Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

Cibula inač gratulujem , ze si bol aj ty medzi hviezdami tyzdna som to zistil az teraz nemam cas nejako tak teraz kukam a zistil som a casu bude menej a menej do konca januara tak potom ma tu v diskusii zastupjte inac este predebatujeme tvoju zmluvu co dalej a jako mam nejake plany a velke...
Áno 2.miesto je opať naše. :good: Toto 2. miestečko už treba nejako udržať a ak nie toto 2 tak potom to 3, ale už inak nič. Na 1.miesto, kde sa nachÁdzajú KH stráceme 11b čo je veľa, ale ešte to skúsme však sme STRONG CROCODILES. :box: :cinka: Bolo by to super, keby toto kolo bereme 8b a to by nám už dalšie kolá dalo veľkú motiváciu sa popasovať o účasť v PO. My sa potrebujeme proste niečoho chytiť a to niečo je teraz dobré umiestnenie a ďalej to už pojde tomu verím. Mám snás veľkú radosť, keď sa nám takto darí je to super pociť. Pred tým tie kola, ako GM tímu sa samoc dobre necítiľ, lebo to bolo trápenie s našej strany, ale sme to nejako prelomili a teraz do ide. Dnes sa hrá tiež dosť zápasov treba ešte dnes zabodovať dobre a ostatné dni si to už nejako ustrážime o to sa postarám a netrebe pustiť pred seba BF. :twisted: A na záver mojho prśpevku si vypočujte toto to zvládnem :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=DBUlAbxhUSY máme toto kolo na to byť úspeśný tak sa držme :povzbudzovanie: Tak teda bojujme a ukažme hlavne PT Čo nás tak veľmo podcenovali a poniŹOVALI, ŽE ONI SÚ SLABÝ A NIE MY vraj outsiderom sme no vy ste dvojnásobný

STRONG CROCODILES FOR EVER!!!
Aaaaale sak vies ako mi bolo fajne ked som sem prisiel a vzdy tu bolo co citat a teraz nic , az som z toho zufaly :D :D .......A trpet samomluvou sa mi nechce ale ked nezacnete pisat tak budem :D :D ...........Co ??? Jaka Hviezda tyzdna ? Nemchapem troska !!
toto kolo je ako keby secko naopak... :eek2:
maro píše:toto kolo je ako keby secko naopak... :eek2:

Preco Maro ? Co konkretne myslis ?
vy v predu a my vzadu :D :biglol:
A sak to bolo len otazkou casu :D
Cibula1210 píše:Jaka Hviezda tyzdna ? Nemchapem troska !!
:arrow: http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=33&t=3343
ixo píše:
Hej viem uz som si ot ocekuval len mi to poamly zapinalo o cem tocis a az potom som pochopil
Cibula1210 píše:
ixo píše:
Hej viem uz som si ot ocekuval len mi to poamly zapinalo o cem tocis a az potom som pochopil
o co tam vlasne ide lebo nechapem
No to je tak, že každý týždeň sú vyhlásené 3 hviezdy. To podľa toho, kto, ako dobre tipuje a ktorý típer pomáha svojmu tímu s bodami a tak
Ahojte.Aj ja VÁM prajem všetko dobré do nového roka.Rado sobota sa tipuje?Nejaký All-star zápas.To čo znamená?Ráta sa to do tohto 4.kola?Zisti
palkovk píše:Ahojte.Aj ja VÁM prajem všetko dobré do nového roka.Rado sobota sa tipuje?Nejaký All-star zápas.To čo znamená?Ráta sa to do tohto 4.kola?Zisti
Však to je až na 31.1. tak sa neplaš. :wink: a to je tak, že to sa tipuje nesútažne. tak tipujú určitý típeri zo západu a vychodu niečo, ako riadna NHL all stars a možno vyberú aj teba. :smile03:
Pre všetkých z tímu: Dnes sme padli z 2. miesta na 3. Tý CH S ma pekne už serú :twisted: :D Je to riadne na tesno tie miesta. :eek2: Som chcel tak, aby sme včera spravili, že dvaja dáme rovnaké tipy a dvaja tiež, ale sme dali rozdielne nevidalo a ani som o tom neinformoval robil som si PC, ale už by to malo byť ok s mojim PC, takže hurá do tipovania. :yahoo: Dnes je ešte taký zlomoví deň, kde je ešte veľa zápasov tu treba zabrať a posnažiť sa ak nám výnde dnešná noc možno sme už za vodou. Tak sa znažme všetci. :!: :!: :!: Hlavne ti Paľko :-P Inač po kole predlžujem všetkým zmluvy už do konca sezóny. :) Tak nech to pre nás dopadne dobre chlapi. :roll: :povzbudzovanie:
Hošani posledne 4 tipovacie dni tak podme zaberme a este nejake body skusme ziskat , ved na prve miesto je to len 8 bodov takisto mozme skoncit este prvy ako rovnako mozne skoncit este bez bodov . TAK PODME SC !!!! DO TOHO !!!!!
Paľo keď si vyhral takú sumičku, ako si mi napísal v sms tak sa môžeš pochlapiť tuto v tejto téme. :) :arrow: http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=23&t=65
ixo píše:No to je tak, že každý týždeň sú vyhlásené 3 hviezdy. To podľa toho, kto, ako dobre tipuje a ktorý típer pomáha svojmu tímu s bodami a tak
To viem ale kde je tam chyba ci co ste to pisali
Badhed píše:
ixo píše:No to je tak, že každý týždeň sú vyhlásené 3 hviezdy. To podľa toho, kto, ako dobre tipuje a ktorý típer pomáha svojmu tímu s bodami a tak
žiadna chyba nič, len som písal Cibulovi, že bol medzi hviezdami vyhlaseny
ixo píše:
Badhed píše:
žiadna chyba nič, len som písal Cibulovi, že bol medzi hviezdami vyhlaseny
aha ok gratulujem cibula
Nemam slov chlapi.Badhed a Cibula skvele tipy.Rado este nevie ze sme prvi.Je 9:38,pisem mu smsku,nech sa potesi
Už viem, že sme prví práve som to zistil. :-P Cibula a Badhed nemál slov. :thumbsup: Proste super výkon chlapi zvládli sme túto noc na jedničku. :) Keď som ešte skoro ráno okolo 7 kukal výsledky počítal si koľko bodov som nahral pre tým a vyšlo mi iba 10b ej vravím dnes sme to asi pomrvili, ale potom zrátal som Cibulove body a vyšlo mi 15 a potom Badhedove a tam mi to vyšlo 17 a už som vedel, že je dobre. :super: Fú dáko už by sme mohli toto prvé miestečko udržať. Viete čo by to bolo chlapi, keby skončíme toto kolo prví. :roll: Dnes sa hrájú iba 2 zápasy to sme mali nejako zvládnuť a potom štvrtok je ich zas dosť veľa a piatok o dačo menej. Držme sa chlapi do toho krokodýli. Boh s nami chlapi. :) Ešte raz Cibula a Badhed super výkon na jedničku. :thumbsup:
A díki, že si mi napísal tu sms, aby som sa potešil, ale zistil som to skôr s tadeto, že sme prví idem až teraz kuk tú sms. Ste super. :thumbsup: Teším sa aj radosť mám a všetko, ale ešte je pri skoro ešte 3 dni treba vydržať a ak to zvládneme môže potom vypuknúť Krokodýlsky ošiaľ. :-P
chalani verim ze to zvladneme.Ked vseci zamakame tak to prve miesto je nase
Thak super dneska sa nam zadarilo na vybornu , chlapi treba este tri kola vydrzat a bude to SUPER !!!!! Tak podme idme do Teho !!!! A sefko dufam ze vykonmi som is vypytal miesto v zaklade :D :D a uz ma nestes vyhodit z timu :D
Badhead neska sme boli lepsia utocna dvojak jak Crosby s Malkinom :D :D :D ........ale kedze ja som Sabres :P tak sme boli lespi jak ROY s VANEKOM :p
Veru Cibuľa radšej Roy s Vanekom. :-P Vidíš to je ono, keď sem častejšie píšeš, hneď je lepšie. Takto nech to ide pokračuje ďalej a nemusím ťa cez pokec drbať :D a ďalej nemusíme do seba skákať a podobne jak malé deti, že :D A neser ma :D Včera sme večer trošku na keci vo večerných hodinách začali písať riadne hlody čo :lol: Zaútoč už na to 1. miesto v jednotlivec súťaži sa neser veď. :wink: Zdar :smile03:
A sak nebolo by zle ale myslim ze na prve mieto to nedotiahnem , ja mam troska odlisny spsob tipovania ja podavam nekere zapasy na nahodu pri ktorych dufam napriklad ako dneska LA som pdoal ze vonku vyraju lebo som to cel ale normlane by osm podal 1 keby som to mal na tikete take preto si nemyslim ze budem prvy ale ak skoncim v prvej 5-som spokojny :P sak prve dve kola mi usla prva bodovana tridsiatka vzdy len o nejake 2-3 miesta a som rad ze som to minule kolo pretrhol :P a skoncil konecne aj na bodovanom mieste :P
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO