8:30 PM 
Tak dnes nám konečně začíná sezóna
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
8:30 PM 
Přesně o tom mluvím. Silné týmy dokáží vyhrávat zápasy, ve kterých se jim nedaří, ale dokáží zápasy vyhrávat. Třeba včera právě Boston. Potom jsou takové body hodně důležité a nesmírně cennéKower píše:Tolko stastia ako mal dnes Columbus v 3. tretine sa len tak v NHL nevidiAle pozitivne na ich vykone bolo ze sa napriek totalnej prevahe a vyrovnaniu na konci tretiny nezosypali a bojovali dalej.
5:4p

CBJ 93 J.VORACEK(1) 25 J.CHIMERA(1)
DAL 10 B.MORROW(1) 63 M.RIBEIRO(1) 3 S.ROBIDAS(1)
DAL 18 J.NEAL(1) 3 S.ROBIDAS(2)
CBJ 20 K.HUSELIUS(1) 18 R.UMBERGER(1)
CBJ 17 A.MURRAY(1) 12 J.NOVOTNY(1) 97 R.KLESLA(1)
CBJ 16 D.BRASSARD(1) 93 J.VORACEK(1)
DAL 91 B.RICHARDS(1) 3 S.ROBIDAS(3) 39 J.LUNDQVIST(1)
6 T.DALEY(1) 63 M.RIBEIRO(2) 9 M.MODANO(1)
CBJ 61 R.NASH(1) 25 J.CHIMERA(2) 5 C.BACKMAN(1)
10:00 PM 
Dnes byl bohužel Phoenix nad naše síly, ale již před zápasem mi bylo jasné, že půjde o nesmírně těžký zápas. Už proto, že Jackets hráli druhý zápas o několik set kilometrů dál a to hned po prodloužení s Dallasem. A také proto, že pro Phoenix to byl úvoní zápas v domácím prostředí, na který byli řádně nažhaveni, no a samozřejmě kvůli kvalitě soupeře. Opět mě potššil útočná trojka Chimera - Brassard - Voráček, tihle mladí kluci mají skvělou budoucnost. Kdo by to byl také řekl, že po dvou zápasech bude vést naše kanadské bodování Chimmy se třemi bodyMartinFC píše:1:3
Minulý rok bolo jasne vidieť, že napr. najmä Jirko Novotný a najmä David Výborný dostával veľký ice-time aj napriek tomu, keď sa im nedarilo. Bohužiaľ, nechceš to vidieť. Taktiež ma zarazil ice-time pre Jakuba Voráčka v prvom a čiastočne aj v druhom zápase, keď patril k najlepším hráčom.MartinFC píše:Novotný a Murray že patří mezi oblíbence? Já silně pochybuji. Novotný v minulé sezóně dostával hodně málo příležitostí na ledě a po skvělém kempu si prostě zaslouží dostat šanci, nemůžu si pomoct. Murray měl taky skvělý kemp tak proč jim tu šanci nedát? Tvrdě o ní bojovali, tak si ji zaslouží dostat. Hlavně Novotný se v přípravě ukázal
10:30 PM 
7:00 PM 
Máme za sebou první domácí zápas, který jsme zvládli a vyhráli ho 5:3MartinFC píše:3:5
![]()
![]()