Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

HOT HOT HOT
--------------------------------------------------------------------
Tak hráli jsme v říjnu hned proti 9-ti týmům, co se vloni dostali do play-off, přičemž non-PO týmem byli Devils. Byl to fakt krutej los na první měsíc a bilanci 4-4-2 beru všema deseti. Kor po těch výkonech v prvních čtyřech(?) zápasech...
Teď máme Floridu venku, Edmonton doma a Floridu doma. Očekávám minimálně 5 bodů. Všechno méně bude zklamáním. A v sobotu musí být výhra už jen kvůli Masemu!
A zdá se, že Raffl si s G a Vorasem sedl. Skóroval už ve třech zápasech po sobě a v týmu má nejvíc gólů se Simmerem (oba po šesti). Bust včera konečně zahrál, fakt se mi líbil, snad v tom bude pokračovat a nebudu proti němu mít popel slova. Bellemare je pak fantastickej především dozadu, fakt výbornej. Není divu, že Simmerovi i Bustovi pluska jen stoupají (logicky i PEB). Ale stejně očekávám, že po návratu Vinnyho, se Frantík vrátí zpět do čtvrtý linky, což není na škodu, neboť ta je momentálně fakt slabá...
LET'S GO FLYERS!
Tak kajo se možná dočká! Protože oddělením Busta od Simmera to vypadá, že se Bust přesune ke Coutsovi a Readovi."Hextall says Colaiacovo wont play vs Fla. Needs conditioning work. Ghost may not play vs Fla; if Lecavalier returns, Flyers need roster move ..."
Then later tweets, "Right now appears Lecavalier will be in with Umberger and Simmonds. Vinny worked 1st PP too."
Raffl - G - Voras
Umberger - Vinny - Simmer
Bust - Couts - Read
Rinaldo - Bellemare - Akeson
hlavne nech viny nehraje jak minulu sezonu ked sa vratil po zraneni. Ja tak strasne chcem aby sa u nas znova chytil a hral ako na zaciatku u nas.....
Inak ak mi niekto vadi viac jak Bust (aj ked vcera mal huste moves), tak je to Umberger.......absolutne nevyrazny a este ho budeme par rokov trpiet.....
Inak ak mi niekto vadi viac jak Bust (aj ked vcera mal huste moves), tak je to Umberger.......absolutne nevyrazny a este ho budeme par rokov trpiet.....
To je přesně další věc co mě hrozně sere. Schenner má konečně místo, na kterým mu to začíná vyhovovat, i když hraje na křídle, začne se sehrávat se spoluráčema ... šup vrátí se Vinny a všechno je zase v kopru ... Vždyť ten kluk pořád jen střídá spoluhráče, lajny, pozice. ... jak má pak nějak konstatně hrát? Teď zase bude hrát 5 zápasů ho*no, než si zvykne na Coutse s Readem, a pak se někdo zraní nebo to Berube zase nějak protočí ... fakt mě to se*e
Tak do zápasu s Flájrs nezasáhli: Huberdeau, Bergenheim, Barkov, Pirri. K tomu všemu (jelikož Huberdeau odstoupil během první třetiny) musel hrát na pozici druhého levého křídla Colby Robak (ano, věčný bek naší farmy).. sečteno podtrženo? Příště by Pan Logan měl dávat bacha na pusu, protože ten BUST vás porazil i s takovouhle sestavou farmářů/prospektů. A to ještě musím zmínit, že jste nevyužili ani jednu ze 7 PP. Jediné, co se vám povedlo byla třetí třetina. Ale hrát jednu třetinu i proti Bustovi se nevyplácí. Pro vás zbytečně ztracené body.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé