Dva roky zpátky jsem si myslel, že někým podobným by mohl být Eberle..arek píše:Voracek je beast. Takeho hraca mat v Oilers..
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
No přiznám se, že Oilers už tolik nesleduji jak dříve. Takže Arek mě kdyžtak opraví. Já u Eberleho poslední dva roky postrádám ten drive do brány a docela i ten skill. Sem tam něco ukáže, ale když si vzpomenu na jeho nejpovedenější sezónu, kdy táhl Oilers.. V té době sem i psal na forum Oilers, že očekávám, že z něj vyroste něco opravdu extra. jenže od té sezóny dle mého jen a jen klesá.. Tož ale letos to minimálně bodově špatně rozjeté nemá. Ale k Vorasovi, kterej je letos famózní to má setsakra daleko.Rono píše:Hmm.. Vždyť ještě před asi rokem mi tu nejen dejf tvrdil, že za Eberleho bychom museli k Vorasovi přibalit minimálně Coburna/Reada nebo tak něco.
S Pantery jsme teda získaly povinny dva body, napravili tak sobotní trapas s nima. Ale nechápu, proč jsme na ně nemohli takhle vlítnout i v sobotu?
Ta první třetina byla fakt luxusní, především prvních deset minut. Panthers nevěděli co mají dělat, tuším měli i jen jednu střelu za tu dobu na Maseho.
Skvělý nástup jsme potvrdili dvěma góly, při obou luxusní přehled Busta.
A bylo téměř po zápase. Pak jsme svoji aktivitu zmenšili a už hráli jen to, co bylo potřeba. Větší TOI dostala i 4. lajna, která se pak i odměnila gólem - Bellemare je prostě fantastickej hráč! S přehledem náš nejlepší bránící útočník a ty jeho rozhodnutí během sekundy v každým souboji, v každý situaci. Za ten peníz, na 4. lajnu je super. Fakt bych ho chtěl místo VV do první lajny.
Kam se mimochodem asi v polovině zápas přesunul Simmonds a VV šel k Vinnymu+RJovi. Ti dva, to je fakt tragédie.
Přesunutí Simmera bylo logický, protože vedle nich byl prostě vymazanej a nijak neužitečnej. V první lajně se dvě, tři střídání taky hledal, protože musel hrát na LW, ale pak tam byly pasáže, kdy 1. lajna zavřela Pantery v pásmu a dělala si co chtěla.
A hlavně - Mason is back! Poslední dva zápasy odchytaný s naprostým přehledem a klidem, myslím, že už o něj nikdo nemůže mít zase strach. Spolehlivost sama. Jen škoda, že mu ten SO nevyšel.
No, v sobotu na Colorado se má vrátit Coburn. Takže to nejspíš znamená, že CocaCola se vrátí na tribunu, což je OK. Horší to bude ale až se vrátí AMac. Fakt nevím koho posadit pak. Schultz i MDZ jsou přímo výborní (ve svých rolích) několik posledních zápasů. Ideální by bylo posadit Grosse, příp. ho trejdovat.
Voras = BEAST!
Skvělý nástup jsme potvrdili dvěma góly, při obou luxusní přehled Busta.
Kam se mimochodem asi v polovině zápas přesunul Simmonds a VV šel k Vinnymu+RJovi. Ti dva, to je fakt tragédie.
A hlavně - Mason is back! Poslední dva zápasy odchytaný s naprostým přehledem a klidem, myslím, že už o něj nikdo nemůže mít zase strach. Spolehlivost sama. Jen škoda, že mu ten SO nevyšel.
No, v sobotu na Colorado se má vrátit Coburn. Takže to nejspíš znamená, že CocaCola se vrátí na tribunu, což je OK. Horší to bude ale až se vrátí AMac. Fakt nevím koho posadit pak. Schultz i MDZ jsou přímo výborní (ve svých rolích) několik posledních zápasů. Ideální by bylo posadit Grosse, příp. ho trejdovat.
Jakub Voracek is now on a 7 game point streak (4 G, 8 A), tied for 1st in the NHL in points (19) and assists (13).
Heh. Díky za upozornění.Esem píše:nejlepší bránící útočník ... Nevim jestli mám být rád, že se vrací Coburn.![]()
No, Coburn místo CocaColy je OK, minimálně se vylepší naše PK, která nějak slavná není. Já se spíš obávám návratu AMaca, protože nikdo další by si momentálně asi posadit nezasloužil. No, uvidíme...
CocaCola na to nemá.
Prostě hraje takovej průměr. Můj názor.
Co se týče RJho, tak snad jen otázka času, kdy se přesune do 4. lajny. Bohužel, navíc nemá. Směrem dopředu je prostě (snad zatím) nepoužitelnej. V obraně zase proti němu nemůžu mít ani slovo (co se týče asi posledních šesti zápasů, první byly tragédie i v tomto)...
Raffl-G-Voras
PEB-Vinny-Simmer
Bust-Coots-Read
Rin-RJ-Akeson
Takhle bych to chtěl vidět při plném zdraví útočníků. PEB se osvědčil, že mu to půjde s kýmkoliv v lajně, navíc vedle Simmera měl i výrazně + v corsi, takže by si určitě výrazně vylepšil stats i Vinny. Nebál bych se toho...
Ale myslím, že Berube jednak neposadí VVho a jednak RJho do 4. útoku nedá, když bere 4,6M.
Co se týče RJho, tak snad jen otázka času, kdy se přesune do 4. lajny. Bohužel, navíc nemá. Směrem dopředu je prostě (snad zatím) nepoužitelnej. V obraně zase proti němu nemůžu mít ani slovo (co se týče asi posledních šesti zápasů, první byly tragédie i v tomto)...
Raffl-G-Voras
PEB-Vinny-Simmer
Bust-Coots-Read
Rin-RJ-Akeson
Takhle bych to chtěl vidět při plném zdraví útočníků. PEB se osvědčil, že mu to půjde s kýmkoliv v lajně, navíc vedle Simmera měl i výrazně + v corsi, takže by si určitě výrazně vylepšil stats i Vinny. Nebál bych se toho...
Ale myslím, že Berube jednak neposadí VVho a jednak RJho do 4. útoku nedá, když bere 4,6M.
Vidite, po spojeni busta a Coutsa som volal uz mesiace! Ukazuje sa, ze si spolu sedia a este ked Read nebude tragicky, tak to bude skvela druha lajna. Ja ale neverim, ze Berube dal Simmondsa k Gmu a Vorackovi
On snad dostal rozum? Presne Simmer je typ hraca, ktory k nim zapadne, len dufam, ze Berube ich takto spolu necha dlhsie a nie ze po jednej nevydarenej tretine tam zas supne VV. A Bellemarov utok je de facto treti. Belle si vcelku rozumie s Akesonom, aj pocas prestavky to spominal.
Simmonds-Giroux-Voracek
Schenn-Couturier-Read
Rinaldo-Bellemare-Akeson
VV-Lecavalier-Umberger
Takto to v podstate teraz vyzera. Ten stvrty utok je strasny, ale ak ich bude Berube nasadzovat spravne, az taaka tragedia to nemusi byt.
Co sa obrany tyka, ja by som hned posadil Grossa. Alebo ako spomina Rono, vytrejdoval ho. Nech aj za siedme kolo v roku 2599. Aj Cola bol v tych dvoch zapasoch lepsi hrac ako on...Strasne ma prekvapuje Schultz, po to posobeni v Edmontone..neviem kde sa to v nom berie
A MDZ je kazdym zapasom lepsi. Ak bude v takom trende pokracovat, mozme Nashvillu dakovat.
Coburn-MDZ
Streit-Schultz/AMac
Schenn-Schultz/AMac
Takto by sa mi to pacilo, ale Grossa sa len tak lahko nezbavime
No a este mi neda k Ronovej poznamke o najlepsom braniacom utocnikovi...tym je Couts
Simmonds-Giroux-Voracek
Schenn-Couturier-Read
Rinaldo-Bellemare-Akeson
VV-Lecavalier-Umberger
Takto to v podstate teraz vyzera. Ten stvrty utok je strasny, ale ak ich bude Berube nasadzovat spravne, az taaka tragedia to nemusi byt.
Co sa obrany tyka, ja by som hned posadil Grossa. Alebo ako spomina Rono, vytrejdoval ho. Nech aj za siedme kolo v roku 2599. Aj Cola bol v tych dvoch zapasoch lepsi hrac ako on...Strasne ma prekvapuje Schultz, po to posobeni v Edmontone..neviem kde sa to v nom berie
Coburn-MDZ
Streit-Schultz/AMac
Schenn-Schultz/AMac
Takto by sa mi to pacilo, ale Grossa sa len tak lahko nezbavime
No a este mi neda k Ronovej poznamke o najlepsom braniacom utocnikovi...tym je Couts
Schultz je fakt suprovej na svoji roli. Imo máme po letech konečně snad beka do třetího páru jak má být. Plat+výkon. Přesně to do sebe zapadá. A btw pár fanoušků Minny se dokonce vyjádřilo, že jim Schultz připomíná dokonce toho Schultze právě z Minnesoty v jeho nejlepších sezónách. 
MDZ se skutečně zvedá a myslím, že právě vedle Coburna by mohl být ještě víc dominovat.
IMO si myslím, že by to fakt mohlo fungovat. Pokud teda Coby pochopí, že se nesmí snažit o rozehrávku on, když tam bude mít MDZ.
Grosse bych taktéž trejdoval za cokoliv, kamkoliv jen pro to uvolnění do stropu. Ale je fakt, že nevím, kdo by po něm mohl toužit, no...
kajo
I kišin psal po zápase s Tampu, že PEB je lepší. IMHO je, teda krom PK, tam je Couts prostě beast. Ale při ES mám lepší pocit z PEB. Což je ale jedině dobře! Díky tomu mohl Berube např. včera nechat Coutsovi daleko více ofenzivního prostoru (v 1. třetině Coots startoval 100%-ně v off-zone) a odvděčil se 1+1.
Je imo na čase taky využívat Coutsův potenciál v útoku...
MDZ se skutečně zvedá a myslím, že právě vedle Coburna by mohl být ještě víc dominovat.
Grosse bych taktéž trejdoval za cokoliv, kamkoliv jen pro to uvolnění do stropu. Ale je fakt, že nevím, kdo by po něm mohl toužit, no...
Hosi ja vam to rikal celou dobu,
Couts ,Voracek,Giroux,Simmer to jsou lidi na kterych to musime stavet a pak se snad pridaj v zadu mladici a budem na tom slusne.Zatim s tou obranou musime trosku prezivat.
A ten treti par bych fakt bral hrace typu Schultz.Do tretiho paru fakt nema cenu davat hrace skoro za 4 Mega.To jsou ale veci ktery zdedil Hexy po Holmgrenovi a tezko to ted rychle resit.Aspon ze ten utok je dobre podepsatnej.
A ten treti par bych fakt bral hrace typu Schultz.Do tretiho paru fakt nema cenu davat hrace skoro za 4 Mega.To jsou ale veci ktery zdedil Hexy po Holmgrenovi a tezko to ted rychle resit.Aspon ze ten utok je dobre podepsatnej.
http://flyers.nhl.com/club/news.htm?id=738124" onclick="window.open(this.href);return false;
Neco k Vorackovi
Neco k Vorackovi
Něco bych dodal, ale moc není co ... Obrana teď funguje (přestože jsme poslední zápasy nehráli proti žádným top týmům), útok začíná šlapat taky na plno. Jak jsem říkal, když Bryden hraje 2 zápasy se stejnýma spoluhráčema, jeho výkone jde nahoru, doufám že už teď s Coutsem zůstane a že budou šlapat. To bychom měli super dvě lajny, třetí s PEB na centru a Akesonem, k nim bych dal Raffla, Simmera bych nechal v jedničce.
Simmer - G- Jake
Schenner - Couts - Read
Raffl - PEB - Akeson
RJ - Vinny - Rinny
Je to blbý, ale při plném zdraví všech útočníků je pro mě Vinny něco jako Ritchie u Kings, prostě se bez něj v top 9 v pohodě obejdeme ...
Mason chytal dobře i na začátku sezony, jen se nám nedařilo s ním urvat tu výhru, teď to vypadá že je vše na správné cestě i v brance.
Voráček je famozní a pokud budeme mít 2 PPG playery, tak to bude skvělý.
Jo a jinak na farmě se konečně začíná trochu dařit i Strakovi, včera měl 1+1 tuším, Gost áčko a Hagg taky. Kdo mi ale dělá největší radost je Leier.
Simmer - G- Jake
Schenner - Couts - Read
Raffl - PEB - Akeson
RJ - Vinny - Rinny
Je to blbý, ale při plném zdraví všech útočníků je pro mě Vinny něco jako Ritchie u Kings, prostě se bez něj v top 9 v pohodě obejdeme ...
Mason chytal dobře i na začátku sezony, jen se nám nedařilo s ním urvat tu výhru, teď to vypadá že je vše na správné cestě i v brance.
Voráček je famozní a pokud budeme mít 2 PPG playery, tak to bude skvělý.
Jo a jinak na farmě se konečně začíná trochu dařit i Strakovi, včera měl 1+1 tuším, Gost áčko a Hagg taky. Kdo mi ale dělá největší radost je Leier.
Takze mozna az do konce sezony, to je tak na pul roku a vic (viz Dupuis loni, Malkin 3 roky dozadu). A ne, tohle nepreju nikomu, muze to v krajnym pripade poznacit i dalsi karieruINJURY UPDATE: Shayne Gostisbehere has a torn ACL and will have surgery on 11/13. He will be out indefinitely
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Esem
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Esem