Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ano Cepi, ale neboj, výprask Vám nikam neuteče........... :D :D !!!!

Ved ta maska je velmi pekna! :!:

Cepi> Bruins zacinaju sezonu praveze na lade superov a hned 5 zapasov po sebe a na zapade... aspon z jedneho hladiska to je dobre, ze sa mozu dobre zohrat a zoznamit hraci medzi sebou a takisto pripadne straty bodov nebudu az tak vela znamenat.

Co sa tyka prestupov, este ocakavam aspon 1-2 vymeny a najma kvalitneho obrancu a vsetko bude na spravnej ceste k uspechu.

PHILLY FOREVER píše:Ano Cepi, ale neboj, vĂ˝prask Vám nikam neuteÄŤe........... :D :D !!!!
Len si nebud taky isty...

Kower píše:Cepi> Bruins zacinaju sezonu praveze na lade superov a hned 5 zapasov po sebe a na zapade... aspon z jedneho hladiska to je dobre, ze sa mozu dobre zohrat a zoznamit hraci medzi sebou a takisto pripadne straty bodov nebudu az tak vela znamenat.

Co sa tyka prestupov, este ocakavam aspon 1-2 vymeny a najma kvalitneho obrancu a vsetko bude na spravnej ceste k uspechu.
:oops: jajaaaj, jasne, ja som sa hned mrkol na roster a tak ako u nas, ze na lavej strane je domaci tim..stacilo mrknut hore = visitor / home :roll: ths

fajn, tak 5 zapasova snura po zapade, ja som za, pokial si dobre pamätam u superov sa nam darilo viac ako zaujimavo... :smile03:
nasledne nas caka dalsich 5 matchov z toho 4 na domacom lade so supermi, i co sa tyka fora viac ako zaujimavych...Lighting, Rangers, Blackhawks, Flyers a ten 1 zapas vonku bude zabity Canadiens :twisted: montry :bitka3: cepi

suhlas kowi, chcelo by to este kvalitneho hracika do zadnych radov a mame vymalovane :!:

Okrem zmien v kadri a na trenerskych postoch Bruins zmenili aj manazerov na marketing takze v novej sezone budu Bruins mat kopec novych aktivit aby ziskali viac divakov... vsetko to smeruje k jednemu: BRUINS MUSIA DOSIAHNUT USPECH!!!

Verim, ze im k tomu "pomozem" aj ja mojim povzbudzovanim na niektorych zapasoch.

Len tak pre zaujimavost na kazdy domaci zapas vyclenili 2 sektory pre studentske listky s 50% zlavou...

Kower píše:Len tak pre zaujimavost na kazdy domaci zapas vyclenili 2 sektory pre studentske listky s 50% zlavou...
chcem byt americkym studentom v Bostone :roll:

:!: Zdeno Chára sa v sobotu oženil

Obrázek

...super, uz viem v com bol hacik v sezone 06/07, taak Zdenko, uz si v tom, takze sezona 07/08 bude uplne o niecom inom :frajer2:

:!: Největší brankářský talent současnosti se chystá na NHL

Obrázek

Pekne pekne supeer :) jedna radosť mať dalšieho fínskeho golmana...po Toivonenovi další talent...šnury možno take nemusí vedieť ale držím palce..ete može sa taka vec naskitnuť že brankar budu musieť vymeniť a dajakých dobrých hračov vezmu do tímu juj či by bolo dobre

no Hannu, ktohovie, mozno Ta ohuri niecim inym :wink: Tuukka ma na to naozaj vsetky predpoklady..dufam, ze ak Toivi nahodou? zbali svestky, ze na mackov nezanevries..pamätaj si Tuukka Rask :frajer2:

:arrow: GM Bruins Peter Chiarelli vcera prezentoval noveho asistenta GM a riaditela pre hokejove operacie a hracsky vyvoj; post asistenta Petra Chiarelliho bude zastavat Jim Benning a riaditelom pre hokejove operacie sa stal Don Sweeney (znama to medvedia postavicka, pozn. c.) ktory v minulom roku pracoval ako riaditel hracskeho vyvoja (slovaknhl)

noo tak to je v Bostone poriadna kvalita na poste brankarov,ked tam maju Toivonena,Thomasa,Fernandeza a Raska,ale mozno je volakto volny neviem v Bostone sa moc nevyznam

Blackhawks je pre Bruins tradicny rival, velky zapas je to bez ohladu na cokolvek, do Chicaga prave na Boston prisla 2. najvacsia navsteva v sezone (1. na Toronto), cim sa jasne dokazalo Bettmanovi, aky format si muzstva v NHL praju! (Pekne by bolo raz skonstatovat: "Na, uzs dolitau, Bettman!")

Obrázek novinky od medvedov

:!: :!: :!: do Bostonu ma namierane v tejto chvilu uz ex_senator Peter Schaefer vymenou za Sheana Donovana..

Obrázek

Schaefer podpisal s medvedmi 3 rocnu zmluvu na 6.700 -) 2.100 -2.300 - 2.300 - sympaticke cislice :wink:

toto 30 rocne lave kridelko zaznamenalo v poslednej sezone zo 77Z -) 12G - 34A - 46B = vyborna bilancia :!: pre zaujimavost v sezone 05/06 bilancia -) 82Z - 20G - 30A - 50B..hrac do 1 lajny :!:

este na margo Donovana, vo svojom hodnoteni sezony ´06/07 som o nom napisal nasledovne:

- sklamanie; ked som zbadal Donovana na pred sezonnej spiske Bostonu, potesil som sa, pretoze Shean uz nieco v NHL odohral
a nebol typickym hracom do poctu
- nie je to typek, ktory zbiera body ako na beziacom pase (76Z - 17B) ale cakal som rozhodne viac

s tymto trejdom som maximalne spokojny :!: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Obrázek

no uvidĂ­me...podla mna to bol takĂ˝ vyrovnanĂ˝ trade..niÄŤ extra minulu sezonu v podanĂ­ Donovana...a takisto aj v podanĂ­ Scheafera....no sam som zvedavĂ˝ ako si tam bude vodiĹĄ...

Hannu píše:no uvidĂ­me...podla mna to bol takĂ˝ vyrovnanĂ˝ trade..niÄŤ extra minulu sezonu v podanĂ­ Donovana...a takisto aj v podanĂ­ Scheafera....no sam som zvedavĂ˝ ako si tam bude vodiĹĄ...
Hannu, na tomto trade ziskali medvede a to viac ako slusne; na fore Bruins su z tejto vymeny taktiez nadseny, jeden nazor za vsetkych -) Great Work :good:

Dobra vymena Bruins potrebuju lepsich hracov na kridla. Tam nema kto hrat s Bergeronom v druhom utoku poriadne.

Tento obchod je vyhodny pre obe strany a dufam, ze sa to naplni aj v zapasovej praxi a Schaefer zvysi strelecku potenciu Bruins a takisto bude platnym hracom na oslabenia.

Ja este cakam na dobreho obrancu a sezona sa moze zacat ;)
Boston Bruins 2007-08 (Estimated) Payroll

Forwards

Marc Savard $5,000,000
Patrice Bergeron $4,750,000
Glen Murray $4,150,000
Marco Sturm $3,500,000
Phil Kessel $2,200,000* ($850,000 base, $1,350,000 bonuses)
Peter Schaefer $2,100,000
P.J. Axelsson $1,850,000
Chuck Kobasew $1,200,000
Stanislav Chistov $800,000
Brandon Bochenski $600,000
Shawn Thornton $517,000
Jeremy Reich $487,000
Mark Mowers $463,000
Total: $27,617,000

Defense

Zdeno Chara $7,500,000
Aaron Ward $2,750,000
Andrew Ference $1,400,000
Mark Stuart $1,579,000* ($942,400 base, $637,500 bonuses)
Andrew Alberts $1,250,000
Dennis Wideman $600,000
Bobby Allen $500,000*
Total: $15,579,000

Goalies

Manny Fernandez $4,333,333
Tim Thomas $1,100,000
Hannu Toivonen $532,000
Total: $5,965,333

Buyouts:

Travis Green $233,000

Long-term injury exemptions:

Alexei Zhamnov $4,100,000

Total (including buyouts, minus long-term injury):

$49,394,333

Cap limit:

$50,300,000

Other candidates to make lineup:

Matt Lashoff $850,000* ($585,000 base, $265,000 bonuses)
David Krejci $883,333* ($775,000 base, $100,000 bonuses)
Nate Thompson $483,333*
Ben Walter $566,667*
Martins Karsums $883,333* ($775,000 base, $100,000 bonuses)
Vladimir Sobotka $750,000* ($550,000 base, $200,000 bonuses)
Jonathan Sigalet $495,000*
Tuukka Rask $3,200,000* ($850,000 base, $2,350,000 bonuses)

* — two-way contract (NHL salary listed)

Ako z toho vyzera Bruins uz ma len malu rezervu pred platovym stropom takze s najvacsou pravdepodobnostou odosle 1 brankara prec a mozno sa bude musiet rozlucit aj s niektorym z utocnikov.

Ja osobne by som za moznych kandidatov na vymenu dal: Stan Chistov, Mark Stuart, Tim Thomas. Za super obrancu by som kludne obetoval aj vsetkych troch spolu lebo by presne uvolnili cca 3,5 mil. z platoveho limitu.

Teoreticky je stale mozna aj vymena Glen Murray-a ale pochybujem ze si ho niektory klub zoberie kvoli jeho vysokemu platu.

mimoriadne sa mi to pred sezonne doplnanie kadra pozdava :!:

ziskali sme dlhoocakavanu brankarsku posilu v podobe Fernandeza, podarilo sa ceknut Schaefera, ktory urcite zvysi strelecku potenciu muzstva, ktora bola v minulom rocniku zalostna, no a tak, ako spomina kowi, chce to este vystuzit obranu a mĂ´zme zacat :!:

Kowi, ti borci su OK, len Thomasa si ponechame, v poriadku :?: ; to nech nam beru radsej Toivonena..samozrejme, ak sa na to pozeras z toho platoveho hladiska paci sa, ale ja chcem vidiet Timmyho v novej sezone ako brankarsku 2jku!

treba vsak zohladnit aj iny aspekt a tym je vekova perspektiva..Toivi mĂ´ze byt zaujimavym predajnym artiklom uz len z tohto hladiska..nam to perspektivnre isti Rask..

Glen Murray, je to tak, „problemom“ je jeho vek a v neposlednom rade aj jeho posramotene zranenie v zavere sezony, ktore je vsak urcite 100% v poriadku; ak Glen pobudne v time aj nadalej, hnevat sa rozhodne nebudem, so Savvym vytvoria urcite produktivnu dvojicku 8)

aj ja by som nie síce preto že nečo proti nemu mam alebo že uprednostnujem Toivonena ale skor Thomasa...no zabera moc platu prave tiež preto a zanho by získalo dačo fakt dobreho do zostavy...ono Fernandez a Thomas su dvaja kvalitný skusený brankari no a prave jedneho z nich by som poslal preč a Fernandez je o čosi lepší....a netreba sa bať o dvojku ...ako som videl ten titulok o tom Raskovi tak ja tomu verím že bude zneho fakt suupiš golman a teda že to bude buducnosť Bostonu...

:) Základní část je kluci dlouhá.Je lepší mít vyrovnanou dvojici golmanů.Myslím,že by Bruins udělali chybu,kdyby se Tima zbavili.Podle mě Tim je výborný golman,který bohužel NE svou vinnou,nemá velké jméno v NHL.Ale loni chytal spolehlivě a společně z Manym budou vyrovnaná dvojice.Rask se ještě chvilku musí učit a zvykat si na menší kluziště,jiné prostředí.Občas se těm klukům i stýská po domově,než si to vše sedne.To je normální,za čas z něho bude supergolman,ale potřebuje ještě čas.Na farmě Providence potvrdí svoje kvality.Podle mne, je jaksi navíc Toivonen,který již nějaký pátek v zámoří hraje,ale nijak výrazně se neprosadil.Vedení medvědů sice prohlašovalo,jak jim na něm záleží,ale moc tomu nevěřim.Byla to pojistka,než přivedou do klubu opravdového golmana,což se stalo.V konkurenci Manyho a Tima nemá Toivonen jednoduše nárok a mladý Rask ho přejede raz,dva na farmě.Nebudu daleko od pravdy,že se bude za čas pakovat.Tady mu růže nepokvetou :!:

Assistant GM Jim Benning sa vyjadril ze Boston uz neuvazuje o ziskani nejakeho volneho hraca a pripadne posily budu len na zaklade hracskych vymen. Mozno sa nejaka posila podari "ulovit" pocas rybacky GM's na Aljaske kam samozrejme nechyba ani GM Chiarelli.

The Boston Globe spekuloval nad moznou vymenou P.J. Axelsona pretoze jeho hra je podobna Schaeferovi ale o tejto vymene nie su ziadne naznaky.

Hracky lepsi je isto Thomas, ale cisto z hladiska penazi a moznej lepsej vymeny je Thomas skor vhodny na vymenu. Co sa tyka mladaho Rask-a tak pri jeho vysokej bonusovej zlozke kontraktu je len velmi malo pravdepodobne ze dostane v NHL teraz viac prilezitosti... NHL je aj o biznise takze Fernandez snad bude zdravy a vo forme a vsetko pojde hladko.

..aj ja si montry myslim, ze Toivonena podpisali ako taku istotu, co ak by nahodou nevyslo angazovanie brankarskej posily.. pohybujem o tom, ze Manny celu sezonu potiahne sam, preto bude dôlezity aj post 2jky..je pravda, ze z financneho hladiska je na tom o nieco “horsie“ Timmy, ale ide o neptarny rozdiel, takze v tom by som ani nejaky problem nehladal..vid.

Thomas (33) – 1.200 (07/08.) – 1.000 – 1.100 - UFA
Toivonen (23) – 0.532 - RFA

skĂ´r som sa zamyslal nad perspektivou..neviem, ci Manny zostane v Bostone aj po vyprsani 2 rocnej lehoty, s Timmym uz v tomto obdobi neratam, aj ked u mackov by mohol pobudnut o 1 rĂ´cik dlhsie..o take 2 roky by mohol, mal do NHL nacuchnut aj Rask, ale kto by bol tym 2 golmanom, ktory by mu v 1 time robil spolocnost.. :?: ak Manny uz medvede riesit nebude..vychadzalo by mi to prave na Toiviho..ale neriesme buducnocst, momentalne je iste len to, ze u mackov je pretlak (kvalitnych) brankarov a jeden z dvojice Thomas-Toivonen by sa mal porucat, pretoze farmu bude s plnou vaznostou riesit Rask..tak som zvedavy, ako sa ten neverending golman story u medvedov vyvinie...cepiho odprucanie, trejdnut TOIVONENA... :)

kowi -) pochopitelne kroky vedenia, ziskat nejakeho volneho borca na trhu = zatazenie rozpoctu. Ktory je uz viac menej prekroceny vid. http://www.nhlpro.cz/clanek/9351-bruins ... aji-vymenu a povedzme si pravdu, tych kvalitnych volnych borcov sa na trhu este najde, ale nie je to to prave orechove, pre Bruins dvojnasobne..ak, tak prioritou by malo byt defenzivne posilnenie a hrac, ktory sa mi pozdava (Janne Niinimaa) nebude 2x najlacnejsi..takze volny hracsky trh pre Bruins = definitivne uzavreta kapitola :!:

P.J., co to sa mi dostalo do usi, ale Axeho by som si v time rad ponechal; je to velky pracant, odvadza penzum neviditelnej ciernej robotky a bola by ho skoda; v Bostone je uz pekne dlhy cas, je prakticky doma, urcite by sa mu stahovat nechcelo, tak dufam, ze sa tak nestane :!:

:) No cepi ,takhle jak obhajuješ působení Toivonena by mělo logiku.To mě nenapadlo. :!: Zřejmě budeme muset počkat,jak se věci za pár sezon pohnou :!: :!: Na druhou stranu nebude-li Toivonen nikde pořádně chytat ,bez zápasové praxe definitivně o něj zájem nebude.To si myslim já.A navíc v době,kdy by měl naskočit do NHL už bude připravený Rask.A kdyby snad, měl odejít Fernandez :!: /což se podle mě nestane :!: :!: /tak by pro vedení by nebyl problém,znovu se podívat po jiném brankáři.Plno golmanům do dvou let budou končit smlouvy.Nelze ovšem nic předvídat dopředu :!: Pokud jde o Niinimaa zatím nikde nevyšlo,že by ho chtěli podepsat,že se s ním počítá :!: .U nás se mu loni nedařilo,těžko říci proč.Možná mu nesedl Carbonnouův systém,ze spoluhráči si moc nerozumě,měl jeden čas namířeno zpátky do Evropy.Není mi ani jasné jaké záměry s ním mají u nás :!: Ale pochybuji,že se s ním natvrdo počítá :!: :!: l.Přitom před lety jsem mlsně po něm v Edmontonu koukal :wink: .Obránců máme relativně dost i když nevím jak to bude s Cullimorem/to je pro mne také nepochopitelná záležitost/.Ale pro vás by Niinimaau záměrně nepouštěli.Uvědom si že jste náš divizní soupeř.A to ani jako free agents..To se v těhle kruzích nedělá!!! :!:

Toivonen moze byt rad, ze moze robit v Bostone trojku! Schaefer je pre Bruins vazna posila, ale Sens menili preto, aby ziskali priestor pod platovym stropom, potrebuju peniaze na nove kontrakty.
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Anty
2002 GOTEBORG