Od druhej časti 2. kola sme bez formy, musíme to čo najskôr prerušiť a začať aspoň 17 zápasový winning streak.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FALCONS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Dnes by nás len 1 tím z druhej konferencie dokázal poraziť v hracom čase, takže si ani netreba pozerať rozpis a je jasné s kým sme hrali
. Posledné 2 dni/zápasy sme kludne mohli vyhrať mať tak trochu štastia...
Od druhej časti 2. kola sme bez formy, musíme to čo najskôr prerušiť a začať aspoň 17 zápasový winning streak.
tak dnes sme uz nic nenechali na nahodu a jednym z najlepsich vykonov dna (ked si odmyslim tu haluz u wild horses) sme nielenze zapisali prve vitazstvo v 3. kole ale aj zmazali manko na zvysok konferencie a odlepili sa z posledneho miesta 
skoda ze uz druhe kolo to tahate prakticky len vy Ohlund s Minnesotom, ale verim ze castejsie zacneme prispievat aj ja s phillipom, inak to bude dost tazkee
skoda ze uz druhe kolo to tahate prakticky len vy Ohlund s Minnesotom, ale verim ze castejsie zacneme prispievat aj ja s phillipom, inak to bude dost tazkee
Ešte 3 zápasy sa neskončili a ty už máš 16b istých :klobuk_dole:petrik píše:ale verim ze castejsie zacneme prispievat aj ja s phillipom, inak to bude dost tazkee
Inak tá Florida to bola už tutovka na remízu, ja som ich dal predtým 4x v rade na X a vždy mi to tesne ušlo, dnes som už radšej nedal a tadá
Edit: petrik nakoniec 20tka a udržali sme tesnú výhru 30:28
toto kolo nam zatial ide paradne
dnes sme ixmenovi nedopriali vyhru k narodeninam a aj ked sa hrali len 3 zapasy, stiahli sme 7 bodovu stratu na ponikov 
skoda ze jeden z mala slabsich dni sme si vybrali prave v sobotu ked sa hra najviac zapasov, mohlo to byt este lepsie... ale aj tak to mame 6 dni pred koncom rozohrane vyborne, snad to uz nedojebabreme
(klop klop)
skoda ze jeden z mala slabsich dni sme si vybrali prave v sobotu ked sa hra najviac zapasov, mohlo to byt este lepsie... ale aj tak to mame 6 dni pred koncom rozohrane vyborne, snad to uz nedojebabreme
MinnesotaOhlund píše:Minny, aspoň na niečo je dobré to že sa Wild tak darí, máme postarané o pravidelný prídel bodov a často tak ako dnes sú to dosť nečakané výhry
. Ale určite sme ho mohli v predu podporiť trochu viac
.
ja
ale to je OK, nemusime zabrat kazdy den vsetci
caka nas este jedna sobota :Ohlund píše: Náskok na 3. už máme celkom pohodlný.
Ohlund píše:Náskok na 3. už máme celkom pohodlný.
Do ..... tie posledné dni s vela zápasmi
Let's GO Falcons !
No chalani,musím priznať,že boli chvile,ked som už prestával veriť,že by sme vás mohli ešte predbehnúť na tom 2 fleku,mali ste velký náskok,trochu ste si to v závere na naše šťastie pokafrali
,ale i tak,gratulujem k 3 miestu,boli to napínavé boje o každý bodík v boji o stupne víťazov tohto kola aj vdaka vám a práve takéto súboje a adrenalín z toho plynúci, by mi na penzi chýbali.
Nech sa darí i v dalších kolách. :frajer2:
Nahrali sme síce o 20b viac ako F4F ale inak to bol len podpriemerný výsledok :ja_neviem: , mohlo byť určite aj ovela lepšie. A aj v tabulke len 5. miesto z toho sa ani vytešovať nedápetrik píše:dnes by to malo byt za 20 bodov, zaciatok kola celkom ujde, ale hra sa plnych 20 dni, takze na akekolvek vytesovanie je este priskoro, nech nedopadneme jak minule kolo
no veru, uz zhanam taku skladaciu stolickuOhlund píše:Nahrali sme síce o 20b viac ako F4F ale inak to bol len podpriemerný výsledok :ja_neviem: , mohlo byť určite aj ovela lepšie. A aj v tabulke len 5. miesto z toho sa ani vytešovať nedápetrik píše:dnes by to malo byt za 20 bodov, zaciatok kola celkom ujde, ale hra sa plnych 20 dni, takze na akekolvek vytesovanie je este priskoro, nech nedopadneme jak minule kolo. Jediné z čoho mám zatial radosť je tvoja forma, u mňa s bratom tie výkony vyzerajú akoby sme hrali so zranením ked to čoskoro nezlepšíme tak to nebude len akoby
![]()
petrik .
pohlad na tabulku je uz vcelku spokojivy, ale uspokojenie je veru to posledne co potrebujeme, stale nie sme ani v polovici kola a za par dni moze tabulka vyzerat uplne inak. toto kolo si uz miesto v top 3 nesmieme nechat preklznut pomedzi prsty
inak pri velmi zriedkavom pohlade na tabulku jednotlivcov mi dnes skoro zabehlo
petrik píše: no veru, uz zhanam taku skladaciu stolickupriprav sa
![]()
Zato tebe sa darí v tomto kole až neskutočne dobre, okrem toho že vedieš indi tak aj "tvojou rukou" poskladaný tím piraní je momentálne na čele celej KTL , PÁN GM :klobuk_dole: .
Kolo znovu rozohraté super, tak hádam ten záver bude veselší ako naposledy. Let's Go Falcons !
no vidis Ohlund, na vas treba len hodit zodpovednost a vykony pridu...
dnes som skusil sokovu terapiu, zapisal som shutout a nechal to na vas... a lala aky pekny vysledok z toho nakoniec je
verim ze v podobnom duchu uz budete pokracovat aj dalej 
holt dobry GM ovlada aj taketo netradicne psychologicke tahy
dnes som skusil sokovu terapiu, zapisal som shutout a nechal to na vas... a lala aky pekny vysledok z toho nakoniec je
holt dobry GM ovlada aj taketo netradicne psychologicke tahy
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé