Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FIRE BIRDS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
badhed a sorcerer mate pochvalu, timovym vykonom ste nas opat dotiahli k 7. miestu, nieje to umeistnenie vobec ruzove ale teraz aj taketo drobnosti tesia. ja opat slaby vykon a neviem co s tym asi len to nejak prekonat, pista dnes asi pauzoval, sorco ozvi sa mu nech to uz aspon dotipuje.
pokusime sa este zabodovat do konecnej tabulky lebo verim ze na to mame a na 4. meisto co by nam zarucilo nejaky bod nieje tak daleko, a ja osobne preto skusim urobit maximum lebo zatial ako GM som timu velmi nepomohol, mensia zastrasovacia taktika z mojej strany voci veducim celkom hadam zaberie a to musime vyuzit :frajer2: :bitka2:
tak ciel sme splnili skor ako som cakal a EI uz na nas pozeraju zo zadu, no netreba predcasne oslavovat rozdiely nie su nejak prevratne velke a treba sa neustale sustredit, no IC sa uz musia zacat triast lebo verim ze ich este dame a posunieme sa na to 2. miesto.
k dnesnemu vykonu opat
konecne som zabral aj ja, keby sa mi to este podarilo zopakovat
pista a sorcerer vytvorili nakoniec taku dvojicku ako som cakal skoda ze az ku koncu sutaze.
badhed si traz vybral slabsie obdobie ale nemohli sme cakat ze nas bude tahat len on. verim ze este nam na rozlucku ukaze dobre vykony.
do tohoo BireBirds
k dnesnemu vykonu opat
pista a sorcerer vytvorili nakoniec taku dvojicku ako som cakal skoda ze az ku koncu sutaze.
badhed si traz vybral slabsie obdobie ale nemohli sme cakat ze nas bude tahat len on. verim ze este nam na rozlucku ukaze dobre vykony.
do tohoo BireBirds
Tak mensie zhodnotenie.
Uvod bol solidny no potom sme upadli na uplne dno celej KTL, s cim vedenie a ani GM nebol spokojny a tak pocas sezony doslo k dohode so staronovymi tipermi. To akoby nastartovalo cely tim k solidnym vykonom co sa odzrkadlilo aj k postupu na 3. a vysledne na 4. meisto v Zapadnej konferencii, co nam prinesie bod ci body aj do zaverecnej tabulky, od ktorej sa bude odvyjat aj PO. Tymto smerom sa chcem este raz rozlucit s Pistom082 a Badhedom, ktori boli hlavnymi tahunmi timu. Mozno sa raz opat stretneme v nejakom time
Zelam vam obom vela stastia v dalsom posobeni v sutazi. No zaroven musim vyjadrit moju radost z navratu kajca, s ktorym sme toho uz cosi odtipovali a ktory bol jeden z prvych a clenov FB, no paradoxne ho povodne predbehol prave druhy navratilec canesman, ktory sa v FB neohrial a prave putoval za kaja do EI ak si teda spravne spominam. Tak ale osud chcel, ze sme sa tu opat stretli a ocakavam este rast vykonnosti celeho timu. Individualne sklamal len jeden clen FB a to jeho GM, teda ja, moje vysledky boli katastrofalne a tim sa o mna nemohol opriet, co sa dufam zmeni. Tak hor sa do noveho kola KTL a ukazme im ze nie sme ziadne B-cka
Uvod bol solidny no potom sme upadli na uplne dno celej KTL, s cim vedenie a ani GM nebol spokojny a tak pocas sezony doslo k dohode so staronovymi tipermi. To akoby nastartovalo cely tim k solidnym vykonom co sa odzrkadlilo aj k postupu na 3. a vysledne na 4. meisto v Zapadnej konferencii, co nam prinesie bod ci body aj do zaverecnej tabulky, od ktorej sa bude odvyjat aj PO. Tymto smerom sa chcem este raz rozlucit s Pistom082 a Badhedom, ktori boli hlavnymi tahunmi timu. Mozno sa raz opat stretneme v nejakom time
no zatial je to fajn ale viem ze to moze byt aj lepsie
kajo skoda ze si to potom zmenil a ked uz tak ze si netrafil tu x-ku motrealu , boli by sme tak ci tak dotiahli aspon MB no nic to aj dnes je den.
inak ked som si tak vsimol tak sa dost tipmi zhodujem s kajom a canesom ale celkovo aj so sorcom a to tipujem bez obzretia ostatnych tipov. a najma kajco je uz taka typicka dvojicka
inak ked som si tak vsimol tak sa dost tipmi zhodujem s kajom a canesom ale celkovo aj so sorcom a to tipujem bez obzretia ostatnych tipov. a najma kajco je uz taka typicka dvojicka
je to bieda. ale aj co sa tyka tych vysledkov, zial my mame iny styl tipovania a taketo vysledky nam nesedia. dnes sa k tomu pridala canesova absencia. som zvedavy ako ju ospravedlni
inak treba bojovat kolo je dlhe a zatial nieje nic rozhodnute. dnes urcite bohata zapasova nadielka tak by to bolo trosku takticky zahrat, doverovat domacim a niekto hodit aj nejake prekvapenia nech sa trosku poistime
inak treba bojovat kolo je dlhe a zatial nieje nic rozhodnute. dnes urcite bohata zapasova nadielka tak by to bolo trosku takticky zahrat, doverovat domacim a niekto hodit aj nejake prekvapenia nech sa trosku poistime
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé