Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
3. třetina byla na vyliskání, prakticky 3 goly z ničeho, dva goly po individuálních chybách a jeden docela smolný teploměr.Už před třetinou bylo jasné, že rozhodčí budou muset zredukovat poměr vyloučení a taky se tak stalo..Colorado skoro nic nepředvedlo krom perfektního závěrečného tlaku, tam to zavánělo golem několikrát.. Ale za ten konec by si fakt zasloužili dostat za uši a asi i příjít o body. Není přece možné,aby soupeř dal 3 fíky prakticky bez námahy.
Mimochodem pánové jaký máte pocit z Grosse? Já trnu při každém jeho pobytu na ledě, to je takový dřevák, že v tomto vyniká dokonce i u nás a i přes to ho Berube staví na ty nejduležitejší momenty jako dnes 4vs6.. Naopak MDZ je prakticky od dob Timonena v nejlepších letech, první bek co fakt nestkutečně bruslí, ten se mi fakt libí, krom úvodu sezony kdy dozadu hodně hořel a celkově si asi nějak nesedl s Lukem..Ale popravdě jsem v něj hodně věřil. Ale co je pro mě naprosté překvapení je Schultz ! Hraje opravdu dobře a spolehlivě, to je pro mě fakt šok. Jinak kde se vzal Bellemare ? Nikdy jsem o něm neslyšel a najednou máme v týmu dalšího dobrého bruslaře s velmi dobrou defenzivou a přímočarosti v útoku, který dodává do hry hodně energie fakt je pro mě jako zjevení
Mimochodem pánové jaký máte pocit z Grosse? Já trnu při každém jeho pobytu na ledě, to je takový dřevák, že v tomto vyniká dokonce i u nás a i přes to ho Berube staví na ty nejduležitejší momenty jako dnes 4vs6.. Naopak MDZ je prakticky od dob Timonena v nejlepších letech, první bek co fakt nestkutečně bruslí, ten se mi fakt libí, krom úvodu sezony kdy dozadu hodně hořel a celkově si asi nějak nesedl s Lukem..Ale popravdě jsem v něj hodně věřil. Ale co je pro mě naprosté překvapení je Schultz ! Hraje opravdu dobře a spolehlivě, to je pro mě fakt šok. Jinak kde se vzal Bellemare ? Nikdy jsem o něm neslyšel a najednou máme v týmu dalšího dobrého bruslaře s velmi dobrou defenzivou a přímočarosti v útoku, který dodává do hry hodně energie fakt je pro mě jako zjevení
neis píše:...
Ved po trejde/waivnuti/vystreleni na Mars/... Grossa tu uz volame mesiace...to je drevak totalny. Dnes zavinil prvy alebo druhy gol..uz si presne nespominam. A ked som dnes videl zas spolu Coburna s Grossom v pare
No a Bellemare hraval vo svedskej lige.
Ten první, taková školacka zadovka za brankou. To jako vedení Flyers nevidí? Je mi jasné, že mají v oblibě silové hráče, ale tohle je moc, normálně na waiver sním a doufat že si ho nějaký Edmonton vezme.. Já nelamu po pár nezdarenych zápasech hůl nad hráči, ale tohle je fakt pokaždé když se dívám tak Gross teče pomalu každé střídání a útočníci si sním dělají co chtějí, už ani ten prostor před brankou nedokáže uhlídat, než to své tělo rozhýbe tak je pozdě.. Opravdu obrana musí projít totální přestavbou. V současné situaci bych nechal Dmz, Streit, Schulz možná ještě toho Coburna bych nechal a zbytek ven. Schenn je sice můj oblíbenec, ale je to taky stále horší a horší a co tedka po zranění.. Je to škoda mít tak drahou obranu a přitom ji mít jako největší slabinu. Útok parádička a proti golmanum nemůže nikdo nic říct, když to tady zpětně čtu tak nechápu ani tu paniku s Masem, ani jeden zápas vyloženě nepokazí, spíše obrana selhala.. O to více zamrzí zranění Morina a nyní Ghosta, kterému to snad nepokazí kariéru
Vim ze je tam nadsazka, ale.. Jakkoliv jsou Bruins chabi, tak vas stejne sundaj kdyby na to prislo a kdyz budou vic komplet. Furt je to ten styl co vam nesedi. A tak jak to rikam od zacatku sezony, Isles jsou "for real". Vychod letos kvuli vyraznemu zlepseni TB a NYI vubec neni horsi jako zapad, je tam celkem slusnej depth (Pens, Tampa, Bruins, Isles, Habs, Rangers, Flyers, Capitals, Wings jsou vice/mene vsechno solidni teamy a neni nutno uplne odepisovat ani Leafs). Je zajimave jak po par vyhrach s odpadem ze Zapadu najednou netankujete na McJesusakajo píše:Bruins chabi, pens davame s prstom v nose,...jedine rags a tampa nas mozu zastavit na ceste do finale SC
Popravde, ja bych si letos ty konference rad vymenil (a vy myslim taky, pac overrated Zapad si davate stejne jak my).
btw. ak nepostupime do PO, tak sen o McJesusovi tu stale budeAtlantik píše:Vim ze je tam nadsazkakajo píše:Bruins chabi, pens davame s prstom v nose,...jedine rags a tampa nas mozu zastavit na ceste do finale SCJe zajimave jak po par vyhrach s odpadem ze Zapadu najednou netankujete na McJesusa
Včera rumory, že Hexy o něj má zájem.Harry O's has just informed me that Mike Richards agent was spotted earlier this morning drinking a bloody mary at Chickie's and Pete's located in the Philadelphia International Airport.
Mika jsem měl hodně rád, ale to co předvádí v LA je opravdu slabota, všechny jeho přednosti bojovnost,hra na obou koncích ledu, tah na bránu, leadership vše je pryč. Věřím, že by u nás pookřál, ale riskovat dalšího předraženého hráče a ještě centra, kde máme přetlak ? Né né do útoky bych taky nijak zvlášt nerýpal pokud by se nejednalo o E. Kane
Bota nas tlačí jinde, škoda že nevyšel ten Weber...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé