Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MIGHTY BULLS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

maros píše:lebo vzdy ked joeovym tvrdakom ako sa hrdo tvrde jadro bb fans nazyva do.ebu sa im pristroje a ukazuju neludske hodnoty tak naprv pikoska naposledy ked sa odvazili merat im alkohol v krvy namerali 18,9 promile :D :D :D :D :lol2: :lol2: :lol2: :lol: :lol: :lol: :lol: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava:
zavidite :?: :D
a dufam, ze vasi fans dnes nikam nevycestovali, bo ak ano, tak na hraniciach mesta budu otoceni na cestu späť :beee:
nezavidime a nasich pustia kdekolvek :D :D nasi sa na zapas hoc aj prebiju :D :D :bitka3: :bitka3: :bitka3: :bitka3: :bitka3: no co joe jak sa dari???jaka je situaci a nalad v BB stary brachu? :good:
no neprebili sa, boli sme pripraveni :biglol:

nalada u nas je biedna, i ked posledne vyhry nad silnymi timami vedia nakopnut, ako naposledy proti vam :oslava:
No nic Bejci, je treba vam pogratulovat k vyhre dnes jste nas rozmazli :verysad: Vy nas ale musite milovat, vsechny vase soupere porazime a u vas uz nam dosel dych. Doufam maro ze aspon mala uplatecka bude, takovy soudek na cestu aby zahnal zal a zizen by bodnul :lol:
jasne ze dostanete..aj vam nalozime na cestu.. uz vas cakaju nasi Huligans pri autobuse :D :D

Vcera pekne vitazstvo... Dnes nas ale cakaju super, na ktorych nem mame pekne vzpomienky. Vdaka nim sme prisli o nas vituzeny titul. The Falcons. Tento zapas bude otazkou cti a ja si vobec nepochubujem ze ich potupime na ich vlastnom lade. Celo tabulky je vzdialene len 5 bodov co cez vikend mozme v pohode zmazat..tak vsetci sa psych pripravime a poraziime ich :frajer2: ..
maro píše:Dnes nas ale cakaju super, na ktorych nem mame pekne vzpomienky. Vdaka nim sme prisli o nas vituzeny titul. The Falcons.
ano ano, to sme my :) my naopak na vas spominame s laskou a som si isty ze aj po dnes nom zapase budeme :wink: :lol:
Dnes to dlho vyzeralo že vás znovu porazíme, až maros ktorého som kontroloval posledného (som myslel že už nie je v tíme) vyrovnal zápas a v predlžení ste mali navrch vy.
Gratulujem k výhre ale nezvykajte si. :wink:
ooh yeah baby im back :frajer2: :frajer2: :bitka3: :bitka3: :bitka3: :box: :box: :box: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava: zniceny po dozvukoch hral som zapasy len na autopilota :oslava: :oslava:
Hm no paradicka..Zatial nam to opat ide..
Taha nas teraz marosko..Jemu ako keby to islo lepsie s alkoholom v krvi :D :D .. No je tam badat ze ho vychovali pivkari :biglol: :biglol: ...taaak a pome na kovosrotof dnes :bitka3:
dame ich dolee dame ich dole heja heja dame ich dole:D zlisuje pokujem pretavime aj stvarnime skujem ich na kovadliny narobime z nich totalne......bleee bum bac aj tuc nasa sila z vas narobi trus :oslava: :oslava: :oslava: :razzi: :bitka3: :bitka3: :bitka3:
Krasa opat sa nam zacalo darit a stihame celo konferencie.4 vitazstvo v rede nas posunulo o dalsiu priecku vyssie. Vcera sa konecne zadarilo i mne a som rad ze som konecne pomohol aj ja. Dnes v noci mame volno tak regenerujme . Ja sa idem pozriet na zapas ciciniek do "CickAreny". Samozrejme v prestrojeni :D . A samozrejem budem fandit vtakom-ohnivakom... :biglol:
je jedno komu budes fandit, vitaz je jasny :-P FB musime oplatit prehru :evil: doma :!:
marovo prestrojenie bolo dokonalee :good: najprv sa obalil vatou potom skocil do modrej farby a hlavu macaciu si dal z kartonu spravit :lol2: :lol2: :lol2: a pustili ho dnu asi mate nejakych slepcov na brane na stadion :biglol: :biglol: :biglol:
no to bol nezazivny zapas..kebyze nebola nakonci bitka , co som aj tak vyvolal ja ked som hodil colu na wildcetovu hlavu, tak by som tam zaspal. Este ze sa tam zacali manglovat setci tiperi..juuuj to som sa pobavil :D :D
tha aspon ze ty si na chrapu nedostal :D :D
maro píše:no to bol nezazivny zapas..kebyze nebola nakonci bitka , co som aj tak vyvolal ja ked som hodil colu na wildcetovu hlavu, tak by som tam zaspal. Este ze sa tam zacali manglovat setci tiperi..juuuj to som sa pobavil :D :D
a ze preco som mal nulu na konte :evil: :D toto bude este riesit disciplinarka, to je nieco podobne ako ked hadzal Krizan cukriky ci lentilky ci co na nejakeho brankara z hladiska :lol2:
jaka disciplinarka zaco??? wilde neblbnii :o :shock:

to je somarina krizan hadzal lentilky lebo ten druhy krical mi chceme!!!ale nedopovedal to tak ho kkrizan krmil :lol2: :lol2:

maro bol len na zapase kukes dat nembol podporovat anticats hnutie ani nist inee nato mame ine organizacie potlacajuce macacie prava :lol2: :lol2: :lol2:
dnes 6 bodovy zapas tak uvidime kto ho zvladne lepsie :)
No dnes vyhra , ale vcera prehra. Mame kolisave vykony, s ktorymi asi nepojdeme hore. Nevadi teraz treba dat do konca vsetko a urcite postupime tam kde xceme na konci skoncit..
Dnes by sme mohli trapiace korytnacky porazit aj ked stale mam pred nimi respekt..Podme do niiiich.. :yahoo:
kto je naj bulls kto to dnes vyhra bulls nakopem ich???nakopeme rozdrtime na kasu kto smee???? buuullls :box: :box: :box: :clap: :clap: :clap: :clap:
co na to povedat..
dnes asi budu opat vycinat nasi holigans :D :D
pome bulls pozviechame sa troska sa zregenerujeme a pome nakopavat dalsie zadky :twisted: :twisted:
you wanna f.ck with me dude??dont you know im locco?insane im the membrane :twisted: :twisted: :twisted:
V MB sa chystaju zmeny

2. kolo sa blizi k svojmu konci a zaver bude dramaticky. Na zapade je to zatial dramaticke a nikto si nie je isty svojim bodovym ziskom.
Do 3.kola MB vstupi s mensou upravou v zostave. V 3.kole bude maros "hostovat" v novo vytvorenom time Attack Sharks na jedno kolo.
Naopak ku nam sa prida nova posila, ktora bude tipovat v nasledujucm jednom kolecku za MB.
je nim Josef1975. Tak vela zdaru jozi nech sa ti u nas dari :biglol: .
tu mate wallpaper maro a spol :D

Obrázek

aj som si myslel, ze to bude Josef1975, mna tiez asi najviac zaujal z free tipers :frajer2:
tak tak Joziho sme vyfukli inemu konkurencnemu timu. Nasi lovci talentof boli rychlejsi :D :D
1768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES