Uz je to tak a zitra hraje.kajo píše:Vyzera to tak, ze bude povolany aj Ghost.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tak na Ghosta se těším! Očekávám, že dostane prostor i v 2nd unit PP, takže snad se dostane i k nějakému tomu kanónu...
Ale zase určitě nečekám, že hned v prvním zápase by měl dominovat. Jen snad dostane aspoň +16M TOI a né jen nějakejch 13-15.
Jinak mi přijde hodně zajímavý, že i po té sračce, co jsme doposud (vyjma Pens) hráli, ztrácíme pořád jen dva body až na druhé místo divize! To je letos ta východní konference snad slabší ještě jak vloni, nebo co?
Jinak mi přijde hodně zajímavý, že i po té sračce, co jsme doposud (vyjma Pens) hráli, ztrácíme pořád jen dva body až na druhé místo divize! To je letos ta východní konference snad slabší ještě jak vloni, nebo co?
Co by bolo uplne v poriadku. Hexy aj tak musi zurit, ze musi Ghosta vytahovat uz po troch zapasoch odohratych za LV. Ghost by navyse celu sezonu v NHL podla mna fyzicky nezvladal...Prave preto som skor ocakaval miesto neho Alta/Hagga.Esem píše:Tak to je super zpráva ... jenže aji kdyby dal hattrick tak stejně jak se zotaví ti dva šupáci tak půjde zpět na farmu.
Taktéž jsem se strašně nudil, že po druhý třetině jsem šel spát. Tušil jsem sice, že vyhrajeme, ale ani to mě neudrželo "na živu". Každopádně Voras
Nečekám sice, že bude takhle produktivní celou sezónu, ale letos mu na těch +70 bodů prostě věřím.
A pokud má Ghost pořád hrát ani ne 13 minut, tak to radši podepišme Whitneyho a jemu nechejme +19TOI na farmě. Tohle je k ničemu...
A pokud má Ghost pořád hrát ani ne 13 minut, tak to radši podepišme Whitneyho a jemu nechejme +19TOI na farmě. Tohle je k ničemu...
#Phantoms forward Jay Rosehill suspended 3 games by AHL for illegal check to the head.
A Alt z farmy zraněnej. Takže je možný, že tu Ghost zůstane o něco dýl než se očekává. Alt měl být právě tím, kdo se s ním "prohodí".
Voracek is also tied (Getzlaf, Spezza) for the NHL lead in assists with 9. Claude Giroux has 8… so does Scott Hartnell.
No jo, zatím jede na +45 bodů úplně s přehledem.Mark Streit is tied for 2nd (Yandle) among NHL defenders in points with 8, only behind Brent Burns (9)
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

4 on 4 a on tam supne Grossmanna so Schennom a Ghost nikde (celkovo 12min IT). No nic, vyhrali sme, ale predvedena hra bieda.