Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

no to mas pravdu ale tebe to netrva tak dlho ako mne a sorcererovi :D ale fakt super vykon a konecne sme sa odlepili z posledneho meista, dalsie timy pred nami tiez nie su nedostihnutelne tak sa snazme dalej a hadam sa aj mne podari zabrat uz poriadne
badhed a sorcerer mate pochvalu, timovym vykonom ste nas opat dotiahli k 7. miestu, nieje to umeistnenie vobec ruzove ale teraz aj taketo drobnosti tesia. ja opat slaby vykon a neviem co s tym asi len to nejak prekonat, pista dnes asi pauzoval, sorco ozvi sa mu nech to uz aspon dotipuje.
pokusime sa este zabodovat do konecnej tabulky lebo verim ze na to mame a na 4. meisto co by nam zarucilo nejaky bod nieje tak daleko, a ja osobne preto skusim urobit maximum lebo zatial ako GM som timu velmi nepomohol, mensia zastrasovacia taktika z mojej strany voci veducim celkom hadam zaberie a to musime vyuzit :frajer2: :bitka2: :bitka:
:champions:
:butt: :haha2: :63: :wink:
vies ako sa hovori, kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie ;) nasu silu pozna kazdi kto tu je od minulej sezony :frajer2:
a my co sme tu minulu sezonu neboli z vas strach nemame :ja_nic: :angel:
to ani vam nikto nekaze ;) ale pokusime sa ten respekt vybudovat aj u vas :box:
Mam otazocku?Kolko kol ma sezona,25 alebo 30?
Badhed píše:Mam otazocku?Kolko kol ma sezona,25 alebo 30?
25 tipovacich dni ;)
Coze?Uz len 4 dni!!!Tak musime zamakat.
Badhed píše:Coze?Uz len 4 dni!!!Tak musime zamakat.
tak tak, ciel predbehnut EI a dostat sa na 4. miesto. viac sa uz asi stihnut neda ale toto je este realny ciel kedze ak pocitam spravne aj sobotna noc patri este ako posledna do tohto kola a tam bude zapasov viac nez dost.
:taptap: dnes paradny vykon sorcerer a pista, uz sme 4. aj ked len tesne, no tak isto je na dohlad EI a popripade aj IC a verim ze nejaky bod nakoniec uchmatneme. k mojmu vykonu :thumbsdown: badhed opat podal svoj standart, uvidime dnes ako dopadneme zapasova porcia je naozaj slusna a da sa vela stratit ale aj ziskat. tak do tohooo FireBirds :fan:
hmmm, tak dnes ste to hezky poriesili :thumbsup: je to tak, bojuje/boduje sa az do zaverecneho kolecka..
tak tak , videli sme v F1 ze nic nieje nemozne a ak sa prida trosku stastia tak sa mozu diat veci :cool:
tak ciel sme splnili skor ako som cakal a EI uz na nas pozeraju zo zadu, no netreba predcasne oslavovat rozdiely nie su nejak prevratne velke a treba sa neustale sustredit, no IC sa uz musia zacat triast lebo verim ze ich este dame a posunieme sa na to 2. miesto.
k dnesnemu vykonu opat :thumbsup: konecne som zabral aj ja, keby sa mi to este podarilo zopakovat :roll:
pista a sorcerer vytvorili nakoniec taku dvojicku ako som cakal skoda ze az ku koncu sutaze.
badhed si traz vybral slabsie obdobie ale nemohli sme cakat ze nas bude tahat len on. verim ze este nam na rozlucku ukaze dobre vykony.

do tohoo BireBirds :fan:
no dnes co som pozrel ziadna slava. vsetci dva bodiky jediny pista nas podrzal so 6 bodmi. uvidime ako na tombudu ostatne timy no dnes treba zabrat co najlepsie. ja ako obvikle ked uz som jeden den zabral druhy den totalna katastrofa. :thumbsdown:

tak dnes vela stastia FireBirds :fan: :fan:
Tak mensie zhodnotenie.
Uvod bol solidny no potom sme upadli na uplne dno celej KTL, s cim vedenie a ani GM nebol spokojny a tak pocas sezony doslo k dohode so staronovymi tipermi. To akoby nastartovalo cely tim k solidnym vykonom co sa odzrkadlilo aj k postupu na 3. a vysledne na 4. meisto v Zapadnej konferencii, co nam prinesie bod ci body aj do zaverecnej tabulky, od ktorej sa bude odvyjat aj PO. Tymto smerom sa chcem este raz rozlucit s Pistom082 a Badhedom, ktori boli hlavnymi tahunmi timu. Mozno sa raz opat stretneme v nejakom time :) Zelam vam obom vela stastia v dalsom posobeni v sutazi. No zaroven musim vyjadrit moju radost z navratu kajca, s ktorym sme toho uz cosi odtipovali a ktory bol jeden z prvych a clenov FB, no paradoxne ho povodne predbehol prave druhy navratilec canesman, ktory sa v FB neohrial a prave putoval za kaja do EI ak si teda spravne spominam. Tak ale osud chcel, ze sme sa tu opat stretli a ocakavam este rast vykonnosti celeho timu. Individualne sklamal len jeden clen FB a to jeho GM, teda ja, moje vysledky boli katastrofalne a tim sa o mna nemohol opriet, co sa dufam zmeni. Tak hor sa do noveho kola KTL a ukazme im ze nie sme ziadne B-cka :cool:
Tak vitam vas (staro)novi spoluhraci,dufam,ze sa nam bude darit.a dufam aj,ze mne sa bude darit aspon ako tot predosle kolo.tak FB :clap:
zdravim chlapci,kto je vlastne nasim 4. clenom?? :oops: :)
ja, sorcerer,kajo,canesman ;)
tak vstup do sutaze vyborny :thumbsup: teraz treba na tieto vykony naviazat a ukazat im ze FireBirds patri do KTL spicky :frajer2:
no zatial je to fajn ale viem ze to moze byt aj lepsie 8) kajo skoda ze si to potom zmenil a ked uz tak ze si netrafil tu x-ku motrealu , boli by sme tak ci tak dotiahli aspon MB no nic to aj dnes je den.
inak ked som si tak vsimol tak sa dost tipmi zhodujem s kajom a canesom ale celkovo aj so sorcom a to tipujem bez obzretia ostatnych tipov. a najma kajco je uz taka typicka dvojicka :thumbsup:
:bitka3: musime sa prebrat. po dobrom zaciatku nejak zaciname stracat. a pridemi ze si pisem len sam so sebou :box: tak premasirujte mozgy a ideme o toho :frajer2:
je to bieda. ale aj co sa tyka tych vysledkov, zial my mame iny styl tipovania a taketo vysledky nam nesedia. dnes sa k tomu pridala canesova absencia. som zvedavy ako ju ospravedlni

inak treba bojovat kolo je dlhe a zatial nieje nic rozhodnute. dnes urcite bohata zapasova nadielka tak by to bolo trosku takticky zahrat, doverovat domacim a niekto hodit aj nejake prekvapenia nech sa trosku poistime :wink:
sorry chalani, ale vcera ked som chcel natipovat mi ensla stranka! :( ... vyhadzovalo chybu,len co som sa prihlasil :( ...fakt ma ro mrzi a uz sa to nestane
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG