevyšel ten Weber...
Nemate nekdo dobrej stream na dnesek :) ja mam samy kostickovany :) kdyz tak soukroma zprava :)
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA