jen tak dále!!!
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PITTSBURGH PENGUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tak s týmto môžem len s tebou súhlasiť, perfektne si to vystihla. Namyslený kanadský srab je Crosby.mt-svk píše:Vieš kanter prečo mnohí z nás nemajú radi Pens? Kvôli primadone Crosbymu. Ak s ním niekto prerazí mantinel (čisto), pošlem mu ďakovný dopis. Prepáč, ale to je jediné, čo si zaslúži.
Ale prosim Vas..ten co to spravi si bude najprv zbierat zuby do kelimka, lebo nanho vybehne cela striedacka a potom dostane 30 zapasovu suspendaciu..ktory taky somar sa najde? (bavime sa stale o cistom hite)mt-svk píše:Vieš kanter prečo mnohí z nás nemajú radi Pens? Kvôli primadone Crosbymu. Ak s ním niekto prerazí mantinel (čisto), pošlem mu ďakovný dopis. Prepáč, ale to je jediné, čo si zaslúži.
Mě je jedno že Crosbyho nemá moc lidí v lásce, ale mě nevadí :smile03: hraje na vysoké úrovni, a ty jeho výpadky co měl před několika měsíci bych mu aji odpustil. Jasný je to svinárna co udělal, ale myslim si že kdyby to nebyl král přihrávek a skvělý hráč tak by na to snad všichni zapomenuli a hráli by se dál
je to hvězda těm prostě jen tak někdo něco neodpustí
a ano, Malkina mám radějí než Crosbyho, ale i tak je pro mě Crosby frajer
pon 09. bře 2009 19:54
Crosby je dobrý hokejista, ale nič by som mu neodpustil. Keď už z neho robia hviezdu a tvár ligy mal by mať aj nejaké tie morálne vlastnosti.
Keď to zoberiem celkovo a nielen bodovú produkciu zaradil by som pred neho aj Dacjuka, ktorý ma popri tej ofenzíve aj neuveriteľnú defenzívnu hru i čísla s tým spojené.
Ovečkin dokáže dávať góly, čo je vždy väčšia zábava ako nahrávať a dokáže baviť ľudí. A to čo na neho nakydal Cherry... Keby to robila Sidney tak je Don z toho vo vytržení, akú ma ten chalan chuť do hry.
Keď to zoberiem celkovo a nielen bodovú produkciu zaradil by som pred neho aj Dacjuka, ktorý ma popri tej ofenzíve aj neuveriteľnú defenzívnu hru i čísla s tým spojené.
Ovečkin dokáže dávať góly, čo je vždy väčšia zábava ako nahrávať a dokáže baviť ľudí. A to čo na neho nakydal Cherry... Keby to robila Sidney tak je Don z toho vo vytržení, akú ma ten chalan chuť do hry.
Podle me je Crosby kompletnejsi nez Oveckin. Nema tuto sezonu sice az tak excelentni statistikyi, ale kdyz hraje v utoku s Dupuisem, Kennedym...to jsou sice dobri bojovnici, ale max. do 3.utoku. Na porovnani, Oveckin ma Semina, Backstroma. Ted Sid bude mit konecne schopne kridelniky, ale Kunitz, Guerin porad nejsou hvezdy, bude to ovsem mnohem lepsi.
Jinak vratim se jeste k zapasu WSH-PIT, Alex Oveckin dal sice gol, ale presvedcil me o jeho stylu. Byl dokonce kontraproduktivni, strilel jako nahle dostal puk v pasmu Pittsburghu a k nicemu to nevedlo. Nezaskodilo by mu nekdy trochu tvorivosti a kombinace, to co predvadel v zapase s Pittsburghem, to bylo az primitivni. Proste takhle se hokej nehraje.
Ale na jeho omluvu, verim ze az tak extremne sobecky Alex nehraje, ted byl proste premotivovan rivalitou a chtel sestrelit Pens sam...
Jinak vratim se jeste k zapasu WSH-PIT, Alex Oveckin dal sice gol, ale presvedcil me o jeho stylu. Byl dokonce kontraproduktivni, strilel jako nahle dostal puk v pasmu Pittsburghu a k nicemu to nevedlo. Nezaskodilo by mu nekdy trochu tvorivosti a kombinace, to co predvadel v zapase s Pittsburghem, to bylo az primitivni. Proste takhle se hokej nehraje.
Ale na jeho omluvu, verim ze az tak extremne sobecky Alex nehraje, ted byl proste premotivovan rivalitou a chtel sestrelit Pens sam...
úte 10. bře 2009 07:33
A) Dupuis a Kennedy - to nie sú krídelníci pre Sidney, Kunitz - no ja z neho nemám veľké oči, stále to nie je extratrieda i keď sa mu po príchode parádne darí. Guerin je čo sa týka produktivity absolútna kópia Šatana + Bill dokáže hrať naozaj tvrdo. Jasné na playoff sa hodí, vyhral pohár, je to bojovník, má cez 100 zápasov v PO... Ale aj tak tým nič nevyhrali.Atlantik píše:Podle me je Crosby kompletnejsi nez Oveckin. Nema tuto sezonu sice az tak excelentni statistikyi, ale kdyz hraje v utoku s Dupuisem, Kennedym...to jsou sice dobri bojovnici, ale max. do 3.utoku. Na porovnani, Oveckin ma Semina, Backstroma. Ted Sid bude mit konecne schopne kridelniky, ale Kunitz, Guerin porad nejsou hvezdy, bude to ovsem mnohem lepsi.
B) No za to, že Ovečkin má takých spoluhráčov nemôže on, ale GM, ktorý si robí robotu fakt skvele.
Stále tvrdím, že traja elitný centri v jednom tíme je trošku moc. Stále nechápem, načo je Pens Malkin, Crosby a Staal, keď k nim nie sú schopný postaviť adekvátnych krídelníkov. Ja by som jedného z nich obetoval v nejakej výmene - ako ideálneho si tam viem predstaviť Kovaľčuka, možno Gáboríka aj keď jeho reputácia je pekne dole.
Pittsburgh si musí zaobstarať elitné krídlo - strelca, rýchleho, ktorý vytvorí s Malkinom/Crosbym smrtonosné duo typu Selanne-Karya, Lemiuex-Jagr alebo tak niečo... :smile03:
Tak nějak. Ovečkin je kvalitní hráč, který dokáže dát ty goly, a že je dáváAtlantik píše:Jinak vratim se jeste k zapasu WSH-PIT, Alex Oveckin dal sice gol, ale presvedcil me o jeho stylu. Byl dokonce kontraproduktivni, strilel jako nahle dostal puk v pasmu Pittsburghu a k nicemu to nevedlo. Nezaskodilo by mu nekdy trochu tvorivosti a kombinace, to co predvadel v zapase s Pittsburghem, to bylo az primitivni. Proste takhle se hokej nehraje.
úte 10. bře 2009 18:09
No je pravda, že jeho úspešnosť sa v tejto sezóne pohybuje nad 11% - čo je síce skoro najmenej z TOP20 strelcov, ale tragické to rozhodne nie je.
A má síce aj o 100 striel viac ako Staal, ale aj o 15 gólov. :frajer2:
A má síce aj o 100 striel viac ako Staal, ale aj o 15 gólov. :frajer2:
Alex nie je len strelec, ale zároveň hráč, ktorý dokáže vybojovať puk pri mantineli. Okrem toho sa údajne naučil brániť. Podľa mňa je komplexnejší hráč ako Sidney a vie kvalitne zahrať aj so slabými hráčmi, čo sa prejavilo v nováčikovskej sezóne. Taktiež je otázne, koľko by mal Backstrom bodov, keby nehral s Alexom v útoku. Pre mňa je Alex kompletnejśí hráč ako Crosby.
A čo sa týka veľkého množstva centrov v Pens, tvrdím to dávno. Podľa mňa by mali vymeniť jedného z dvojice Malkin - Staal (Crosby je "ikona" a nevymeniteľný hráč), skôr Jevgenija. Získali by drafty a kvalitné krídla. Napríklad od nás by mohli získať Jakuba Voráčka/Nikitu Filatova, Kristiana Huseliusa, R.J. Umbergera/Jasona Williamsa/Antoina Vermetteho (Rick Nash je ikona, nevymeniteľný hráč) a miesta v drafte.
A čo sa týka veľkého množstva centrov v Pens, tvrdím to dávno. Podľa mňa by mali vymeniť jedného z dvojice Malkin - Staal (Crosby je "ikona" a nevymeniteľný hráč), skôr Jevgenija. Získali by drafty a kvalitné krídla. Napríklad od nás by mohli získať Jakuba Voráčka/Nikitu Filatova, Kristiana Huseliusa, R.J. Umbergera/Jasona Williamsa/Antoina Vermetteho (Rick Nash je ikona, nevymeniteľný hráč) a miesta v drafte.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé