Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BUFFALO SABRES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Pro druhou sezonu v řadě, žádný jiný tým nebude hrát víc back2back zápasů než Buffalo Sabres. Je to výzva, s kterou se budeme muset opět popasovat. Po těsné výhře v Carolině nás čekají doma Kojoti. Velice přátelský soupeř, posledních 6 domácích zápasů nás neporazili
My se vyhříváme na 2. místě východu, kdežto Kojoti na 7. místě západu, oba týmy však dělí jen 3 body </insert_joke_about_eastern_conference_here/>
Enroth bude chytat proti Yotes poprvé, to Smith už nějakou tu zkušenost s námi má. A světe div se, vůbec ne špatnou, z posledních 53 střel jich nám 51 chytil.
Win it, bhoyz, WIN IT!
Enroth bude chytat proti Yotes poprvé, to Smith už nějakou tu zkušenost s námi má. A světe div se, vůbec ne špatnou, z posledních 53 střel jich nám 51 chytil.
Win it, bhoyz, WIN IT!
Yzy je pán, jeho aplikovaná matematika v praxi vyšla a Yotes vyhráli. A vyhráli zaslouženě, nemůžu říct půl slova, ačkoliv jsme byli "lepší". Plán pro druhý zápas ve druhém dni je jasný, vyšťavit se, udělat náskok a pak to jen udržovat. První třetina byla brutální uragán. Možná je to tím, jak mizerně doma letos hrajeme, ale kdyby první třetina skončila 5-2 pro nás, tak by to bylo ještě málo. Jenže neskončila. Skončila 1-1 a ještě jsme mohli být rádi, že Torres trefil tyč. Ve druhé třetině jsme se už ale dostali do vedení, Kaletův důraz před brankou se vyplatil. Jenže v polovině utkání zase přišlo zatmění, 2 góly soupeře po turnoveru a mně nezbývá nic než jen hořký úsměv, protože domácí porážky jsou pořád ten samý scénář. Pořád to samé. Jak Cobra 11. Myers při třetím gólu opravdu neudělal absolutně nic, i když to bylo v jeho prostoru. No jo, jenže kde byl taky Myers. Yotes před bránou a Myers teprve odněkud přijíždí zpátky. Ale teď teprve přijde to nejlepší, ne že by to šel řešit před bránu, kde má frajer Yotes parcelu jak já zahradu, ale on jde ukázat všem lidem v obecenstvu, jak krásně a čistě umí objet bránu. Jako kdyby se ho to snad ani netýkalo. Jako kdyby tam byl omylem. Nebo snad jel střídat? Každopádně hráč Yotes udržel svůj smích na uzdě a poslal puk mezi Enrothovi betony. Do konce zápasu už jen naskakovaly Smithovi zákroky. Nakonec se to číslo zastavilo na úctyhodných 43 úspěšných savů. Takové prkotiny, jakože jsme měli přesilovku a rychlík Hanzal jel sám na Enrotha už sem ani psát nebudu, to je folklór. Tyhle prohry mě fakt dovedou vytočit, až se člověk musí uklidňovat, že co by za ty body, co jsme dosud posbírali, třeba Columbus dal..
(Jasně, Cartera, já vím
)
Abych ale tolik Myerse nehanil, je to asi tak stodvacetkrát lepší než před tím benchnutím, i když de facto mohl za jeden gól. Byly tam střely, něco zblokoval, připsal si jeden parádní hit. Teď máme pár zápasu off a pak přijde odveta proti Bruins. Já se na ten zápas ani netěším, vždyť stejně vím, jak to dopadne a jaký bude průběh..
Edit: Jajx, málem bych zapomněl na komickou vložku utkání. Myers nasadil laťku vysoko, ale nevyhraje to. Ta musí být Smithova. I přes 43 zákroků tam měl zajímavé momenty. Dvakrát jel za bránu, jednou se nechal obehrát, podruhé přihrál na hokejku nám. Jednou po zákroku zůstal na zemi a v domnění, že je po všem, si udělal kotoul a až pak vstal, přitom už jsme měli puk zase my. A na konci chtěl dát góla do prázdný, ale Adam mu to ze dvou metrů málem baseballově vrátil do brány. Teda povím vám, mít takového hazardéra v bráně
Jo, jo, Lalime, nezapomněl jsem, není to tak dlouho, já vím
(Jasně, Cartera, já vím
Abych ale tolik Myerse nehanil, je to asi tak stodvacetkrát lepší než před tím benchnutím, i když de facto mohl za jeden gól. Byly tam střely, něco zblokoval, připsal si jeden parádní hit. Teď máme pár zápasu off a pak přijde odveta proti Bruins. Já se na ten zápas ani netěším, vždyť stejně vím, jak to dopadne a jaký bude průběh..
Edit: Jajx, málem bych zapomněl na komickou vložku utkání. Myers nasadil laťku vysoko, ale nevyhraje to. Ta musí být Smithova. I přes 43 zákroků tam měl zajímavé momenty. Dvakrát jel za bránu, jednou se nechal obehrát, podruhé přihrál na hokejku nám. Jednou po zákroku zůstal na zemi a v domnění, že je po všem, si udělal kotoul a až pak vstal, přitom už jsme měli puk zase my. A na konci chtěl dát góla do prázdný, ale Adam mu to ze dvou metrů málem baseballově vrátil do brány. Teda povím vám, mít takového hazardéra v bráně
PainKiller píše:Tylers Myers has a broken wrist - out month. Kdopak dostane šanci, že by Weber?
If he was good after missing one game, imagine how good he'll be after missing 12 or so...
Weber nebo Brennan. Brennan se k nám dokonale hodí, další ofenzivní AHL quality bek, který umí ztratit puk a nechat soupeři brejk, takoví nám chybí především
Alors,...
pár dní jsem nebyl moc přítomný a obě dvě naše prohry jsem také viděl jen tak po očku. S Bostonem po vypadnutí i Kalety to bylo jen o tom, abychom se nebáli pustit rukavice a jít se bít. Bylo relativně jasné, že ať už Gaustad nebo Regehr nemají moc šancí, ale o tom to moc nebylo. Většinu zápasu s Bostonem jsem neviděl, jen ten začátek a pak až ty nájezdy. Ale vzhledem k tomu, že jsme vedli 3-1 a nakonec to skončilo 3-3, asi vím, co se jako vždy dělo
K nájezdům snad jen další poznatek, a to sice že absolutně nejlepší strategie, jak překonat Enrotha a to nejenom při nájezdech, je střílet tak nějak při přejezdu modré, Enroth jednak neví, jak se má proti střelám stavět tak, aby zabral co nejvíce prostoru (u nás ho to ani nemá kdo naučit; že Millere
) a ani k tomu nemá fyzické předpoklady. Zatímco zblízka těch jeho asi 5'11 nevadí, protože to se dá vytvořit jakási iluze "gorily" před tebou, z dálky už je to problém. Každopádně rivalství s Bostonem po dvou letech obnoveno
A s Columbusem mě tohle vůbec nepřekvapuje, přijeli jsme si tam do jednoho pro nářez, to nebyl výkon hoden týmu NHL. Enroth, pokud se bude hodnotit jako dvojka, tak za ty prachy je luxusní. Pokud jako jednička a bral by třeba 2-3 mega, tak bych se asi dvakrát rozmyslel, jestli to je trefa do černého. Na hodně gólech měl podíl. To jsou přesně ty zápasy, kde hrajeme nic na druhou, ale Miller to prostě zavře a my to nějak třeba 2-1 ušmrdláme. Všechno špatné je aspoň k něčemu dobré, u nás začali pomalu bláznit s Enroth>Miller. Ne, tak to prostě není. Bez Millera budeme o playoff válčit horko těžko. Ale záleží to také na zbytku týmu, tenhle výkon dnes proti Caps nechci vidět, ať jsou to sebevětší hvězdy. Málem bych zapomněl na Kassiana. S jeho výkonem nemám sebemenší problém, první zápas NHL, assist, pár hitů, plnil to, co měl. I ten Leopold hraje dobře, od začátku sezóny náš nejlepší bek.
Proti Caps chci vidět jiný přístup
Hráli včera tak jako my (i když bych polemizoval o tom, jestli jsme hráli), prohráli tak jako my, hotovo.
pár dní jsem nebyl moc přítomný a obě dvě naše prohry jsem také viděl jen tak po očku. S Bostonem po vypadnutí i Kalety to bylo jen o tom, abychom se nebáli pustit rukavice a jít se bít. Bylo relativně jasné, že ať už Gaustad nebo Regehr nemají moc šancí, ale o tom to moc nebylo. Většinu zápasu s Bostonem jsem neviděl, jen ten začátek a pak až ty nájezdy. Ale vzhledem k tomu, že jsme vedli 3-1 a nakonec to skončilo 3-3, asi vím, co se jako vždy dělo
A s Columbusem mě tohle vůbec nepřekvapuje, přijeli jsme si tam do jednoho pro nářez, to nebyl výkon hoden týmu NHL. Enroth, pokud se bude hodnotit jako dvojka, tak za ty prachy je luxusní. Pokud jako jednička a bral by třeba 2-3 mega, tak bych se asi dvakrát rozmyslel, jestli to je trefa do černého. Na hodně gólech měl podíl. To jsou přesně ty zápasy, kde hrajeme nic na druhou, ale Miller to prostě zavře a my to nějak třeba 2-1 ušmrdláme. Všechno špatné je aspoň k něčemu dobré, u nás začali pomalu bláznit s Enroth>Miller. Ne, tak to prostě není. Bez Millera budeme o playoff válčit horko těžko. Ale záleží to také na zbytku týmu, tenhle výkon dnes proti Caps nechci vidět, ať jsou to sebevětší hvězdy. Málem bych zapomněl na Kassiana. S jeho výkonem nemám sebemenší problém, první zápas NHL, assist, pár hitů, plnil to, co měl. I ten Leopold hraje dobře, od začátku sezóny náš nejlepší bek.
Proti Caps chci vidět jiný přístup
I don't care who they are, I don't care how strong they are, they're threatening us with 4th loss in a row, if you do that, you lose.
1) Utkali jsme se s týmem, který jestli jsem to správně z těch pár zápasů odpozoroval, změnil zase strategii po minuloroční defenzivní na takový lehce defenzivnější hybrid zpřed dvou let. Jinak pořád stejný chaos ve vedení týmu, ať už výběr hráčů, na kterých se bude stavět, jedna verze přesilovky, který když nefunguje, tak Caps ztratili 40% své síly, však to znáte..
2) Zack Kassian, duuude, he's so ready for the NHL. Stejný příběh jako kdysi s Myersem, tehdy se zranil Sekera, povolal se Myers a už se na farmu nevrátil, měl svoji nejlepší sezonu, vyhrál Caldera.. Neříkám, že Kassian vyhraje Caldera, to asi těžko, ale ten kluk je už je fakt připraven na NHL, v ničem nezaostává a když aspoň trošku sníží ty svoje zabijácké hity, u kterých vypne mozek, jestli nějaký má, tak why fucking not? :ja_neviem: Pořád mám ale takový dojem, že Ruff ty naše dva kluky Kassiana a Marcuse Foligna chce ještě "potrápit" rok v Rochesteru. A možná je to tak správně, já nejsem hokejový trenér a tohle je teprve jejich první rok mezi chlapama. Ale Kassian bude fakt super hráč, za dva zápasy už stihnul nasbírat 1+1, 6 hitů, s tím TOI co měl, nemůžeme žádat víc. Hráče Kassianova ražení v týmu nemáme, možná si tak můžeme doplnit další malý chybějící kousek puzzle. Marcus bude Gaustad nr. duo se vším všudy
3) Obránci Washingtonu, to je groteska. Ale my to tady taky známe
Orlov u nich hraje čtvrtý zápas v NHL a strčí do kapsy polovinu obránců
Green určitě super na PP, ale na 5on5 ho vážně nebaví bránit, což je u "obránce" docela podstatný problém 
Nemyslím si, že by se touhle výhrou něco změnilo, prostě nám to jednou vyšlo, jednou jsme zahráli, u hráčů jsem dostal takovou iluzi, že je vážně zajímá, jak tohle utkání dopadne. První řada dnes
, podíl na třech gólech, mimo ně se trefil Kassian a Hecht dodělal úspěšnost PP Caps při SH gólu, kdy těm joudům ujel s prstem v nose. Jediný gól Caps z trestného střílení, ani se už nevybavuji, za co to bylo. Dokonce ani nevím, jak to tam Chimera do té branky dostal, spolu s vypuštěním střely při jeho nájezdu jakoby puk přecestoval do jiné dimenze. Ale gól uznán, whatever.
Za 3 dny nás čekají Islanders, to by mohla být sranda, oba týmy produkují takový huráhokej, jako když mezi děti ve školce vhodíte míč a ani neurčíte, kdo s kým hraje a ani neurčíte, kde jsou brány a děti stejně kopou do míče, do hráčů, do beden od banánů, a to klidně celé dopoledne. Hrajeme doma, over a plná nůše turnoverů by měla být záruka zábavy
2) Zack Kassian, duuude, he's so ready for the NHL. Stejný příběh jako kdysi s Myersem, tehdy se zranil Sekera, povolal se Myers a už se na farmu nevrátil, měl svoji nejlepší sezonu, vyhrál Caldera.. Neříkám, že Kassian vyhraje Caldera, to asi těžko, ale ten kluk je už je fakt připraven na NHL, v ničem nezaostává a když aspoň trošku sníží ty svoje zabijácké hity, u kterých vypne mozek, jestli nějaký má, tak why fucking not? :ja_neviem: Pořád mám ale takový dojem, že Ruff ty naše dva kluky Kassiana a Marcuse Foligna chce ještě "potrápit" rok v Rochesteru. A možná je to tak správně, já nejsem hokejový trenér a tohle je teprve jejich první rok mezi chlapama. Ale Kassian bude fakt super hráč, za dva zápasy už stihnul nasbírat 1+1, 6 hitů, s tím TOI co měl, nemůžeme žádat víc. Hráče Kassianova ražení v týmu nemáme, možná si tak můžeme doplnit další malý chybějící kousek puzzle. Marcus bude Gaustad nr. duo se vším všudy
3) Obránci Washingtonu, to je groteska. Ale my to tady taky známe
Nemyslím si, že by se touhle výhrou něco změnilo, prostě nám to jednou vyšlo, jednou jsme zahráli, u hráčů jsem dostal takovou iluzi, že je vážně zajímá, jak tohle utkání dopadne. První řada dnes
Za 3 dny nás čekají Islanders, to by mohla být sranda, oba týmy produkují takový huráhokej, jako když mezi děti ve školce vhodíte míč a ani neurčíte, kdo s kým hraje a ani neurčíte, kde jsou brány a děti stejně kopou do míče, do hráčů, do beden od banánů, a to klidně celé dopoledne. Hrajeme doma, over a plná nůše turnoverů by měla být záruka zábavy

Ale jóó, sranda byla, i když těch gólů nakonec tolik nebylo. Předně jsme přišli o našeho nejlepšího obránce, a to sice Leopolda. Co bez něj budeme dělat :ja_neviem: První gól byla tečovaná point shot, asi bych to vyloženě neházel na Enrotha, ale jak jsem již zmínil v chatu, on se fakt neumí postavit proti střelám, u kterých se brankář musí nechat spíš trefit než je chytit. Na druhou stranu zase zachránil asi 4 góly, takže
:ja_neviem: I just don't get it, guys..So the Sabres lost to the worse team in the league and the second worse team in the league.....STUPID!!! So the Amerks come here and destroy the Capitals, they send down three of them and the crap the bed
Na to, že nám chybí snad 10 hráčů to ani není moc znát (
Celkově to taková tragédie nebyla, ale zase prohrát s Isles
Rozhodl jsem se reagovat na poslední rumors, které stojí za zmínku.
http://www.queencitysports.net/the-bobb ... t-i-think/" onclick="window.open(this.href);return false;
Samotná myšlenka Bobbyho Ryana v Buffalu není tak úplně od věci. Kamenujte mě jak chcete, ale já prostě nevěřím, že Derek Roy je úplný top center první lajny. S Vanekem si nerozumí a ačkoliv Vanek v poslední době nepřidává tolik bodů, je to prostě hráč, který převyšuje ostatní hráče u nás. Pokaždé, když je u puku, dokáže něco vymyslet. S tímto souvisí i moje myšlenka udělat z něj centra (U Kanea to fungovalo :ja_neviem: ). Proč ne, když to nepůjde, tak to nepůjde, horší už to být nemůže.
Teď tedy k tomu, co nabízíme. Stafford..
Jo, je to asi logická volba, Staff prostě není a nebude top 3F, je docela labilní (to, že loni když dal gól, přidával pak klidně i další, naopak málokdy zůstal jen u jednoho gólu, není náhoda). Jako kdyby začínal v zápase se seběvědomím na nule a postupem času a s přihlédnutím k tomu, jak se mu v zápase daří mu tato hodnota stoupala či ještě klidně i klesala.. Moje jediná obava s tímto je, že ztratíme hráče, kterému nečiní problém tvrdší fyzická hra a těchto hráčů skutečně nemáme na rozdávání+stickhandling skills na tak velkého hráče rozhodně nemá špatné. Ale s tímto bych asi neměl problém, musíme nabízet něco, co bude svým způsobem + pro nás, ale co má také hlavně hodnotu pro Ducks, protože my musíme dát větší nabídku než Leafs (teda chceme-li Ryana
) Pokud se budu řídit dle článku, další hráč by mohl být Ennis. Uf. Nejde mi to přes pusu, ale je to poměrně logická volba. Ennisovi dobíhá nováčkovský kontrakt, bude tu potřeba nějaké navýšení a my moc místa na podobné manévry nemáme. Nicméně i střízlivýma očima tady vidím přešlap. Sice v NHL křídlo s nějakými dejme tomu 50-60 body za sezonu nemá moc velkou hodnotu, ale nezapomeňme, že Ennis byl určitě jeden z nejlepších našich hráčů v playoff jak proti Bostonu, tak proti Philadelphii a zase, zbavovat se hráčů, kteří umí zahrát v playoff, to by od nás bylo troufalé s příhlednutím k tomu, jak se někteří hráči.. co někteří, 2/3 týmu neukáže v playoff. Posledním, koho bychom obětovali je nějaký D prospect, čili někdo z trojice McNabb, Pysyk či Leduc. Dost možná překvapivě, tohle by byla největší blbost. Všichni tihle tři hráči jsou to, co nám v současné situaci chybí. Obránce, který brání, blokuje střely, přistupuje k hráčům na těsno, hituje, nepouští se moc do ofenzivy a nic prostě nevymýšlí. Dost možná nejcennější zboží na trhu NHL..
S tímto trejdem nesouhlasím, nechci ho a doufám, že se nestane. Centři u nás nejsou ideální, ale že by to až tak hořelo, to zase ne. Regier nestřílí úplně od boku, ale měl by zaměřit svůj nos někam trochu jinam (ehm, Suter, cough
). Říkal jsem to před sezonou a říkám to znova, tohle by byl snový hráč pro nás, ne Ryan. Toronto, u mě máte zelenou, šibal Burke to nějak vymyslí, abychom se na Vánoce aspoň trochu pobavili
http://www.queencitysports.net/the-bobb ... t-i-think/" onclick="window.open(this.href);return false;
Samotná myšlenka Bobbyho Ryana v Buffalu není tak úplně od věci. Kamenujte mě jak chcete, ale já prostě nevěřím, že Derek Roy je úplný top center první lajny. S Vanekem si nerozumí a ačkoliv Vanek v poslední době nepřidává tolik bodů, je to prostě hráč, který převyšuje ostatní hráče u nás. Pokaždé, když je u puku, dokáže něco vymyslet. S tímto souvisí i moje myšlenka udělat z něj centra (U Kanea to fungovalo :ja_neviem: ). Proč ne, když to nepůjde, tak to nepůjde, horší už to být nemůže.
Teď tedy k tomu, co nabízíme. Stafford..
S tímto trejdem nesouhlasím, nechci ho a doufám, že se nestane. Centři u nás nejsou ideální, ale že by to až tak hořelo, to zase ne. Regier nestřílí úplně od boku, ale měl by zaměřit svůj nos někam trochu jinam (ehm, Suter, cough
Vím, vím, s Ryanem by se určitě u nás počítalo na centrovi.Getzo5 píše:Len poznámka. Bobby už na centri hral a slušne. Možno nie tak ako Kane, ale svoje výsledky to malo, takže vylúčené to nie je.
Súhra u útočníkov je dôležitá. Zaujímalo by ma ale, v čom konkrétne si Roy s Vanekom nevyhovujú.
Nejde jim to prostě spolu, je to vidět jak na hře, tak na bodech. Na PP to docela jde, ale to je zase "jiný hokej". Vanek se za poslední dvě sezony transformoval v playmakera, letos mu to šlape s Pominvillem, dost možná nejlepší útočná dvojice v NHL dle bodů. Nebo druhá, nevím, jak to je teď.. Vanekova každá přihrávka není jen tak nazdařbůh, má oči, posílá to tam, kam má a Pommes využívá toho, že je střelec. Tihle dva si vyhovují. Adam je mezi nimi trochu takový příživník
A začíná prosinec. Začíná klasicky back2back duely. Doma Red Wings, venku Preds. Logika velí vyhrát aspoň v Nashvillu, to bychom mohli dát. S Detroitem jsme prohráli 17 z posledních 21 střetnutí a navíc hrajeme doma. Asi by se to rovnalo zázraku, kdybychom dneska vyhráli. Mimo je Leopold, a to už je pro obranu docela špatné. Na druhou stranu, dost možná se vrátí Ennis s Kaletou, tak aspoň tak. Premiérové utkání pro Finleyho, v pondělí podepsán, dnes zápas
Ondro dal dobrý recap a skromnost stejně není vlastnost, pro kterou by fanoušci mrskající na led chobotnice byli nějak světově známí..
Já jen doufám, že ta první třetina zůstane odstrašujícím příkladem pro další generace a nebude to tak, že "No tak se nám nepovedla první třetina, v těch dalších už to bylo vyrovnanější" , protože ten absolutní nezájem byl cítit na míle daleko až u mě doma. Herb Brooks by věděl, co by po takovém zápasu následovalo..
Já jen doufám, že ta první třetina zůstane odstrašujícím příkladem pro další generace a nebude to tak, že "No tak se nám nepovedla první třetina, v těch dalších už to bylo vyrovnanější" , protože ten absolutní nezájem byl cítit na míle daleko až u mě doma. Herb Brooks by věděl, co by po takovém zápasu následovalo..
Povedlo se, ALE..
.. nejdřív k hokeji. Preds na střely vyhráli 33/14, nicméně že by měli až takovou převahu, to bych snad ani neřekl. Lepší byli a dneska asi těsně měli vyhrát, JENŽE Ryan Miller řekl
Badass comeback. For real.
První třetina skvělá, tentokrát vyšla taktika při druhém ze zápasů ve dvou dnech se vyšťavit hned v 1. třetině. Připravili jsme si solidní půdu pro další třetiny, Adam a Kassian :klobuk_dole: Jak pokračujeme zápasem, zjistíme nejdříve, že Vanek mohl dát gól měsíce, bohužel se nepovedlo, dále pak přijde takřka moment zápasu. Tootoo vrazil do Millera a sám postižený strhává Eskymáka na zem a začíná do něj pumpovat rány, co se do něj vejde. Čí je to chyba, že se tohle zase stalo? :ja_neviem: Jednak toho
, však všichni dobře známe jeho historii, jednak pana Shanahana, že Lucic z toho vyvázl čistý, ale hlavně je to naše chyba. Upřímně řečeno, já být při tomhle na ledě, tak ač nemám rozměry rváče, šel bych po Tootoovi a jeden z nás by asi skončil v bezvědomí.. NECHÁPU, proč Ruff nepoužil "osvědčenou" taktiku z playoff proti Sens. Je mi jedno, že jsme za to kdysi byli kritizovaní, radši tohle, než aby se nám smáli za to, že si neumíme uhlídat brankáře.. V tu chvíli tohle vítězství strašlivě ubralo na váze, protože jsme měli opravný pokus dokázat všem, že atakovat našeho brankáře je jízdenka do nemocnice. A klidně bych obětoval i ty 2 body, protože až nám zase někdo přejede Millera, může nás to stát více než 2 body, už jenom dneska nám je vydřel on. (Respekt Enrothovi :klobuk_dole: , vynikající dvojka, ale Miller je Miller). Jediné co aspoň trochu mělo parametry "Takhle tedy ne" bylo zahození nějakého hráče Preds od Ehrhoffa poté, co doloval puk přikrytý Millerem. Určitě si Ehrhoff nemyslel, že za 10 mega tady bude bušit do lidí
Poslední minuta druhé třetiny pak nabídla infarktovou koncovku v podobě dvou neproměněných tutovek Preds a Ennisovu pokusu o gól století
Obehrát brankáře na modré a pak se ještě pokoušet obehrát zbylé hráče místo střely do prázdné
V poslední části pak už přeci jen hráči s rozlitou hořčicí na dresu našli recept na Millera, dali dva góly, ale to jim nebylo nic platné, protože za nás přidal mezi těmito góly svůj počin k dílu již konečně Tyler_two (the small one
) Celkově naše taktika byla defenzivní a zase musím říct, že to bylo určité osvěžení a ta nefunkčnost v ostatních zápasech je z určité části způsobena systémem, kterým hrajeme. Prostě jde to, abychom bránili aspoň průměrně
Ale zase jsem sem nepřijel na koloběžce v kraťáskách a nemám na tričku napsáno "debil" a vím, že to bylo tím, že jsme už nemohli, tak jsme se stáhli, takže takhle to zase dlouho neuvidím. Co se dá dělat, takhle by to ale fungovalo lépe. Teď si trochu oddychněte a z následujích 5 domácích utkáních vyhrajte aspoň dvě 
.. nejdřív k hokeji. Preds na střely vyhráli 33/14, nicméně že by měli až takovou převahu, to bych snad ani neřekl. Lepší byli a dneska asi těsně měli vyhrát, JENŽE Ryan Miller řekl
První třetina skvělá, tentokrát vyšla taktika při druhém ze zápasů ve dvou dnech se vyšťavit hned v 1. třetině. Připravili jsme si solidní půdu pro další třetiny, Adam a Kassian :klobuk_dole: Jak pokračujeme zápasem, zjistíme nejdříve, že Vanek mohl dát gól měsíce, bohužel se nepovedlo, dále pak přijde takřka moment zápasu. Tootoo vrazil do Millera a sám postižený strhává Eskymáka na zem a začíná do něj pumpovat rány, co se do něj vejde. Čí je to chyba, že se tohle zase stalo? :ja_neviem: Jednak toho
ok ak sa chces chytat za slovicka mam aj ine veci na praci. dobre vies co myslim. ak aj nehral rinne niekto asi v brane stal. alebo hrali bez brankara ?Joe S. píše:ZNALECmitch píše:tootov zakrok zas nebol nejak hrozny. reakcia sabres bola solidna, aj ked to mohlo mat pokracovanie bud v podobnom narazeni RInneho alebo nejak inak.
to by ťažko Rinneho narazili, cez mantinel na striedačku je to kus náročné :ja_neviem:
samozrejme a úplne náhodou ešte vyskočilJanci_83 píše:Tiez si nemyslim ze by to bolo az take hrozne. Tooto urcite nesiel zo zamerom zrazit Millera.mitch píše:tootov zakrok zas nebol nejak hrozny. reakcia sabres bola solidna, aj ked to mohlo mat pokracovanie bud v podobnom narazeni RInneho alebo nejak inak.
Taktiež ako minule nechcel Lucic Millerovi urvať hlavu, že? :klobuk_dole:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé