Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FLORIDA PANTHERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Vážně? Kam ho chcete udat s 4,5 milionovým cap hitem?
Co Scotty Gomez, máš nějaké info o jeho budoucnosti, nějaký rozhovor? Jsem celkem zvědavý, jestli to zapíchne, nebo se bude trápit jinde.
Tak Tallon se údajně chystá překvapit všechny fandy. Prý kdyžtak sáhne po Kapanenovi. :shock: :hmm: A já v koutku duše doufal, že když bychom získali výběr okolo 10. místa, tak bysme ho mohli vzít. :lol2:
Rono píše:Tak Tallon se údajně chystá překvapit všechny fandy. Prý kdyžtak sáhne po Kapanenovi. :shock: :hmm: A já v koutku duše doufal, že když bychom získali výběr okolo 10. místa, tak bysme ho mohli vzít. :lol2:
Jestli sáhne po Kapanenovi, tak u mě skončil.. :slap:
Jedině Benneta, jinak ať to radši trejdne za pytel brambor..
Parda píše:Vážně? Kam ho chcete udat s 4,5 milionovým cap hitem?
Co Scotty Gomez, máš nějaké info o jeho budoucnosti, nějaký rozhovor? Jsem celkem zvědavý, jestli to zapíchne, nebo se bude trápit jinde.
Jó, Tomáš má vysoký cap-hit, ale třeba se nějaký blázen, kterému chybí něco málo do plat. podlahy sáhne. Come on Phoenix! Česká kolonie by byla zase o něco větší.. :oslava:

Co se Gomeze týče, on nehrál zas tak špatně. Dokonce se mi i pozdával. On bohužel kolem sebe nedostal toho potřebného střelce, protože on sám tu branku takřka netrefí. Ale měl docela skill + hokejové IQ stále má. U nás v TOp 6 šanci nedostane a do do bottomu to prostě není, takže když si najde nějaký tým, kde mají problém s centry, mohl by ještě něco ukázat. Ale konkrétní informace o něm nemám. Jen vím, že u nás nezůstane. :)
Tak o tom žádná, ty akce pořád uměl rozjíždět a mělo to smysl, ale tak nějak to vždycky nakonec skončilo v mrtvém bodě. Jsem docela zvědavý, jestli po něm někdo sáhne, já to vidím tak na 20/80 v jeho neprospěch. Love mu od nás nějaké ještě budou chodit, tak co by se namáhal.
Parda píše:Tak o tom žádná, ty akce pořád uměl rozjíždět a mělo to smysl, ale tak nějak to vždycky nakonec skončilo v mrtvém bodě. Jsem docela zvědavý, jestli po něm někdo sáhne, já to vidím tak na 20/80 v jeho neprospěch. Love mu od nás nějaké ještě budou chodit, tak co by se namáhal.
Na jeho místě bych odešel mimo NHL. Pokud hokej miluje, tak by měl odejít někam do Švýcarska nebo Švédska. Tam by si pořád mohl hodně zahrát a nějaké ty prašule by za to měl. Ale to bude asi pod Scottovu úroveň. :giggle:
You can Red Wing Assistant Coach Bill Peters to the growing list of candidates for the Panthers' head coaching position.

Dost se spekuluje o Renneym. Tomu bych se vůbec nebránil. Jeho práce se mi u Oilers pozdávala. No uvidíme. Ve hře je stále i Crawford. Ten seznam je dost široký. :jn:

Jaroslav Kosov je připraven se poprat o msíto na farmě.. :wink:
V Evropě by Gomezova hra snad mohla být trošku účinnější, otázkou je jeho motivace...

Prý máte zájem o našeho asistenta Gerarda Gallanta na post HC, to doufám neklapne a vezmete si někoho jiného, protože Gallant je u nás hodně důležitý.
My jak koukám máme zájem o kdekoho. Tallon asi střílí slepejma do všech stran a čeká, kdo první řekne au. Popravdě bych si onen post vybral někoho zkušeného, co to umí s mladými hráči. Ale ten Tom Renney mě láká. Gallantovu práci já ohodnotit nedokáži, ale pokud říkáš, že je pro vás nesmírně důležitý, tak bych jej do užšího výběru klidně přivítal. :frajer2:
Má za sebou velké zkušenosti z minors a teď se poslední roky učil od Therriena. Je to mladý kouč, ale určitě perspektivní a proto bych ho chtěl ještě nějakou tu sezonu u nás na asistentovi udržet. Doufám ale, že půjdete po zkušenostech, když jste neprodloužili Horáčka.
Chris Nichols ‏@NicholsOnHockey 1h
Marc Bergevin tells @renlavoietva he gave permission to #FlaPanthers to speak with assistant Gerard Gallant about head coach job. #Habs :petrik:

Dôvod smajlu je prostý, veľmi mu to prajem. Prečo? Dobrý človek a na správnom mieste. Za posledné dve sezóny som sledoval všetky časti 24CH, ktoré mapovali dianie v šatni NHL tímu (Habs) lepšie ako 24/7 či pittsburghské In The Room. Pokiaľ ide o charakter, nemôžem viac než len chváliť. Gallant je bývalým trénerom Jurča (a teda i Huberdeaua) zo St. John. Trikrát s nimi bol vo finále, dvakrát vyhral titul, v 2011 aj Memorial Cup.

Parda hovorí o skúsenostiach... lenže on je skúsený. Vekom aj štáciami. Že mu to v Columbuse najprv ako asistentovi (pôsobil aj na lavičke Isles) a neskôr ako hlavnému trénerovi nevyšlo bol prostý problém nedostatku talentu. Neviem, či sa tu nachádza niekto, kto by to vedel spochybniť (kľudne do toho!).

Montreal sa zaobíde aj bez neho. Jodoin (bývalý tréner Rimouski) aj Daigneault sú kvalifikovanými asistentmi. Taký luxus na lavičke má v lige málokto. Len nech pekne ide.
Díky za informace Getzo! :thumbsup: Takže nový Cooper na obzoru? Nevadilo by mi, kdyby tomu tak bylo. Nicméně, já bych rád zkušeného (staršího) kouče, co už má něco v NHl odkrouceno a dokáže ty mladé kluky dat pořádně do latě. :neviem: Tím samozřejmě nechci říct, že tady Gallant je nějakej béčkař a neukoučoval by je. Možná by to bylo plus, že je mladší a je zvyklý na práci s mládeží.
No práveže nie Cooper. Skôr druhá šanca. Ako asistent má na konte myslím 8 NHL sezón a ako hlavný tréner tri.

To je slušné resumé. Má pätdesiat rokov, mladý nie je ani náhodou. Naopak, je to prirodzená autorita a učiteľ. To sa k nevyspelému a ostýchavému tímu Panthers hodí.

Teraz trochu smutnejšie správy.

Andy Slater ‏@AndySlater 1h
Staff let go from Florida Panthers include almost entire sales team and many building ops personnel, among others - source says.

Andy Slater ‏@AndySlater 1h
Source: Florida Panthers let go many employees today, possibly 30.
Getzo, samozřejmě jsem myslel zkušenost jako HC v NHL, kterých moc nemá, nevěděl jsem, že mě tak někdo vezme za slovo. Proto jsem psal, že doufám ve výběr nějaké "zkušeného" kouče ve Floridě, který má v NHL odkoučováno +500 zápasů, což Gerard nemá a být asistent nebo HC je velký rozdíl. Sezony jako HC má sice tři, ale ve dvou byl odvolaný. Mladý není, to jsem nevěděl, že má už 50, to se omlouvám :lol2:
Ale právě že vím, co v něm máme, tak ho nechci pustit. Spoustu taktických věcí na střídačce řeší on a i práce s mladýma v týmu je hodně jeho práce. Dagnieault si řeší beky, on dělá útok.
Ale když půjde, tak mu to samozřejmě budu přát a fandit mu, protože na mě za ty dva roky udělal dojem jako velký odborník.
Spekulace: Dion Phaneuf,Nazem Kadri and the Leafs first round pick (eighth overall) to the Panthers for defenseman Ed Jovanovski and the Panthers first round pick (first overall)..

Dojemný, děkujeme, nechceme.. :fucker2:
Guddy.44 píše:Spekulace: Dion Phaneuf,Nazem Kadri and the Leafs first round pick (eighth overall) to the Panthers for defenseman Ed Jovanovski and the Panthers first round pick (first overall)..

Dojemný, děkujeme, nechceme.. :fucker2:
Hodně slušná nabídka :thumbsup: Dion ani Kadri nemají NTC?
Leo píše:Hodně slušná nabídka :thumbsup: Dion ani Kadri nemají NTC?
Dion by ji měl mít. Je to jen spekulace, z hockeynews.com. De mého je to nereálné už jen kvůli tomu, že Kadri by si u nás na centru nezahrál. :giggle: Jak už jsi dříve zmínil, hojně se spekuluje o tom, že toužíme po TOP obránci, což asi značí neúspěch v jednání s agentem Kulikova (nebo nechce jednoduše prodloužit a pláchne jinam). To mi docela vadí, protože ten kluk to v sobě má. Jinak nabídka slušná ale vyjma toho picku mě to nenaplnilo spokojenosti. Phaneuf je pro mě jen kuželka, co umí střílet od modré. Dobře hituje, ale ten jeho pohyb je mizernej. Neobratnej, nemotornej.. Kadriho nechci, nafoukanec, co by se stejně jen sral na pozici centra. :fucker2:
Florida has signed Steven Hodges to an entry-level contract.

Další centr. Jsem zvědav, co s nimi bude Tallon dělat. Hodlá si vytvořit nějakou sbírku? :lol2:
Dale Tallon confirms that a) he's had one fair offer for No. 1 pick and b) he has already talked to Dan Bylsma about Panthers coaching job.
Spolu s Bylsmou jsou nejvážnější kandidáti na post hlavního kouče Tom Renney, Ron Wilson, Marc Crawford, Gerard Gallant. Ron Wilson nebo Tom Renney pls.. Nepohrdnu ano Gallantem ale přecijen chci někoho zkušeného.
Harvey Fialkov ‏@hfialkov Jun 9
Panthers source tells Sun Sentinel if they don't like offers for No. 1 pick then most likely they'll go for D Aaron Ekblad #FlaPanthers
Getzo5 píše:Harvey Fialkov ‏@hfialkov Jun 9
Panthers source tells Sun Sentinel if they don't like offers for No. 1 pick then most likely they'll go for D Aaron Ekblad #FlaPanthers
Tallon šmelí.. jen dělá chutě ostatním, aby se víc snažili s nabídkama. Obrana je zajištěná na mnoho let dopředu, potřebujeme křídlo, tak čekáme, kdo nám nabídne nejvíc. Vsadím basu piv hokejforu, že draftneme útočníka.
na hfboards je to alespoň mezi fanoušky Panthers samej demen*.. co ti tam vymýšlej za trady.. :slap:
Jako, kdyby si oni určovali, co dostanou za ty hráče, co nabídnou.- :lol2:

Příští rok pánové...

Huberdeau-Stastny-P. kane ...

v obraně
Campbell-Byf
Markov-Kuli
Olsen-Guddy

:lol2: :|
Bylsma vas jen potahne dolů.
1763 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING